יאללה שאלון.
.

JamicaniT

New member
יאללה שאלון. ../images/Emo149.gif.

נעביר לכם את הזמן קצת .. אתה לא יכול בלי - נמאס לך מ - אתה אוהב כש - אתה שונא כש - אתה מכור ל - היית רוצה להיות ב - אף פעם - גורם לך כיף - חופשת החלומות שלך היא [איפה, מתי, עם מי]- אתה לא תשכח איך - שלמות בשבילך זה - אתה מחכה לרגע שבו - מסר לאומה - עד מתי ____ ? NP California Sunshine - Flashback - OiG

מתחיל?

אני לא יכול בלי - הלפטופ 17" המסכן שלי שהלך לעולמו נמאס לי מ - אנשים חסרי טקט שלא מוכנים להקשיב אני אוהב כש - מגרדים לי בגב
אני שונא כש - חוזרים על אותו המשפט 10 פעמים אני מכור ל - ניקוטין הייתי רוצה להיות ב - פורום אנשים שיש להם יותר מדי כסף ולא יודעים מה לעשות איתו. אף פעם - לא הספקתי להגיד מה שאני חושב, לאנשים שבאמת חשובים. גורם לי כיף - לראות זריחה בבוקר, ולדעת שיש לי 8 שעות לישון חופשת החלומות שלי היא [איפה, מתי, עם מי]- בכפר אנגלי, באביב הקרוב, ואין עם מי. אני לא אשכח איך - זה מרגיש כשמישהו שהיינו מורידים בשבילו את הירח, לא רוצה שנגיד לו אפילו שלום שלמות בשבילי זה - שילוב של ציניות, אינטיליגנציה, וציצים גדולים. אני מחכה לרגע שבו - נועה תישבי תתקשר להודיע שהיא מאוהבת בי. מסר לאומה - I gave you my middle clawfinger עד מתי נוב1? NP The Doors - The Crystal Ship

haych

New member
עונה

לא יכולה בלי-בע"ח, מוסיקה, ים. נמאס לי מ-לא יודעת אתה אוהב כש-משחקים לי בשיער, מצחיקים אותי. אתה מכור ל-קפה, שוקולד,חומוס, קטשופ הייתי רוצה להיות ב-מלאאאאאאאא מקומות! נראה לי שהיעד הבא זה קניה. אף פעם-אני לא אוכל בשר גורם לי כייף-לראות זקנים הולכים יד ביד... חופשת החלומות שלי-איפה:אוס' ונ"ז. מתי: בעוד 8 ימים. עם מי:מישהו שהכרתי באינטרנט... אני לא אשכח איך-שכחתי... שלמות בשבילי:חכמה, שמחת חיים, סבלנות,טוב לב, היכולת לתת ולהראות אהבה. אני מחכה לרגע בו- 1. אני אטוס. 2. אני אחזור ואראה את כל החבר'ה והמשפחה 3. אני אתחיל ללמוד ואעזוב את הבית לטובת דירה משלי. מסר לאומה-אין לי שוםן דבר שלא נשמע נדוש מדי. עד מתי- 12 במרץ 07.

JamicaniT

New member
ממשיכה.

אתה לא יכול בלי - שמיכת פוך. נמאס לך מ - ממנה. לפעמים. אתה אוהב כש - גורמים לי לחייך. אתה שונא כש - חופרים לי. אתה מכור ל - קרח. היית רוצה להיות ב - אילת. אף פעם - לא צלצלתי לאנשים באינטרקום וברחתי. גורם לך כיף - טיולים. חופשת החלומות שלך היא [איפה, מתי, עם מי]- ג'מייקה, עוד כמה שנים. עם אוהד. אתה לא תשכח איך - אני סנילית. זה לא נחשב. שלמות בשבילך זה - אושר. אתה מחכה לרגע שבו - יורישו לי מיליונים. מסר לאומה - "למה אתם לא שמים קשים?" עד מתי ____ ? צעירים יעלוזו D: NP נערי רפול - החבר'ה הטובים.

Jan22

New member
נצטרף

אתה לא יכול בלי - דיג ,ספרים ,ריצה. נמאס - מכמות הוירוסים שחגגו לי עד לפני שעה במחשב. אתה אוהב כש - When a plan comes together (משפט ידוע של ..) . עושים מפגש חברים מהצבא. אתה שונא כש - קיץ ,אין על החורף ! מכור למתמטיקה. הייתי רוצה להיות ביפאן. אף פעם לא שתיתי בירה. גורם לך כיף - לראות את החכה זזה. חופשת החלומות - אינשאללה סוף סמסטר (הציוד מזמן מוכן!) אתה לא תשכח איך - התגייסתי. השתחררתי. שלמות - נישואים פלוס ! מחכה לרגע שבו - אין לי מושג. מסר לאומה - ג'יימי ,זו שורה פלצנית ! עד מתי ? להיות צעיר זה לא פשע ,עד מתי מרץ 9 (הקצין שלי צעק את זה כל יום בחודש האחרון) אנ.פי : COLDPLAY.

