יאללה שאלון מוזיקה!

clyps

New member
../images/Emo13.gif

גיל? 17 עוד חודש וחצי הולכים להופעות? כן קונים דיסקים מקוריים? רק רוק ישראלי או לועזי? גםוגם יש עוד ז'אנר מוזיקאלי שאתם אוהבים? המון מנגנים על משהו? כן אם כן - על מה? בס,גיטרה,קצת פסנתר.. להקה מועדפת במיוחד מהארץ? תמוז עליהם השלום. (עוד המון) ולהקה מחול? יש המון, בעיקרון Queen זמר מועדף מהארץ? זה לא ייגמר. וזמר מחו"ל? מאוד אוהבת את שר :) אבל יש עוד רשימה ארוכה דיסק אחד טוב במיוחד שיש לכם? "החלונות הגבוהים" יאללה, עוד דיסק טוב? "רונה קינן"- עיניים זרות. יש לכם היכרות (גם אם הקטנה ביותר) עם אמן שאתם אוהבים? כן
יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? יאפ של מי? Queen,בוב מארלי ובקרוב- ג'ניס ג'ופלין מאור כהן התמסחר לדעתכם? זה לא הופך אותו לפחות מגניב
ואסף אמדורסקי (פרסומת, שופט בגריז)? כנ"ל קרה לכם שאהבתם שיר/אלבום כלשהו עד כדי טירוף? בוודאי. הייתם בפסטיבל הופעות רוק שייזכר לעד כ-קלאסיקה (ערד,צמח וכו')? לא
(וודסטוק 69...לעזאזל!) שמעתם על עמית ארז? מממ שמעתי את השם. מה דעתכם עליו? לא שמעתי אותו יש אמן שאתם ממליצים להקשיב לו? קרן אבראשי מקסימה,הדרה ליון... שומעים את המוזיקה שלכם בחדר? (סטריאו,טייפ) כן גדלתם בבית על שלום חנוך/ביטלס, או על חיים משה וציון גולן? לגמרי שלום חנוך יש לכם חלום בקשר למוזיקה בארץ? אולי בסיסטית בעתיד ציינו הופעה שהייתם בה וזכורה לכם במיוחד כמוצלחת: קורין אלאל-המיטב, מרץ 2006 יש זמר שלא כל כך זוכה להכרה והייתם רוצים את ההצלחה שלו יותר מהכל? רונית שחר. יצא לכם להיות פעם בחנות "תומר" (של ה"פריקים") בדיזינגוף סנטר ולהזדעזע מהילדים ששורצים שם יומם וליל? חחח אתם שומעים שירים כי הם יפים, או כי אתם מזדהים איתם? או גם וגם? גם וגם אנשים אופטימים, בלי דאגות ופחדים, שלובשים ורוד על כל הגוף, יכולים להתחבר למוזיקה הזו? או שצריך צד אפל/כואב בחיים? כולם יכולים איזו מן שאלה חחח בד"כ, מה גורם לכם לשמוע שיר שוב ושוב, הלחן או המילים? מה יותר שולט? השילוב בניהם. בקיצור - יש רוקנרול בעברית? יש בטח שיש.
.

../images/Emo203.gif..

גיל? 15 הולכים להופעות? כן!
קונים דיסקים מקוריים? אהאה רוק ישראלי או לועזי? ישראלי יש עוד ז'אנר מוזיקאלי שאתם אוהבים? בעיקרון לא.. מנגנים על משהו? בקטנה אם כן - על מה? גיטרה להקה מועדפת במיוחד מהארץ? כנסיית השכל ולהקה מחול? אין זמר מועדף מהארץ? אביב גפן... וחוץ מזה, אביתר בנאי, עברי לידר, שלום חנוך ועוד ועוד וזמר מחו"ל? אין דיסק אחד טוב במיוחד שיש לכם? אביתר בנאי הראשון. גאוני.. יאללה, עוד דיסק טוב? יומן מסע של אביב גפן. יש לכם היכרות (גם אם הקטנה ביותר) עם אמן שאתם אוהבים? אמממ לא. יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? לא של מי? אין מאור כהן התמסחר לדעתכם? חח לא ואסף אמדורסקי (פרסומת, שופט בגריז)? כל עוד זה לא פוגע ביצירה זה לא באמת משנה לי קרה לכם שאהבתם שיר/אלבום כלשהו עד כדי טירוף? כן הייתם בפסטיבל הופעות רוק שייזכר לעד כ-קלאסיקה (ערד,צמח וכו')? לצערי לא שמעתם על עמית ארז? לא מה דעתכם עליו? מי זה? יש אמן שאתם ממליצים להקשיב לו? אביב גפן. זה הרבה מעבר ל"פרובקטיבי עם חרא קול". שומעים את המוזיקה שלכם בחדר? (סטריאו,טייפ) אהאה. גדלתם בבית על שלום חנוך/ביטלס, או על חיים משה וציון גולן? חחח שלום חנוך. יש לכם חלום בקשר למוזיקה בארץ? שתמשיך להתפתח ציינו הופעה שהייתם בה וזכורה לכם במיוחד כמוצלחת: אביב במועדון 24 בנמל ת"א. נראה לי הכי טובה שהייתי שלו.. יש זמר שלא כל כך זוכה להכרה והייתם רוצים את ההצלחה שלו יותר מהכל? מז"א? יצא לכם להיות פעם בחנות "תומר" (של ה"פריקים") בדיזינגוף סנטר ולהזדעזע מהילדים ששורצים שם יומם וליל? חחחח כן. אתם שומעים שירים כי הם יפים, או כי אתם מזדהים איתם? או גם וגם? גם וגם, אבל בכל שיר יש איזשהי הזדהות.. אנשים אופטימים, בלי דאגות ופחדים, שלובשים ורוד על כל הגוף, יכולים להתחבר למוזיקה הזו? או שצריך צד אפל/כואב בחיים? האמת שצריך בד"כ, מה גורם לכם לשמוע שיר שוב ושוב, הלחן או המילים? מה יותר שולט? המילים!!!! מנגינה יכולה להיות מקסימה אבל המילים הן היחדיות שבאמת מצמררות בקיצור - יש רוקנרול בעברית? בהחלט

YaronSport

New member
בכיף!

