|יבחוש| Smells like teen Skazy?!...

../images/Emo41.gifא. אני מניחה שלא באמת

אתנצר מבחינת התעודת זהות והכל, אבל בלב ובאמונות שלי, הנצרות הרבה יותר נוגעת לי ואני מרגישה קרובה ומחוברת אליה הרבה הרבה יותר ממה שאי פעם הייתי מחוברת ליהדות. גם לשם ניסיתי להתקרב- העקרונות של הנצרות פשוט נכונים יותר לדעתי.

../images/Emo41.gifב.

הקטע של לא באמת לנתצנר מגיע מבחינה של בעיות דת שאני אגרום לילדים שלי וכל זה

זה הדבר הכי מטומטם ששמעתי

יהודיה שאומרת דברים כאלה הרי ידוע ונכון שהנצרות זה בולשיט אחד גדול, שלכאורה ממשיך את היהדות, אבל בעצם יש בו הרבה סתירות. ולא, זה לא קשור לזה שאני דתי.

../images/Emo45.gif נצרות זה יהדות לעצלנים

ואם באמת היית מתעמקת ביהדות ובנצרות היית רואה במי באמת יש עקרונות ואמת ויופי, וזה בא ממישהי שיצאה בשאלה. מאוד חבל שאת מרגישה ככה, מקווה שזה ישתנה.

grapefruit

New member
נוצרים יכולים להגיד בדיוק אותו הדבר

על יהדות. אתה לא יכול להגיד שנצרות זה בולשיט ויהדות זה לא מהסיבה הפשוטה שאתה לא אלוהים. אף אחד מאיתנו לא יודע כלום על כלום. אם סיון מרגישה יותר קרובה לנצרות אז זה לגיטימי לחלוטין.

../images/Emo16.gifשתקו. ככה טוב לי ואתם כולכם

לא יודעים מה עובר עלי ומה אני מרגישה אז אל תתיימרו. הנצרות כ"כ יפה בעיני. היהדות דוחה אותי וגורמת לי להרגיש חנוקה ומותקפת. אני לא מרגישה יהודיה, ככה שלא ממש חבל שאני מדברת ככה. זה פשוט משהו שכתוב לי בת"ז, ומה שנותן לי חופשים מביה"ס, כי אני לומדת בבי"ס יהודי, ומכך החופשות. חגי ישראל לא מראים לי גבורה, הם מראים לי אוכל. אנה, אני אוהבת אותך. בואו נסגור פה את הדיון כי לא מגיע לכם שאני אתחיל להוציא עליכם את העצבים שלי. לילה טוב יהודים.

זה בכלל לא כלפייך אישית

רוב הסיכויים שאת לא יודעת שיט על היהדות אפילו בכלליות, כל שכן לעומק, אני רק אומרת שלפני שעושים צעד-כלשהו, חושבים ובודקים לעומק.

לא זהלא יקרה

הם לא יחזרו בתשובה בכיתה שלי ערסים שמעו את הקאבר שלו לסיק אנד דיסטרוי של מטאליקה
וואז שאלתי אותם אם הם מודעים לזה שזה של להקת מטאל "מטאליקה" ואז במקום לאוהב את מטאליקה הם אמרו שהם לא יותר ושמעםי סקאזי.... |:

למעלה