ידיעות אחרונות

• פותח הנושא HiVi
  • פורסם בתאריך

fa jing

New member
אז ככה.....

ידידי יש לא קצת אי דיוקים אלא הרבה אי דיוקים. אבל כמו כל ישראלי וזה בסדר, זה אצל כולנו ככה תמיד אנחנו חושבים שאנו יודעים את הכל. אל על היא לא החברה היחידה בעולם בה יש מאבטחי מטוסים!!!! אני מכיר עוד כמה כאלו והאצן לי אני יודע אם תרצה פירוט כשניפגש אומר לך אילו חברות הן. מהיכן המידע לגבי הS.A.S התאמנת עמם? אני יכול לומר לך ממקור אישי כי יחידת אלפה שהינה נחשבת לאחת היחדות היותר טובות בעולם והמנוסות בעולם כן הולכים עם כדור בקנה...אבל אולי הם יוצאי דופן כי הם רוסים והם ממש אבל ממש מחורעים. אני במקרה מכיר מישהו שהיה לוחם ביחידה זו באפגניסטן והאמן לי אתה לא רוצה לשמוע את עדות הזוועות שלו. נגה אכן לא הכי מומלץ להסתובב עם כדור בקנה בעיקר אם אתה לא מיומן אבל הקביעה שלך נחרצת ומוזנת משמועות לרוב. ליובל- מנסיוני ההבדל בין שליפת אקדח דרוך ללא דרוך די זניח מכיוון שהתרגולת היא דריכה תוך כדי שליפה ז"א שפעולת הדריכה נעשית במקביל לשליפה תוך כדי המסלול שהאקדח עובק מהנרתיק לעמדת ירי, אני מניח כי קיבלת הדגמות רבות בנושא והתנסית בזה. ולמי שבאמת מעונין יש גם תרגולות ליד בודדת אפילו להחלפת מחסניות תוך הנמכת צללית. אבל יש מומחים גדולים ממני בתחום ולכן אני נמנע מלפסוק בנושא בעיקר כי אני לא אקדוחן. חנן

חנן, אני חושב שבין שנינו אתה המבין

אבל אני אישית: ת-מ-י-ד עם כדור בתוך בקנה של השטאייר שלי.

nage

New member
אני עם M-24

ולחנן, יצא לי להפגש עם לוחם מה S.A.S ויצא לי לירות עם חברה אמריקאים בוגרי יחידות מיוחדות, ובוגרי מלחמות (וייטנאם, המפרץ - גרסה א') יכול להיות שכל מה שכתבתי זה שטויות, חלק זה דברים שלמדתי, וגם אני החלפתי מחסנית ודרכתי עם יד אחת. M-24 כדור אחד בקנה 5 בשחלה.

gafni

New member
לא טוב ללכת עם כדורים בשחלות...

זה יכול לגרום לאינפקציה. איך למדת לעשות דבר כזה ? מאיפה יש לך שחלות ?

nage

New member
מה אכפת לך מאיפה

העיקר שיש
פעם ראשונה שראיתי את הרובה הזה אמרתי: "מה זה? אין לו מקום למחסנית, איך טענים אותו?"

fa jing

New member
אם ללכת עפ"י הגישה הפולנית.

אז :תמיד טוב שיש. ובמקרה שלנו כדור בקנה, רק חשוב לשים לב כי חייבים להיות מיומנים בתפעול הנשק אחרת באמת במקרה הטוב זה יהיה מביך להסתובב עם כדור בתחת ובמקרה הגרוע להריח את הפרחים מלמטה או שמישהו אחר יפגע. אני לא מסתובב עם אקדח... עדין לא מצאתי לנכון לעשות זאת. חנן

א. אני נושא נרתיק רגל

ב. אני לא נושא אקדח כל הזמן ג. אני מתפעל אותו לא רע... לא ט-ו-ב אבל גם לא רע ד. טרם השתכנעתי שאקדחים יורים מעצמם

שולף דורך יורה - ומחורר את המטוס...

מבלי להיכנס לנהלי ודרכי אבטחה, הפעם האחרונה בה היה נסיון לעשות משהו במטוס אל-על היה לפני כשנה. שם המאבטחים היו צריכים להשתמש בכוח כדי לפתור את הבעיה, לא בירי. אז כן, נשים לא נופלות מגברים, אבל זה לא בושה להגיד - הן שונות מגברים. לכל אחד הייחוד שלו. ולא, לא הייתי ממהר לשים מאבטחת שתגן על חיי (אם הייתי צריך).

