יאללה שאלון מוזיקה!

Hosh17

New member
יאללה שאלון מוזיקה!

גיל? הולכים להופעות? קונים דיסקים מקוריים? רוק ישראלי או לועזי? יש עוד ז'אנר מוזיקאלי שאתם אוהבים? מנגנים על משהו? אם כן - על מה? להקה מועדפת במיוחד מהארץ? ולהקה מחול? זמר מועדף מהארץ? וזמר מחו"ל? דיסק אחד טוב במיוחד שיש לכם? יאללה, עוד דיסק טוב? יש לכם היכרות (גם אם הקטנה ביותר) עם אמן שאתם אוהבים? יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? של מי? מאור כהן התמסחר לדעתכם? ואסף אמדורסקי (פרסומת, שופט בגריז)? קרה לכם שאהבתם שיר/אלבום כלשהו עד כדי טירוף?
הייתם בפסטיבל הופעות רוק שייזכר לעד כ-קלאסיקה (ערד,צמח וכו')? שמעתם על עמית ארז? מה דעתכם עליו? יש אמן שאתם ממליצים להקשיב לו? שומעים את המוזיקה שלכם בחדר? (סטריאו,טייפ) גדלתם בבית על שלום חנוך/ביטלס, או על חיים משה וציון גולן? יש לכם חלום בקשר למוזיקה בארץ? ציינו הופעה שהייתם בה וזכורה לכם במיוחד כמוצלחת: יש זמר שלא כל כך זוכה להכרה והייתם רוצים את ההצלחה שלו יותר מהכל? יצא לכם להיות פעם בחנות "תומר" (של ה"פריקים") בדיזינגוף סנטר ולהזדעזע מהילדים ששורצים שם יומם וליל? אתם שומעים שירים כי הם יפים, או כי אתם מזדהים איתם? או גם וגם? אנשים אופטימים, בלי דאגות ופחדים, שלובשים ורוד על כל הגוף, יכולים להתחבר למוזיקה הזו? או שצריך צד אפל/כואב בחיים? בד"כ, מה גורם לכם לשמוע שיר שוב ושוב, הלחן או המילים? מה יותר שולט? בקיצור - יש רוקנרול בעברית?

bleeding guitar

New member
יאללה יאללה ../images/Emo168.gif

הולכים להופעות? כמובן קונים דיסקים מקוריים? כמובן רוק ישראלי או לועזי? האמת גם וגם יש עוד ז'אנר מוזיקאלי שאתם אוהבים? האמממ אוהבת סגנונות שונים אבל רוק זה המועדף מנגנים על משהו? לא אם כן - על מה? לא להקה מועדפת במיוחד מהארץ? משינה ולהקה מחול? נירוונה זמר מועדף מהארץ? הו יש הרבה גבע אלון/אסף ארליך/שלומי שבן יש עוד אין לי כח לחשוב וזמר מחו"ל? ג'וני קאש דיסק אחד טוב במיוחד שיש לכם? טוקשואו - אסף ארליך יאללה, עוד דיסק טוב? כל דיסק של גבע? יש לכם היכרות (גם אם הקטנה ביותר) עם אמן שאתם אוהבים? כן יש יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? האממ יש של מי? משינה נו מאור כהן התמסחר לדעתכם? מאור? המתסחר? מתי? למה לא הודיעו לי? מאור מלך
כל מה שהוא רוצה הוא יכול לעשות (חוץ מלזייף את מותו, אבל אני בטוחה שאם הוא היה עושה את זה זה היה יוצא מצחיק) ואסף אמדורסקי (פרסומת, שופט בגריז)? לא נו מה הקטע עם ההתמסחרות, בן אדם צריך להתפרנס קרה לכם שאהבתם שיר/אלבום כלשהו עד כדי טירוף? כן ברור הייתם בפסטיבל הופעות רוק שייזכר לעד כ-קלאסיקה (ערד,צמח וכו')? האמת שלא, כי הייתי רק בניצנים וזה חרא שמעתם על עמית ארז? דהההההההההההההההה מה דעתכם עליו? עוד לא גיבשתי דיעה מוצקת יש אמן שאתם ממליצים להקשיב לו? אסף ארליך/גבע אלון/שלומי שבן ועוד ועוד ועוד שומעים את המוזיקה שלכם בחדר? (סטריאו,טייפ) דהההההההההההההההה גדלתם בבית על שלום חנוך/ביטלס, או על חיים משה וציון גולן? נראה לי על חיים משה, איף למה הזכרת לי?! יש לכם חלום בקשר למוזיקה בארץ? שיהיה טובה ותגדל ציינו הופעה שהייתם בה וזכורה לכם במיוחד כמוצלחת: יש הרבה כאלה. מוצלחת מבחינתי הכי הכי זה היה האיחוד של משינה יש זמר שלא כל כך זוכה להכרה והייתם רוצים את ההצלחה שלו יותר מהכל? ארליך, המחשבה הראשונה היא גבע אבל הוא זוכה להכרה מהפורומואים של הוט.... יצא לכם להיות פעם בחנות "תומר" (של ה"פריקים") בדיזינגוף סנטר ולהזדעזע מהילדים ששורצים שם יומם וליל? לא אתם שומעים שירים כי הם יפים, או כי אתם מזדהים איתם? או גם וגם? גם וגם אנשים אופטימים, בלי דאגות ופחדים, שלובשים ורוד על כל הגוף, יכולים להתחבר למוזיקה הזו? או שצריך צד אפל/כואב בחיים? מה זה הסטרואוטיפים הזה? בד"כ, מה גורם לכם לשמוע שיר שוב ושוב, הלחן או המילים? מה יותר שולט? זה נורא תלוי המילים חשובות אבל הלחן יכול לכבוש בגדול בקיצור - יש רוקנרול בעברית? יש יש ויש, ויש הרבה, ויש לנו מוזיקה מעולה, רק צריך לדעת לטפח אותה זהו?

orkerist

New member
אהבתי את החתימה שלך../images/Emo3.gif מוכר לי, השיר...