גיל? 47 (ארבעים ושבע) הולכים להופעות? כן! קונים דיסקים מקוריים? כן!!! רוק ישראלי או לועזי? גם וגם יש עוד ז'אנר מוזיקאלי שאתם אוהבים? תת ז'אנרים של רוק מנגנים על משהו? לא אם כן - על מה? להקה מועדפת במיוחד מהארץ? המכשפות ולהקה מחול? Sonic Youth זמר מועדף מהארץ? זמרת - קורין אלאל וזמר מחו"ל? ליאונרד כהן דיסק אחד טוב במיוחד שיש לכם? Dirty - Sonic Youth יאללה, עוד דיסק טוב?OK Computer - Radio Head יש לכם היכרות (גם אם הקטנה ביותר) עם אמן שאתם אוהבים? בקושי יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? לא של מי? מאור כהן התמסחר לדעתכם? כן ואסף אמדורסקי (פרסומת, שופט בגריז)? כן!!! קרה לכם שאהבתם שיר/אלבום כלשהו עד כדי טירוף? הרבה פעמים הייתם בפסטיבל הופעות רוק שייזכר לעד כ-קלאסיקה (ערד,צמח וכו')? לא שמעתם על עמית ארז? כן, שמעתי אותו בהופעה ובמייספייס מה דעתכם עליו? טוב, טוב מאוד, אבל לא מחוספס מספיק בשבילי יש אמן שאתם ממליצים להקשיב לו? אסף אבידן (ראו הודעה קודמת שלי על ההופעה בתמונע) שומעים את המוזיקה שלכם בחדר? (סטריאו,טייפ) בד"כ אוזניות גדלתם בבית על שלום חנוך/ביטלס, או על חיים משה וציון גולן? ביטלס יש לכם חלום בקשר למוזיקה בארץ? החלום התגשם, מה שקורה עכשיו - לא צריך יותר מזה ציינו הופעה שהייתם בה וזכורה לכם במיוחד כמוצלחת: Sonic Youth, Club Nu, Miami - 91 יש זמר שלא כל כך זוכה להכרה והייתם רוצים את ההצלחה שלו יותר מהכל? זמרת - רונה קינן יצא לכם להיות פעם בחנות "תומר" (של ה"פריקים") בדיזינגוף סנטר ולהזדעזע מהילדים ששורצים שם יומם וליל? לא אתם שומעים שירים כי הם יפים, או כי אתם מזדהים איתם? או גם וגם? כי הם חודרים לנשמה אנשים אופטימים, בלי דאגות ופחדים, שלובשים ורוד על כל הגוף, יכולים להתחבר למוזיקה הזו? או שצריך צד אפל/כואב בחיים? צריך ... בד"כ, מה גורם לכם לשמוע שיר שוב ושוב, הלחן או המילים? מה יותר שולט? הלחן וההגשה בקיצור - יש רוקנרול בעברית? אנחנו על המפה ותודה מיוחדת לבן שלי. ירון

ליעתע

New member
../images/Emo9.gif בא לי

גיל? 16 הולכים להופעות? בקושי.. כסף וזה קונים דיסקים מקוריים? ברור רוק ישראלי או לועזי? ישראלי דהה יש עוד ז'אנר מוזיקאלי שאתם אוהבים? אממ פופ ישראלי? חח מנגנים על משהו? לא אם כן - על מה? להקה מועדפת במיוחד מהארץ?איפה הילד ולהקה מחול? גוד שארלוט
זמר מועדף מהארץ? שלמה ארצי וזמר מחו"ל? אהה אין דיסק אחד טוב במיוחד שיש לכם? הופעה חיה של שלמה ארצי מ97. מעולה! יאללה, עוד דיסק טוב? יותר טוב כלום מכמעט של עברי יש לכם היכרות (גם אם הקטנה ביותר) עם אמן שאתם אוהבים?לא
יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? של קורט קוביין עוד מכיתה ח', והיו לי מלא אבל הייתי זקוקה לשינוי מאור כהן התמסחר לדעתכם? לא, זה לא שהוא השתתף בפרסומת למקדונלדס או משו.. מותר לו לשחק:) ואסף אמדורסקי (פרסומת, שופט בגריז)?טוב נו זה כן קרה לכם שאהבתם שיר/אלבום כלשהו עד כדי טירוף? כןן מלאא הייתם בפסטיבל הופעות רוק שייזכר לעד כ-קלאסיקה (ערד,צמח וכו')? לא! מקווה שהשנה שמעתם על עמית ארז? לא מה דעתכם עליו? לא שמעתי O: יש מייספייס או משו? יש אמן שאתם ממליצים להקשיב לו?קוX.. נו זה כזה טוב שומעים את המוזיקה שלכם בחדר? (סטריאו,טייפ) אהא גדלתם בבית על שלום חנוך/ביטלס, או על חיים משה וציון גולן? פינק פלויד ושלמה ארצי בדם
יש לכם חלום בקשר למוזיקה בארץ? חלום זה גדול מידי ציינו הופעה שהייתם בה וזכורה לכם במיוחד כמוצלחת: בקושי הייתי :\ יש זמר שלא כל כך זוכה להכרה והייתם רוצים את ההצלחה שלו יותר מהכל? קוX!! יצא לכם להיות פעם בחנות "תומר" (של ה"פריקים") בדיזינגוף סנטר ולהזדעזע מהילדים ששורצים שם יומם וליל? גם אני הייתי מהילדים השורצים נו..מאלה שלא קונים בסוף כלום אתם שומעים שירים כי הם יפים, או כי אתם מזדהים איתם? או גם וגם? גם וגם. בדרך כלל שיר יפה הוא גם שיר שאתה מזדהה איתו אנשים אופטימים, בלי דאגות ופחדים, שלובשים ורוד על כל הגוף, יכולים להתחבר למוזיקה הזו? או שצריך צד אפל/כואב בחיים? לכל אחד יש צד כואב, אני אופטימית וורודה זה לא אומר כלום:) בד"כ, מה גורם לכם לשמוע שיר שוב ושוב, הלחן או המילים? מה יותר שולט? המילים, אבל לפעמים הלחן כל כך מעצבן שאני מוותרת בקיצור - יש רוקנרול בעברית? ברור!:)

יניבל1

New member
יאללה!

