יאללה שאלון.
.

SimplyMe1

New member
דוקא נזיקין נשמע נחמד

אם הייתי לומדת את זה הייתי חושבת איך אני יכולה לדפוק את הוועד בית הז*נה שלנו שעושה רק בעיות בבניין,והנזק שלה מתבטא בזה שהיא מביאה אוכל לחתולים ליד הלובי..אמן אחד מהם ישרוט אותה בפנים והיא תפסיק לעשות נזקים או נזיקין לפי האקדמיה
והבנתי שהמון מתמחים בנזיקין..פופולרי מאוד
מישהי שהייתי חברה שלה בילדות,לומדת עכשו שנה ג' במכללת נתניה דוקא מתמחה במסחרי..גם מעניין נראה לי. חשבתי לבקש ממנה ייעוץ אם כדאי לתבוע את הבוסית הש$%^#ה שלי לשעבר שלא שילמה חודש שעות נוספות. בקיצור פנים רבות למקצוע..מזל שיש 2 עו"ד בפוטציה שיוכלו לייצג אותי במידה ואצטרך. וקשה להיות סטודנט תחת מרצים שמאלנים..אבל אני לא דוגמא-הייתי מתווכחת איתם עד שהם היו משוכנעים שמקומם הטבעי של הערבים-בים.

Lady McBeth

New member
וואי, אין לך מושג...

כמה ערבים יש לי בפקולטה...הם פשוט השתלטו על ת"א...וכמובן שהמרצים ה@#)@*#% שלי מאושרים מהעניין.. ולא, נזיקין זה לא נחמד בשום מקרה!!! זה מצ'עמם!! נורא!! יכול להיות שזו רק אני, ואני משתעממת בקלות...אבל לפי כמות הנחירות ששומעים בשיעורי נזיקין, אני מאמינה שזו לא *רק* אני... מסחרי זה התחום עם הכסף הגדול (כל ההתעסקות עם בנקים, נדל"ן וכו'). האמת שלדעתי פלילים או משפט חוקתי הרבה יותר מעניין (אבל הרבה פחות כסף).

SimplyMe1

New member
העדפה מתקנת..בטח גם הקלו

עליהם בתנאי הקבלה,ועוד כמה שנים זה יתגבר..לצערי זה המצב במרבית האוני',והם משתלבים בהמון פקולטות..אין מה לעשות עם זה. הרי זה לא הגיוני שלכולם היתה אופציה של פסיכו' טוב+בגרות בממוצע גבוה כדי להתקבל לרפואה,משפטים ושאר מקצועות נחשקים.

danielo18

New member
רק על ת"א??

הקקות האלה כבשו לחלוטין את אוני' חיפה! לאן שאתה לא הולך אתה פשוט נתקל בהם..מעניין מתי יזמינו לשם ריסוס!

Lady McBeth

New member
יאנושקה...

לשם שינוי אני מסכימה איתך... הכי מעצבן היה אחרי שתותחנים בטעות הורידו בית בבית חנון לפני איזה חודשיים, ובבוקר אחרי זה כל התלמידים הערבים של הפקולטה באו עם חולצות של "רצח עם בעזה" ודברים בסגנון... המרצים השמאלנים היו מאושרים... "הנה דמוקרטיה"!! <מרצה סרבן>

SimplyMe1

New member
אני לא מבינה את זה..

מותר להם להפגין עמדות פוליטיות בתוך מוסד ממשלתי וערכי במדינה?(שאינו כנסת כמובן ששם הכול מותר
,גם לשרוף חזיות).. זה מרתיח....

Lady McBeth

New member
ברור. הלוא "זו דמוקרטיה"

למרות שאני בטוחה שאם סטודנטים ישראלים היו עושים אותו הדבר אחרי פיגוע, זה היה מסתיים בלינץ' בהם, במקרה הטוב. (זה קרה, אגב, באוניברסיטת חיפה, לפני לא הרבה זמן)

אז שסטודנטים ישראלים יתחילו לעשות

דברים כאלה.... אבל רב הסטודנטים הישראלים אדישים למה שקורה, הם רוצים לסיים את הלימודים שלהם וזהו. בעוד הערבים רוצים לעורר פרובוקציות , כי אין להם כל כך מה להפסיד . הכעס לא צריך להיות מופנה לסטודנטים הערבים, להפך , צריך להעריך אותם, הם עומדים ואומרים מה הם חושבים . (בלי קשר לדעות שלי בנושא, כן ?)

Jan22

New member
נו כמובן

חבורה של מניפולטורים חתרניים שמתחבאים מאחורי "היותי סטודנט באת"א" .גם את המרצים שלך צריך לזרוק לעזאזל ,הם ה-ר-ב-ה-! יותר מסוכנים מערבים ,הם גידול סרטני ,שמסית ומעורר ומנסה ליצור חברה פרו ערבית. למה מה ,בגלל שהוא מרצה אז יש לו סיבה להטיף ולהשמיע את דעותיו ? אישית יצא לי לראות כמה מרצים כאלה. שילכו להזדיין (אני לא מהמצנזרים :) ),צריך לשלול להם את האזרחות ולשלוח אותם לג'באלייה ,שיחגגו עם עמיתיהם! תאמיני לי שאם הוא לא היה מרצה ,או בכלל ,אם הוא היה מכיר אנשים שנהרגו / נרצחו בפיגועים כלשהם ,תאמיני לי שהוא לא היה מתנהג בצורה בזויה שכזו.