גיל? 17 וחצי הולכים להופעות? משתדליםP: קונים דיסקים מקוריים? דה רוק ישראלי או לועזי? שניהם! עוד מעט גם תשאל אותי את מי אני אוהב יותר, אמא או אבא... יש עוד ז'אנר מוזיקאלי שאתם אוהבים? ודאי
אם אתה כבר שואל, אז הכל מהכל כל עוד זה לא חרא מנגנים על משהו? דה אם כן - על מה? גיטרה להקה מועדפת במיוחד מהארץ? המממ.... להקה.... קספר/מוניקה ולהקה מחול? רד הוט/ביטלס... ותותחים מכולם הפוליפוניק ספרי זמר מועדף מהארץ? שלום:) וגם ירמי כי הייתי בהופעה שלו לאחרונה ומגיע לו וזמר מחו"ל? ז'ימי לה הנדריקס דיסק אחד טוב במיוחד שיש לכם? רונה קינן - לנשום בספירה לאחור יאללה, עוד דיסק טוב? בוטן מתוק בקרקס - כל מה שנשאר יש לכם היכרות (גם אם הקטנה ביותר) עם אמן שאתם אוהבים? הממ... בצורות מעוותות כלשהן יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? כה, אבל לא של להקות
טוב נו גם של להקות של מי? לד זפלין, אחד מדהים של פינקפלויד וגם אחד של נירוונה שמוחבא מאחורי הדלת
מאור כהן התמסחר לדעתכם? לא... בנאדם צריך לחיות, וזה לא שהוא הוציא אלבום דרך סלקום או משהו. ואסף אמדורסקי (פרסומת, שופט בגריז)? כנ"ל קרה לכם שאהבתם שיר/אלבום כלשהו עד כדי טירוף? ברור>< הייתם בפסטיבל הופעות רוק שייזכר לעד כ-קלאסיקה (ערד,צמח וכו')? פסטיבל היונה נחשב?): שמעתם על עמית ארז? כה מה דעתכם עליו? אבל לא שמעתי את עמית ארז יש אמן שאתם ממליצים להקשיב לו? רונהההה!! ואם אתם מחפשים משהו באמת טוב- The Polyphonic Spree שומעים את המוזיקה שלכם בחדר? (סטריאו,טייפ) בד"כ במחשב, כי המערכת שלי החליטה לגסוס... אבל כשאני שומע במערכת זה בנ"ז. גדלתם בבית על שלום חנוך/ביטלס, או על חיים משה וציון גולן? על אבבא, משינה וחמי רודנר
יש לכם חלום בקשר למוזיקה בארץ? כן... שייקרה איתה משהו! הסצנה פה בארץ דומה לסצנת שוליים באיזה עיר בינונית באירופה/ארה"ב ציינו הופעה שהייתם בה וזכורה לכם במיוחד כמוצלחת: יהלי סובול מארח את מאור כהן, אקוסטי יש זמר שלא כל כך זוכה להכרה והייתם רוצים את ההצלחה שלו יותר מהכל? מממ... יצא לכם להיות פעם בחנות "תומר" (של ה"פריקים") בדיזינגוף סנטר ולהזדעזע מהילדים ששורצים שם יומם וליל? פעם אחת, אבל היא היתה ריקה...^^ אתם שומעים שירים כי הם יפים, או כי אתם מזדהים איתם? או גם וגם? גם וגם וגם וגם אנשים אופטימים, בלי דאגות ופחדים, שלובשים ורוד על כל הגוף, יכולים להתחבר למוזיקה הזו? או שצריך צד אפל/כואב בחיים? שטויות. כל אחד מתחבר למה שהוא מרגיש באותו רגע. בד"כ, מה גורם לכם לשמוע שיר שוב ושוב, הלחן או המילים? מה יותר שולט? זה תלוי בשיר... אני חושב שזה פיפטי פיפטי. ואני יותר שולט, דהה בקיצור - יש רוקנרול בעברית? הממ.. פה ושם.. צריך רק לדעת להיות בזמן הנכון במקום הנכון

Hosh17

New member
גמני

גיל? 18 וחצי הולכים להופעות? כן קונים דיסקים מקוריים? כן רוק ישראלי או לועזי? שניהם בסדר, ישראלי יותר שומעת יש עוד ז'אנר מוזיקאלי שאתם אוהבים? ז'אז,בלוז, קלאסי קצת... מנגנים על משהו? גיטרה אם כן - על מה? להקה מועדפת במיוחד מהארץ? אלג'יר ולהקה מחול? הדורס זמר מועדף מהארץ? אסף אמדורסקי וזמר מחו"ל? ג'ון לנון דיסק אחד טוב במיוחד שיש לכם? מנועים שקטים יאללה, עוד דיסק טוב? מנועים קדימה יש לכם היכרות (גם אם הקטנה ביותר) עם אמן שאתם אוהבים? לא יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? כן של מי? שלום עכשיו,גאנז אנ רוזס,אביב גפן,שלום ואריק, הקספרים, ג'ים מוריסון מאור כהן התמסחר לדעתכם? לא ואסף אמדורסקי (פרסומת, שופט בגריז)? לא קרה לכם שאהבתם שיר/אלבום כלשהו עד כדי טירוף? בטח הייתם בפסטיבל הופעות רוק שייזכר לעד כ-קלאסיקה (ערד,צמח וכו')? לצערי לא.. שמעתם על עמית ארז? כן מה דעתכם עליו? מצויין! יש אמן שאתם ממליצים להקשיב לו? נועם פנחסוב ,עמית ארז,אמדורסקי שומעים את המוזיקה שלכם בחדר? (סטריאו,טייפ) סטריאו/מחשב גדלתם בבית על שלום חנוך/ביטלס, או על חיים משה וציון גולן? ציון וחיים חח
התפתחתי אחרת מהשאר כאן... יש לכם חלום בקשר למוזיקה בארץ? שתשתפר עם השנים ציינו הופעה שהייתם בה וזכורה לכם במיוחד כמוצלחת: אסף אמדורסקי -לבד לבד יש זמר שלא כל כך זוכה להכרה והייתם רוצים את ההצלחה שלו יותר מהכל? מממ לא עולה כרגע יצא לכם להיות פעם בחנות "תומר" (של ה"פריקים") בדיזינגוף סנטר ולהזדעזע מהילדים ששורצים שם יומם וליל? כן! אתם שומעים שירים כי הם יפים, או כי אתם מזדהים איתם? או גם וגם? גם וגם אנשים אופטימים, בלי דאגות ופחדים, שלובשים ורוד על כל הגוף, יכולים להתחבר למוזיקה הזו? או שצריך צד אפל/כואב בחיים? בד"כ, מה גורם לכם לשמוע שיר שוב ושוב, הלחן או המילים? מה יותר שולט? הלחן,לגמרי לגמרי בקיצור - יש רוקנרול בעברית? יש!