גיל?23 הולכים להופעות?לעיתים רחוקות קונים דיסקים מקוריים?לא רוק ישראלי או לועזי?ישראלי יש עוד ז'אנר מוזיקאלי שאתם אוהבים?רוק אלטרנטיבי אמריקאי מנגנים על משהו? חשמלית אם כן - על מה? להקה מועדפת במיוחד מהארץ?הפה והטלפיים ולהקה מחול? זמר מועדף מהארץ?ג'נגו וזמר מחו"ל? דיסק אחד טוב במיוחד שיש לכם? יאללה, עוד דיסק טוב? יש לכם היכרות (גם אם הקטנה ביותר) עם אמן שאתם אוהבים? יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? של מי? מאור כהן התמסחר לדעתכם?לא ואסף אמדורסקי (פרסומת, שופט בגריז)?לא,זהלא שייך למוזיקה שהוא עושה קרה לכם שאהבתם שיר/אלבום כלשהו עד כדי טירוף? "מהנדס" של אריאל קליינר , שיר שאני שומע כמעט כל יום מזה שנתיים והוא פשוט לא נמאס הייתם בפסטיבל הופעות רוק שייזכר לעד כ-קלאסיקה (ערד,צמח וכו')?ערד 95(כולם יודעים למה הוא נזכר לעד...) שמעתם על עמית ארז?כן מה דעתכם עליו?לא אוהב יש אמן שאתם ממליצים להקשיב לו?צ'רלי מגירה (כי לפי מה שראיתי מהאשכול שפתחתי מעט מאד אנשים כאן מכירים אותו) שומעים את המוזיקה שלכם בחדר? (סטריאו,טייפ) גדלתם בבית על שלום חנוך/ביטלס, או על חיים משה וציון גולן? ביטלס יש לכם חלום בקשר למוזיקה בארץ ציינו הופעה שהייתם בה וזכורה לכם במיוחד כמוצלחת:הג'ירפות בבארבי כפר סבא לפני איזה שנה יש זמר שלא כל כך זוכה להכרה והייתם רוצים את ההצלחה שלו יותר מהכל?נראה לי שכל האומנים האלטרנטיבים שאני אוהב זכו להכרה הראוייה להם בקרב קהל היעד שלהם-קהילת האלטרנטיב הישראלית, אז לא יצא לכם להיות פעם בחנות "תומר" (של ה"פריקים") בדיזינגוף סנטר ולהזדעזע מהילדים ששורצים שם יומם וליל?כן :/ אתם שומעים שירים כי הם יפים, או כי אתם מזדהים איתם? או גם וגם?את כולם אני שומע כי הם יפים,עם חלקם אני מזדהה אנשים אופטימים, בלי דאגות ופחדים, שלובשים ורוד על כל הגוף, יכולים להתחבר למוזיקה הזו? או שצריך צד אפל/כואב בחיים?אם מוזיקה היא מספיק טוב אז כל אדם עם זוג אוזניים וטעם טוב יכול להתחבר אליה :) בד"כ, מה גורם לכם לשמוע שיר שוב ושוב, הלחן או המילים? מה יותר שולט? שילוב בקיצור - יש רוקנרול בעברית? ועוד איך, אל תאמינו למה שכותבים בעיתונים :)

יניבל1

New member
משלי את החסר:

זמר מועדף מחול?אין להקה מחו"ל שאתם אוהבים? GUIDED BY VOICES האם יש לכם חלום בקשר למוזיקה בארץ?כמו שכבר כתבתי, היא בשיאה בימים אלה , מקווה שתמשיך כך

sonic_green

New member
נו מי היצור שיענה על דבר כזה

אני... גיל? 23 הולכים להופעות? הרבה פחות קונים דיסקים מקוריים? בוודאי (עם W) רוק ישראלי או לועזי? לועזי (אבל אותו אני מוריד) יש עוד ז'אנר מוזיקאלי שאתם אוהבים? אוהב גם בלוז מאוד מנגנים על משהו? גיטרה, באס אם כן - על מה? כן להקה מועדפת במיוחד מהארץ? מוניקה סקס ולהקה מחול? Led Zeppelin זמר מועדף מהארץ? מאור כהן הגדול וזמר מחו"ל? ברוס ספרינגסטין הגדול מכולם דיסק אחד טוב במיוחד שיש לכם? זקני צפת - תן לי שלאגר יאללה, עוד דיסק טוב? יהלי סובול - סוס יש לכם היכרות (גם אם הקטנה ביותר) עם אמן שאתם אוהבים? פיטר רוט שלום שלום יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? לא אבל יש לי תמונה בצבעי שמן של הלוגו של לחיצת הידיים מאלבום המופת של הפינק פלויד - Wish you were here של מי? של הידיים מאור כהן התמסחר לדעתכם?לא, ואם כן - הוא לא השתנה לטובת המסחור אז זה לא נקרא "להתמסחר". ואסף אמדורסקי (פרסומת, שופט בגריז)? לא יודע קרה לכם שאהבתם שיר/אלבום כלשהו עד כדי טירוף? היו הרבה ועדיין יש הייתם בפסטיבל הופעות רוק שייזכר לעד כ-קלאסיקה (ערד,צמח וכו')? לא שמעתם על עמית ארז? שמעתי מה דעתכם עליו? רק שמעתי יש אמן שאתם ממליצים להקשיב לו? ג'נגו - מי שלא מכיר, מי שלא מכיר - ג'נגו שומעים את המוזיקה שלכם בחדר? (סטריאו,טייפ) רק במחשב גדלתם בבית על שלום חנוך/ביטלס, או על חיים משה וציון גולן? יותר על ספרינגסטין, פליטווד מאק וניל יאנג יש לכם חלום בקשר למוזיקה בארץ? לכל אחד יש את החלום לעמוד על במה ציינו הופעה שהייתם בה וזכורה לכם במיוחד כמוצלחת: מוניקה סקס בניצנים יש זמר שלא כל כך זוכה להכרה והייתם רוצים את ההצלחה שלו יותר מהכל? אם ג'נגו נחשב אז ג'נגו יצא לכם להיות פעם בחנות "תומר" (של ה"פריקים") בדיזינגוף סנטר ולהזדעזע מהילדים ששורצים שם יומם וליל? יצא, בטח אתם שומעים שירים כי הם יפים, או כי אתם מזדהים איתם? או גם וגם? תלוי במצב הרוח אנשים אופטימים, בלי דאגות ופחדים, שלובשים ורוד על כל הגוף, יכולים להתחבר למוזיקה הזו? או שצריך צד אפל/כואב בחיים? אני מכיר כמה כאלה, אז כן גם ורודים יכולים בד"כ, מה גורם לכם לשמוע שיר שוב ושוב, הלחן או המילים? מה יותר שולט? בדרך כלל הביצוע, אבל המילים יותר מושכות אותי מהלחן בקיצור - יש רוקנרול בעברית? "לא אשבור חדרי מלון, לא פרובוקציות בעיתון" אבל יש

