יבש פה אז

Zipadidoda

New member
יבש פה אז

נעלה את השאלה בעקבות מקרה שקרה היום... אתם חושבים שיש איזה משמעות למקרים שקרו? התרסקות המטוסים על ביניני התאומים והכל וכל מה שקרה... אם יש לזה משמעות סיבה או משהו מיסטי קשור לזה...

white-raven

New member
המיסטיקה היחידה שיש פה היא

צורת הפעולה של מוחם של הטרוריסטים שהיו בתוך המטוסים

משמעות המקרים.....

זיפי...לי נדמה שאולי יש הקשר פה למשהו... אני אספר לך משהו ....ביום של המקרה עברה אישה דתייה ברחוב שלי ודיברה אל עצמה כשהיא אומרת:"סוף העולם, מלחמת גוג ומגוג!" חשבתי שהיא סתם ראתה את הסרט ארמגדון:) אבל אז שבאמת היתה התתרסקות של המטוסים היישר לבנייני התאומים ואז עלתה לי המחשבה....... נדמה לי שתהיה מלחמה ואולי זה לא קשור לצד המיסטי לדעתי אבל תהיה מלחמה שלך.

זוהי

New member
א.....אני יודעת שישהיו כאלה שיחשבו

שזה שטויות....וסתם דיברורים של שרלטן זקן אבל.......אם הנושא עלה in the city of god there will be a great thunder , Two brothers tom apart by chaos, "The third big war will begin when the big city burning" Nostradamus 1654 -קרדיט לענבלוס :)

morning star

New member
המממ... עיר האלוהים?

ניו יורק? עיר האלוהים??? אלא אם כן, אלוהים הוא הכסף... כך לפחות נראה בחברה המערבית. שלך הנווד

Zipadidoda

New member
ואני חשבתי ש

ירושלים זה עיר האלוהים לא? אבל סתם המישפט אם השתי אחים (2 brothers) מזכיר לי את שתי מגדלי התאומים... לא יודע אין קשר אנחנו סתם מגזימים בטח אם יהיה מלחמה :) אז נתראה בגלגול הבא הא? או בעולם הרוחות... נגיד ב... שמונה? ;)

Justin Angel

New member
ברור מאליו

"לעזעזל עם מוסריות ואתיקה. אני רוצה כסף!" זה בערך המוטו שלי.

MORNING STAR

לפי נוסטרדמאוס יכול להיות שזו עיר האלוהים כי הוא בעצמו נוצרי... שלך..

morning star

New member
אין קשר

הערים הכי קדושות לנצרות הן (לא לפי הסדר) - ותיקן (לקתולים), ירושלים, בית לחם, נצרת, לונדון (לא בדיוק קדושה אבל היכן שיושב/ת ראש הכנסיה האנגליקנית - המלך/מלכה) - ניו יורק נחשבת לשיא הטומאה בעיני נוצרים מאמינים... שלך הנווד

לנווד הנחמייד

העיר הקדושה- אתה צודק שזו היא איינה העיר הקדושה אבל אולי הוא התכוון ההפך?..העיר הקדושה \העיר הטומאה... הלוואי והייתי יודעת מה הוא חזה באותה התקופה...לכן הוויכוח בא לקיצו.. שלך..

בת-אור

New member
תרמית מופצת ברשת- לא נבואת נוסטרדמ

צר לי לאכזבכם. ה"נבואה" על "עיר האלוהים" אינה של נוסטרדמוס. נפלתם קורבן לתרמית מתפשטת ברשת. קיראו על כך כאן. לקריאת הנבואות של נוסטרדמוס על ניו יורק - הקלק פה.

morning star

New member
והנה תוספת להפרכת ה"נבואה"

http://board.achla.co.il/reshet.php?action=view&id=1312 באתר של מגזין אחלה. כמו כן, אף אחד ממפיצי ה"נבואה" לא ידע לענות לי באיזו מאה ובית מופיעה הנבואה הזו בכתבי נוסטרדמוס (הוא כתב ב"מאות" שבכל "מאה" כ-100 בתים (ולא בדיוק מאה כמשתמע מהשם) ובכל בית 4 שורות) שלכם הנווד

shabaz

New member
טוב...שמעו

זיפי קנה את הספר של בני בגין או איך שקוראים לו ולפי דעתי זה נראה אמין... לא יודע...עדיין לא קראתי אותו...אבל בקרוב שבז

shabaz

New member
עזוב...

יש לי אובססיה לשם הזה. רק שתדע אין כזה בנאדם (נראה לי) יש מנחם בגין שבז

morning star

New member
קיים ועוד איך

בני בגין הוא בנו של מנחם בגין (שהיה ידיד משפחה... בני כבר לא). בני עצמו היה ח"כ (ושר) מטעם הליכוד שהחליט לפרוש אם איני טועה ב-96 מהחיים הפוליטיים. הבחור הוא רטוריקן מעולה. בנו נהרג בהתרסקות מטוס קרב. שלך הנווד

dopey_wizard

New member
אני מקווה שלא!

אני מקווה שנוסטרודאמוס לא צודק בגלל שאם הוא כן אז ב2002 באירופה תיהיה שריפה גדולה וכול זה.. רגע נזקרתי שקראתי באיזה ספר שנסטרודאמוס מספר משהו על איחוד האיסלם והעלמותו מהעולם בערך בתקופה של היום (2000-2007) או משהו אני אלך לסיפריה מחר ואבדוק! דוד --

למעלה