כן

גיל?18 הולכים להופעות?אכן קונים דיסקים מקוריים?אכן רוק ישראלי או לועזי?ישראלי יש עוד ז'אנר מוזיקאלי שאתם אוהבים?התחלתי לשמוע פ'אנק מנגנים על משהו? גיטרה אם כן - על מה?^ להקה מועדפת במיוחד מהארץ?אני מניח שהפליינג בייבי ולהקה מחול?אני בספק אם יש כזאת כבר. זמר מועדף מהארץ?גבע אלון וזמר מחו"ל?אליוט סמית דיסק אחד טוב במיוחד שיש לכם?הדברים של גבע וחבריו יאללה, עוד דיסק טוב?יאללה בשדות של גבריאל יש לכם היכרות (גם אם הקטנה ביותר) עם אמן שאתם אוהבים?אה ביטל איט יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר?בינתיים לא, אולי זה ישתנה של מי? אמרתי לא מאור כהן התמסחר לדעתכם?מה כפת לי? ואסף אמדורסקי (פרסומת, שופט בגריז)?שיחזור כבר לשיר מה אכפת לי מהשאר? קרה לכם שאהבתם שיר/אלבום כלשהו עד כדי טירוף? דברים ל גבריאל הייתם בפסטיבל הופעות רוק שייזכר לעד כ-קלאסיקה (ערד,צמח וכו')?הייתי בהופעה של הפליינג בשבת שמעתם על עמית ארז?כן מה דעתכם עליו?הוא טוב יש אמן שאתם ממליצים להקשיב לו?גלעד כהנא, הוא בנאדם מאוד חכם שומעים את המוזיקה שלכם בחדר? (סטריאו,טייפ) גם גדלתם בבית על שלום חנוך/ביטלס, או על חיים משה וציון גולן? על הגבעתרון האמת יש לכם חלום בקשר למוזיקה בארץ?לא ציינו הופעה שהייתם בה וזכורה לכם במיוחד כמוצלחת:ללא ספק ההופעה של הפליינג בשבת יש זמר שלא כל כך זוכה להכרה והייתם רוצים את ההצלחה שלו יותר מהכל?אסף ארליך יצא לכם להיות פעם בחנות "תומר" (של ה"פריקים") בדיזינגוף סנטר ולהזדעזע מהילדים ששורצים שם יומם וליל?לא אתם שומעים שירים כי הם יפים, או כי אתם מזדהים איתם? או גם וגם?גם וגם אנשים אופטימים, בלי דאגות ופחדים, שלובשים ורוד על כל הגוף, יכולים להתחבר למוזיקה הזו? או שצריך צד אפל/כואב בחיים?שו הד'ה יא תילמיד'? בד"כ, מה גורם לכם לשמוע שיר שוב ושוב, הלחן או המילים? מה יותר שולט? מה שטוב בשיר נו מה זה השאלות האלה? בקיצור - יש רוקנרול בעברית?בטח

Kettercat

New member
יאללה, גם אני!

גיל? 21 הולכים להופעות? איזו שאלה
קונים דיסקים מקוריים? בוודאי רוק ישראלי או לועזי? גם וגם יש עוד ז'אנר מוזיקאלי שאתם אוהבים? לא חושבת מנגנים על משהו? ניגנתי בעבר על גיטרה, ויתרתי על זה. מתה ללמוד לנגן על מפוחית
אם כן - על מה? תשובה קודמת... להקה מועדפת במיוחד מהארץ? הפליינג בייבי / רוקפור ולהקה מחול? הו הו, מאיפה להתחיל? זמר מועדף מהארץ? גבע אלון, אביתר בנאי וזמר מחו"ל? דמיאן רייס, ג'ף באקלי (למרות שהוא לא בחיים), ניק דרייק (כנ"ל) דיסק אחד טוב במיוחד שיש לכם? האממ... Pain To Give של הפליינג בייבי!
(זה מה ששמעתי הבוקר) יאללה, עוד דיסק טוב? גם Inner World
יש לכם היכרות (גם אם הקטנה ביותר) עם אמן שאתם אוהבים? אכן, עם רובם המוחלט יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? לא של מי? - מאור כהן התמסחר לדעתכם? לא יודעת ואסף אמדורסקי (פרסומת, שופט בגריז)? כנ"ל קרה לכם שאהבתם שיר/אלבום כלשהו עד כדי טירוף? הו הו......! הייתם בפסטיבל הופעות רוק שייזכר לעד כ-קלאסיקה (ערד,צמח וכו')? לצערי לא שמעתם על עמית ארז? כמובן ששמעתי! מה דעתכם עליו? מתה עליו
יש אמן שאתם ממליצים להקשיב לו? גבע אלון
שומעים את המוזיקה שלכם בחדר? (סטריאו,טייפ) כן גדלתם בבית על שלום חנוך/ביטלס, או על חיים משה וציון גולן? אף אחד מהם למען האמת, אין לנו בית מוזיקלי במיוחד. אבל אם כבר, יותר בכיוון שלום חנוך/ביטלס
יש לכם חלום בקשר למוזיקה בארץ? האממ... ציינו הופעה שהייתם בה וזכורה לכם במיוחד כמוצלחת: הפליינג בייבי שלשום
יש זמר שלא כל כך זוכה להכרה והייתם רוצים את ההצלחה שלו יותר מהכל? יש לא מעט יצא לכם להיות פעם בחנות "תומר" (של ה"פריקים") בדיזינגוף סנטר ולהזדעזע מהילדים ששורצים שם יומם וליל? לצערי כן
אתם שומעים שירים כי הם יפים, או כי אתם מזדהים איתם? או גם וגם? גם וגם אנשים אופטימים, בלי דאגות ופחדים, שלובשים ורוד על כל הגוף, יכולים להתחבר למוזיקה הזו? או שצריך צד אפל/כואב בחיים? בטח שיכולים. מצד שני, אני אופטימית עם צד אפל
בד"כ, מה גורם לכם לשמוע שיר שוב ושוב, הלחן או המילים? מה יותר שולט? גם וגם אבל אני יותר מתחברת למילים בקיצור - יש רוקנרול בעברית? יש ועוד איך

:)

