יאללה שאלון..

Victem

New member
יאללה שאלון..

הינה שאלה לא שיגרתית. במקום לשאול כל פעם את הפרטים הטכניים ניתן לכם לעשות את העבודה.. ספר על עצמך קצת בקצרה: ועכשיו לשאלות.. מה עשית היום? מה המבחן האחרון שלמדת אליו? מה הציון האחרון שקיבלת? מתי התעוררת היום? מה מתוכנן למחר? מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? מתכוון לעשות אותו? מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? שלחת SMS? התכתבת? שלחת אימייל? התקלחת? עשית אפצ'י? בכית? צחקת מעומקי נשמתך? ראית TV? דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? התנשקת? האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? שתית וודקה עם מיץ תפוחים? עשית סיאנס? פגשת סלב? לבשת בגדים של אמא/אבא? עישנת? עישנת נרגילה? לקחת סמים? היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? נרדמת בשיעור? קיבלת פחות מ20 במבחן? ניגנת בתופים? ובגיטרה חשמלית? ובאבוב?
מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו? ובת? יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה? אתה אוהב את הכיתה שלך? יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בחור להיות? למה? יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל? האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה? ולמחשב? ולשיעורים+לימודים? מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון?

k e l l y 1 8 1

New member
עניתי

הינה שאלה לא שיגרתית. במקום לשאול כל פעם את הפרטים הטכניים ניתן לכם לעשות את העבודה.. ספר על עצמך קצת בקצרה: קוראים לי קלי אני לומדת ראית חשבון למרות שאני כולה בת 18 (וחצי) אממ אין לי הרבה מה לספר חוץ מזה שממש משעמם לי כרגע ועכשיו לשאלות.. מה עשית היום? עבדתי מה המבחן האחרון שלמדת אליו? מערכת המשפט מה הציון האחרון שקיבלת? 85 במחשבים מתי התעוררת היום?8 מה מתוכנן למחר?עבודה מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? אכלתי סלט (בארומה) מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו?לישון מתכוון לעשות אותו?בטח מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון?10 דקות שלחת SMS? שעה.. התכתבת?אממ ב7 בערב בערך בפעם האחרנה שלחת אימייל?היום מתי שהו בבוקר התקלחת?בבוקר עשית אפצ'י?לא זוכרת בכית? לא זוכרת צחקת מעומקי נשמתך? לפני חצי שעה ראית TV?כרגע דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? אתמול התנשקת?בשבת... האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי?היום בצהרים שתית וודקה עם מיץ תפוחים?לא ניסיתי זה טעים? עשית סיאנס?אף פעם פגשת סלב?אממ ביולי האחרון שהייתי בארה"ב לבשת בגדים של אמא/אבא?חחח אממ לא נראה לי שזה קרה מתי שהוא עישנת?אף פעם עישנת נרגילה?כנ"ל לקחת סמים?כנ"ל היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה?אמממ בעבודה אתמול...כמה קרציות בטרוף נרדמת בשיעור?חחח כל יום שני קיבלת פחות מ20 במבחן?ביא' ניגנת בתופים?אממ לא זוכרת ובגיטרה חשמלית?חשמלית - לא זוכרת אבל ברגילה שילשום ובאבוב? מה??????? מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו?חבר שלי ובת?אמממ אם מי שרציתי לדבר דיברתי יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה?כן...ת"א י-ם חיפה נתיבות גוש קטיף לשעבר שכרגע הם בעיר האמונה..וכו אתה אוהב את הכיתה שלך?אממ תאמת אני עדין לא מכירה את כולם יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בחור להיות?לא סובלת פוליטקיים ולא רוצה להיות אחת למה? יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל?כן אממ נראה לי מגיל 12 האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? לא נראה לי כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה?בלילה לפני השנה עד שאני נירדמת ולמחשב?שעות...גם בעבודה וגם בבית ולשיעורים+לימודים?כל ערב איזה שעה מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון?טלויזיה ולישון לילה טופפפפ לכולם

eynav16

New member
אני

מה עשית היום? הייתי בבית בעיקר.. מה המבחן האחרון שלמדת אליו?כלום מה הציון האחרון שקיבלת?כלום מתי התעוררת היום?8 בערך מה מתוכנן למחר?ללמוד פורטוגזית מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים?מנגו וכן מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו?חסוי מתכוון לעשות אותו?לא מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון?היום שלחת SMS?לא זוכרת התכתבת?איפה? שלחת אימייל?היום התקלחת?קודם עשית אפצ'י?לא זוכרת את האמת... בכית?היום קודם צחקת מעומקי נשמתך?לא זוכרת ראית TV?לא זוכרת דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן?אתמול התנשקת?לא התנשקתי אף פעם...
האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי?חחחח אוליייי שתית וודקה עם מיץ תפוחים?לא שתיתי קיפירוודקה...משהו בראזילאי.. עשית סיאנס?בחיים לא עשיתי פגשת סלב?בארץ שזה היה בינואר לבשת בגדים של אמא/אבא?לא עישנת?ביום ראשון הדלקתי לאבא שלי ת'סיגריה עישנת נרגילה?לא מעשנת לקחת סמים?-- היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? היום נרדמת בשיעור?אף פעם קיבלת פחות מ20 במבחן?טחח לא זוכרת מתי למדתי אבל בסדר...הכל מתחת ל20 ניגנת בתופים?אל יודעת ובגיטרה חשמלית? ובאבוב? מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו?אורצוק שלי ובת?הילה יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה?ברור וגם ממדינות אחרות אתה אוהב את הכיתה שלך?בערך יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום?הייתי משנה אצלי יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל?אמ.... אני לא זוכרת גיל אבל היה פלךאפון ואחריו סלקום עכשיו חו"ללל..חח האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון?לא! כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה?פה לא רואה בכלל ולמחשב?הרבה ולשיעורים+לימודים?18 שעות בשבוע מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון?ליששוןןןןןןןןןןן