../images/Emo205.gif../images/Emo203.gif

גיל:18 הולכים להופעות?כן קונים דיסקים מקוריים? כשיש תקציב לכך רוק ישראלי או לועזי? גם וגם יש עוד ז'אנר מוזיקאלי שאתם אוהבים? היפ הופ, סול, קאנטרי טיפה, אלטרנטיבי (למרות שזה די נכלל ברוק), מנגנים על משהו? כן אם כן - על מה? חסוי להקה מועדפת במיוחד מהארץ? אגרול ואלג'יר ז"ל ולהקה מחול? הייתי בהייפ על רד הוט צ'ילי פפרס, כרגע אני בהייפ על אפגן וויגס ואה קאמפ. זמר מועדף מהארץ? גבריאל בלחסן וזמר מחו"ל? רופוס וויינוורייט דיסק אחד טוב במיוחד שיש לכם? A Camp - A Camp יאללה, עוד דיסק טוב?אלג'יר - נאמנות ותשוקה יש לכם היכרות (גם אם הקטנה ביותר) עם אמן שאתם אוהבים? כן יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? כן של מי?של רד הוט וג'יימס דין מאור כהן התמסחר לדעתכם? הוא תמיד היה . ואסף אמדורסקי (פרסומת, שופט בגריז)? כן. קרה לכם שאהבתם שיר/אלבום כלשהו עד כדי טירוף? כן כ"כ הייתם בפסטיבל הופעות רוק שייזכר לעד כ-קלאסיקה (ערד,צמח וכו')?אמממממ לא שמעתם על עמית ארז? כן מה דעתכם עליו? יש לי דיסק שלו שקניתי בלי לשמוע וגם עוד לא שמעתי, אני צריכה לשמוע. יש אמן שאתם ממליצים להקשיב לו? יש הרבה, רונית רולנד היא אחת מהן. שומעים את המוזיקה שלכם בחדר? (סטריאו,טייפ) כן גדלתם בבית על שלום חנוך/ביטלס, או על חיים משה וציון גולן? ביטלס בהחלט, מופע הארנבות של ד"ר קספר (אני זוכרת ששיחקתי בבית ברביות וברקע היה "אחלום לנצח") , לד זפלין ורד הוט צ'ילי פפרס יש לכם חלום בקשר למוזיקה בארץ? החלום הזה מתגשם בימים אלה והוא ימשיך ויתגשם. ציינו הופעה שהייתם בה וזכורה לכם במיוחד כמוצלחת: אלג'יר והתזמורת האנדרלמוסית, וואו. יש זמר שלא כל כך זוכה להכרה והייתם רוצים את ההצלחה שלו יותר מהכל? כרגע ממש בא לי שאגרול יצליחו, מגיע להם יצא לכם להיות פעם בחנות "תומר" (של ה"פריקים") בדיזינגוף סנטר ולהזדעזע מהילדים ששורצים שם יומם וליל? כן...חבל. אתם שומעים שירים כי הם יפים, או כי אתם מזדהים איתם? או גם וגם? גם וגם, בדרך כלל קשה להזדהות עם שיר אם אתה לא אוהב את איך שהוא נשמע, וקשה לאהוב שיר לאורך זמן אם המילים שלו לא עושות לי כלום. אנשים אופטימים, בלי דאגות ופחדים, שלובשים ורוד על כל הגוף, יכולים להתחבר למוזיקה הזו? או שצריך צד אפל/כואב בחיים? קודם כל, אין שום קשר בין מה שהאדם לובש לבין מה שעבר עליו בחיים, זו סטיגמה, יש מוזיקה שאפשר להתחבר אליה יותר טוב אם עברת משהו דומה למה שהמילים מספרות, אבל עקרונית, אני חושבת שכל אחד יכול להתחבר לסגנון מוזיקה כי אפשר לפרש דברים בהרבה צורות. בד"כ, מה גורם לכם לשמוע שיר שוב ושוב, הלחן או המילים? מה יותר שולט? הלחן זה הטריגר לשמוע, המילים רק יוסיפו, אצל אבטיפוס למשל, קראתי את כל השירים לפני ששמעתי אותם, וניגשתי לשמוע אותם רק בגלל המילים, ומאז לא הפסקתי. בקיצור - יש רוקנרול בעברית? בטח

