יאללה שאלון מוזיקה!

Karina85

New member
טוב אני חדשה פה

אבל בכל זאת אני אענה על השאלון
חחח גיל? 22 הולכים להופעות? מתי שרק אפשר קונים דיסקים מקוריים? של אמנים שאני אוהבת - כן רוק ישראלי או לועזי? שניהם. יש עוד ז'אנר מוזיקאלי שאתם אוהבים? בטח, אני אוהבת המון ז'אנרים, אבל רוק הוא הז'אנר האהוב עליי
מנגנים על משהו? לאאאאא
אם כן - על מה? להקה מועדפת במיוחד מהארץ?כנסיית השכל, הקספרים, יציאת חירום, היהודים, יש עוד הרבה (פורטיסחרוף נחשב להקה???) ולהקה מחול?לד זפלין, פינק פלויד, דיפ פרפל, פרל ג'אם, אליס, ביטלז, הדורז, אואזיס ועוד המון המון המון... זמר מועדף מהארץ? ג'קו אייזנברג, ברי סחרוף ואביב גפן. וזמר מחו"ל? זמר מחו"ל... הממ... לא עולה לי מישהו ספציפי שאני אוהבת במיוחד. דיסק אחד טוב במיוחד שיש לכם? ההופעה של ברי, ובעזרת השם בשבוע הבא יהיה לי את הדיסק של ג'קו. יאללה, עוד דיסק טוב? סימנים של חולשה של ברי
אוטוביוגרפיה של הכנסייה, פורטה של היהודים, ירח מלא - האוסף (אביב). להמשיך??? יש לכם היכרות (גם אם הקטנה ביותר) עם אמן שאתם אוהבים? לא יודעת אם אפשר לקרוא לזה היכרות, אבל עם ג'קו. יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר?אין לי פוסטרים, מה שכן יש לי קולאז' כזה שעשיתי מזמן על לוח שעם של מי? ג'ימי הנדריקס, ג'ימי פייג', הביטלז, הדורז, וכל מיני להקות טובות כאלה... מאור כהן התמסחר לדעתכם? לא ואסף אמדורסקי (פרסומת, שופט בגריז)? לא. יש לו משפחה לפרנס! כל עוד זה לא בא על חשבון המוזיקה אין לי שום בעיה עם זה. קרה לכם שאהבתם שיר/אלבום כלשהו עד כדי טירוף? בארררוווררר!!! הייתם בפסטיבל הופעות רוק שייזכר לעד כ-קלאסיקה (ערד,צמח וכו')? לא ממש. אני לא מחשיבה את ניצנים. שמעתם על עמית ארז? כן מה דעתכם עליו? כמעט ולא שמעתי אותו. כשיהיה לי זמן אני ללא ספק אבחן את העניין. יש אמן שאתם ממליצים להקשיב לו? ג'קו, ברי. כל מי שכתבתי שאני אוהבת בעצם... שומעים את המוזיקה שלכם בחדר? (סטריאו,טייפ) כמובן גדלתם בבית על שלום חנוך/ביטלס, או על חיים משה וציון גולן? גדלתי על ביטלז, דיפ פרפל, פינק פלויד, לד זפלין, הדורז... וכו' יש לכם חלום בקשר למוזיקה בארץ? שהרוק יפרח. ציינו הופעה שהייתם בה וזכורה לכם במיוחד כמוצלחת: אביב בניצנים, ברי בת"א, ג'קו בפאב האינדיקה. יש זמר שלא כל כך זוכה להכרה והייתם רוצים את ההצלחה שלו יותר מהכל? לא עולה לי כרגע (חוץ מג'קו, אבל הדיסק עוד לא יצא) יצא לכם להיות פעם בחנות "תומר" (של ה"פריקים") בדיזינגוף סנטר ולהזדעזע מהילדים ששורצים שם יומם וליל?חחח... כן, אני עובדת בסנטר
אתם שומעים שירים כי הם יפים, או כי אתם מזדהים איתם? או גם וגם? גם וגם. אנשים אופטימים, בלי דאגות ופחדים, שלובשים ורוד על כל הגוף, יכולים להתחבר למוזיקה הזו? או שצריך צד אפל/כואב בחיים? לא סגורה על זה. נראה לי שלא, אבל הקטע שגם כאלה שלובדים ורוד על כל הגוף יש להם דאגות ופחדים... מישהו שאין לו בכלל דאגות ופחדים לדעתי הכי צריך לפחד... בד"כ, מה גורם לכם לשמוע שיר שוב ושוב, הלחן או המילים? מה יותר שולט? שניהם... בקיצור - יש רוקנרול בעברית?ברור שיש!!! והוא גם מעולה.

למעלה