גיל? 20 הולכים להופעות? כן קונים דיסקים מקוריים? כשאני לא משויכת לארגונים כמו צהל או/ו כשיש דיסק טוב שאני רוצה לקנות רוק ישראלי או לועזי? בעיקר ישראלי יש עוד ז'אנר מוזיקאלי שאתם אוהבים? אממ יש את המוזיקה הישראלית של שנות ה60-70, אי אפשר לקרוא לה רוק... אבל היא עדיין מדהימה :) מנגנים על משהו? לא אם כן - על מה? - להקה מועדפת במיוחד מהארץ? יש המון.. כרגע הג'ירפות, למרות שגם להקה רטורית מככבת כרגע בפלייליסט שלי :) ולהקה מחול? הדורז
זמר מועדף מהארץ? יש כמה, זה אף פעם לא אחד ספציפי. דיוויד ברוזה, דני רובס, שלום חנוך, מאיר אריאל.. וזמר מחו"ל? דיוויד בואי
דיסק אחד טוב במיוחד שיש לכם? הוא חייב להיות רוק? השלושרים ;( המתנה הכי טובה שקיבלתי ליומולדת.. יאללה, עוד דיסק טוב? המחומש של מאיר אריאל והמחומש של שלום
יש לכם היכרות (גם אם הקטנה ביותר) עם אמן שאתם אוהבים? דיברתי איתם, לא מעבר לזה
יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? לא של מי? - מאור כהן התמסחר לדעתכם? לא
ואסף אמדורסקי (פרסומת, שופט בגריז)? כן, אבל אני מניחה שככה זה כשיש לך אישה פקצה.. קרה לכם שאהבתם שיר/אלבום כלשהו עד כדי טירוף? כן הייתם בפסטיבל הופעות רוק שייזכר לעד כ-קלאסיקה (ערד,צמח וכו')? לא שמעתם על עמית ארז? דרך הפורום ;( מה דעתכם עליו? טרם שמעתי שירים שלו יש אמן שאתם ממליצים להקשיב לו? יש המון שומעים את המוזיקה שלכם בחדר? (סטריאו,טייפ) כן גדלתם בבית על שלום חנוך/ביטלס, או על חיים משה וציון גולן? גדלתי בבית על מוזיקה ארצישראל יפה (אילנית, חווה אלברשטיין) ועל מוזיקה קלאסית
יש לכם חלום בקשר למוזיקה בארץ? שמאיר אריאל יחזור לתחיה ציינו הופעה שהייתם בה וזכורה לכם במיוחד כמוצלחת: הרבה הופעות, יותר זכורות לי הגרועות.. יש זמר שלא כל כך זוכה להכרה והייתם רוצים את ההצלחה שלו יותר מהכל? אריאל הורוביץ יצא לכם להיות פעם בחנות "תומר" (של ה"פריקים") בדיזינגוף סנטר ולהזדעזע מהילדים ששורצים שם יומם וליל? לא אתם שומעים שירים כי הם יפים, או כי אתם מזדהים איתם? או גם וגם? גם וגם.. אנשים אופטימים, בלי דאגות ופחדים, שלובשים ורוד על כל הגוף, יכולים להתחבר למוזיקה הזו? או שצריך צד אפל/כואב בחיים? כולם יכולים, הם פשוט צריכים טעם טוב בד"כ, מה גורם לכם לשמוע שיר שוב ושוב, הלחן או המילים? מה יותר שולט? שילוב של שניהם בקיצור - יש רוקנרול בעברית? כן | הודגש באמצעות מדגישומטיק

גע

גיל? 22 הולכים להופעות? כמובן קונים דיסקים מקוריים? וכמובן רוק ישראלי או לועזי? גם גם יש עוד ז'אנר מוזיקאלי שאתם אוהבים? כל מיני מנגנים על משהו? סוג של אם כן - על מה? גיטרה להקה מועדפת במיוחד מהארץ? הקספרים ולהקה מחול? לייפהאוס זמר מועדף מהארץ? שלום חנוך וזמר מחו"ל? ג'ימי הנדריקס דיסק אחד טוב במיוחד שיש לכם? זקני צפת הראשון יאללה, עוד דיסק טוב? התינוקות יש לכם היכרות (גם אם הקטנה ביותר) עם אמן שאתם אוהבים? לא ממש יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? לא מאור כהן התמסחר לדעתכם? ממש לא ואסף אמדורסקי (פרסומת, שופט בגריז)? אף פעם לא אהבתי אותו, אז לא יודע. קרה לכם שאהבתם שיר/אלבום כלשהו עד כדי טירוף? קרה קורה ומקווה שיקרה. הייתם בפסטיבל הופעות רוק שייזכר לעד כ-קלאסיקה (ערד,צמח וכו')? לא.. שמעתם על עמית ארז? הייתי בהופעה 1 שלו. מה דעתכם עליו? חמוד ביותר. יש אמן שאתם ממליצים להקשיב לו? התינוקות שומעים את המוזיקה שלכם בחדר? (סטריאו,טייפ) מחשב, דיסקמן..אם הבנתי את השאלה גדלתם בבית על שלום חנוך/ביטלס, או על חיים משה וציון גולן? על אברהם פריד וכאלה..חסידית. יש לכם חלום בקשר למוזיקה בארץ? 'יש לי חלום שבו אני בוטח בך יותר מבעצמי'. האמת היא שכן. ציינו הופעה שהייתם בה וזכורה לכם במיוחד כמוצלחת: יותר מדי כאלה..הפעם האחרונה בטח הייתה 'חיות לילה'. יש זמר שלא כל כך זוכה להכרה והייתם רוצים את ההצלחה שלו יותר מהכל? חוץ מעצמי, ארז לב ארי, אבל הוא יצליח לדעתי. יצא לכם להיות פעם בחנות "תומר" (של ה"פריקים") בדיזינגוף סנטר ולהזדעזע מהילדים ששורצים שם יומם וליל? לא.. אתם שומעים שירים כי הם יפים, או כי אתם מזדהים איתם? או גם וגם? משתנה.. אנשים אופטימים, בלי דאגות ופחדים, שלובשים ורוד על כל הגוף, יכולים להתחבר למוזיקה הזו? או שצריך צד אפל/כואב בחיים? מי שלובש ורוד הוא אופטימי? אחח הלואי וזה היה כזה פשוט.. בד"כ, מה גורם לכם לשמוע שיר שוב ושוב, הלחן או המילים? משתנה..שילובים וכו'. מה יותר שולט? גוף האישה. בקיצור - יש רוקנרול בעברית? 'אומרים לי כל הזמן שהרוקנרול כבר מת, עזוב את הגיטרה ותתחבר לאינטרנט'. כן יש. עדיין.

A m 0 s

New member
ובכן..