Funky Giraffe

New member
הצ'טעבבתי אז באתי

גיל? באפריל יהיה לי 17 הולכים להופעות? כל יום כמעט קונים דיסקים מקוריים? פעם הייתי מקפיד, היום אין לי כסף להרשות לעצמי רוק ישראלי או לועזי? ישראלי בעיקר יש עוד ז'אנר מוזיקאלי שאתם אוהבים? Fאנק, היפ הופ, ג'אז, נו מטאל, רגאיי, סקא Pאנק, דראמנבייס, ג'אנגל, בלוז, סול מנגנים על משהו? בוודאי אם כן - על מה? סקסופונים, קלידים ופרקשן להקה מועדפת במיוחד מהארץ? הגרובטרון, התפוחים, הדג נחש של פעם, פאנקנשטיין ולהקה מחול? Tower of power זמר מועדף מהארץ? אריק איינשטיין\יוני רכטר וזמר מחו"ל? סרג' טנקיאן לאחרונה דיסק אחד טוב במיוחד שיש לכם? רק אחד?? טוב יוני רכטר - מחשבות ואפשרויות יאללה, עוד דיסק טוב? בגלל זה התפלאתי... הדורבנים - לוי יש לכם היכרות (גם אם הקטנה ביותר) עם אמן שאתם אוהבים? בטח. אני אוהב לחגוג על זה שפה זה ישראל ואם נצא לסיור בת"א נראה חצי מהמוסיקאים שאני מת עליהם, אז כל חור קטן לתקשור הוליד לי חברות עם הגיבורים שלי. אני מת על המדינה הזאת אולי רק בגלל שאני יכול לתקשר עם כל המוסיקאים שאני הכי אוהב בה... יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? חבל שאני לא יכול לעשות צילום אוויר של החדר שלי של מי? יאללה אני אסתכל: קספר, נעם רותם, הגרובטרון, דג נחש X סיבובים ואלבומים, פאנקנשטיין, הלהקה שלי funk you, שליחי הבלוז, רוקפור, נקמת הטרקטור, גבע אלון, דייר סטרייטס המחווה, נורית גלרון, יוני רכטר, הדורבנים, התקווה 6, דפנה והעוגיות, מחווה להנדריקס, מג'יקל מיסטרי, מאורכהן ופיטרוט, ג'ירפות, אריק ברמן (כי אחרי הסינגל הראשון דווקא אהבתי), מרסדס בנד, שחר חסון, שוטי הנבואה, קולולוש, יוני בלוך, Third world love, אינפקטד מאשרום... נראה לי זהו מאור כהן התמסחר לדעתכם? לא ואסף אמדורסקי (פרסומת, שופט בגריז)? גם לא. כל עוד הם נאמנים למוסיקה שלהם כמו שאני יכול לראות דווקא אז לא. קרה לכם שאהבתם שיר/אלבום כלשהו עד כדי טירוף? כן הייתם בפסטיבל הופעות רוק שייזכר לעד כ-קלאסיקה (ערד,צמח וכו')? ניצנים נחשב? שמעתם על עמית ארז? כן מה דעתכם עליו? לא עושה לי את זה ממש הפולק הזה. באיטליז הוא סבבה. יש אמן שאתם ממליצים להקשיב לו? נראה לי שהגרובטרון או הדורבנים שומעים את המוזיקה שלכם בחדר? (סטריאו,טייפ) מעדיף באוזניות אבל יש סטריאו גדלתם בבית על שלום חנוך/ביטלס, או על חיים משה וציון גולן? למה זה חייב להיות או? גם וגם... יש לכם חלום בקשר למוזיקה בארץ? לראות את הFאנק הופך לענף המרכזי: מהלימודים במגמות ובאקדמיות ועד לפלייליסטים דרך ענייני התקשורת והמדיה ציינו הופעה שהייתם בה וזכורה לכם במיוחד כמוצלחת: התפוחים פוגשים את יוסי פיין לג'אם סשן זאפה 2006, הדג נחש בשנת 2000 בכפ"ס, הגרובטרון בפעם הראשונה, שב"ק ס' ברעננה, הדורבנים לפני חצי שנה... יש זמר שלא כל כך זוכה להכרה והייתם רוצים את ההצלחה שלו יותר מהכל? הגרובטרון יצא לכם להיות פעם בחנות "תומר" (של ה"פריקים") בדיזינגוף סנטר ולהזדעזע מהילדים ששורצים שם יומם וליל? לא תודה אתם שומעים שירים כי הם יפים, או כי אתם מזדהים איתם? או גם וגם? גם וגם וגם וגם אנשים אופטימים, בלי דאגות ופחדים, שלובשים ורוד על כל הגוף, יכולים להתחבר למוזיקה הזו? או שצריך צד אפל/כואב בחיים? למה שלא? בד"כ, מה גורם לכם לשמוע שיר שוב ושוב, הלחן או המילים? מה יותר שולט? יותר לחן אבל גם מילים בקיצור - יש רוקנרול בעברית? ת'אמת שלא.

הנני כאן

גיל? 30 הולכים להופעות? כמה שרק אפשר קונים דיסקים מקוריים? אך ורק רוק ישראלי או לועזי? ישראלי יש עוד ז'אנר מוזיקאלי שאתם אוהבים?מוסיקה ישראלית על כל גווניה מנגנים על משהו? הלוואי אם כן - על מה? אם כן ההיתי מנגנת ההיתי בוחרת פסנתר להקה מועדפת במיוחד מהארץ? כוורת ולהקה מחול? זמר מועדף מהארץ? יש המון,אני לא אציין כי ני לא עושה אפליות וזמר מחו"ל? דיסק אחד טוב במיוחד שיש לכם? שיחות סלון יאללה, עוד דיסק טוב? אולי זה אני של יוני בלוך יש לכם היכרות (גם אם הקטנה ביותר) עם אמן שאתם אוהבים? מרוב ששלמה ארצי ראה אותי במליון הופעותיו כבר נהינו חברים יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? לא,ולא היה אף פעם של מי? מאור כהן התמסחר לדעתכם? מתה עליו בתור שחקן ואסף אמדורסקי (פרסומת, שופט בגריז)? קרה לכם שאהבתם שיר/אלבום כלשהו עד כדי טירוף? עד כדי שיגעון אפילו,מתי כספי הייתם בפסטיבל הופעות רוק שייזכר לעד כ-קלאסיקה (ערד,צמח וכו')? דייר סטרייטס שמעתם על עמית ארז? לא מה דעתכם עליו? יש אמן שאתם ממליצים להקשיב לו? מתי כספי שומעים את המוזיקה שלכם בחדר? (סטריאו,טייפ) בכרב בעיקר גדלתם בבית על שלום חנוך/ביטלס, או על חיים משה וציון גולן? שלום חנוך יש לכם חלום בקשר למוזיקה בארץ? ציינו הופעה שהייתם בה וזכורה לכם במיוחד כמוצלחת: יותר קל לי לציין הופעה שתזכר לי כמשעממת (אבל אני לא אעליב) יש זמר שלא כל כך זוכה להכרה והייתם רוצים את ההצלחה שלו יותר מהכל? כן,תמיד רציתי שיוני בלוך יקבל הכרה ענקית כשהוא היה אנונימי,אבל זה גרם לו רק רע לדעתי יצא לכם להיות פעם בחנות "תומר" (של ה"פריקים") בדיזינגוף סנטר ולהזדעזע מהילדים ששורצים שם יומם וליל? לא אתם שומעים שירים כי הם יפים, או כי אתם מזדהים איתם? או גם וגם? כי הם יפים אנשים אופטימים, בלי דאגות ופחדים, שלובשים ורוד על כל הגוף, יכולים להתחבר למוזיקה הזו? או שצריך צד אפל/כואב בחיים? אני אופטמית לגמרי,אבל אני שומעת רוק רך בד"כ, מה גורם לכם לשמוע שיר שוב ושוב, הלחן או המילים? מה יותר שולט? הלחן בקיצור - יש רוקנרול בעברית? יש מוסיקה מצויינת בעברית

Maayanav

New member
באיחור משהו...

