Jagged chaos
New member
../images/Emo203.gif
ועכשיו לשאלות.. מה עשית היום? עישנתי בנגים
מה המבחן האחרון שלמדת אליו? היסטוריה מה הציון האחרון שקיבלת? אנגלית, 92 (תנו כבוד, מבחן G ב-5 יחידות) מתי התעוררת היום? 6 וחצי מה מתוכנן למחר? לישון ולעשן מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? עוף ותפו"א, לא טעים בכלל מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לעשן חום
מתכוון לעשות אותו? בטח, היום בלילה מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? לפני כמה שעות שלחת SMS? לא זוכר התכתבת?לפני כמה שעות ב-ICQ שלחת אימייל? לפני איזה כמה חודשים, לדודה שלי התקלחת? אתמול עשית אפצ'י? לא זוכר בכית? בנובמבר 2005, התפרצות של 5 שנים (מגיל 12.) צחקת מעומקי נשמתך? לפניי שלושה שבועות שהשתכרתי בבצפר והמורה תפס אותי והתחיל לחפור לי, ואז יצא לו בטעות רוק... זה מגעיל רצח, אבל זה הצחיק אותי בטרוף ראית TV? בקושי... כמעט איזה חצי שנה לא ראיתי טלוזיה, רואה מהמחשב דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? לא קרה התנשקת? אתמול האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? מוקפץ נחשב שתית וודקה עם מיץ תפוחים? לא, אבל נשמע טוב
עשית סיאנס? בכיתה ו', מאז נדפקתי נפשית פגשת סלב? יש ת'סדרה הזאת בערוץ הילדים "עולם אחר" או משהו... סדרה ישראלית...מסתבר שילד מהבצפר שלי בכיתה י' משחק שם...במציאות קוראים לו בן לבשת בגדים של אמא/אבא? לבשתי היום ת'נעליים של אבא עישנת? היום עישנת נרגילה? לפני שבוע לקחת סמים? היום, ואקח עוד כמה שעות היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? כל יום בבצפר נרדמת בשיעור? היום, בספרות, לא יכלתי להחזיק מעמד קיבלת פחות מ20 במבחן? בחיים לא קיבלתי ככה ניגנת בתופים? בכיתה י' ובגיטרה חשמלית? לפני כמה דקות ובאבוב?
מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו? עם חבר טוב שלי ובת? עם האקסית שאנחנו לא מדברים כבר שנה וקצת יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה? אין הרבה אתה אוהב את הכיתה שלך? לא משו יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? פחות צביעות וחנפנות לחזק אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בחור להיות? למה? , עזבו אותי פוליטיקה יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל? יש, נוקיה 6100, מגיל 13 היה לי פלאפון האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? לא כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה? 0 ולמחשב? 4 במצטבר וזה גם המקסימום ולשיעורים+לימודים? רק שיש מבחנים, ככה שאין כלום - 0 מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לישוןןןןןן
ועכשיו לשאלות.. מה עשית היום? עישנתי בנגים