HiVi

New member
סלבו

אני חושב שבחור חסון יוצא יחידה מיוחדת מאומן באומנויות לחימה ושיטות השתלטות , יעשה עבודה ששום בחורה בעולם לא מסוגלת לבצע , בתנאי טיסה במסדרון צפוף צריך מהירות אדירה וכוח רב לנטרל אדם בעיתי , ובחורה לא מסוגלת....

לHiVi היקר שלום רב

בתור סטודנט לתואר ראשון בביולוגיה, רציתי לשאול אם אתה קרוב משפחה של נגיף ה-HiV המתוק והחמוד, כי גם אתה כזה מתוק וחמוד ומקסים ונחמד וממי וקושקוש וגם ממש בסדר גמור. גם הגיון בריא יש לך ואתה בטח יודע פיזיקה וגם לחשב מהירות סיבובית - אני מתאר לעצמי שאתה שולף מחשבון הכייייי מהר בכיתה.

HiVi :

נכנסתי לכרטיס שלך וקראתי לראשונה, את דעותך הזכוחות משהוא, לגבי יכולתן של נשים להתעמת עם גברים. ראשית, עלי לציין כי יש גרעין של צדק בדבריך: גם אם תיתיצב בחורה מיומנת מול גבר קשוח וגדול, תהיה לה בעיה לאזן את חסרון הכח רק בטכניקה נקייה. זאת אחת הסיבות שאנו דוגלים בשימוש בכלי נשק (רצוי חותכים) כמאזני כח או כמבטלי פאקטור כח לחלוטין... שהרי כל גודל של שריר נחתך באותה הקלות... אם-זאת: אסור לזלזל, אתה יודע ... כבר פגשתי נשים מהירות, מתוזמנות וקשוחות שיכולות לפגוע בנקודות תורפה מהר יותר ממה שאתה מדמיין. אתה כותב שאינך אמן לחימה
אני כן ואני מודיע לך שאם אגרוף של הגר החמודה על חמישים קלוגרמיה, יפגוש את הלסת שלך או שלי לפני שנספיק לחמוק או לבלום, יעבור שוק עיצבי למוח וזה יגמר בעילפון מבלי שנדע אפילו מה פגע בנו. לא מאמין
גש אליה למכון ותבקש לצאת לספארינג בלי מגן ראש... ספר לנו אח"כ אם תעיתי.

HiVi

New member
ליובל

הי יובל לו הגר היתה מסכימה הייתי בשימחה עולה מולה לספרינג , אולם אני בספק גדול אם היא תיענה לעניין , אני נראה בערך פי 1.75 ממנה בגודל ובמשקל , אין לי ספק שהיא לא תסכים לכך . אני מאמין שהגר(לצורך הדוגמא) מיומנת ככל שתהיה לא מסוגלת להכריע בחור מאסיבי כמוני, למרות שאין לי ולו ספארינג אחד בכל שנותי,למרות כשרונה לבצע קאטות ותרגילי אגרוף , אין לה את העוצמה והמסה להפיל בחור כמוני ....אין לי פחד משנים לוחמות ,אני פשוט סבור שלנשים אין יכולת להלחם בבחור חזק ומאסיבי נטול כל ידע באומנות לחימה ,גבר ביולוגית נלחם אגרסיבית יותר וחזק יותר מכל אישה.....

amir_aikido

New member
האם ניסית ../images/Emo35.gif

קל מאוד לכתוב: "לו הגר היתה מסכימה הייתי בשימחה עולה מולה לספרינג , אולם אני בספק גדול אם היא תיענה לעניין" זה לא דורש ממך אפילו לפנות אליה וכבר אתה מעודד את האגו שלך. אני זוכר שקראתי כי יעל ארד, בעת לימודיה באוניברסיטה, נכנסה לעימות מול אדם שכמותך והתוצאות היו הצפויות: הוא על הרצפה והיא הלכה משם. (לזכרוני הקלוקל, הנסיבות של הויכוח וגרירתו לאימות מראש לא הוסיפו כבוד לאיש מהם). ובכלל לא אופתע אם אותה "הגר" שמופיעה כל הזמן בחלומותיך, היתה מפליאה בך את מכותיה. אבל, אתה, בהצהרה הראשונית שלך כבר יצאת המנצח, שמוותר על נטל ההוכחה. אמיר לעצמי: פעם אחת ויחידה שאני מתכוון לענות בשרשור ההזוי הזה. (אלא אם ישנה את אופיו).

nage

New member
חכה חכה אמיר

אתה כבר בדרך אני יודע עוד חודש? מזל"ט על החשבון

למעלה