אבל אני חייבת להתחיל ללמוד לאיזשהי בחינה, אז זה בדיוק הזמן לשאלון
גיל? 21 הולכים להופעות? בטח (אם כי עכשיו אני נכנסת לתקופת יובש, עד תום הבחינות...) קונים דיסקים מקוריים? קונים לי (בחיי שהייתי קונה יותר, אבל שכחתם סעיף הכנסה ממוצעת) רוק ישראלי או לועזי? ישראלי יש עוד ז'אנר מוזיקאלי שאתם אוהבים? קלאסי (כי אני חננה, וכי Chopin rocks) מנגנים על משהו? בודאי אם כן - על מה? חליל צד (כי כשהגענו למתנ"ס בגיל 12 וביקשתי באסון, לא היה, "הנה! תנשפי בזה במקום!". סתם, אני מתה על זה). וגם שירה (כרגע בעיקר קלאסי) להקה מועדפת במיוחד מהארץ? הדורבנים (בשבוע האחרון בעיקר) ולהקה מחול? ראיתי רק את בת שבע השנה, ונהנתי אז... זהו. (איזו התקלה) זמר מועדף מהארץ? יוני בלוך
וזמר מחו"ל? ביורק (שלמות) דיסק אחד טוב במיוחד שיש לכם? הרגלים רעים (איך לא?!) יאללה, עוד דיסק טוב? אפשר לועזי? In the Court of the Crimson King יש לכם היכרות (גם אם הקטנה ביותר) עם אמן שאתם אוהבים? ממש ממש קטנה (ובעוד שתי שניות תחשבו לצמכם "איזו פוסטמה")- פעם דיברתי עם יוני בלוך אחרי ההופעה באינדיקה, אח"כ החלפנו שני מיילים, ולאחר הופעה אחרת בה הוא הותקף ע"י עדר בנות טפשעשרה הוא קרץ לי מרחוק (מיותר להגיד שזה מספיק כדי לגרום לי להתעלף). יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? לא מאז שעזבתי את הבית של ההורים (וגם חזרתי, אבל זה לא רלוונטי, הפוסטרים עזבו איתי) מאור כהן התמסחר לדעתכם? לא הייתי מגדירה את זה כהתמסחרות, הוא עושה מה שבראש שלו, מתפרנס מזה יופי, והקהל מת עליו. תפרגנו קצת לבנאדם. ואסף אמדורסקי (פרסומת, שופט בגריז)? הוא כזה מתוק, ואממ... מה היתה השאלה? אה, כה, אין תגובה. קרה לכם שאהבתם שיר/אלבום כלשהו עד כדי טירוף? כה, כל מה שאין פעם יוני בלוך נגע בו. טירוף זו בהחלט המילה (או פטיש). הייתם בפסטיבל הופעות רוק שייזכר לעד כ-קלאסיקה (ערד,צמח וכו')? רוקעצמאות לא נחשב, נכון? אז לא. אבל עוד לא נאמרה המילה האחרונה בנושא. שמעתם על עמית ארז? טרם. אני אתעדכן בפברואר (אחרי הבחינות) בכל מה שקרה בעולם, כולל עמית ארז. יש אמן שאתם ממליצים להקשיב לו? עוזי נבון ומכרים. שומעים את המוזיקה שלכם בחדר? (סטריאו,טייפ) nope, עידן הטכנולוגיה- ולמחשב שלי מחוברים אחלה רמקולים. גדלתם בבית על שלום חנוך/ביטלס, או על חיים משה וציון גולן? רגע של הכרת תודה לאבא על החינוך המוסיקלי: שלום חנוך, ביטלס, קווין, ג'תרו טול, קינג קרימזון, ג'נסיס... יש לכם חלום בקשר למוזיקה בארץ? המון חלומות בנושא הזה, אני אהיה אגואיסטית ואציין דווקא את החלום הזה שיום אחד אני אהיה חלק מהמושג "מוזיקה בארץ". ציינו הופעה שהייתם בה וזכורה לכם במיוחד כמוצלחת: יוני בלוך באינדיקה (ערב של שכרון חושים, זהו מקור השריטה) יש זמר שלא כל כך זוכה להכרה והייתם רוצים את ההצלחה שלו יותר מהכל? כן, אבל אני לא יכולה לאמר מי.
יצא לכם להיות פעם בחנות "תומר" (של ה"פריקים") בדיזינגוף סנטר ולהזדעזע מהילדים ששורצים שם יומם וליל? much worst, פעם פעם שרצתי שם טיפה בעצמי... (אבל שיישאר בינינו) אתם שומעים שירים כי הם יפים, או כי אתם מזדהים איתם? או גם וגם? תלוי איזה. השירים הכי טובים הם אלו שגם וגם. בד"כ, מה גורם לכם לשמוע שיר שוב ושוב, הלחן או המילים? שירים ממכרים הם אלו שמכילים שילוב מנצח בין השניים (אני מתחילה לחזור על עצמי כאן). מה יותר שולט? אני יכולה להגיד מה הכי שולט- לקרוא מילים שאתה אוהב, ואז לגלות שהן הולחנו בדיוק כפי שאתה היית מלחין אותן (אם לא יותר טוב). זוהי שלמות מוסיקלית. בקיצור - יש רוקנרול בעברית? בגדול! ועכשיו.... אני יכולה להתחיל ללמוד

Maayanav

New member
../images/Emo9.gif

קראתי את "להקה מחו"ל" כ"להקת מחול". באמת תהיתי מה הקשר למחול עכשיו. ובת שבע זו אחלה להקת מחול, אבל הם בכלל מהארץ. ובנושא הלהקה המועדפת מחו"ל: היום ללא ספק הביטלס. נו, וקינג קרימזון (כי לעזאזל- יש שם חליל, וזה פשוט מדהים!)