SimplyMe1

New member
../images/Emo221.gif

אתה לא יכול בלי -ספורט,צילום מוזיקה ונס קפה בבוקר נמאס לך מ -לקוחות ישראלים-אסלים שבאים עם הילדים ההיפרקטיביים שלהם לקבל שירות אתה אוהב כש -כשהכול הולך אצלי כפי שאני מתכננת ולא מתחרבש בדרך אתה שונא כש -אנשים מלכלכים את הסביבה כאילו היא פרטית שלהם,בייחוד בדלי סיגריות שנזרקים במקומות ציבוריים אתה מכור ל -ספורט ויופי היית רוצה להיות ב -אירלנד
אף פעם -לא עליתי על רכבת הרים רצינית(שונאת פארקי-שעשועים מושבעת) גורם לך כיף -לחשוב שאני עובדת עכשו בשביל שיהיה לי כיף בטיול,וגם לקנות לעצמי משהו שהרבה זמן רציתי ויש לי אפשרות לרכוש חופשת החלומות שלך היא [איפה, מתי, עם מי]-אוס' ונ"ז\מדינות סקנדינביה+אירנלד,בתקווה ב-08) אתה לא תשכח-כמה אושר הציף אותי ביום השחרור מצה"ל שלמות בשבילך זה -טבע אתה מחכה לרגע שבו -אקבל את כרטיס הטיסה מסר לאומה -תשאירו יותר טיפים!! עד מתי ____ ?עד מתי ספט' 04?

SimplyMe1

New member
וידעתי ששכחתי משהו

ניקוד בין הדגשה להדגשה......................................................................................

רק כי אני מעריך אותך

אתה לא יכול בלי - קפה,אינטרנט,התוכנית של נתן זהבי,סיגריות (אני מנסה להיגמל!),מוזיקה נמאס לך מ - הרבה דברים אתה אוהב כש - וול,הייתי מכניס פה בדיחה חסרת טאקט על מין אוראלי, אבל אני מכבד את הפורום אתה שונא כש - מתערבים לי בחיים אתה מכור ל - קפה,סיגריות,מוזיקה,אלכוהול היית רוצה להיות ב - הרבה מקומות בעולם אף פעם - לא עשיתי ראסטות גורם לך כיף - אההה..,יש כל מיני דברים חופשת החלומות שלך היא [איפה, מתי, עם מי]- באיזה אי טרופי שכוח אל עם רותם סלע אתה לא תשכח איך - הייתי מורעל לפני הצבא שלמות בשבילך זה - לא מוגדר אתה מחכה לרגע שבו - אני יצא לפנסיה מסר לאומה - כולם זונות,רק אני צודק עד מתי נוב 03?

yehuda18

New member
נו טוב..

אתה לא יכול בלי - אויר? נמאס לך מ - ערבים אתה אוהב כש - יש ערב ללא תחתית בפאבים בראשון. אתה שונא כש - אין ערב ללא תחתית בפאבים בראשון. אתה מכור ל - בשר היית רוצה להיות ב - ארה"ב אף פעם - ?!? גורם לך כיף - *** חופשת החלומות שלך היא [איפה, מתי, עם מי]- דרום אמריקה.. עוד שנה.. לבד. אתה לא תשכח איך - ?!? שלמות בשבילך זה - לא קיים כזה דבר. אתה מחכה לרגע שבו - אפרוש לפנסיה בגיל 30 וקצת ויהיה לי זמן לגדל את הילדים שלי. (כן תצחקו.. ) מסר לאומה - תתכוננו למלחמה הבאה
עד מתי אעשה בית זונות בכל מקום שאני נמצא בו ? (בית ספר.. צבא.. עבודה..) יאללה זדיינו.

עוגייה

New member
יאללה גם

אתה לא יכול בלי - אוכל, מים, חמצן, the usuall.... נמאס לך מ - ישראלים, ערבים שמשלמים על פחית קולה בשטר של 200, בנים, בנות, מזה שאין עבודה, באופן כללי דיי נמאס לי מהחיים (וגם מזה כבר נמאס לי) אתה אוהב כש - דברים קורים איך שתיכננתי (מתי זה כבר קורה..?) אתה שונא כש - דברים קורים לא איך שתיכננתי, שומדבר לא מסתדר, החיים חרא וכו'... וגם כשמקפיצים אותי לעבודה (פעם ביומיים) אתה מכור ל - טלוויזיה, קניות, אלכוהול.. היית רוצה להיות ב - בקריביים, בחוצה ארה"ב, בכל אירופה... אף פעם - לא הייתי בסיני גורם לך כיף - אלכוהול, מסיבות, כככככססססףףףף, אקשן חופשת החלומות שלך היא [איפה, מתי, עם מי]- אם זה חופש אז באיזה חוף בקריביים טופלס עם איזה אלחנדרו.. אתה לא תשכח איך - לקשור את השרוכים שלמות בשבילך זה - ג'וליאן מקמהון אתה מחכה לרגע שבו - יהיה לי מלא כסף מסר לאומה - Come squeeze and suck the day, Come Carpe Diem baby! עד מתי תחנות דלק ?

עוגייה

New member
לא יותר מתחנגל ממך

הוא זיין את נועה תשבי.. והוא מאוד מאוד יפה.

למעלה