../images/Emo203.gif

מה עשית היום? קמתי בבוקר, צחצחתי שיניים, שטפתי פנים, הורדתי משחקים יפים, בלעתי כדור, אכלתי, הגבתי להודעות, ועכשיו אני עונה על שאלונים
מה המבחן האחרון שלמדת אליו? אזרחות
מה הציון האחרון שקיבלת? אני חושבת ש-88 במתכונת בספרות
מתי התעוררת היום? 9 וארבעים
מה מתוכנן למחר? לישון?
מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? חצי לחמניה עם גבינה וזיתים.. היה מאוד טעים
מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לחזור לישון!
מתכוון לעשות אותו? לאף כי יש לי מה לעשות פה
מתי בפעם האחרונה..
דיברת בפלאפון? העירו אותי היום, ב9:09
אבל אח"כ חזרתי לישון
שלחת SMS? אתמול בלילה
התכתבת? אתמול בלילה
שלחת אימייל? שלשום
התקלחת? אתמול בערב
עשית אפצ'י? לא זוכרת
בכית? לא זוכרת
צחקת מעומקי נשמתך? אתמול
ראית TV? עכשיו
דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? לא זוכרת
התנשקת?
האם אי פעם...
אכלת אוכל תאילנדי? לא שידוע לי :X
שתית וודקה עם מיץ תפוחים? לא
עשית סיאנס? לא
פגשת סלב? יאפ
לבשת בגדים של אמא/אבא? יאפ, כמו כל ילדה קטנה
עישנת? לא!!
עישנת נרגילה? לא!!
לקחת סמים? לא!!
היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? יאפ
נרדמת בשיעור? לא!
קיבלת פחות מ20 במבחן? לא
ניגנת בתופים? לא
ובגיטרה חשמלית? לא
ובאבוב? לא
מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו?
ובת?
יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה? יאפ יאפ, מכל מיני
אתה אוהב את הכיתה שלך? לא
יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? יאפ יאפ!
אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בוחר להיות? למה? לא יודעת
יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל? יאפ יאפ, דור שלישי, אחי קנה לי אותו לפני חודשיים (פחות או יותר), אבל היו לי לפני כן 2 פלאפונים (אחד שלקחתי מאבא שלי, והשני שכבר נמאס לקחת לאבא
)
האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? לא
כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה? שעתיים?
ולמחשב? פייההה... הרבה
ולשיעורים+לימודים? כמה שצאיך
מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לשתות
הודגש באמצעות מדגישומטיק

dirty fairy

New member
איזה פנאן../images/Emo9.gif

הינה שאלה לא שיגרתית. במקום לשאול כל פעם את הפרטים הטכניים ניתן לכם לעשות את העבודה.. ספר על עצמך קצת בקצרה: כמה מקורי
בקצרה? נופר פ"ת 15 ועכשיו לשאלות.. מה עשית היום? הייתי בבצפר ועכשיו פה מה המבחן האחרון שלמדת אליו? בהיסטוריה מה הציון האחרון שקיבלת? 91 בערבית מתי התעוררת היום? 7 מה מתוכנן למחר? יום המשפחה מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? מסטיק..אממ רגיל כזה
מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לאכול אוכלללללל מתכוון לעשות אותו? מקווה שיהיה מה לאכול
מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? לפני שעתיים בערך שלחת SMS? לפני שלוש שעות בערך התכתבת? אתמול בלילה והיום בבוקר שלחת אימייל? יום שלישי התקלחת? אתמול עשית אפצ'י? היום בכית? אממ לא זוכרת צחקת מעומקי נשמתך? שלשום או אתמול לא זוכרת ראית TV? אתמול בלילה דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? אתמול בלילה התנשקת? כן האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? בטחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שתית וודקה עם מיץ תפוחים? יכול להיות עשית סיאנס? לא
פגשת סלב? כן לבשת בגדים של אמא/אבא? כן עישנת? סיגריות? לא עישנת נרגילה? כן ניסיתי לקחת סמים? לא שזכור לי היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? כן נרדמת בשיעור? לא קיבלת פחות מ20 במבחן? לא ניגנת בתופים? כן ובגיטרה חשמלית? בערך ובאבוב? לא..
מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו? חן ובת? רוית יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה? אממ..מאילת ומחיפה אתה אוהב את הכיתה שלך? כן מאד יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? כן אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בחור להיות? אממ לא יודעת..אולי שרת החינוך למה? ככה יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל? מכיתה ו' ושידרגתי אותו לזה של צביקה פיק עד עכשיו. האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? לא כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה? 4 בערך ולמחשב? 4 ולשיעורים+לימודים? שעה מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? להתקשר לאמא ולנדנד לה שאין לי מה לאכול

