|יבחוש| Smells like teen Skazy?!...

Aline In Chains

New member
XDDDDDDD אני מכירה את זה..

חברה שלי הפקאצה הקטנה אוהבת תשיר הזה. איך אני רואה את כל הערסים עוד מעט בכיתה שלי מתחילים לשמוע שירים של נירוונה..כי זה מזה מגניב!! סקאזי עשה להם קאבר!!!!!111

nothingman1

New member
אולי החברה מהסירטון ששלחת לי תאהב

"איכסססס הנה אלין רוקדת בשירים של פריקים מגעיייילים, איכס!" עדיין מצחיק בכל פעם מחדש! ולא, לא מחקתי

Aline In Chains

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח תמחוקקקקקק

פאק למה שלחתי לך את זה בכלל
וזה לא רוקדת;[ זה קופצת..כמו מוגבלת.

../images/Emo41.gifסקאזי שולט, ברצינות.

הוא אחד האמנים [כן, זו אמנות] המוכשרים שיש בארץ, באמת. הוא טוב במה שהוא עושה, טוב מאוד אפילו. הוא די ג'יי. הוא אמוררררררר לקחת שירים של אנשים ולסמפל אותם למשהו מגניב ומקפיץ שאפשר לרקוד לצלילים שלו
מה קורה לכם
כמו שאתם כל כך רוצים שאנשים ינסו להבין ולקבל את המוזיקה שלכם, תפתחו קצת את האוזניים גם לדברים אחרים, כי להיות מקובעים זה רע. למה לא להסתכל על זה במובן של "היי עוד גרסה לשיר, מגניב
" ופשוט לא לשמוע אותה אם אתם לא אוהבים את מה שיצא
זה כמו ווירד אל ינקוביץ', כמו אוונסנס, כמו כל אחד שחידש נירוונה. אגב, כשנירוונה מחדשים את ה"איש שמכר ת'עולם" או את "עונות בשמש" זה כן בסדר
קחו הכל ברוח טובה, אנשים
כולה פאקינג קאבר

../images/Emo41.gifאגב, אם הוא עושה קאברים דווקא

לשירים האלה, אולי זה אומר משהו על ההבנה המוזיקלית שלו, על זה שהוא יודע אילו שירים להעריך מספיק כדי לעשות להם מחווה משלו? קצת יצאתם מפרופורציה לדעתי...

Queen for a day

New member
צודקת.

אני פשוט לא הכי בעד שעושים את זה. בגלל שכיום, לכל שיר מסכן שמים מקצב חדש. לא תמיד זה יפה.

קורטית

New member
וואיי

ישש משהו במה שאת אומרת את עיוותת לי אתהדעה בשנייה! אבל בכל זאת לקחת שירים כאלה יפים ולפוך אותם לשיט! הדבר הטוב שיצא מיזה אולי זה שערסים יתחילו להכיר באמנים אמיתים!!

כן..איזה מוכשרים

יו יו אני ראפר מוכשר יאי יאי אני גיטריסט שמנגן אקורדים עם דיסטורשן ואוו ואוו אני בסיסט שלא עושה כלום! D: טוב, חוץ מהדי ג'יי רק צ'סטר שר מעולה זהו ולא ידעתי שיש ביניהם יהודים לא שזה מזיז לי..

../images/Emo41.gifהקטע של היהודים לא מזיז לי גם,

למען האמת נראה לי שאני הולכת להתנצר עוד כמה שנים.. בכל אופן, הקשר היחיד ביני ובינך מבחינה מוזיקלית מצוי אי-שם בנירוונה, שגם עליהם אני לא ממש מתה...

../images/Emo41.gifמלחיץ, נשמע כאילו טעמת אותי.

עזוב, בכל מקרה, להגיד למישהו שיש לו טעם רע זה לא חכם כל כך, כי אם זה הטעם שלו אז כנראה שלדעתו הוא דווקא המ, טוב וזה
שנינו בפורום מבלי לשמוע נירוונה. זה בהחלט מעניין.

היה יכול להיות מגניב יותר

אם הייתי אומר למור (שהניק שלו זה "מילקשייק") שיש לו טעם קקה. ואז זו היתה יכולה להיות בדיחה ממש ממש לא מצחיקה! מה מוזר פה? אני עקבת אחריי לפה!

למעלה