אזרח111

New member
תשובות ....

אתה לא יכול בלי פעילויות התרגעות. חייבות להיעשות לבד .... (מחשב, רכיבת אופניים, סיבוב באוטו) נמאס לך מ- אנשים חסרי יצר סקרנות. אתה אוהב כש שואלים אותי שאלות מתוך רצון לדעת. אתה שונא כש אני בא הביתה מהעבודה ואין קולה במקרר/מים חמים. אתה מכור ל דיאט קולה בזמן ארוחת הצהריים, וקורנפלקס כריות לפני השינה. הייתי רוצה להיות ב חברת אריות בזמן ציד של תאו שמן ועסיסי. אף פעם לא ארצה להיות תלוי בחסדי אחרים. גורם לך כיף - לראות את כל המשפחה. חופשת החלומות שלך היא [איפה, מתי, עם מי] איזשהו מקום ירוק, עם הרים, חיות בר ... ומישהי מעניינת ולבבית. אתה לא תשכח איך אני לא שוכח כלום. תודה לאל - ניחנתי בזיכרון משהו משהו
שלמות בשבילך זה התחושה בזמן רוגע נפשי. אתה מחכה לרגע שבו - אני אוכל לשכב במיטה ולהגיד לעצמי - זהו, מפה רק שומרים על המצב הקיים. מסר לאומה - המלחמה קרבה. BE PREPARED ..... עד מתי ____ ?

meiritamir

New member
יאללה, בוקר טוב

אתה לא יכול בלי - החדר כושר - מנת פריקת העצבים השבועית...משתדל שיהיה יומית נמאס לך מ -ילדים קטנים וצעקנים שלא נותנים לישון בשעות הבוקר המאוחרות, כי הם בחופש! אתה אוהב כש -הבוס שלי מדבר איתי על כסף אתה שונא כש -כשזה לא על המשכורת שלי אתה מכור ל -מוזיקה...והרבה. אולי גם ל"פריסון ברייק" היית רוצה להיות ב -ונקובר, כחלק מהטיול חוף אל חוף שלי בארה"ב - חבל שזה לא יקרה אף פעם -בנות לא יבינו שלא הגיוני שאני אקום בשעה כזו ולא יהיה לי קפה מוכן בבוקר! זה לא הגיוני! גורם לך כיף -סקס, אלא מה? חופשת החלומות שלך היא [איפה, מתי, עם מי]-אי טרופי, על ערסל, עם כוס משקה טרופי ומטרייה... אתה לא תשכח איך - ההרגשה לתקוע למישהו שאתה שונא מחט בוריד ולסובב אותה ולסובב אותה....מוהאהאהאהאהאהאה! שלמות בשבילך זה - שתי מילים - היידי קלום! אתה מחכה לרגע שבו - אזכה סוף סוף בלוטו! מסר לאומה - מרציאנו לראשות הממשלה - צריך מישהו שיודע להרביץ! עד מתי אחפש תיק נורמלי ללפטופ??!?!?!?

בוקר רע (אני חולה!!!)

אתה לא יכול בלי - מוזיקה , עפרונות (לצייר...) וריקוד. נמאס לך מ - שחיתויות, עושה לי רע כל פעם מחדש. אתה אוהב כש -מגיעה עונת הסיילים . אתה שונא כש - השיער שלי לא מסתדר. אתה מכור ל - מקופלת לבנה היית רוצה להיות ב - יוני 07 , בדרך לנתב"ג. אף פעם - לא אכלתי ירקות (חוץ מעגבניה) גורם לך כיף - קניות, קניות , קניות. חופשת החלומות שלך היא [איפה, מתי, עם מי]- ג'מייקה, תמיד , עם כולם. אתה לא תשכח איך - היה ברוד טריפ בקליפורינה לפני הצבא. שלמות בשבילך זה - ים. אתה מחכה לרגע שבו - אני אטוס. מסר לאומה -אני הייתי נורמה בייטס, לילה טוב. עד מתי ____ ? עבודות חלטורה!? הלך לי כבר הגב...

danielo18

New member
עונה גם..

