ידיעה של ה-CNN

Kryptonite

New member
מבחינה מקצועית זה מדהים../images/Emo168.gif

זה היה ברור שזה הצעד היחידי שנותר לה לשינוי תדמית מושלם, ובאמת היא מקבלת פידבקים מדהימים בכל מקום. אפילו וואלה! יותר נחמדים אליה. מבחינה אישית - עצוב לי בשבילה. זה לא קל להיות אם חד הורית לשניים, במיוחד בעולם שבו היא חיה. קווין סך הכל נורא ייצב אותה, ובאמת גרם לה שמחה. ועכשיו להתחיל לצאת לדייטים, כשהיא בטח גם ככה כל יום תהיה תשושה מלטפל בילדים, לעבוד על הקריירה שלה... זה לא קל, היא תהיה די בודדה. ממש חבל.

elena20

New member
דיאטה? ראית איך היא נראית

לאחרונה? אישה שנראית ככה
לא צריכה שום דיאטה

spelling

New member
לא מדוייק...

בוא נגיד שהבחורה לא סובלת מחוסר כלכלי.... מה שמאפשר לה כמה נני שהיא רוצה לילדים....רמת חיים גבוהה... יש לה משפחה שתומכת בה עם הילדים...תיכף היא תרוויח עוד הרבה מיליונים ותעשה קאמבק רצחני! בהתחלה זה קשה אבל כנראה הצעד הנכון בשבילה..המסכנים פה הם הילדים שלא מודעים ופתאום האבא נעלם להם..לפחות יהיה ביקור קבוע...תסמכו עליה שהיא תחזור לעצמה ויהיה לה טוב!

גזניוס

New member
../images/Emo2.gif

לא יודעת אם לשמוח או לא:/ מצד שני..כנראה שהצילומים לפיפול לא התפרסמו?

shir spears

New member
אני לא יודעת אם לשמוח אולהיות עצובה

התחלתי להתרגל לקווין ובקשר לכסף?ראיתי תוכנית בE על החים שלהם כאילו הם ביחד שנתיים נכון?אז שנה היא צריכה לשלם לו 300 אלף לשנה תארו לכם אם נגיד הם היו נשואים 4 שנים? אתם חושבים שהקריירה שלו הלכה?כאילו מצד אחד הוא כבר הוציא דיסק אבל לא יודעת..

TetiBETTY

New member
את מה שקווין רצה להשיג מבריטני

הוא הצליח. שזה כסף ופירסום. מזל"ט לו. יש לו עכשיו 4 דורות המשך. הוא יכול עכשיו להיעלם חזרה למקום ממנו בא.

Vitamin Chick

New member
יאא... זה מתחיל.../images/Emo28.gif

כל ההייפ, גזרה חדשה, תמונות חדשות, היא צצה בכל מקום, גירושין... הנה הקאמבק הנה הנה הוא=)

מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

באמת שאין לי מה לאחל לה חוץ מזה.. הגיע הזמן שתיפטר ממנו. חוץ מלבזבז לה את הכסף שום דבר אחר הוא לא עשהה
ובתור אחת שממש אוהבת אותה ואת המוזיקה שהיא עושה, אני מאחלת לה מכ-ל ה-ל-ב מזל טוב.

לדעתי זה רק לטובתה.

קווין רק הרס וקלקל אותה הוא אדיוט.היא לא מפסידה יותר מדי. אז לשון וג'יידן לא יהיה אבא בבית.. ביג דיל.. מי צריך אבא כמו קווין שכל אמריקה שונאת אותו כשיש לו אמא כמו -בריטני ספירס- שכל העולם בערך[?!] אוהב אותה.. שלא נדבר על קטע החומרני ששם בכלל לא יחסר להם כלום. אם קוויןיח יקבל עליהם משמרת ירביצו להם בבצפר..

בריט23

New member
בריטני התגרשה? אני בשוק!!!

גמאני לא יודעת אם לשמוח או להיות עצובה, מלכתחילה לא אהבתי את קווין וקבלתי הרושם שהוא מנצל אותה. אבל עכשיו יש 2 ילדים בתמונה.. אז זה קצת קשה לעכל שבריט תגדל אותם לבד.. אבל אני בטוחה שיש לה מי שיעזור לה עם הילדים. אני לא אגיד שהיא לא היתה מאושרת עם קווין... היא תמיד היתה מחוייכת לצידו או לפחות השתדלה שזה יראה ככה... אני מאחלת לה אושר ושמחה ומקווה שהיא באמת תחזור להיות הבריטני של פעם כי זה יעשה רק טוב לקריירה שלה.

העיניין הוא כזה../images/Emo191.gif

אני חייבת לציין ש...למי לעזאזל אכפת מבריטני ספירס? ואז מה אם היא מתגרשת? אז בואו נעשה מסיבה או לחילופין בואו נבכה. WHAT THE FUCK IS GOING ON? אנשים מתגרשים יום יום. בריטני ספירס היא מסוג הדברים שלא משנים.אין לה שום ערך ואם היא נחשבת זמרת אז אני סנדביץ' עם שוקולד.

Invisible Boy

New member
כמו שאת רואה, סנדביץ' עם שוקולד...

לכל העולם אכפת מבריטני ספירס
.

למעלה