|יבחוש| Smells like teen Skazy?!...

clean grunge

New member
|יבחוש| Smells like teen Skazy?!...

אני אמרתי שזה רק עניין של זמן שהאלקטרופאנק הזה יגיע לזה.. אתמול..בעודי שב הבייתה מן הצפון הרחוק אחרי שבת מייגעת ניגש אלי אחד הערסים מהמושב בהתלהבות יתרה: "עובדייייייה..כפרה אתה חייב לשמוע את זה!!!.." - "לשמוע את מה?!".. - "סקאזי!!!".. - "מה איתו?!".. - "הוא ישלו עשה הקליט שיר של זה שהתאבד שאתה מעריץ!!!"(כהה..הערסים במושב אצלי קיבלו קצת חינוך מוזיקלי ממני..) אז מסתבר שגם סקאזי הצתרף לרשימה של אלו שעשו קאוור לסלט"ס(סמל לייק טין ספיריט..) אז הו השמיע לי את זה וזה דווקא די מחמד..לא כל השיר מתרכז בשיר המקורי עצמו..אבל יש חלקים ניכבדים שמרמזים שזהלהיט עתיק יומין..עכשיו נישאר לקוות שהערסים יקראו קצת את הביוגרפיה של השיר ויחזרו בתשובה אמן.. ו..מי שרוצה לשמוע את השיר יכול בינתיים או לקנות אותו כסינגל מהאינטרנט או פשוט יותר ללכת ל"חמור" ולהוריד כ"skazy smells like teen spirit"...

חח זה לא היחיד

הוא עשה גם "קאבר" לשיר הזה של להקת יורופ.. נו השיר הזה שכולם מכירים, זה שהפסטיגל השנה גנבו לו את המנגינה^^

Queen for a day

New member
לא רק,

לבנאדם אין גבול. הוא גם עשה לוויש יו וור היר, של פינק פלויד. ולסלף אסטין של אופספרינג.

ועל זה נאמר-

OMG (ני יודעת, פקצי להחריד, אבל אז מה. זה פשוט נורא!) התקפת לב עשית לי עכשיו
מה הוא רוצה מפינק פלויד דאמיט?!
ערס.

ראי תגובתי לזאת שמעלייך

ותני לי להוסיף- ערס?! תקראי את זה- סקאזי, ותסתכלי בתמונה ותגידי לי אם הוא נראה לך כמו ערס(יותר כמו מטאליסט). זה שהרוב ששומעים אותו הם ערסים לא אומר שהוא ערס, זה כמו שאיזה פריקצה תאהב נירוונה אז כל המעריצים והלהקה יהיו פקאצים ופקאצות?(מזכיר לי את זאת שקבעה שקורט אימו) ורק תנו לי להבהיר- אני שונאת טראנס ובחיים לא שמעתי שיר שלו, פשוט ההערות האלה נראות כאילו צריך לשים גדרות במוזיקה ולא לתת לאנשים מסוימים לשמוע או לעשות ז'אנרים מסוימים במוזיקה, וזה דבר מפגר. אז כמו ששגיא אמר רק נקווה שהם יחזרו(ימצאו יותר נכון) בתשובה במהרה בימינו אמן!

מצטערת, אולי לא השתמשתי בביטוי

הנכון. (אע"פ שיש גם ערסים שלא נראים כמו ערסים] אבל זו עובדה, שהמוסיקה האלקטרונית ובכללה גם הטראנסים למיניהם, מזוהה עם אוכלווסיית הערסים. כי רוב הטראנסים הם, איך לומר, לא איכותיים במיוחד
[לעומת זאת יש למשל את דפש מוד, שכן מייצרים מוסיקה אלקט' שהיא גם איכותית]

טעות בידך

הוא היה פאנקיסט בלהקת "סרטן השד" והתמסחר לטראנסים. לא אומר שהוא "ערס" אבל זה כן אומר שאפשר להשוות אותו אליהם. לא הלך לו במוזיקה הזאת, עבר למוזיקה של ערסים.

מזה לבנאדם אין גבול?!

הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה וקאבר לכל שיר שהוא רוצה כל עוד הוא קיבל תרשות של האמנים הנ"ל, זה שאת לא אוהבת אוהבת אותו והקאברים שהוא עשה נשמעים לך כמו חילול הקודש לא אומר שאין לו זכות לעשות זאת.

Queen for a day

New member
היי, דיברתי מתוך טעם אישי

ולא אמרתי שהוא גרוע או שאסור לו לעשות את זה. פשוט, אני לא אוהבת את סקאזי, הוא לא לטעמי. ולדעתי להפוך שיר לטראנס זה לא יפה, בלי שום קשר לאמן מסויים. [נגיד, הטראנס ההוא שעשו לפסקול של טיטאניק. זה שיר על ספינה שטבעה ומתו בא המוני אנשים. ואנשים פשוט רוקדים מאושרים לצלילים של זה, אירוני ודבילי.] וגם אין לי שום מושג אם הוא ביקש את רשות האמנים.

זה רק סרט\:

אנשים יכולים לעשות עם המוזיקה של זה מה שבא להם........ בלי קשר לאם זה יפה או לא למרות שאני מאוד נגד עיבודי טרנסים לשירים

Queen for a day

New member
הממ

זה סרט שמבוסס על מקרה שקרה במציאות. גם אני נגד עיבודי טראנסים לשירים. כבר אמרתי..

Zohar yaaa

New member
לעשות קאבר כזה לסמלס

זה דווקא דיי הגיוני אבל לוויש יו וור היר זה סתם מוזר

למעלה