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

הינה שאלה לא שיגרתית. במקום לשאול כל פעם את הפרטים הטכניים ניתן לכם לעשות את העבודה.. ספר על עצמך קצת בקצרה: אוקיי... קוראים אותי אוריין ואני חייה 15 שנים וכמעט חצי שנה.... אני מנגנת בגיטרה ושונאת מתמטיקה ובכלל בצפר, כל מה שקשור בבצפר אני עצלנית. נעים להכיר
ועכשיו לשאלות.. מה עשית היום? הלכתי לבצפר.. וחזרתי באופניים של חברה שלי! נסעתי אחרי איזה 3-4 שנים שלא נגעתי באופניים וכמעט עליתי על איזה שיח מה המבחן האחרון שלמדת אליו? מתמטיקה
מה הציון האחרון שקיבלת? 95!! היום
מתי התעוררת היום? חמישה לשבע מה מתוכנן למחר? ללכת לבצפר, לחזור ולחרוש להיסטוריה ובערב לנסוע לסבתא לעשות קידוש.. ואולי אחרי זה לאנשהו מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? אני אוכלת עכשיו טוסט וכן זה טעים מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לנגן אחרי יום שלם שלא ניגנתי מתכוון לעשות אותו? בהחלט מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? ב10 וחצי היום בבצפר שלחת SMS? אתמול בלילה התכתבת? עכשיו.. שלחת אימייל? המממ... אני לא עושה את זה הרבה התקלחת? אתמול בערב עשית אפצ'י? אתמול בכית? ביום שני
צחקת מעומקי נשמתך? היום
ראית TV? אתמול בערב.. דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? ...
התנשקת? הממממ...... לא זוכרת אבל לא בזמן האחרון האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? נראה לי שכן שתית וודקה עם מיץ תפוחים? לא... עשית סיאנס? לא! אבל אני רוצה.. מישהו רוצה לעשות איתי?
פגשת סלב? נופ לבשת בגדים של אמא/אבא? כן.. מאמא עישנת? לא עישנת נרגילה? לא לקחת סמים? לא!! היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? כן נרדמת בשיעור? כן קיבלת פחות מ20 במבחן?נראה לי שהשיא שלי זה 29.. ניגנת בתופים? כן.. הרבה ובגיטרה חשמלית? יאפ! יש לי.. ובאבוב? כמעט! פשוט וויתרתי בסוף.. מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו? הוא..
ובת? דנה יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה? לא הרבה.. מרחובות ראשל"צ באר יעקוב ועוד כל מיני אתה אוהב את הכיתה שלך? לא יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? כן.. יש יותר מידי אנשים צבועים אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בחור להיות? ת'אמת שזה הדבר האחרון שהייתי רוצה אבל אני מניחה שהייתי שרת החינוך.. למה? כדי לשנות כמה דברים במערכת הדפוקה הזאת יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל? יש, נוקיה 3510i והוא מכיתה ח' והיה לפניו עוד אחד יותר ישן מכיתה ו' האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? לא כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה? שעה בערך ולמחשב? שעתיים שלוש ולשיעורים+לימודים? שעה..? מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לנגן לנוח טיפה ולחרוש להיסטוריה

No NiCk15

New member
../images/Emo80.gifאוקיי../images/Emo9.gif

ועכשיו לשאלות.. מה עשית היום?הייתי בבצפר מה המבחן האחרון שלמדת אליו?אנגלית מה הציון האחרון שקיבלת?85 מתי התעוררת היום?7:13 מה מתוכנן למחר?לאיודעת מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים?פיצה. מאודד
מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו?לראות השמנייה מתכוון לעשות אותו?כן מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון?לפני כמה דקות שלחת SMS?אתמול התכתבת?אתמול שלחת אימייל?מזמן התקלחת?אתמול עשית אפצ'י?שלשום נראהלי בכית?אתמול צחקת מעומקי נשמתך?היום ראית TV?עכשיו דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן?אתמול התנשקת?מזמן>< האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי?לא שתית וודקה עם מיץ תפוחים?לא עשית סיאנס?לא פגשת סלב?כן לבשת בגדים של אמא/אבא?כן
עישנת?לא עישנת נרגילה?לא לקחת סמים?לא היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה?כן נרדמת בשיעור?כן קיבלת פחות מ20 במבחן?לא ניגנת בתופים?כן ובגיטרה חשמלית?כן ובאבוב?לא מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו?אפחד ובת?עמת
יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה?כן.. חיפה,כפר-יונה,אמממ.. לאזוכרת מאיפה עוד
אתה אוהב את הכיתה שלך?כן יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום?אממ.. לאיודעת.. אולי.. אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בחור להיות?לא יודעת.. למה?ככה>< יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל?כן.. מכיתה ג' האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון?
לי היה פלאפון בכיתה ג'
אמנמנמ.. לאיודעת.. ההורים שלי קנו לי
כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה?המון ולמחשב?כנ"ל ולשיעורים+לימודים?חיחיח.. שעות בצפר+קצת שעות אחר הצהריים לשיעורים.. מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון?לראות השמינייההה

TaZ girl 18

New member
עונה--../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif איפה הגשם?