חופרים בלילה-זהירות ../images/Emo18.gif

גיל?28 הולכים להופעות?מעט קונים דיסקים מקוריים?רק רוק ישראלי או לועזי?יותר ישראלי לאחרונה יש עוד ז'אנר מוזיקאלי שאתם אוהבים?רוק מטאל , מנגנים על משהו? X אם כן - על מה?ס להקה מועדפת במיוחד מהארץ?יותר אוהב זמרים אבל למשל: היהודים הנטשות, ולהקה מחול?פינק פלוייד איירון מיידן מטאליקה זמר מועדף מהארץ?אביב גפן, מאיר בנאי , פוליקר יהודה וזמר מחו"ל?איין דיסק אחד טוב במיוחד שיש לכם?הילד שבך-יהודה פוליקר, שומקום-אביב גפן יאללה, עוד דיסק טוב? יש לכם היכרות (גם אם הקטנה ביותר) עם אמן שאתם אוהבים?קטנה ביותר כן אביב חתם לי על ממנטו מורי ונתתי לו נשיקה בזמנו יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר?לא של מי? מאור כהן התמסחר לדעתכם? קצת, ואסף אמדורסקי (פרסומת, שופט בגריז)? לא מעניין לא רואה קרה לכם שאהבתם שיר/אלבום כלשהו עד כדי טירוף? בטח זה תקופתי אצלי הייתם בפסטיבל הופעות רוק שייזכר לעד כ-קלאסיקה (ערד,צמח וכו')?מופע הבכורה לממנטו מורי אביב גפן שמעתם על עמית ארז?כן אך לא מכיר את שיריו מה דעתכם עליו?לא מכיר עדיין יש אמן שאתם ממליצים להקשיב לו? החומה פינק פלוייד מאוד יםה בעייני שומעים את המוזיקה שלכם בחדר? (סטריאו,טייפ) כן בדיסקמן או מערכת שלבד בבית גדלתם בבית על שלום חנוך/ביטלס, או על חיים משה וציון גולן? גדלתי על אדם (חיים כהן) משינה ואלוויס (מה שאבא שמע) יש לכם חלום בקשר למוזיקה בארץ? כן להיות סולן של להקת ספיד מטאל ציינו הופעה שהייתם בה וזכורה לכם במיוחד כמוצלחת:ממנטו מורי-אביב גפן , עשור לאור הירח אביב גפן יש זמר שלא כל כך זוכה להכרה והייתם רוצים את ההצלחה שלו יותר מהכל? לא זכור לי יצא לכם להיות פעם בחנות "תומר" (של ה"פריקים") בדיזינגוף סנטר ולהזדעזע מהילדים ששורצים שם יומם וליל?הייתי בחנות מספר פעמים לא יותר אתם שומעים שירים כי הם יפים, או כי אתם מזדהים איתם? או גם וגם? מזדהים איתם רגשית הכי חשוב לי אנשים אופטימים, בלי דאגות ופחדים, שלובשים ורוד על כל הגוף, יכולים להתחבר למוזיקה הזו? או שצריך צד אפל/כואב בחיים?לכל אחד יש צד כואב בעולם ובגוף עם השנים בד"כ, מה גורם לכם לשמוע שיר שוב ושוב, הלחן או המילים? מה יותר שולט?פעם זה ופעם זה בקיצור - יש רוקנרול בעברית? יש ויש!

אדם ונוער שוליים נזכרתי

שהייתי ילדון בערך בכיתה ה' אדם היה הלהיט, הרן דנקר של הגיל עם האיין מוצא שלו הרועש והגועש ואני כמו ילד שהתלהב מיזה ,,,,,חשבתי אני וכמה מחבריי שאדם הוא הזמר הכי טוב שיש,,,, רק שאדם פרש שהמעריצות שלו בעיקר התבגרו וגם נוער שוליים ככה ששרו על רמיזות מיניות למשל (כמה ענוג הוא) שלא הבנתי בכלל אז בכיתה ו

הנה, בדיליי.

גיל? 7.5. הולכים להופעות? תמיד. קונים דיסקים מקוריים? הרבה. רוק ישראלי או לועזי? ישראלי לועזי, דוה! יש עוד ז'אנר מוזיקאלי שאתם אוהבים? כל ז'נאר מתקבל. חוץ ממטאל ומזרחי, נו
מנגנים על משהו? יאפ. אם כן - על מה? גיטרה, באס, עצבים. להקה מועדפת במיוחד מהארץ? ג'ירפות! ועוד המון. ולהקה מחול? ליבי תמיד יוותר נאמן לביטלס. זמר מועדף מהארץ? מאור כהן, מאיר אריאל, אריק איינשטיין. וזמר מחו"ל? בעיקר כאלה שמתו כבר, אז זה לא נחשב. דיסק אחד טוב במיוחד שיש לכם? כרגע אני שומעת את אטליז. יאללה, עוד דיסק טוב? אחר כך אני אשמע את "דילן". יש לכם היכרות (גם אם הקטנה ביותר) עם אמן שאתם אוהבים? אני? גרופית? חס וחלילה.
יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? יש לי פוסטר פרסומת של סיגריות "קאמל" ושל אנדי וורהול על הקיר. נחשב? מאור כהן התמסחר לדעתכם? לא. מאור כהן מושלם. ואסף אמדורסקי (פרסומת, שופט בגריז)? אסף אמדורסקי סתם טיפש. קרה לכם שאהבתם שיר/אלבום כלשהו עד כדי טירוף? כן, ועבר לי אחרי עשר דקות. הייתם בפסטיבל הופעות רוק שייזכר לעד כ-קלאסיקה (ערד,צמח וכו')? נולדתי מאוחר מדי. שמעתם על עמית ארז? עמית ארז אליל. מה דעתכם עליו? הוא אליל. יש אמן שאתם ממליצים להקשיב לו? עמית ארז. שומעים את המוזיקה שלכם בחדר? (סטריאו,טייפ) לא, אני שומעת את המוזיקה שלי בגינה. גדלתם בבית על שלום חנוך/ביטלס, או על חיים משה וציון גולן? גדלתי בכלל על אום כולתום וצדי צרפתי. יש לכם חלום בקשר למוזיקה בארץ? שיהיה בה פחות חרא? ציינו הופעה שהייתם בה וזכורה לכם במיוחד כמוצלחת: הופעת ההשקה של דפנה והעוגיות, מתישהו ביולי 2006. יש זמר שלא כל כך זוכה להכרה והייתם רוצים את ההצלחה שלו יותר מהכל? מושיק עפיה מה-זה אנדראסטימייטד. יצא לכם להיות פעם בחנות "תומר" (של ה"פריקים") בדיזינגוף סנטר ולהזדעזע מהילדים ששורצים שם יומם וליל? פעם נכנסתי לשם עם כמה חברות והסתנו את כולם לחיתוך ורידים לצלילי גראולינג. אבל תכל'ס, יש בחנות הזו את הבגדים הכי יפים שראיתי. אתם שומעים שירים כי הם יפים, או כי אתם מזדהים איתם? או גם וגם? אני מזדהה עם שירים יפים. אנשים אופטימים, בלי דאגות ופחדים, שלובשים ורוד על כל הגוף, יכולים להתחבר למוזיקה הזו? או שצריך צד אפל/כואב בחיים? על איזו מוזיקה בעצם מדברים כאן? בד"כ, מה גורם לכם לשמוע שיר שוב ושוב, הלחן או המילים? מה יותר שולט? זה ממש אינדיבידואלי. מה שיותר דומיננטי באותו שיר, וההרמוניה או הדיסוננס בין המילים ללחן. בקיצור - יש רוקנרול בעברית? יש אפילו רוקנרול בסקנדינבית, והוא ממש לא רע.