גיל? 14 הולכים להופעות? בטח!! קונים דיסקים מקוריים? רק!! רוק ישראלי או לועזי? ישראלי בלבד!! יש עוד ז'אנר מוזיקאלי שאתם אוהבים? זה תמיד נע בין הגבול של רוק - פופ.. מנגנים על משהו? גיטרה.. אם כן - על מה? --- להקה מועדפת במיוחד מהארץ? בלאגן ז"ל ולהקה מחול? אין.. זמר מועדף מהארץ? זאת זמרת והיא המלכה האם!!! דנה ברגר האלוהית!!! וסיון שביט... וזמר מחו"ל? --- דיסק אחד טוב במיוחד שיש לכם? אין אחד.. אבל זה.. כל האלבומים של דנה ברגר המלכה!! והאלבום של בלאגן!! (דנה ברגר הסולנית) כל האלבומים של סיון שביט.. ו"לפני שהשמש עולה" של טל גורדון.. יש עוד אבל אלב בעיקר... יאללה, עוד דיסק טוב? אהמ......--- יש לכם היכרות (גם אם הקטנה ביותר) עם אמן שאתם אוהבים? לא
יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? לא.. של מי? --- מאור כהן התמסחר לדעתכם? מה הוא קשור?? ואסף אמדורסקי (פרסומת, שופט בגריז)? אה?? קרה לכם שאהבתם שיר/אלבום כלשהו עד כדי טירוף? כן!! (אלבומיה של האלוהים - דנה ברגר) הייתם בפסטיבל הופעות רוק שייזכר לעד כ-קלאסיקה (ערד,צמח וכו')? לא.. שמעתם על עמית ארז? שמעתי עליו אבל לא שמעתי אותו... מה דעתכם עליו? קוף!! יש אמן שאתם ממליצים להקשיב לו? דנה ברגר, סיון שביט טל גורדון, איגי וקסמן... שומעים את המוזיקה שלכם בחדר? (סטריאו,טייפ) בכל מקום!! גדלתם בבית על שלום חנוך/ביטלס, או על חיים משה וציון גולן? אהמממממ.... יש לכם חלום בקשר למוזיקה בארץ? לא יודע.. ציינו הופעה שהייתם בה וזכורה לכם במיוחד כמוצלחת: הופעות של דנה ברגר וסיון שביט יש זמר שלא כל כך זוכה להכרה והייתם רוצים את ההצלחה שלו יותר מהכל? אהמממ... דנה ברגר וסיון שביט יצא לכם להיות פעם בחנות "תומר" (של ה"פריקים") בדיזינגוף סנטר ולהזדעזע מהילדים ששורצים שם יומם וליל? לא.. אתם שומעים שירים כי הם יפים, או כי אתם מזדהים איתם? או גם וגם? גם וגם וגם וגם... אנשים אופטימים, בלי דאגות ופחדים, שלובשים ורוד על כל הגוף, יכולים להתחבר למוזיקה הזו? או שצריך צד אפל/כואב בחיים? זה לא משנה... בד"כ, מה גורם לכם לשמוע שיר שוב ושוב, הלחן או המילים? מה יותר שולט? הכל.. בקיצור - יש רוקנרול בעברית? בוודאי!!

תמרוש5

New member
:]]

גיל?16 וחצי הולכים להופעות? כן קונים דיסקים מקוריים?כן רוק ישראלי או לועזי? ישראלי!! יש עוד ז'אנר מוזיקאלי שאתם אוהבים? אממ מדי פעם יש יציאות אבל לא. מנגנים על משהו? גיטיאפ אם כן - על מה?גיטרה להקה מועדפת במיוחד מהארץ?אממ לא יודעת קשה מדי. ולהקה מחול? גם לא יודעת זמר מועדף מהארץ?אביב גפן
וזמר מחו"ל? טום יורק
דיסק אחד טוב במיוחד שיש לכם? וואו לא יודעת יאללה, עוד דיסק טוב? יש לכם היכרות (גם אם הקטנה ביותר) עם אמן שאתם אוהבים? נופ. יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר?1 של מי? מרלין מונרו מאור כהן התמסחר לדעתכם?ממ לא כזה ואסף אמדורסקי (פרסומת, שופט בגריז)? אולי קרה לכם שאהבתם שיר/אלבום כלשהו עד כדי טירוף?יאפ הייתם בפסטיבל הופעות רוק שייזכר לעד כ-קלאסיקה (ערד,צמח וכו')? לא
שמעתם על עמית ארז? לא
מה דעתכם עליו? יש אמן שאתם ממליצים להקשיב לו? ממ שומעים את המוזיקה שלכם בחדר? (סטריאו,טייפ) במחשב גדלתם בבית על שלום חנוך/ביטלס, או על חיים משה וציון גולן? שלום חנוך! יש לכם חלום בקשר למוזיקה בארץ? אממממ ציינו הופעה שהייתם בה וזכורה לכם במיוחד כמוצלחת: אביב גפן במעבדה ואני לא זוכרת מתי זה היה אבל די מזמן. יש זמר שלא כל כך זוכה להכרה והייתם רוצים את ההצלחה שלו יותר מהכל?ממ לא יודעת יצא לכם להיות פעם בחנות "תומר" (של ה"פריקים") בדיזינגוף סנטר ולהזדעזע מהילדים ששורצים שם יומם וליל?כן וזה היה מוזר! אתם שומעים שירים כי הם יפים, או כי אתם מזדהים איתם? או גם וגם?גם וגם! אנשים אופטימים, בלי דאגות ופחדים, שלובשים ורוד על כל הגוף, יכולים להתחבר למוזיקה הזו? או שצריך צד אפל/כואב בחיים?ממ אני לא אוהבת לשפוט אנשים לפי זה,אבל לפעמים אני נןטה לחשוב שהם באמת לא יכולים להתחבר. בד"כ, מה גורם לכם לשמוע שיר שוב ושוב, הלחן או המילים? מה יותר שולט? מילים. בקיצור - יש רוקנרול בעברית? בהחלט!!!!!!!

יאללה.

