יא חלמתי עליו

meidl

New member
בקשר לפרוייקט קיץ-אפרסמון לפה

לא כדאי שקודם תנפי זוגות ואז תגידי את המשימה הבאה כי אז יהיה מצב שבנות יעשו סתם וזה לא כייף. וגם לא נתת אישור לי ולנעמה שקיבלת את הדוליז שלנו.(פירסמנו לפני שני לוחות)

אבל שמנו לך../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif

בייס מחנה לנד שלי ושל טלי האקונה מטטה(אימאלה בדיוק התחיל השיר
) אין אתר

אנבלייי

New member
לתשומת ליבכן:

בקרוב ייפתח ע"י או ע"י נעמה שדחם מיוחד שמותר לתת בו רק תגובות בונות, במסגרת פרוייקט התגובה הבונה. השדחם יהווה פינה שבועית. בתודה, אנבל ונעמה יוזמות פרוייקט התגובה הבונה. תודה.

שאלה ../images/Emo42.gif

המטרה של הפרוייקט תגובה בונה לא נועד כדי לעודד את בנות הפורום לתת תגובות בונות בש"ד-ח"ם [הרגיל]? [אני פשוט לא מבינה למה צריכים להיות שני ש"ד-ח"מים - אחד רגיל ואחד של תגובות בונות.]

o0Invisible0o

New member
בלה.../images/Emo133.gif

כי בשדח"ם הרגיל את לא חייבת להגיב תגובות בונות..וזה מה שקורה.. המון בנות נותנות תגובות שגויות או פשוט לא בונות ומטעות בנות אחרות. בשדח"ם הזה את חייבת לתת תגובות בונות אז כל תגובה תהיה רצינית. אלה שלא בטוחות שהן יודעות להגיב יתאמנו..אלה שיודעות ילמדו קצת אחרות..הכל אמור לצאת מאוד מועיל.^^

אנבלייי

New member
|נכון| איילת חכמה ^.^

וחוץ מזה, בשדח"ם הרגיל, לא חובה לתת תגובות בונות כי יש בנות שזה פשוט פחות כיף להן, והרבה יותר כיף לתת תגובות מחמיאות שרק אומרות כמה את אוהבת את הדולי, בלי מחויבות כזאת או אחרת

אבל חשבתי שהרעיון הוא שכולן ../images/Emo42.gif

יגיבו בשדחם הרגיל בתגובות בונות. וחוץ מזה - נקודה למחשבה - מי תרצה לשים את הדולי שלה בשדחם הרגיל שתגובה בונה לא מובטחת כשיש לה את השדחם הזה שבטוח יתנו לה שם תגובות בונות? אני מבינה למה אתן חותרות אבל אני חושבת שזה סתם מיותר...

למעלה