יאללה, גם אני!
גיל? 21 הולכים להופעות? איזו שאלה
קונים דיסקים מקוריים? בוודאי רוק ישראלי או לועזי? גם וגם יש עוד ז'אנר מוזיקאלי שאתם אוהבים? לא חושבת מנגנים על משהו? ניגנתי בעבר על גיטרה, ויתרתי על זה. מתה ללמוד לנגן על מפוחית
אם כן - על מה? תשובה קודמת... להקה מועדפת במיוחד מהארץ? הפליינג בייבי / רוקפור ולהקה מחול? הו הו, מאיפה להתחיל? זמר מועדף מהארץ? גבע אלון, אביתר בנאי וזמר מחו"ל? דמיאן רייס, ג'ף באקלי (למרות שהוא לא בחיים), ניק דרייק (כנ"ל) דיסק אחד טוב במיוחד שיש לכם? האממ... Pain To Give של הפליינג בייבי!
(זה מה ששמעתי הבוקר) יאללה, עוד דיסק טוב? גם Inner World
יש לכם היכרות (גם אם הקטנה ביותר) עם אמן שאתם אוהבים? אכן, עם רובם המוחלט יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? לא של מי? - מאור כהן התמסחר לדעתכם? לא יודעת ואסף אמדורסקי (פרסומת, שופט בגריז)? כנ"ל קרה לכם שאהבתם שיר/אלבום כלשהו עד כדי טירוף? הו הו......! הייתם בפסטיבל הופעות רוק שייזכר לעד כ-קלאסיקה (ערד,צמח וכו')? לצערי לא שמעתם על עמית ארז? כמובן ששמעתי! מה דעתכם עליו? מתה עליו
יש אמן שאתם ממליצים להקשיב לו? גבע אלון
שומעים את המוזיקה שלכם בחדר? (סטריאו,טייפ) כן גדלתם בבית על שלום חנוך/ביטלס, או על חיים משה וציון גולן? אף אחד מהם למען האמת, אין לנו בית מוזיקלי במיוחד. אבל אם כבר, יותר בכיוון שלום חנוך/ביטלס
יש לכם חלום בקשר למוזיקה בארץ? האממ... ציינו הופעה שהייתם בה וזכורה לכם במיוחד כמוצלחת: הפליינג בייבי שלשום
יש זמר שלא כל כך זוכה להכרה והייתם רוצים את ההצלחה שלו יותר מהכל? יש לא מעט יצא לכם להיות פעם בחנות "תומר" (של ה"פריקים") בדיזינגוף סנטר ולהזדעזע מהילדים ששורצים שם יומם וליל? לצערי כן
אתם שומעים שירים כי הם יפים, או כי אתם מזדהים איתם? או גם וגם? גם וגם אנשים אופטימים, בלי דאגות ופחדים, שלובשים ורוד על כל הגוף, יכולים להתחבר למוזיקה הזו? או שצריך צד אפל/כואב בחיים? בטח שיכולים. מצד שני, אני אופטימית עם צד אפל
בד"כ, מה גורם לכם לשמוע שיר שוב ושוב, הלחן או המילים? מה יותר שולט? גם וגם אבל אני יותר מתחברת למילים בקיצור - יש רוקנרול בעברית? יש ועוד איך