יאללה, להפסיק להיות פסיבית כאן.

גיל? עוד מעט 17. הולכים להופעות? ודאי. פעם הייתי הולכת הרבה יותר, אבל. כשהיה לי זמן וכסף. קונים דיסקים מקוריים? המון. (אבל כמו בשאלה הקודמת, כשעבדתי זה היה יותר נוח.P: ) רוק ישראלי או לועזי? גם וגם, בד"כ ישראלי. יש עוד ז'אנר מוזיקאלי שאתם אוהבים? אני די מסתבכת עם ההגדרות. אני אוהבת מוזיקת-חורף כזו, ואני אוהבת היפ הופ, ואני אוהבת פסי קול.. וג'אז. מנגנים על משהו? לא. היו כל מיני תקופות קצרות ומגוחכות.. אבל לא. אם כן - על מה? להקה מועדפת במיוחד מהארץ? אלג'יר, האנשים. ולהקה מחול? פורטיסהד, K's choice זמר מועדף מהארץ? ערן צור, יוני בלוך, יזהר אשדות, רם אוריון. וזמר מחו"ל? טום ווייטס, לאונרד כהן, ג'ף באקלי, ג'ק ג'ונסון. דיסק אחד טוב במיוחד שיש לכם? ערן צור- פרפרי תעתוע. יאללה, עוד דיסק טוב? טאטו- חתוך תוכן. יש לכם היכרות (גם אם הקטנה ביותר) עם אמן שאתם אוהבים? כן.
יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? לא. ז"א, לא של מוזיקאים.P: של מי? הית' לדג'ר, ג'וליה סטיילס ובירה גינס.:$ מאור כהן התמסחר לדעתכם? אני לא אוהבת את כל לכלוכי ההתמסחרות האלו. כסף זה כסף ועבודה זו עבודה. ואסף אמדורסקי (פרסומת, שופט בגריז)? כנ"ל. לא. קרה לכם שאהבתם שיר/אלבום כלשהו עד כדי טירוף? הגדירו טירוף, בבקשה. אבל כן, קרה ועדיין קורה. הייתם בפסטיבל הופעות רוק שייזכר לעד כ-קלאסיקה (ערד,צמח וכו')? לא. בכתה ח' האמנתי שרוק עצמאות יהיה, אך לא. שמעתם על עמית ארז? שמעתי על. לא את. מה דעתכם עליו? ^^ יש אמן שאתם ממליצים להקשיב לו? כרגע התחיל להתנגן ניק קייב, אז ניק קייב. שומעים את המוזיקה שלכם בחדר? (סטריאו,טייפ) במערכת ובמחשב. כן. וכשאף אחד לא בבית עוברים לסלון. גדלתם בבית על שלום חנוך/ביטלס, או על חיים משה וציון גולן? לא על שלום חנוך והביטלס, יותר על קווין, החברים של נטשה, רוקי וטאטו.
יש לכם חלום בקשר למוזיקה בארץ? איחוד אלג'יר... ציינו הופעה שהייתם בה וזכורה לכם במיוחד כמוצלחת: הופעה של רונה קינן בתמונע, בסוף דצמבר 2005. כישפה אותי הבחורה. יש זמר שלא כל כך זוכה להכרה והייתם רוצים את ההצלחה שלו יותר מהכל? לא יותר מהכל, אבל הייתי נורא שמחה אם דניאל קורן היה מצליח פה יותר. יצא לכם להיות פעם בחנות "תומר" (של ה"פריקים") בדיזינגוף סנטר ולהזדעזע מהילדים ששורצים שם יומם וליל? דיייי להיטפל לילדים. אתם שומעים שירים כי הם יפים, או כי אתם מזדהים איתם? או גם וגם? בטח שגם וגם. אנשים אופטימים, בלי דאגות ופחדים, שלובשים ורוד על כל הגוף, יכולים להתחבר למוזיקה הזו? או שצריך צד אפל/כואב בחיים? צריך צד כואב, ולכל אחד יש כזה. ואם מישהון בוחר ללבוש ורוד, זה לא אומר שאין לו דאגות או וואטאבר. והתנשאות כזו על אנשים בגלל המוזיקה שהם שומעים די דוחה, למען האמת. בד"כ, מה גורם לכם לשמוע שיר שוב ושוב, הלחן או המילים? מה יותר שולט? השילוב, כמובן. בקיצור - יש רוקנרול בעברית? עזבו אתכם מרוקנרול, יש מוזיקה מצויינת בארץ וזהו.

למעלה