מה עשית היום? הסתובבתי בדיזינגוף סנטר
מה המבחן האחרון שלמדת אליו? אממ..וואי היה לפני שנה..נראה לי הבגרות האחרונה בתנ"ך===========> ברוך שפטרנו
מה הציון האחרון שקיבלת? 100 בפרוייקט באנגלית
מתי התעוררת היום? 12:10 דייקנית אני
מה מתוכנן למחר? יום שישי..נראה כבר
מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? עוגיות שוקולד של אמא ===>סוף
מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? בא לי ים משום מה
מתכוון לעשות אותו? לעעע...אולי מחר אם באמת יהיו 30 מעלות כמו שאמרו
מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? אממ...בבוקר אולי..אין לי עצבים לדבר שאני מצוננת
שלחת SMS? אתמול התכתבת? בצהריים
שלחת אימייל? לפני דקה התקלחת? בבוקר עשית אפצ'י?
אני מצוננת..לפני 10 דק' בכית?
צחקת מעומקי נשמתך? אתמול
ראית TV? לפני 10 דקות וסגרתי===> משעמם
דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? וואיייי שלשום בלילה מישהו הפתיע אותי
התנשקת?
האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? כן ואני שונאת
שתית וודקה עם מיץ תפוחים? (תפוזים) בחתונה של בת דודה עשית סיאנס? לעולם לא
פגשת סלב? כן.. לבשת בגדים של אמא/אבא? של אמא, בחורף זה מתאים
עישנת? כן..אבל לא נוגעת כבר כי זה מסריח ברמות
עישנת נרגילה? לעולם לא.. לקחת סמים? לעולם לא
היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? אממ..לא חושבת שזה קרה נרדמת בשיעור? חחחח גם לא קיבלת פחות מ20 במבחן? לעע בבית ספרנו :) מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו? אממ...איזה חייל שעושה לי רע והוא אפילו לא יודע :( ובת? חברה הכי טובה שלי שעברה לארה"ב.. יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה? כן יש..מב"ש, ת"א, ראשון, חולון אתה אוהב את הכיתה שלך?=====> אין לי !!! חחחחח יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? המון ! אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בחור להיות? למה? שר החינוך..כי הרבה דברים מתחילים משם ויש ים מה לשנות ובדחיפות!!! יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל? יש לי 2 :) אורנג' וסלקום האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? לא ממש כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה? 10 דקות בלחץ ולמחשב? 3,4 שעות

אניי

מה עשית היום?בצפר מה המבחן האחרון שלמדת אליו?פיזיקה מה הציון האחרון שקיבלת?94 במתמטיקה!!!!!!!! מתי התעוררת היום?6:30 קמתי מוקדם ולא הצלחתי לחזור לישון מה מתוכנן למחר?בצפר צופים ובערב נראה מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים?אכלתי עכשיו סוכריה..וכן מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו?ללכת לקניות מתכוון לעשות אותו?לא מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון?היום שלחת SMS?היום התכתבת?היום שלחת אימייל?לפני כמה ימים התקלחת?שלשום נראלי עשית אפצ'י?היום בכית?שלשום צחקת מעומקי נשמתך?היום ראית TV?היום דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן?היום התנשקת? לא זוכרת האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי?כן שתית וודקה עם מיץ תפוחים?כן עשית סיאנס?כן פגשת סלב?כן לבשת בגדים של אמא/אבא?כן עישנת?לא עישנת נרגילה?לא לקחת סמים?לא היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה?כן נרדמת בשיעור?לא קיבלת פחות מ20 במבחן?לא ניגנת בתופים?כן ובגיטרה חשמלית?לא ובאבוב? לא מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו?אממ ובת?אמממ יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה? אתה אוהב את הכיתה שלך?ככה יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום?שלא יהיו סטייליסטים אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בחור להיות? למה?כן כי אני אשנה דברים יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל?מגיל 12 וסלקום האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון?לאא..למי כבר יתקשרו? כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה?3 ולמחשב?3 ולשיעורים+לימודים?חצי שעה..תלוי מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון?לדבר במסן

