ידיעה של ה-CNN

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo221.gif זה... מפתיע ../images/Emo12.gif

בזמן האחרון הם דגמנו נישואים ממש מאושרים והכל..

לא.. די.. לא ;[

זה כזה מוזר. בריטני, אם חד הורית? :| גאש.. במיוחד שלאחרונה היה ממש שקט בנוגע לנישואין שלהם. אבל כשאני חושבת על זה.. מתי בכלל ראינו אותם ביחד בפעם האחרונה? בצילומים של לוז קונטרול בוגאס, נראה לי. עברו דורות מאז.. וואו. שוקינג. ממש עצוב לי בשבילה. תגידו מה שתגידו, היא וקווין היו זוג מעולה. אפשר בכאוטיק לראות כמה היא מאושרת כשהיא איתו, ועצם זה שהוא שינה לה ככה את אורח החיים [חתונה אחרי שלושה-ארבעה חודשי היכרות, שני ילדים, וכו'] מראה שבאמת היה אכפת לה ממנו. :[ לפחות זה טוב לקריירה שלה..

Im Not Dead

New member
מזל טוב בריטני! ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

אני שמח בשבילה. לא משנה מה אנשים אמרו, ראו עליה שהיא לא הייתה מאושרת (במיוחד בדייטליין). מה שגם טוב זה שכל הידיעה הזאת מתערבבת בתקשורת עם הידיעה שבריטני חזרה להיות כוסית
לציבור, בריטני מוציאה מעצמה את התדמית טריילר טראש שלה. יהיה לה הרבה יותר טוב ככה מכל בחינה, שלא נדבר על הקאמבק... זה ממש יעזור לה.

viko222

New member
מעניין מי החליט,בריטני או קווין...

גם אם הם התגרשו,קוון מרוויח....המון...רכוש,ועוד סכום כסף ענקק

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifאיזו אנחת רווחה. מזל"ט. ../images/Emo65.gif

ונאמר אמן. כמה חיכיתי ליום הזה. אני בדיוק קוראת ב"ישראלי", דף ראשי בין כותרת מרעישה על וושינגטון די.סי ובין אולמרט והחברים "סלב בסערה: בריטני ספירס מתגרשת". הטלפון הראשון על הבוקר היה לאסי מרוב התרגשות שזה אכן קורה. קיבלה קצת-המון שכל הצ'יקיטה. היא הולכת לקבל ים של אהבה וחיזוקים עכשיו מהתקשורת ובכלל. בריטני ללא ספק back in town.

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifדיברו על זה בחדשות של 8 בבוקר

מישו ראה/שמע?

elena20

New member
אני בשוק../images/Emo2.gif

מצד אחד אני נורא שמחה כי לא אהבתי את קווין,מצד שני לא תהיה לה כבר "המשפחה המושלמת" שהיא חלמה עליה, אני מקווה שהיא תשקיע בקאמבק שלה ובילדיה ושקווין יחזור לחור שממנו הוא בא,ושימצא מהר עבודה נורמלית, כי קרית הראפ שלו לא הולכת להאכיל את ארבעת ילדיו(
)! ואולי זה גם יעזור לה יעשה המון רעש וכך הרבה יותר אנשים יתעניינו בקאמבק שלה. ולcnn אין משהו יותר חשוב לדווח מאשר העובדה שבריט מתגרשת?

WORLRL

New member
../images/Emo42.gif לא צריך להיות עצובים בשבילה

כי היא לא עשתה את זה סתם- אנחנו אל יודעים מה באמת הלך שם ואם היא הגישה בקשת גירושים היא כנראה החליטה שיהיה לה יותר טוב בלעדיו

למעלה