יא חלמתי עליו

Shusho

New member
אפשר להתערב?

זה הרעיון
. שיגיבו תגובות בונות. ברור שלא נעשה חוק לזה כי יש גבול לדיקטטורה פה אבל למה לא לנסות?

אנבלייי

New member
|נכון| איילת חכמה../images/Emo2.gif ^.^

חוץ מזה, לא חובה לתת תגובות בשדחם הרגיל בגלל שיש בנות שזה פשוט פחות כיף להן, ולא תמיד יש כוח לתגובות בונות. נפעמים פשוט רוצים להגיד שהדולי יפה ולהתפעל ממנה, בלי תגובה בונה.

../images/Emo4.gif

בלע. אני פתחתי כזה שכל אחת מגיבה לזו שמעליה ובלע, כמו שרשרת תגובות בונות ואמרו לי שזה מיותר וסקלו אותי.

אנבלייי

New member
באמת? ../images/Emo2.gif

אבלאנילאידעתי:O והמיכליות אמרולי:O ואני אוהבת אותך

הו. זה לא קשור אליך ../images/Emo9.gif

זו סתם תחושה כזאת שכשאני אמרתי את זה כולם לא הסכימו ועכשיו זה הפך לפינה ואני "המצאתי" את זה. אומשו.

GalGul000

New member
נמנמ.

אבל כאילו, זה לא יוצר בעיה עם השדח"ם הרגיל? כל הבנות יפסיקו לשים שם דוליז... ישימו רק בשלכם... כמעט כולן פה רוצות תגובות בונות... ומי שלא לא תבוא ותכריז "אני רוצה
". כי הפורום הזה צנוע
ואפילו סיוון\מרב\לוטם\נאמה וכל שאר הבנות המוכשרות פה, לא מודות בזה. ולשים את הדולי שלך בשדח"ם רגיל במקום בשדח"ם שלכם זה כמו להודות בזה
או במילים אחרות: השעה 4. נא להתעלם. [למרות שיש לי משו להגיד. אבל אני לא יכולה לנסח את זה נכון בשעה כזאת
מה שהבנתם הבנתם.]

לא בהכרח

אני דווקא חושבת שזה רעיון טוב. אפשר להגביל את מספר הדוליז לפינה, ככה שיהיה בטוח יותר שכולן יקבלו תגובות בונות, וגם לפתור ככה את הבעיה ששיר העלתה. אבל האמת, כשאני רואה דולי בשדח"ם שאטני יודעת שאני יכולה להגיב לה תגובה נכונה, בד"כ אני מגיבה. אני בטוחה שאני לא היחידה שהפינה הזו לא תשנה לה הרבה.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif שני דברים - [כולן להיכנס]../images/Emo41.gif

1. חה, שמת אותי באותה שורה עם כבודן -_____- [חילול קודשששש
] |: 2.
אני לא חושבת שזה יצור בעייה עם השדחמ הרגיל, בגלל שזה יפתח בתור שדחמ כסדרו. את מבינה? בנות לא יחכו שבוע שלם וישימו דולי אחת לשבוע, נכון? כי בערך שלושה שדחמימ בשבוע. אז פשוט נשים כרגיל O: והתגובות יהיו יותר משודרגות ^^ לא יודעת מה איתכן, אני כבר רואה שיפור במספר התגובות D:

../images/Emo45.gif

בקשר לשיפור במספר התגובות, זה נכון, אבל זה גם גרם לתגובות לתגובות, כמו "התגובה שלך גרועה, מה את כותבת?!" או משהו בסגנון. זה די מציק, ואפשר במקום לכעוס, פשוט להגיב תגובה נוספת על התגובה שלדעתך לא נכונה/טובה/וואטאבר

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo133.gifזה מה שאני עשיתי.XD

אחרי שירדתי על תגובה..
הוספתי נכונה משלי..
אבל אני חושבת שצריך גם להעיר לתגובות הלא נכונות..
אנחנו לא רוצות ללמד שגיאות..

meidl

New member
DaRk ShinES לפה

הנה הדולי לתחרות כלי נשק שלךמה עוד צריך לעשות?

DaRk ShinES

New member
סיון../images/Emo3.gif

אני צריכה שם שלך באנגלית,אתר אם יש לך, ולינק לבייס
תודה

meidl

New member
אוקי

maple יש את הדפיוצר אבל זה לא נחבש ממש http://stage.co.il/Authors/MeitalBraier וקישור הודעה הבאה

למעלה