green rebel

New member
עונהנהנה../images/Emo70.gif../images/Emo191.gif

מה עשית היום? הייתי בבצפר מה המבחן האחרון שלמדת אליו? מבחן באנגלית מה הציון האחרון שקיבלת? 99 |בחשבון| מתי התעוררת היום? ב20 ל-7 מה מתוכנן למחר? ללכת לבצפר |לצערי!!!| מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים?יותר נכון להגיד טעמתי וזה קציצת תפו"א טעים?! בעע!! לא.. מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לישון כנראה... מתכוון לעשות אותו? לא מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? מזמן שלחת SMS? אף פעם התכתבת? לפני כמה דקות שלחת אימייל? אתמול התקלחת? היום עשית אפצ'י? ו.. מאיפה אני אמורה לזכור? בכית? לא זוכרת גם.. צחקת מעומקי נשמתך? היום בשיעור אנגלית ראית TV? בשעה רבע ל-3 דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? מזמן התנשקת? אף פעם (אלה עם כן הנשיקות המעצבנות של אמא נחשבות
) האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? כן שתית וודקה עם מיץ תפוחים? לא עשית סיאנס? לא פגשת סלב? לא לבשת בגדים של אמא/אבא? בערך עישנת? לא עישנת נרגילה?לא לקחת סמים? לא היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה?כן נרדמת בשיעור? לא קיבלת פחות מ20 במבחן? כן ניגנת בתופים? לא |אבל הייתי רוצה!| ובגיטרה חשמלית? לא |כנ"ל| ובאבוב? לא מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו? אח שלי ובת? אחותי יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה? לא ממש כאלה שאני מתכתבת איתם ו.. אני לא יודעת מאיפה אתה אוהב את הכיתה שלך? אפשר להגיד ש.. כן יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? כן אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בחור להיות? למה? אני לא רוצה יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל? אין האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? לא אלא אם כן הם רחוקים מהבית או משהו כזה והם צריכים להיות בקשר אם ההורים כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה? בערך 3 אבל לא ברצף ולמחשב? לא סופרת ולשיעורים+לימודים? 8 שעות בבצפר חצי שעה שיעורים מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לצאת לעיר אם חברה

ady18

Well-known member
תשובות

ועכשיו לשאלות.. מה עשית היום?אממ הלכתי לסופר לקנית מזון וסתם מחשב וטלוויזה מה המבחן האחרון שלמדת אליו?סיימתי את הלימוטדים מה הציון האחרון שקיבלת? מתי התעוררת היום? מה מתוכנן למחר? מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? מתכוון לעשות אותו? מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון?אממ אתמול שלחת SMS? התכתבת? שלחת אימייל? התקלחת?לפני שעתיםן עשית אפצ'י אממ היום בכית?אממ צחקת מעומקי נשמתך?אתמול ראית TV?היום דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן?לא התנשקת? האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי?כן שתית וודקה עם מיץ תפוחים?לא עשית סיאנס?לא פגשת סלב?כן לבשת בגדים של אמא/אבא?כן עישנת?לא עישנת נרגילה?כן לקחת סמים?לא היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה?לא נרדמת בשיעור?כן קיבלת פחות מ20 במבחן?כן ניגנת בתופים?כן ובגיטרה חשמלית?לא ובאבוב? לא אביב ובת?טלי יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה?כן אתה אוהב את הכיתה שלך? יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בחור להיות? למה? יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל?אממ לפני כארבע שנים האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה? ולמחשב? ולשיעורים+לימודים? מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? אממ סתם במחשב ואחרי זה לאכול

../images/Emo203.gifעונה:]

הינה שאלה לא שיגרתית. במקום לשאול כל פעם את הפרטים הטכניים ניתן לכם לעשות את העבודה.. ספר על עצמך קצת בקצרה: ועכשיו לשאלות.. מה עשית היום?הייתי בבצפר ואצל מיתורר
מה המבחן האחרון שלמדת אליו?אנגלית מה הציון האחרון שקיבלת?נמנמ לא זוכרת מתי התעוררת היום?6:50 מה מתוכנן למחר?יום הכי מושלםםםםםםםםםםםםםםםםם
מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים?נמנ צ'יטוס וכן מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו?לחבק אותווווווDDD: טוב אולי זה יקרה בקרוב
מתכוון לעשות אותו?נמנמ אוליXD מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון?לפני 15 דקות שלחת SMS?לפנ יומיים
התכתבת?אתמול שלחת אימייל?ממזמן התקלחת?אתמול.. עשית אפצ'י?בבוקר בכית?פייי ממזמן
צחקת מעומקי נשמתך?היום ראית TV?כנ"ל דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן?ממ היום התנשקת?עם אמאלה בבוקר האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי?ברוררררררררררררר
ממממ שתית וודקה עם מיץ תפוחים?בלעכס לא עשית סיאנס?
פגשת סלב?
מיליון לבשת בגדים של אמא/אבא?
עישנת?
עישנת נרגילה?
לקחת סמים?
היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה?
נרדמת בשיעור?
מלאאא
קיבלת פחות מ20 במבחן?בחיים לא ניגנת בתופים?
ובגיטרה חשמלית?
ובאבוב?
מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו?הוא,טוב עוד מעט זה יקרה
ובת?טלוש היפיופה יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה?כה מכל מיני מקומות אתה אוהב את הכיתה שלך?בערך יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום?לא,זה מושלם
אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בחור להיות? למה?נמנמ שרת החינוך בגלל שהייתי מבטלת ת'בצפר?
יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל?כה מכיתה ב'[בסוף השנה..] האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון?נמנמ אולי כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה?4 ככה ולמחשב?5 ככה.. ולשיעורים+לימודים?נמ שעתיים מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון?לדבר עם שירוש שלי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