גיל? 14 הולכים להופעות? כן. קונים דיסקים מקוריים? כן! רוק ישראלי או לועזי? ישראלי. יש עוד ז'אנר מוזיקאלי שאתם אוהבים? הממ רוק ישן? חח כאילו, פינק פלויד ביטלס כאלה. מנגנים על משהו? לא
אם כן - על מה? להקה מועדפת במיוחד מהארץ? מוניקה סקס, המכשפות, משינה.. ולהקה מחול? פינק פלויד\ביטלס זמר מועדף מהארץ? עברי לידר, אביב גפן, ועוד. וזמר מחו"ל? -- דיסק אחד טוב במיוחד שיש לכם? ממ יש הרבה. יאללה, עוד דיסק טוב? כנ"ל יש לכם היכרות (גם אם הקטנה ביותר) עם אמן שאתם אוהבים? לא
יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? לא. של מי? -- מאור כהן התמסחר לדעתכם? לא ואסף אמדורסקי (פרסומת, שופט בגריז)? לא יודעת, לא עוקבת. קרה לכם שאהבתם שיר/אלבום כלשהו עד כדי טירוף? מה הגדרה לטרוף? הייתם בפסטיבל הופעות רוק שייזכר לעד כ-קלאסיקה (ערד,צמח וכו')? לא. שמעתם על עמית ארז? לא. מה דעתכם עליו? -- יש אמן שאתם ממליצים להקשיב לו? כן, מאור כהן! ועוד
סתם כי הזכירו אותו. שומעים את המוזיקה שלכם בחדר? (סטריאו,טייפ) סטריאו.. כן. גדלתם בבית על שלום חנוך/ביטלס, או על חיים משה וציון גולן? חח ביטלס ושלום חנוך. יש לכם חלום בקשר למוזיקה בארץ? לא. ציינו הופעה שהייתם בה וזכורה לכם במיוחד כמוצלחת: מאור כהן ופיטר רוט בצוללת. יש זמר שלא כל כך זוכה להכרה והייתם רוצים את ההצלחה שלו יותר מהכל? לא יודעת יצא לכם להיות פעם בחנות "תומר" (של ה"פריקים") בדיזינגוף סנטר ולהזדעזע מהילדים ששורצים שם יומם וליל? חח לא בדיוק להזדעזע, זה סתם פוזה. אתם שומעים שירים כי הם יפים, או כי אתם מזדהים איתם? או גם וגם? גם וגם. אנשים אופטימים, בלי דאגות ופחדים, שלובשים ורוד על כל הגוף, יכולים להתחבר למוזיקה הזו? או שצריך צד אפל/כואב בחיים? אולי צריך. בד"כ, מה גורם לכם לשמוע שיר שוב ושוב, הלחן או המילים? מה יותר שולט? המילים. אבל הלחן מוסיף כמובן. בקיצור - יש רוקנרול בעברית? כן!

Zaccardor

New member
אהמ

גיל? 17 וחצי הולכים להופעות? כן קונים דיסקים מקוריים? כן רוק ישראלי או לועזי? גם וגם יש עוד ז'אנר מוזיקאלי שאתם אוהבים? פולק בלוז ג'אז רגאיי.. מספיק מנגנים על משהו? בקטנה אם כן - על מה? גיטרה להקה מועדפת במיוחד מהארץ? הממ החברים של נטאשה ולהקה מחול? radiohead זמר מועדף מהארץ? מיכה שטרית, שלום חנוך וזמר מחו"ל? לאונרד כהן, ניק קייב ולו ריד לאחרונה דיסק אחד טוב במיוחד שיש לכם? nick cave & the bad seeds - the good sun יאללה, עוד דיסק טוב? ,leonard cohen - im your man יש לכם היכרות (גם אם הקטנה ביותר) עם אמן שאתם אוהבים? היה לי מפגש הזוי עם שלום חנוך יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? כן, של ציירים אבל.. של מי? אגון שילה למשל מאור כהן התמסחר לדעתכם? מה איכפת לי, הוא קורע! ואסף אמדורסקי (פרסומת, שופט בגריז)? כן, זה די הקטע שלו, ואף פעם לא הבנתי אותו אבל אני אוהב את המוזיקה שלו. קרה לכם שאהבתם שיר/אלבום כלשהו עד כדי טירוף? קרה קורה ויקרה הייתם בפסטיבל הופעות רוק שייזכר לעד כ-קלאסיקה (ערד,צמח וכו')? חח אני מניח שבראשית 2006 לא נחשב. שמעתם על עמית ארז? כן, אם להיות בהופעה ולשמוע את הדיסק 100 פעמים בשבוע האחרון זה נחשב. מה דעתכם עליו? אני בעדו, בהופעה הפתיע אותי ודי כבש אותי, אחלה מוזיקה. יש אמן שאתם ממליצים להקשיב לו? אסף אבידן. שומעים את המוזיקה שלכם בחדר? (סטריאו,טייפ) כן, מערכת מחוברת למחשב גדלתם בבית על שלום חנוך/ביטלס, או על חיים משה וציון גולן? שלום חנוך ביטלס, רדיוהד פינק פלויד וסוניק יות' =] אבא מגניב יש לכם חלום בקשר למוזיקה בארץ? הופעות בחינם! חוץ מזה קצת הרבה יותר מקום לאינדי ושת"פ עם אמנים מוכרים, ואולי יותר מפגשים של אמנות חזותית עם מוזיקה. ציינו הופעה שהייתם בה וזכורה לכם במיוחד כמוצלחת: אני לא עובד טוב לטווח ארוך אז קחו את עמית ארז. יש זמר שלא כל כך זוכה להכרה והייתם רוצים את ההצלחה שלו יותר מהכל? עומר לשם, אסף אבידן. יצא לכם להיות פעם בחנות "תומר" (של ה"פריקים") בדיזינגוף סנטר ולהזדעזע מהילדים ששורצים שם יומם וליל? לא.. שיהיה אתם שומעים שירים כי הם יפים, או כי אתם מזדהים איתם? או גם וגם? גם וגם וגם אנשים אופטימים, בלי דאגות ופחדים, שלובשים ורוד על כל הגוף, יכולים להתחבר למוזיקה הזו? או שצריך צד אפל/כואב בחיים? יש אנשים כאלה? בד"כ, מה גורם לכם לשמוע שיר שוב ושוב, הלחן או המילים? מה יותר שולט? תלוי אצל מי, בד"כ הלחן שובא את הדיסטאנס והמילים נכנסות עמוק, בקיצור - יש רוקנרול בעברית? אחרת מה אני עושה פה?

