יאללה שאלון.
.

ק ד ו ש

New member
גם לי מותר ישרלילות.

אתה לא יכול בלי - פיפא, צ'יריוס בבוקר, ועשר הדוגמניות שמטפלות בי מבוקר עד ערב. נמאס לך מ - זה שאנשים במדינה מתנהגים כמו ברברים. חכו שנייה מה אתם מצפצפים. אינשאללה יפול פה אטום. אתה אוהב כש - ערבים מתים. אתה שונא כש - ערבים חיים. אתה מכור ל - פיפא? סתם תכלס לסקיטלס (מי שמכיר) היית רוצה להיות ב - כל מקום שהדרכון שלי תקף לגביו. אבל בחורף הקרוב אוסרטליה ניו זילנד ותאילנד, מוזמנים להצטרף. אף פעם - לא לקחתי שכטה (גם לא מנרגילה) גורם לך כיף - לשבת עם היד בביצים, קולה ביד השנייה, ולראות חדשות הספורט. חופשת החלומות שלך היא [איפה, מתי, עם מי]- כבדה עליי השאלה הזאת. אתה לא תשכח איך - אולמרט הבן זונה נתן לפרץ הבן זונה את תיק הביטחון למרות שמדינה שלמה אמרה שזה ביזיון. שלמות בשבילך זה - אני? אתה מחכה לרגע שבו - אשתי תחטוף ממני את הבעיטה הראשונה ותבין מי הזן השולט. מסר לאומה - נ נח נחמ נחמן מאומן עד מתי ____ ? אני אהיה בפורום המעפן הזה

SimplyMe1

New member
אנחנו אוהבים אותך אגרסיבי

וקדוש מעונה. לשעה 4 ורבע אני מזמינה נס קפה עם חלב מוקצף,2 סוכרזית. לך תעשה ניסוי קודם שהקפה שלי ייצא טעים.

Jan22

New member
יודעת

ראיתי אתמול קטע של איזה בחור רציני שמתאגרף עם שק .רואים אותו משקיע ,מוריד מסובבות ,אגרופים איכותיים במהירות ואז רואים את השק מחטיף לו חזרה וזורק אותו איזה 5 מטר אחורה .

למעלה