galit2510

New member
עונהה

הינה שאלה לא שיגרתית. במקום לשאול כל פעם את הפרטים הטכניים ניתן לכם לעשות את העבודה.. ספר על עצמך קצת בקצרה: מה יש עליי .?? אני מעייפת מהר כמו עכשיו .. אין לי כח להרחיב.. אני מתעצבנת מהר וזהו .. ועכשיו לשאלות.. מה עשית היום?כלום מה המבחן האחרון שלמדת אליו?גאוגרפיה מה הציון האחרון שקיבלת?100 בבוחן בפיזיקה מתי התעוררת היום?ב4 לפנות בוקר.. לא לדאוג חזרתי לישון עד 7 מה מתוכנן למחר?בצפר.. בעעעעעעעעעעעעעעעעע מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים?נדמה לי שזה היה תפוז.. והוא היה נחמד מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו?לגמור את השיעורים במתמטיקה מתכוון לעשות אותו?כנראה שכה מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון?בצהריים שלחת SMS?מזמן התכתבת?עכשיו שלחת אימייל?מזמן התקלחת?היום בבוקר עשית אפצ'י?בצהריים בכית?מזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני לא זוכרת מתי.. צחקת מעומקי נשמתך?לא מזמן אבל אני לא זוכרת מתי ראית TV?לפני בערך שעתיים דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? לא זכור לי התנשקת?.... לא התנשקתי התנשקי [כאילו אחתרצינית] עד עכשיו בחיים.. האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי?כה שתית וודקה עם מיץ תפוחים?לא עשית סיאנס?לא פגשת סלב?כה לבשת בגדים של אמא/אבא?כהההה עישנת?לא עישנת נרגילה?לא לקחת סמים?לא היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה?כה נרדמת בשיעור?לא קיבלת פחות מ20 במבחן?לא ניגנת בתופים?כה ובגיטרה חשמלית?לא ובאבוב? לא מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו? לא יודעת אחי אבא שלי ובת?לירון יול יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה?גלית מעיר שכנה אתה אוהב את הכיתה שלך?ככה ככה יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום?כהההההההההההההה אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בחור להיות? הייתי השר שאני ... ולא מישו שכבר כיים .. למה? יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל?משנה שעברה האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? ממש לא כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה?2-4 ולמחשב?גם ולשיעורים+לימודים?שעה שעתיים מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לגמור שיעורים

<.<

ועכשיו לשאלות.. מה עשית היום? בצפר, טלויזיה, לישון, שר הטבעות, מחשב. מה המבחן האחרון שלמדת אליו? בוחן בעברית מה הציון האחרון שקיבלת? 100 מתי התעוררת היום? 6:50, חזרתי לישון, 7:20 מה מתוכנן למחר? צעדת מצדה
מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? פרוסה של נוגט, מאוד מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לישון מתכוון לעשות אותו? אחרי שאני אסיים! מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? הממ. יום... רביעי שלחת SMS? הממ. שלישי? התכתבת? היום
שלחת אימייל? לפני שבוע? התקלחת? לפני רבע שעה עשית אפצ'י? לפני יום? בכית? היום צחקת מעומקי נשמתך? מזמן לא. ראית TV? היום, שר הטבעות
דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? הממ. לא יודעת. התנשקת? אף פעם לא האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? כן שתית וודקה עם מיץ תפוחים? לא עשית סיאנס? לא פגשת סלב? כן לבשת בגדים של אמא/אבא? כן
עישנת? לא עישנת נרגילה? לא לקחת סמים? לא היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? לא הבנתי נרדמת בשיעור? לא קיבלת פחות מ20 במבחן? לא ניגנת בתופים? לא ובגיטרה חשמלית? לא ובאבוב? לא מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו? אף אחד, למען האמת ובת? - יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה? הממ. רמת גן, חיפה, ב"ש, ישובים קטנים כאלה שאף אחד לא מכיר. אתה אוהב את הכיתה שלך? לא ממש יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? בטח אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בחור להיות? אף אחד למה? מגעיל אותי פלויטיקה יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל?כרגע נוקיה 3120 אם אני לא טועה, מכיתה ה' או ו' האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון?לא, אבל תלוי כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה? שעתיים, אלא אם יש סרט טוב ואז ארבע או חמש ולמחשב? שלוש-ארבע ולשיעורים+לימודים? חצי שעה אם בכלל, לא כולל בצפר מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? להסתרק ולישון