dsol

New member
נו שיהיה..._../images/Emo189.gif

גיל? 19 הולכים להופעות? כן קונים דיסקים מקוריים? מידי פעם רוק ישראלי או לועזי? ישראלח יש עוד ז'אנר מוזיקאלי שאתם אוהבים? Fאנק/אלקטרו/D&B/ג'אז/אינדי מנגנים על משהו? לא אם כן - על מה?-- להקה מועדפת במיוחד מהארץ?המכשפות
ולהקה מחול? ואי זה בעייתי לבחור אחת זמר מועדף מהארץ? אין אחד ויחיד וזמר מחו"ל? שוב.. יותר מידי מגוון דיסק אחד טוב במיוחד שיש לכם? חתונה לבנה - שלום חנוך יאללה, עוד דיסק טוב? קיובן B ! יש לכם היכרות (גם אם הקטנה ביותר) עם אמן שאתם אוהבים? כעע הם בדר"כ אנשים נחמדים יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? לא של אמנים
של מי? -- מאור כהן התמסחר לדעתכם? לא הכי עוקס אחרי מה שהוא עושה ואסף אמדורסקי (פרסומת, שופט בגריז)? גם אחריו.... אבל שיהיה להם בכיף ! כל עוד המוזיקה שלהם נשארת שלהם ואני אוהב אותה אז לא אכפת לי מה שאר הדברים שהם עושים קרה לכם שאהבתם שיר/אלבום כלשהו עד כדי טירוף? אוי ברור ! הייתם בפסטיבל הופעות רוק שייזכר לעד כ-קלאסיקה (ערד,צמח וכו')? לא
שמעתם על עמית ארז? מי ? מה דעתכם עליו? -- יש אמן שאתם ממליצים להקשיב לו? האמת הפסקתי להתעדכן באמנים חדשים... ככה שלא ממש שומעים את המוזיקה שלכם בחדר? (סטריאו,טייפ) במערכת בחדר/מחשב או בנגן MP3 גדלתם בבית על שלום חנוך/ביטלס, או על חיים משה וציון גולן? שלום חנוך ושלמה ארצי בעיקר יש לכם חלום בקשר למוזיקה בארץ? שיהיה "טיפה" יותר גיוון ציינו הופעה שהייתם בה וזכורה לכם במיוחד כמוצלחת: אמממממ הופעה של קיובן B בהשקה של האלבום.. ה-הופעה הכי טובה שהייתי בה, כמה אנרגיות הוצאתי ! כמה כיף היה ! יש זמר שלא כל כך זוכה להכרה והייתם רוצים את ההצלחה שלו יותר מהכל? אלו שבאמת מגיע להם ולא כל הרימונים
יצא לכם להיות פעם בחנות "תומר" (של ה"פריקים") בדיזינגוף סנטר ולהזדעזע מהילדים ששורצים שם יומם וליל? בכיף שלהם
אתם שומעים שירים כי הם יפים, או כי אתם מזדהים איתם? או גם וגם? גם וגם אנשים אופטימים, בלי דאגות ופחדים, שלובשים ורוד על כל הגוף, יכולים להתחבר למוזיקה הזו? או שצריך צד אפל/כואב בחיים? האמת האלו ש"אופטימים" בסופו של דבר הם הכי בעייתים.. אופטימיות זה להתחבא מהמציאות המרה בד"כ, מה גורם לכם לשמוע שיר שוב ושוב, הלחן או המילים? מה יותר שולט? הלחן.. לגמרי הלחן, מילים זה רק תוספת נחמדה בקיצור - יש רוקנרול בעברית? יש ועוד איך

אור פרא

New member
אללה!

גיל? עוד מעט 18 הולכים להופעות? כן קונים דיסקים מקוריים? מעט רוק ישראלי או לועזי? ישראלי יש עוד ז'אנר מוזיקאלי שאתם אוהבים? לא משהו ספציפי מנגנים על משהו? לא :( אם כן - על מה? להקה מועדפת במיוחד מהארץ? כולן נכחדו: טאטו, בלאגן, נושאי המגבעת ולהקה מחול? :O בת שבע! (חח האמת שאין לי מושג במחול (בהנחה שצפיה אובססיבית בנולד לרקוד לא נחשבת מושג במחול) אבל תמיד כיף לזרוק שמות שמכירים) זמר מועדף מהארץ? ערן צור וזמר מחו"ל? אין מישהו מועדף דיסק אחד טוב במיוחד שיש לכם? טאטו - חתוך תוכן יאללה, עוד דיסק טוב? בלאגן - גן עדן עירוני יש לכם היכרות (גם אם הקטנה ביותר) עם אמן שאתם אוהבים? שיחות חטופות אחרי הופעות נחשב היכרות?
(ערן צור) יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? לאא של מי? מאור כהן התמסחר לדעתכם? לא שומע אותו ואסף אמדורסקי (פרסומת, שופט בגריז)? יש לו מוזיקה טובה. תמיד היתה. לא מסתכל על זה במושגי התמסחרות. העיקר ליהנות קרה לכם שאהבתם שיר/אלבום כלשהו עד כדי טירוף?
הייתם בפסטיבל הופעות רוק שייזכר לעד כ-קלאסיקה (ערד,צמח וכו')? ניצנים נחשב קלאסיקה?
שמעתם על עמית ארז? כן מה דעתכם עליו? לא מכיר מספיק יש אמן שאתם ממליצים להקשיב לו? בשליפה: ערן צור קורין אלאל פורטיס ברי סחרוף שומעים את המוזיקה שלכם בחדר? (סטריאו,טייפ) בין השאר בחדר גדלתם בבית על שלום חנוך/ביטלס, או על חיים משה וציון גולן? אבא אוהב שלמה ארצי
יש לכם חלום בקשר למוזיקה בארץ? הממ. האמת שלא. מרבים להספיד פה את המוזיקה, או יותר נכון את איכות המוזיקה, אבל זו סתם קטנוניות לפי דעתי. מצב המוזיקה הישראלית כיום הוא ל-פ-נים ציינו הופעה שהייתם בה וזכורה לכם במיוחד כמוצלחת: יש הרבה. לראש עולה לי עכשיו עברי לידר בניצנים הקיץ יש זמר שלא כל כך זוכה להכרה והייתם רוצים את ההצלחה שלו יותר מהכל? לא חושב יצא לכם להיות פעם בחנות "תומר" (של ה"פריקים") בדיזינגוף סנטר ולהזדעזע מהילדים ששורצים שם יומם וליל? לא אתם שומעים שירים כי הם יפים, או כי אתם מזדהים איתם? או גם וגם? גם וגם, ולא רק אנשים אופטימים, בלי דאגות ופחדים, שלובשים ורוד על כל הגוף, יכולים להתחבר למוזיקה הזו? או שצריך צד אפל/כואב בחיים? בד"כ, מה גורם לכם לשמוע שיר שוב ושוב, הלחן או המילים? מה יותר שולט? בכל שיר זה יכול להיות משהו אחר בקיצור - יש רוקנרול בעברית? בטח

אור פרא

New member
חחח איזה אהבל אני

חשבתי שהשאלה היא על להקות מָחוֹל (אז מה אם זה פורום מוזיקה
)

bleeding guitar

New member
גם אני יצאתי אהבלה ../images/Emo168.gif

לא הזכרתי את ערן צור בזמרים האהובים עלי
אבל כולם מודעים לאובססיה שלי, לא?