אתה לא יכול בלי - כוס תה עם נענע, זה ההתמכרות שלי! נמאס לך מ - המח המסובך שאלוהים ברא לבנות,זה פשוט מטריף אותי לפעמים אתה אוהב כש - עושים לי נעים בגב אתה שונא כש -אני רואה אנשים ממששים את הלחם בסופר - זה פשוט מרתיח אותי! אתה מכור ל - במבה אדומה היית רוצה להיות ב - אוניברסיטת ת"א,בדשא עם הבנות,הן נראות לי זורמות לאללה... אף פעם - לא חיטטתי באף במקום ציבורי גורם לך כיף - לצחוק על/עם אנשים חופשת החלומות שלך היא [איפה, מתי, עם מי]- מיאמי,פלורידה,יחד עם 2 בנות מקומיות (רייצ'ל ושונה),וזה יקרה אוטוטו (אם יאשרו לי ת'ויזה) אתה לא תשכח איך - ראיתי מישהו מתגלגל עד לש.ג לשמירה,כשהוא עם חולצה חצי מכופתרת ומכנסים מופשלות שלמות בשבילך זה - לאהוב מישהו/משהו למרות הפגמים אתה מחכה לרגע שבו - אני אתחיל לראות תלוש משכורת נורמלי (5 ספרות,כשהספרה הראשונה היא 4) מסר לאומה - "מושחתים נמאסתם - גם אני רוצה להכנס לקומבינה!" עד מתי ____ ? פב' 04??

danielo18

New member
זה שאת כבדה זה לא אומר כלום...

משום מה,בפעם האחרונה שהייתי שם היה לא רע בכלל..

Lady McBeth

New member
כבדה תגיד לחברהשך

ואני לא ממש יודעת באיזו פקולטה היית, אבל נראה אותך אותך אומר שבנות "זורמות" בפקולטה למשפטים... תקבל תביעה ייצוגית לפנים.

danielo18

New member
אממ..את זה אני אראה באוק' הקרוב...

בנתיים,אני עומד מאחרי דברי.

SimplyMe1

New member
מעניין לדעת למה בחרת ללמוד דווקא שם

אם את כ"כ שונאת את האונ'\פקולטה הזו? ככה זה נראה בכמה הודעות שלך שאני קוראת כאן..

Lady McBeth

New member
תשובה רצינית

1. כי הפקולטה במשפטים שם הכי טובה בארץ (יחד עם הפקולטה באוניברסיטה העברית). 2. הכי קרוב לבית (ואחרי השירות הצבאי, שבו לא ממש הייתי בבית החלטתי להישאר קצת בבית עד שאני אגור לבד). 3. אל תבינו לא נכון. משפטים זה מקצוע מעניין, רק חבל שהופכים אותו לכזה לא מעניין.

SimplyMe1

New member
המקצוע מעניין-השאלה אם מתאים לכולם

הרי משפטים זה חוג שכולל בתוכו כ"כ הרבה..אני מניחה שכמו בכול חוג,גם בו יש קורסים מעניינים,ומעניינים הרבה פחות ושאת לא מבינה למה בחרת בזה..אבל זה חלק מכול מקצוע ולימודים אקדמאים. וברצינות גם כן-לא ידעת מה מצפה לך מבחינת הלימודים?מה זה "מעניין"? לי ברור שאני אלמד בחוג שידרוש קורסים בכימיה,ביוכימיה וכימיה מלקולרית
,ולפי הסמיילי את יכולה לדעת כמה זה ישעמם אותי,לפחות האחרון שביניהם,אבל בשביל המקצוע אני אלמד את זה,למרות חוסר העניין.. לגבי המקום-זו רק בחירה שלך..אבל העברית מצוינת,והבנתי שגם מבחינת המרצים-THE BEST ד"א,מהם תנאי הקבלה למשפטים באת"א? חברה שלי סיימה פסיכו' לא מזמן ואני צריכה לעודד אותה שיש תרחיש(ציטוט של יורי\רועי),שהיא יכולה ללמוד באת"א..

Lady McBeth

New member
עד כמה שאני זוכרת..

הסכם המשוקלל למשפטים הוא 680 או 685, אבל מעלים את זה כל שנה, כך שאני לא יודעת איפה הוא יעמוד השנה.. מה שכן, את צודקת לגמרי. יש קורסים מעניינים ויש קורסים שלא. אני מניחה שבגלל שאני צעירה בשנה א', נפלו עליי כל קורסי החובה שהם הדבר הכי משעמם שקיים בעולם.. (לא מאחלת לאפאחד 3 שעות רצוף של דיני נזיקין...) אני באמת מקווה ששנה הבאה זה יהפוך להיות קצת יותר מעניין. מה שכן מרגיז אותי בפקולטה הזו שמרבית, אם לא כל, המרצים שם נמצאים שמאלה חזק בסקאלה הפוליטית. יש לי שני מרצים סרבנים, ואחד מהם מלמד "משפט והיסטוריה". את יכולה לנחש לבד איך הקורס הזה מתנהל... והאוניברסיטה העברית באמת מצויינת, ואת"א לא נופלת ממנה בעניין הזה. גם המרצים אצלנו נחשבים לטובים מאוד, פשוט יש להם בעיית שמאלנות קטנה :)

למעלה