תשובות~תשובו~תשוב~תשו~תש~ת

ועכשיו לשאלות.. מה עשית היום? הלכתי לבצפר (חצי חולה),חזרתי,נרדמתי,ועוד כל מיני מה המבחן האחרון שלמדת אליו? היסטוריה מה הציון האחרון שקיבלת? 86 בגיאומטריה מתי התעוררת היום? 7:15 מה מתוכנן למחר? להיות בריאה מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? סלט.מאוד מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לישון מתכוון לעשות אותו? ברור מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? לא מזמן שלחת SMS? לפני חצי שעה התכתבת? עכשיו שלחת אימייל? לפני כמה ימים התקלחת? לפני 20 דקות עשית אפצ'י? היום בצהרים בכית? לפני כמה ימים נראלי.. צחקת מעומקי נשמתך? היום ראית TV? לפני שעה +- דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? שלשום התנשקת? האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? כן שתית וודקה עם מיץ תפוחים? לא עשית סיאנס? לא פגשת סלב? אופקורס לבשת בגדים של אמא/אבא? בגיל 7 בערך עישנת? לאאאאאאא עישנת נרגילה? מפתאוםםם לקחת סמים? חלילההה!! היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? לא נראה לי נרדמת בשיעור? כן..=/ קיבלת פחות מ20 במבחן? לא ניגנת בתופים? קצת..בתופים של שכן שלי ובגיטרה חשמלית? קצת.בגיטרה של שכן שלי ובאבוב? לא מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו? תם ובת? ספיר/נטשה יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה? כן!~גבעתיים,תל אביב,הרצליה,ירושלים,אשקלון... אתה אוהב את הכיתה שלך? כן יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום?לא יודעת אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בחור להיות? למה? לא הייתי רוצה להיות שרה יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל? כן.מגיל 10 בערך האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? לפי שיקול ההורים... כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה? שעה וחצי בערך..תלוי ביום.. ולמחשב? שעה ולשיעורים+לימודים? חצי שעה מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לישון/להמשיך לגלוש/להיכנס לבלוג של אור הודגש באמצעות מדגישומטיק

יווובל

New member
../images/Emo134.gif

מה עשית היום? הייתי בלימודים.. מה המבחן האחרון שלמדת אליו? מחשבת מה הציון האחרון שקיבלת? בארץ ישראל קיבלתי 88. מתי התעוררת היום? בערך בעשרים לשמונה מה מתוכנן למחר? סתם יום חופש כייפי ונחמד.. מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? דנונה. כן. מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לישון מתכוון לעשות אותו? יאפ. מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? היום ב- 22:31 שלחת SMS? אתמול ב- 23:21 התכתבת? מה זאת אומרת? שלחת אימייל? מזמן.. לא יודע.. התקלחת? ביום שני או ראשון.. עשית אפצ'י? לפני שעתיים וחמש דקות.. מה אני זוכר? בכית? בפינוי מגוש קטיף.. צחקת מעומקי נשמתך? היום בהפסקת 10 ראית TV? לפני מלאאא זמן דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? בערך לפני שלוש שבועות התנשקת? נבר האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? נראה לי שתית וודקה עם מיץ תפוחים? לא עשית סיאנס? לא פגשת סלב? לא לבשת בגדים של אמא/אבא? בהצגות.. עישנת? לא עישנת נרגילה? לא לקחת סמים? לא היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? ברור נרדמת בשיעור? ברור קיבלת פחות מ20 במבחן? לא.. הכי קצת שלי זה 27 ניגנת בתופים? לא רציני.. ובגיטרה חשמלית? לא ובאבוב? לא מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו? אף אחד ובת? אף אחת יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה? ברור. ממלא מקומות... אתה אוהב את הכיתה שלך? כן יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? ברור אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בחור להיות? שר הביטחון למה? לא יודע, זה מה שעלה לי לראש יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל? יש לי נוקיה 3200 מכיתה ח' (אבל זה כבר הפלאפון החמישי מאז..) האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? ממש לא!! כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה? אפס ולמחשב? אני לא נמצא כל יום על המחשב, אבל כשאני נמצא אז זה בד"כ בין חצי שעה לשעתיים ולשיעורים+לימודים? כמעט כלום מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לישון, נראה לי. או לענות על עוד שאלונים