clyps

New member
וואו ../images/Emo12.gif

טאטו, בלאגן,נושאי המגבעת.....
(אתמל ניגנתי על הבס את כל האלבום של 'חתוך תוכן'
)

נעה99

New member
../images/Emo152.gif

גיל? 24 הולכים להופעות? ברור קונים דיסקים מקוריים? ברור רוק ישראלי או לועזי?ישראלי!! יש עוד ז'אנר מוזיקאלי שאתם אוהבים?לא ממש מנגנים על משהו? לא אם כן - על מה? להקה מועדפת במיוחד מהארץ? משינה!! ולהקה מחול? MUSE זמר מועדף מהארץ?עמיר לב וזמר מחו"ל? לוידעת דיסק אחד טוב במיוחד שיש לכם? מפלצות התהילה יאללה, עוד דיסק טוב? אוטוביוגרפיה - כנסיית השכל יש לכם היכרות (גם אם הקטנה ביותר) עם אמן שאתם אוהבים? כן, יובל בנאי ובעז בנאי. יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? כן (בגיל 24... אךךךך הילדותיות) של מי? של משינה מאור כהן התמסחר לדעתכם? לוידעת ואסף אמדורסקי (פרסומת, שופט בגריז)? קרה לכם שאהבתם שיר/אלבום כלשהו עד כדי טירוף? כן זה קורה כל הזמן עם כל מיני שירים ואלבומים. הייתם בפסטיבל הופעות רוק שייזכר לעד כ-קלאסיקה (ערד,צמח וכו')?הייתי בערד 95' בזמן האסון. שמעתם על עמית ארז?כן מה דעתכם עליו?לא שמעתי דברים שלו יש אמן שאתם ממליצים להקשיב לו? בעז בנאי שומעים את המוזיקה שלכם בחדר? (סטריאו,טייפ) כן דרך המחשב בעיקר שמחובר למה שהיה בעבר מערכת הסטריאו שלי גדלתם בבית על שלום חנוך/ביטלס, או על חיים משה וציון גולן? עם אריק איינשטיין שלמה ארצי ויהודית רביץ. יש לכם חלום בקשר למוזיקה בארץ? ציינו הופעה שהייתם בה וזכורה לכם במיוחד כמוצלחת:משינה ואהוד בנאי נפגשים בסיבוב בקיסריה יש זמר שלא כל כך זוכה להכרה והייתם רוצים את ההצלחה שלו יותר מהכל?המממ אולי עמיר לב. יצא לכם להיות פעם בחנות "תומר" (של ה"פריקים") בדיזינגוף סנטר ולהזדעזע מהילדים ששורצים שם יומם וליל? כן. אתם שומעים שירים כי הם יפים, או כי אתם מזדהים איתם? או גם וגם? גם וגם וגם. אנשים אופטימים, בלי דאגות ופחדים, שלובשים ורוד על כל הגוף, יכולים להתחבר למוזיקה הזו? או שצריך צד אפל/כואב בחיים? בד"כ, מה גורם לכם לשמוע שיר שוב ושוב, הלחן או המילים? מה יותר שולט? לחן בקיצור - יש רוקנרול בעברית? כן!!

טוב

גיל?15 הולכים להופעות?כן קונים דיסקים מקוריים?כן רוק ישראלי או לועזי?גם וגם... יש עוד ז'אנר מוזיקאלי שאתם אוהבים?כן כל מיני מנגנים על משהו? כן אם כן - על מה?גיטרה להקה מועדפת במיוחד מהארץ?יש הרבה לא אחת... המכשפות, זקני צפת... ולהקה מחול?פיקסיז והביטלס זמר מועדף מהארץ?קשה
אביב גפן, מאור כהן, יוני בלוך וזמר מחו"ל?בוב דילן דיסק אחד טוב במיוחד שיש לכם?אביתר בנאי יאללה, עוד דיסק טוב?שלומי שבן- עיר יש לכם היכרות (גם אם הקטנה ביותר) עם אמן שאתם אוהבים?לא ממש יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר?קיר שלם עם הפוסטרים של ההופעות של מי? הרבה מאור כהן התמסחר לדעתכם?חלילה ואסף אמדורסקי (פרסומת, שופט בגריז)?- קרה לכם שאהבתם שיר/אלבום כלשהו עד כדי טירוף? כן הייתם בפסטיבל הופעות רוק שייזכר לעד כ-קלאסיקה (ערד,צמח וכו')?לצערי הייתי קטנה מאוד... שמעתם על עמית ארז?לא מה דעתכם עליו? יש אמן שאתם ממליצים להקשיב לו?אביתר בנאי ושלום חנוך שומעים את המוזיקה שלכם בחדר? (סטריאו,טייפ) כן גדלתם בבית על שלום חנוך/ביטלס, או על חיים משה וציון גולן?מאוד מאוד משולב. אמא הייתה אחרי נוער הפרחים של בוב דילן והביטלס (הגיע לארץ בגיל די מאוחר), אז זה מה ששמעתי ממנה. חוץ מזה גם שלום חנוך וזקני צפת. (כן אני קטנה) ומצד אבא
מזרחית. יש לכם חלום בקשר למוזיקה בארץ?שימשיכו לצמוח פה אמנים איכותיים. ציינו הופעה שהייתם בה וזכורה לכם במיוחד כמוצלחת:ממ יש הרבה. יש זמר שלא כל כך זוכה להכרה והייתם רוצים את ההצלחה שלו יותר מהכל? יצא לכם להיות פעם בחנות "תומר" (של ה"פריקים") בדיזינגוף סנטר ולהזדעזע מהילדים ששורצים שם יומם וליל?הייתי והיה מפחיד אז יצאתי. אתם שומעים שירים כי הם יפים, או כי אתם מזדהים איתם? או גם וגם?גם וגם. אנשים אופטימים, בלי דאגות ופחדים, שלובשים ורוד על כל הגוף, יכולים להתחבר למוזיקה הזו? או שצריך צד אפל/כואב בחיים?לכל אחד יש תקופה כואבת\אפלה כמו שאתם קוראים לזה ואז הוא מתחבר יותר לשירים כאלה, בתקופות אחרות ויותר טובות לשירים שמחים יותר. בד"כ, מה גורם לכם לשמוע שיר שוב ושוב, הלחן או המילים? מה יותר שולט? שניהם. בקיצור - יש רוקנרול בעברית?כן

למעלה