יאללה שאלון..

Jagged chaos

New member
../images/Emo203.gif

ועכשיו לשאלות.. מה עשית היום? עישנתי בנגים
מה המבחן האחרון שלמדת אליו? היסטוריה מה הציון האחרון שקיבלת? אנגלית, 92 (תנו כבוד, מבחן G ב-5 יחידות) מתי התעוררת היום? 6 וחצי מה מתוכנן למחר? לישון ולעשן מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? עוף ותפו"א, לא טעים בכלל מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לעשן חום
מתכוון לעשות אותו? בטח, היום בלילה מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? לפני כמה שעות שלחת SMS? לא זוכר התכתבת?לפני כמה שעות ב-ICQ שלחת אימייל? לפני איזה כמה חודשים, לדודה שלי התקלחת? אתמול עשית אפצ'י? לא זוכר בכית? בנובמבר 2005, התפרצות של 5 שנים (מגיל 12.) צחקת מעומקי נשמתך? לפניי שלושה שבועות שהשתכרתי בבצפר והמורה תפס אותי והתחיל לחפור לי, ואז יצא לו בטעות רוק... זה מגעיל רצח, אבל זה הצחיק אותי בטרוף ראית TV? בקושי... כמעט איזה חצי שנה לא ראיתי טלוזיה, רואה מהמחשב דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? לא קרה התנשקת? אתמול האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? מוקפץ נחשב שתית וודקה עם מיץ תפוחים? לא, אבל נשמע טוב
עשית סיאנס? בכיתה ו', מאז נדפקתי נפשית פגשת סלב? יש ת'סדרה הזאת בערוץ הילדים "עולם אחר" או משהו... סדרה ישראלית...מסתבר שילד מהבצפר שלי בכיתה י' משחק שם...במציאות קוראים לו בן לבשת בגדים של אמא/אבא? לבשתי היום ת'נעליים של אבא עישנת? היום עישנת נרגילה? לפני שבוע לקחת סמים? היום, ואקח עוד כמה שעות היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? כל יום בבצפר נרדמת בשיעור? היום, בספרות, לא יכלתי להחזיק מעמד קיבלת פחות מ20 במבחן? בחיים לא קיבלתי ככה ניגנת בתופים? בכיתה י' ובגיטרה חשמלית? לפני כמה דקות ובאבוב?
מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו? עם חבר טוב שלי ובת? עם האקסית שאנחנו לא מדברים כבר שנה וקצת יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה? אין הרבה אתה אוהב את הכיתה שלך? לא משו יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? פחות צביעות וחנפנות לחזק אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בחור להיות? למה? , עזבו אותי פוליטיקה יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל? יש, נוקיה 6100, מגיל 13 היה לי פלאפון האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? לא כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה? 0 ולמחשב? 4 במצטבר וזה גם המקסימום ולשיעורים+לימודים? רק שיש מבחנים, ככה שאין כלום - 0 מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לישוןןןןןן

../images/Emo204.gif

ועכשיו לשאלות.. מה עשית היום?הייתי בביצפר,חזרתי,אכלתי,התקלחתי,הייתי במחשב,הלכתי לשיעוור פרטי והנני כאן
.. מה המבחן האחרון שלמדת אליו?בדרך כלל אני לא לומדת
ככה ש... מה הציון האחרון שקיבלת?60
מתי התעוררת היום?7 ועשרה מה מתוכנן למחר?ללכת לים
סופסוף.... מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים?שתיתי^^נס מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו?ללכת למסיבה מתכוון לעשות אותו?בקרוב מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון?אממ לפני כמה דקות שלחת SMS?אתמול התכתבת?לפני שעה שלחת אימייל?שונאת מיילים התקלחת?גם שעה עשית אפצ'י?לפני דקה יאו
בכית?בצהרים צחקת מעומקי נשמתך?בביצפר ראית TV?לא ראיתי היום בכלל
ואוו לי. דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן?או כן... התנשקת?*אהמ*
האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי?לא
שתית וודקה עם מיץ תפוחים?לא
חח סתם כן עשית סיאנס?לא
אבל אני נורא רוצה לעשות פגשת סלב?כן
מוזר אה? לבשת בגדים של אמא/אבא?כן
רוב הפעמים.. עישנת?כן
עישנת נרגילה?כןכן
.. לקחת סמים?לא
היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה?כן
(טוב נימאס מממנו!) נרדמת בשיעור?לא
. קיבלת פחות מ20 במבחן?כן
ניגנת בתופים?לא
ובגיטרה חשמלית?לא
ובאבוב? לא
מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו? ידיד ובת? חברה שלי, דניאל יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה? יש לי כמה ידידים מפתח תקווה.. אתה אוהב את הכיתה שלך? לא
יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? בהחלט
אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בחור להיות? למה? לא רוצה להיות שומדבר שמעורב בפוליטקיה
יש צדק בעולם. יש לך פלאפון? כן איזה?Nukia 441 מאיזה גיל? ו'כיתה האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון?לא
ולאח שלי יש והוא בא' כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה?מעדיפה לפחות שעה\שעתיים וגם..הפסקות ולמחשב? את כל היום
ולשיעורים+לימודים? לא מקדישה שום רגע
... מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לענות על אחר?

Come Alive

New member
אללהה ../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

מה עשית היום? אחרי בצפר חברה שלי באה אלי, ואז הסתובבנו בסנטר וזה.. ואז היא באה אלי שוב חחח.. היה כיף!
מה המבחן האחרון שלמדת אליו? תנ"ך. עשיתי אותו היום! מה הציון האחרון שקיבלת? 63 בלשון
מתי התעוררת היום? בשבע ורבע בערך.. מה מתוכנן למחר? להפגש עם החברה הכי טובה שלי. מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? פיצה.. מאוד!! מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לישוןןן מתכוון לעשות אותו? בדיוק אחרי השאלון.
מתי בפעם האחרונה..
דיברת בפלאפון? לפני שעה. שלחת SMS? לפני חצי שעה התכתבת? עכשיו שלחת אימייל? לפני מאה שנה O____O התקלחת? אתמול עשית אפצ'י? קודם. בכית? יום ראשון נראלי צחקת מעומקי נשמתך? היום ראית TV? היום בבוקר דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? אתמול התנשקת? לפני 4 חודשים
האם אי פעם...
אכלת אוכל תאילנדי? כן שתית וודקה עם מיץ תפוחים? תפוחים? לא עשית סיאנס? כן פגשת סלב? כן לבשת בגדים של אמא/אבא? כן עישנת?
כן עישנת נרגילה? כן לקחת סמים? לא היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? כן נרדמת בשיעור? פעם אחת כן. קיבלת פחות מ20 במבחן? כן. ניגנת בתופים? לא ובגיטרה חשמלית? לא ובאבוב?
לא מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו? הממ.. ג'ייק ג'ילנהול
ובת? נופרי
יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה? כן. מפ"ת, מראשל"צ.. אתה אוהב את הכיתה שלך? קצת. יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? כן. פחות שטחיות וילדותיות. אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בחור להיות? למה? איכס הייתי דוחה את ההצעה. כי... ככה. אני עצלנית
יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל? נוקיה משהו.. מהחופש הגדול בין ה' ל-ו'. האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? לא. כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה? שלוש-ארבע. ולמחשב? גם. ולשיעורים+לימודים? אם יש מבחן, בסביבות השעתיים שלוש ביום.. אם אין.. מקס' שעה-שעתיים מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? אלך לישוןןן

../images/Emo210.gif עעעעעעעעונה

ועכשיו לשאלות.. מה עשית היום? כל מיני מה המבחן האחרון שלמדת אליו? לא זוכרת מה הציון האחרון שקיבלת? אמממממממ נראה לי בהיסטוריה.. 94 מתי התעוררת היום? 9 וחצי
מה מתוכנן למחר? להכין עבודה שהייתי צריכה להגיש ביום שלישי =/ מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? לא זוכרת מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לשמוע מוזיקה, כבר מיום שלישי או שני לא שמעתי !! מתכוון לעשות אותו? לא, אין לי כוח עכשיו להפעיל וזה.. מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? לא זוכרת שלחת SMS? יום חמישי התכתבת? במה ? באיסיקיו עכשיו שלחת אימייל? לפני כמה ימים התקלחת? אתמול עשית אפצ'י? לא דעת ! בכית? לא זוכרת צחקת מעומקי נשמתך? קודם ראית TV? שבועיים ??
דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? לא זוכרת, ותלוי מזה הרבה זמן התנשקת? לאדעת האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? סביר להניח שתית וודקה עם מיץ תפוחים? לא... עשית סיאנס? לא פגשת סלב? כן לבשת בגדים של אמא/אבא? לא עישנת? לא עישנת נרגילה? לא לקחת סמים? לא היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? לא נראה לי נרדמת בשיעור? לא נראה לי שממש נרדמתי קיבלת פחות מ20 במבחן? ודאי ניגנת בתופים? לא ובגיטרה חשמלית? לא ובאבוב? מה מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו? ובת? יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה? אתה אוהב את הכיתה שלך? כן יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? לא ממש אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בחור להיות? חינוך, הייתי מבטלת כמה מקצועות, והכי דחוף - מדעי הטכנולוגיה. למה? יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל? לא האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? תאמת כן כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה? בין 0 ל1, 2 במקרים נדירים. ולמחשב? הרבה ולשיעורים+לימודים? לא יודעת מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לישון כנראה

KarenTheGoddess

New member
אפצ'י.

מה עשית היום? כלום. מה המבחן האחרון שלמדת אליו? היסטוריה? מה הציון האחרון שקיבלת? לא זוכרת S: מתי התעוררת היום? 10 וחצי ככה. מה מתוכנן למחר? לימודים, אולי לקנות פלאפון חדש. מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? בורקסים, כן. מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לחבק מישהו :) מתכוון לעשות אותו? לא כרגע. מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? באיזה 00:30 שלחת SMS? ב1:00 התכתבת? כרגע. שלחת אימייל? לפני כמה ימים. התקלחת? אתמול עשית אפצ'י? יום שישי, כל שניה בערך. בכית? שבוע שעבר. צחקת מעומקי נשמתך? אתמול. ראית TV? כרגע. דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? בתקווה שזה יהיה מחר. :) התנשקת? המממ, לפני איזה שבוע וחצי. האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? כן, בתאילנד :) שתית וודקה עם מיץ תפוחים? כן. עשית סיאנס? לא. פגשת סלב? כן. לבשת בגדים של אמא/אבא? לא. עישנת? סיגר D: עישנת נרגילה? לא לקחת סמים? לא היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? כן. נרדמת בשיעור? כן. קיבלת פחות מ20 במבחן? כן............ ניגנת בתופים? לא טוב, אבל כן. ובגיטרה חשמלית? כן. ובאבוב? לא D: מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו? גרש ובת? אולגה :,( יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה? כן, מכל מיני אתה אוהב את הכיתה שלך? לפעמים יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? כן, ברור. אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בחור להיות? ואי, לא תודה. למה? כי זה חרא? יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל? כן, נוקיה הכחולים של צביקה, מגיל 12 או 11. האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? ממש לא. כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה? יותר מדי ולמחשב? כנ"ל. ולשיעורים+לימודים? לא מספיק מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לדבר עם מישהו.

הנה

מה עשית היום? ישנתי מה המבחן האחרון שלמדת אליו? לרפואה (קורס) מה הציון האחרון שקיבלת? 72 מתי התעוררת היום? ב1 וחצי מה מתוכנן למחר? חופש מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? כן סוכריה מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לישון מתכוון לעשות אותו? לא מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? לפני רבע שעה שלחת SMS? אתמול התכתבת? אתמול שלחת אימייל? אתמול התקלחת? אתמול עשית אפצ'י? היום בכית? לא זוכרת צחקת מעומקי נשמתך? אתמול ראית TV? היום דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? אתמול התנשקת? לפני שבוע האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? לא שתית וודקה עם מיץ תפוחים? לא זה מגעיל עשית סיאנס? לא פגשת סלב? כן לבשת בגדים של אמא/אבא? לא עישנת? כן עישנת נרגילה? כן לקחת סמים? לא היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? כן נרדמת בשיעור? כן קיבלת פחות מ20 במבחן? כן ניגנת בתופים? לא ובגיטרה חשמלית? לא ובאבוב? לא מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו? חבר שלי ובת? חברה טובה שלי יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה? המון המון אתה אוהב את הכיתה שלך? אין לי יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? לא אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בחור להיות? לא יודעת למה? יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל? פלאפון מגיל 12, עכשיו יש נוקיה 3100 האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? כן כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה? תלוי ביום ולמחשב? תלוי ביום ולשיעורים+לימודים? אין סיימתי מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? עדיין משעמם

CAM1LA

New member
עונה..

הינה שאלה לא שיגרתית. במקום לשאול כל פעם את הפרטים הטכניים ניתן לכם לעשות את העבודה.. ספר על עצמך קצת בקצרה: בת 15, בפנימייה, צמחונית... מה יש עוד לספר? ועכשיו לשאלות.. מה עשית היום? אכלתי, מחשב, T.V מה המבחן האחרון שלמדת אליו? אנגלית מה הציון האחרון שקיבלת? 85 מתי התעוררת היום? אני עדיין לא מאמינה עליי! בשמונה ורבע! אני, התעוררתי בשמונה ורבע ביום שבת!!! בדרך כלל אני לא קמה לפני אחת! מה מתוכנן למחר? לחזור לפנימייה מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? פיצה. כן! מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לראות אותו מתכוון לעשות אותו? אין הרבה סיכויים שניפגש היום אז כנראה שלא מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? בבוקר שלחת SMS? לפני שעה בערך התכתבת? כנ''ל שלחת אימייל? לפני... שנה התקלחת? אתמול עשית אפצ'י? מי זוכר? בכית? לפני שבוע בערך צחקת מעומקי נשמתך? לפני יום יומיים ראית TV? לפני שעתיים דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? אתמול התנשקת? אתמול האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? יכול להיות... לא זוכרת שתית וודקה עם מיץ תפוחים? לא עשית סיאנס? לפני איזה חודש ניסיתי עם חברות אבל זה היה עלוב רצח אז לא הצלחתי פגשת סלב? כן לבשת בגדים של אמא/אבא? כן עישנת? כן עישנת נרגילה? לא. אני בתולת נרגילה לקחת סמים? כן היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? כן נרדמת בשיעור? כן קיבלת פחות מ20 במבחן? כן ניגנת בתופים? ניגנתי? לא יודעת אם אפשר לקרוא לזה נגינה. יותר התעללות בתופים ובגיטרה חשמלית? לא ובאבוב? לא מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו? דורון ובת? אף אחת יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה? כל החברים שלי מערים אחרות! פתח תקווה, רחובות, גני תקווה, רעננה ועוד... אתה אוהב את הכיתה שלך? שאלה קשה. אי אפשר איתם ואי אפשר בלעדיהם יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? כן אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בחור להיות? למה? מאיפה לי?! יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל? כן. סלקום נוקיה. פלאפון יש לי מגיל 10. את זה שיש לי עכשיו מלפני חצי שנה האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? לא כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה? בפנימייה שעתיים, בבית רוב היום ולמחשב? כמה שעות כשאני באה הביתה ולשיעורים+לימודים? אממ... מעט מדיי וזה כל מה שאני מוכנה להגיד מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? נראה כבר

KillER SmiLEY

New member
שלום

הינה שאלה לא שיגרתית. במקום לשאול כל פעם את הפרטים הטכניים ניתן לכם לעשות את העבודה.. ספר על עצמך קצת בקצרה: אני שקשוקה דלמטית חמודה דומה לאננס..
ועכשיו לשאלות.. מה עשית היום? כלום מה המבחן האחרון שלמדת אליו? אההה מה הציון האחרון שקיבלת? 89 במבחן בהיסטוריה מתי התעוררת היום? בערך ב10 מה מתוכנן למחר? כלום מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? לא זוכרת מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? משהו מעניין משעמם לי מוות! מתכוון לעשות אותו? תלוי אם אני אמצא משהו לעשות אני אעשה אם לא אז לא מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? היום שלחת SMS? לא זוכרת התכתבת? הרגע שלחת אימייל? אף פעם התקלחת? אתמול עשית אפצ'י? לא זוכרת בכית? לא זוכרת צחקת מעומקי נשמתך? אההה ראית TV? לפני איזה חצי שעה דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? אתמול התנשקת? לפני כמה ימים לא זוכרת האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? לא שתית וודקה עם מיץ תפוחים? לא עשית סיאנס? לא פגשת סלב? לא לבשת בגדים של אמא/אבא? אהה לפעמים אני לוקחת את הג'קט של אמא שלי עישנת? לא עישנת נרגילה? לא לקחת סמים? לא היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? לא נרדמת בשיעור? לא קיבלת פחות מ20 במבחן? לא ניגנת בתופים? לא {הלוואי} ובגיטרה חשמלית? לא {הלוואי} ובאבוב? לא מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו? לא יודעת ובת? גם לא יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה? כן מהרבה מקומות אתה אוהב את הכיתה שלך? לא יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? כן אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בחור להיות? לא רוצה להיות שר למה? כי זו חרא של עבודה יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל? כן NEC כלשהו קנו לי אותו לא מזמן האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? לא כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה? קצצת מאודד ולמחשב? הרבה מאוד ולשיעורים+לימודים? אני לא מקדישה לזה שעות מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? משהו שיגרתי, מאיפה לי.

תשובות

ועכשיו לשאלות.. מה עשית היום? כלום מה המבחן האחרון שלמדת אליו? אנגלית מה הציון האחרון שקיבלת? לא זוכרת מתי התעוררת היום? 10 ומשו מה מתוכנן למחר? בצפר וזהו מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? בננה, כן מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? כלום מתכוון לעשות אותו? כן מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? ביום חמישי שלחת SMS? לפני מאה שנה התכתבת? עכשיו שלחת אימייל? לפני הרבה זמן התקלחת? אתמול בערב עשית אפצ'י? אתמול בכית? לא זוכרת צחקת מעומקי נשמתך? לא זוכרת ראית TV? היום דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? עכשיו התנשקת? אף פעם האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? לא שתית וודקה עם מיץ תפוחים? אף פעם עשית סיאנס? אף פעם פגשת סלב? אף פעם לבשת בגדים של אמא/אבא? עכשיו (מכנסיים של אבא) עישנת? אף פעם עישנת נרגילה? אף פעם לקחת סמים? אף פעם היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? תמיד (בבצפר) נרדמת בשיעור? לפני שנה קיבלת פחות מ20 במבחן? לא קרה השנה ניגנת בתופים? אף פעם ובגיטרה חשמלית? לפני שנה ובאבוב? אע? מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו? אף אחד ובת? אף אחת יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה? יש, מחיפה אתה אוהב את הכיתה שלך? לא ממש יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? כן אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בחור להיות? ,שרת החינוך למה? החינוך על הפנים היום יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל? כן, לא יודעת, מכיתה ז' האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? לא כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה? הרבה ולמחשב? הרבה ולשיעורים+לימודים? הרבה מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? כלום

ל א ק י

New member
זה לא מגניב לא להצליח להרדם

ועכשיו לשאלות.. מה עשית היום?הייתי עם חבר שלי :$ מה המבחן האחרון שלמדת אליו?אזרחות מה הציון האחרון שקיבלת?אמ לאזוכרת. 66 במגן בספרות? מתי התעוררת היום?סופית ב12 מה מתוכנן למחר?ללכת לביצפר לדעתי
ואז אמ לנסוע עם ההורים לקנות מיטה חדשה מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים?עוגה מגניבה כזאת שחברה של ההורים הכינה:X היה מאוד טעים
מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? להיות עם נתנאל
ולישון :< מתכוון לעשות אותו? אמ לישון מתישהו בקרוב.. להיות עם נתנאל מחר:$ מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון?הפלאפון מוסר ש20 ל10 שלחת SMS?אמ ביום חמישי התכתבת?איפה שלחת אימייל?21.2 12 בצהריים התקלחת?אתמול:< עשית אפצ'י?מאיפהלי בכית?מאיפהלי צחקת מעומקי נשמתך?היום :O ראית TV?היום דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? אמ לאיודעת התנשקת? לפני איזה 3 שעות?:[ האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? כן שתית וודקה עם מיץ תפוחים? אמ לא זוכרת. נראה לי עם מיץ תפוזים כן עשית סיאנס?לא פגשת סלב? כן לבשת בגדים של אמא/אבא? כן עישנת? לא עישנת נרגילה? לא לקחת סמים? לא היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? כן נרדמת בשיעור? כן קיבלת פחות מ20 במבחן? לא שזכור לי ניגנת בתופים? לא ובגיטרה חשמלית? לא ובאבוב? לא מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו? נתנאל! ובת? לאיודעת יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה? כה:O מהרבה מקומות אתה אוהב את הכיתה שלך? לא יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? כן. את הצביעות של כולם אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בחור להיות? למה? מה זה משנה, במילא הם לא עושים כלום יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל? סוניאריקסון טי 630, מגיל 15? [לפניו היו עוד כמה] האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? לא כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה? 1 בערך? ולמחשב? 24 בערך? ולשיעורים+לימודים? 0 בערך? [סתם 1 בערך] מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? אולי לישון, אבל אני בספק אם אצליח

Jade E

New member
-

ועכשיו לשאלות.. מה עשית היום? למדתי. הייתי עם חברה מה המבחן האחרון שלמדת אליו? מערכות ביוטכנולוגיה מה הציון האחרון שקיבלת? היום. 81. מבחן בפיזיקה. מתי התעוררת היום? ב7:15 מה מתוכנן למחר? להיות בבצפר מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? גרעינים. רגיל. מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לישון מתכוון לעשות אותו? כן מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? לפני עשר דק' שלחת SMS? לפני שעה וחצי התכתבת? לפני 5 דק' שלחת אימייל? לא זוכרת התקלחת? אתמול עשית אפצ'י? לא זוכרת בכית? אתמול. קצת. צחקת מעומקי נשמתך? אתמול ראית TV? היום בצהריים דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? אממ... לאדעת התנשקת? אתמול האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? אולי שתית וודקה עם מיץ תפוחים? יש מצב עשית סיאנס? כן פגשת סלב? לאדעת לבשת בגדים של אמא/אבא? כן. עישנת? ניסיתי עישנת נרגילה? כן לקחת סמים? לא היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? מה ז"א? נרדמת בשיעור? כן קיבלת פחות מ20 במבחן? כן ניגנת בתופים? לא ובגיטרה חשמלית? כן ובאבוב? ? מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו? אלי... ובת? לאדעת יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה? יש. אתה אוהב את הכיתה שלך? קצת יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? כן אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בחור להיות? לא הייתי למה? ככה. יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל? נוקיה וE1000, הראשון היה לי מגיל 12 האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? כן. במדינה כמו שלנו כן... כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה? תלוי במצב רוח ולמחשב? תלוי במצב רוח ובמה שיש לעשות ולשיעורים+לימודים? אם יש מבחן - כמה שצריך, אם סתם שיעורים - חצי שעה מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? להתקלח

../images/Emo13.gif

מה עשית היום? הייתי בבצפר ואכלתי מה המבחן האחרון שלמדת אליו? לשון מה הציון האחרון שקיבלת? 80 מתי התעוררת היום? 6 וחצי מה מתוכנן למחר? ללמוד.. כרגיל..
מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? שניצל תירס, כה מאוד מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לחבק אותו מתכוון לעשות אותו? הלוואי שיכולתי.. בחצי שעה נסיעה זה יהיה אפשרי מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? לפני 5 שעות בערך שלחת SMS? אתמול התכתבת? עכשיו שלחת אימייל? לפני שבועיים בערך התקלחת? אתמול בערב עשית אפצ'י? היום מתישהו בכית? היום בבוקר צחקת מעומקי נשמתך? חחחחחח היוםם ראית TV? אתמול דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? עכשיו התנשקת? לפני כמה שבועות האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? יכול להיות שתית וודקה עם מיץ תפוחים? לא.. בא לי לנסותת חח נשמע נחמד עשית סיאנס? בחיים לא פגשת סלב? כה לבשת בגדים של אמא/אבא? לא ממש במידה שלי עישנת? כן עישנת נרגילה? כן לקחת סמים? אין מצבב היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? קורה... נרדמת בשיעור? ברור חח קיבלת פחות מ20 במבחן? כה ניגנת בתופים? לא ובגיטרה חשמלית? כן ובאבוב? חחחח לא.. איזו מילה מצחיקה חחח מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו? מאמיי שלייי ובת? לאדעת יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה? נתניההה
ועוד כל מיני.. חח אתה אוהב את הכיתה שלך? ממ.. נחמדה יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? בכללי כן אבל לא משו מסוים שאפשר להגדיר אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בחור להיות? לא מבינה בזה חח למה? יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל? כן, סמסונג 514, מלפני שנתיים ככה האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? מממ... לפעמים אמא צריכה לדבר איתם.. כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה? פחות מרבע שעה ולמחשב? שעתיים בערך ולשיעורים+לימודים? כל שאר הזמן מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? ללמוד

pacific ocean

New member
בואו נתחיל

הינה שאלה לא שיגרתית. במקום לשאול כל פעם את הפרטים הטכניים ניתן לכם לעשות את העבודה.. ספר על עצמך קצת בקצרה:עזבו אותכם משטויות ועכשיו לשאלות.. מה עשית היום?למדתי, רבתי עם המורה שלי..והשתעממתי פה בספריה...פתרתי שאלונים כל היום מה המבחן האחרון שלמדת אליו? לשון מה הציון האחרון שקיבלת? אזרחות.....75 מתי התעוררת היום?7:00 מה מתוכנן למחר? מממ...ללמוד שעתיים ולהפגש עם חבר שלי אנערף מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? שניצל בפיתה...מאודדדד מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לישון מתכוון לעשות אותו? לרצוח ת'מורה שרבתי איתו ..... מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון?לפני שעתיים עם החבר שלחת SMS? לפני חודש התכתבת?אתמול שלחת אימייל?אתמול בערב התקלחת? אתמול עשית אפצ'י? היום לפני שעתיים בכית?יום שני שעזרתי לכבאי לחתוך ירקות והוא חתך לידי בצל חחח צחקת מעומקי נשמתך?היום כשראיתי תמונה של ידיד שלי ראית TV? אתמול בערב דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן?היום לפני שעה ככה... התנשקת? ביום שני..מאז לא התראתי את החבר...(חולה
) האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי?כןן יאמייי שתית וודקה עם מיץ תפוחים?לא עשית סיאנס?כן....וזה אשכרה עבד פגשת סלב? כן...כמה מישראל.....ועוד כמה מאופרות סבון באמריקה לבשת בגדים של אמא/אבא? אממ....לפני יומיים שלא היה לי עם מה לישון עישנת?לאאאאאאאאאא עישנת נרגילה?לאאאא לקחת סמים?לאאאאא היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה?כןןןןן נרדמת בשיעור?כן קיבלת פחות מ20 במבחן?כן חחח 10 במתמטיקה ניגנת בתופים?לא ובגיטרה חשמלית?לא ובאבוב? חח לא מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו? חבר שלי אורר!!! ובת? דניאל.ק. ..אחת החברות הכי הכי הכי טובות שלי יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה? אתה אוהב את הכיתה שלך? מאוד יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? ממש לא אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בחור להיות? שר החינוך למה?כדי לפטר את המורה שרבתי איתו היוםםםם
יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל? אוראנג'...סאמסונג מגיל....14... האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? למה לא? דרך לאתר אותם כשההורים לא יודעים איפה הם כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה?יותר מדי ולמחשב? יותר מיותר מדי! ולשיעורים+לימודים? חחח מעטט מאודדד מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? למצוא עוד שאלון חחח

למעלה