adi121

New member
../images/Emo60.gif

מה עשית היום?בנתיים הייתי רק בבית ספר מה המבחן האחרון שלמדת אליו?מתמטיקה מה הציון האחרון שקיבלת?61 במחשבים מתי התעוררת היום?רבע ל8 מה מתוכנן למחר?הרוב ללמוד.. מתמטיקה/פיזיקה ולתאוריה ואולי נבקר את אחותי בחיפה מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים?עוף בלימון וכן
מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו?לברוח לאינשהו מתכוון לעשות אותו?לא.. מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון?לפני חצי שעה שלחת SMS?אתמול התכתבת?שלשום שלחת אימייל?לא מתעסקת עם זה התקלחת?אתמול עשית אפצ'י?לא זוכרת בכית?שלשום (חבל.. היה רצף של שבוע) צחקת מעומקי נשמתך?היום ראית TV?אתמול בלילה דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן?יום רביעי בערך.. כי דיברתי איתו לפני שבוע וחצי אבל לפני זה לא דיברנו מלאמלא זמן התנשקת?שבוע וחצי וזה היה טעות.. (אבל נחמד
)
האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי?תאילנדי סיני אותו דבר.. וכן אני מתה על זה שתית וודקה עם מיץ תפוחים?עם מיץ תפוחים עוד לא ניסיתי
עשית סיאנס?כןןן! וזה עבד ואנשים לא מאמינים לי הם אומרים שהייתי שיכורה וזה לא נכון!! מפגרים! פגשת סלב?כן לבשת בגדים של אמא/אבא?שהייתי קטנה אולי עישנת?כן עישנת נרגילה?כן לקחת סמים?כן אבל ממש בקטנה היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה?כן נרדמת בשיעור?כן קיבלת פחות מ20 במבחן?כן ניגנת בתופים?לא ובגיטרה חשמלית?כן ובאבוב? לא
מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו?עומר ובת?ענבר יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה?קרית אונו, אור יהודה, ראשל"צ, יהוד, ואפילו נס ציונה (חוצפנית! אני רשמתי אותך ואת לא רשמת אותי
)
אתה אוהב את הכיתה שלך?יאפ יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום?המון אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בחור להיות? שר החוץ למה?כי הוא בטח טס המון
יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל?סלקום נוקיה גיל 13 האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון?לא.. בכיתה ג' עשיתי כל הזמן כוכבית משהו מטלפון ציבורי שהצד השני מקבל את השיחה כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה?המוווון לפחות 5-6 ולמחשב?גם המון.. 3-4 ולשיעורים+לימודים?לא נשאר
כל השעות זה על המחשב+טלוויזיה
מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון?אני צריכה לחזור לבית ספר.. לקבל תעודה ולראות הוכחה עד כמה אני טיפשה

Guitar Girl1

New member
../images/Emo24.gifתעשי לי ילדים!!

פפפחחחחחחחחחחח [יואוו הייתה לי הרגשה שזאת את... אבל לא הייתי בטוחה!] הינה אני מתקנת: יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה? כן.. רחובות ראשל"צ באר יעקוב הוד השרון (שכחתי גם) ואפילוווו גני תקווה

adi121

New member
../images/Emo24.gif בכיף!

חחחחחחחחחחחח כבר מזמן הבנתי שזאת את..

My self and i

New member
../images/Emo28.gifיאאאאאלללללה ../images/Emo9.gif

מה עשית היום? הייתי בבצפר ואז הלכתי לפוקס עם אמא מה המבחן האחרון שלמדת אליו? מתמטיקה |: מה הציון האחרון שקיבלת? 87 בערבית
מתי התעוררת היום? 7 ורבע מה מתוכנן למחר? פארק רעננה כנראה ואז בר מצווה של ידיד מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? לאפה
והיה מאווד טעים
מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לאכול מתכוון לעשות אותו? כן אבל כואב לי התחת מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? לפני 10 דקות שלחת SMS? בבוקר התכתבת? עכשיו שלחת אימייל? שבוע שעבר התקלחת? אתמול בערב עשית אפצ'י? בבצפר בכית? לא זוכרת
צחקת מעומקי נשמתך? היוווווום
ראית TV? עכשיו דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? לא זוכרת
התנשקת?
האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? כה, מנה חמה בסגנון תאילנדי
יאמיי שתית וודקה עם מיץ תפוחים? לא
עשית סיאנס? לא פגשת סלב? בטח לבשת בגדים של אמא/אבא? חחחחחח כה תחלוק של אמא
עישנת? לאאאא עישנת נרגילה? לאאא לקחת סמים? לאאאאאאאאאאאאאא היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? כה
נרדמת בשיעור? כמעט קיבלת פחות מ20 במבחן? לא ניגנת בתופים? לא ובגיטרה חשמלית? לא ובאבוב? לא מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו? הרבה ובת? גם הרבה יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה? כה מלא, רחובות, ראשל"צ, בת-ים, קריית ביאליק ומלא לא זוכרת אתה אוהב את הכיתה שלך? מתה עליהם
כפרות עליהם
יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? אני מניחה |: אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בחור להיות? למה? אין לי מושג יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל? כה, של סלקום-מוטורולה, דור שלישי, ויש לי אותו מהחופש הגדול האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? לא כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה? לפעמים ולפעמים, בדר"כ אני רואה את שתי הסדרות שלי, השמינייה ופלוריסיינטה, שזה בערך שעה ועשרים דקות ביחד.. ואני רואה גם בערב איזה סדרה, ופה ושם עוד איזה סדרה.. בערך שעתיים עד שלוש ולמחשב? הוווווווו
הרבה ולשיעורים+לימודים? עד שאני מסיימת את מה שלמחר.. זה לא תלוי בזמן זה תלוי בכמה יש לי.. ובקצב שלי.. מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? הווווו, לאכול
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה