יאללה, שאלה.....

יאללה, שאלה.....

אם כבר הזכרתי את זה פה..... מה, לדעתכם, הדרך הכי טובה לספר למישהו הומופוב (תיכף אני אסביר עד כמה) שאתה נמשך לבני מינך? עכשיו, בשביל שתבינו עד כמה הוא הומופוב, הנה מבחר ציטוטים מפי ר': "...והוא כ"כ הומו, שזה פשוט מגעיל" "אני מסתכל עליו, והוא כ"כ הומו שבא לי לרצוח אותו" "הוא אמר לי _____ וכמעט הורדתי לו כאפה על זה שהוא מדבר כמו הומו" "הייתי כ"כ קרוב להגיד לו "שתוק, יא הומו, עוף לי מהעיניים, תסתכל איך אתה מתנהג"" "אם הייתי מגלה שחבר שלי הומו? הייתי מביא לו מכות והולך משם" "אם הייתי מגלה שחבר שלי הומו, בחיים לא הייתי יכול להיות איתו באותו חדר לבד" טוב, נראה לי שהבנתם את המצב.... לאדם שאמר את כל זה אני אמור לספר.... הנקודה החיובית היא שאני נמשך לשני המינים, אז זה פחות גרוע מבחינתו.... אבל עדיין אין לי מושג מה הדרך הכי טובה לספר..... אגב, ברוכים הבאים לכל החדשים, פשוט המחשב שלי כל הזמן נתקע ואני מעדיף לכתוב כמה שפחות הודעות......

The Snow Goose

New member
את והסטיגמות שלך..../images/Emo46.gif

מי (המגניב ש) בא עם חולצה של מטאליקה למפג"צ בקיץ?!!??!!?!

detleth2

New member
היו שניים. אני אחד מהם

מה הבעיה שאני אתלבש איך שבא לי? אתה כותב את זה בנימה מזלזלת של מה לכל הרוחות אני לובש כזה דבר למפגש של הומואים. מה נסגר?

The Snow Goose

New member
היי מאן!

דתלת' אתה לא זוכר אותי~~? אנחנו היינו המגניבים היחידים במפג"צ בקיץ..(אני השני מהשניים!) וכולם היו שם סתם עומואים^_^ (no offense) כשכתבתי "מי זה שבא עם חולצת מטאליקה למפג"צ בקיץ" התכוונתי אליי..! נפגשנו יומיים לפני המפגש במחווה למטאליקה איירון מיידן ומגה דת'.. אם אתה זוכר.. אני בסכ"ה אמרתי לאישה הנכבדת לא להיות סטגמתית, אני לא מזלזל..! חוצמיזה כשחיפשתי אותם בקומה של הקולנוע הם התערבו "האם הילד עם החולצת מטאליקה הוא 'בקטע' או לא.."

detleth2

New member
למה להתקיף?

אין לי בעיה שאנשים מתנהגים בציניות ובחדות אבל סתם לתקוף ולהשתיק אחרים זה סתם דבילי. אני לא אנכנס להתנהגות מוסרית ושטויות אבל הוא צדוק בצורה מסויימת. אני בטוח שהיית צינית בשאלה האם הוא מטאליסט אבל את לא צריכה להגיב בירידה. את גם ירדת עליי למרות שאני לא אומר שחולצה יכולה להיות בגלל מגניבה, היא רק חולצה. החבר האחרון שלי היה מטאליסט ואני הייתי בשיא קיצוניותי המטאליסטית גם. ברור שזה לא החתך הרחב של האוכלסייה אבל אי אפשר ממראה חיצוני על מיניות של בן אדם במאה אחוזים.

TwelveEyes

New member
וואו, טוב שלא הוצאת את זה לגמרי

מעבר לפרופורציות! סתם צחקתי כששאלתי אם הוא מטאליסט, היות וזו אוכלוסייה הידועה לשמצה בחוסר-הסובלנות שלה כלפי האחר - על אחת כמה וכמה כשמדובר בהומואים - ולמען בוגרי אוקספורד שבינינו, אפילו הוספתי סמיילי, בתקווה שייקלט בראשם העבה כי מדובר בהצהרה שאין לקחת ברצינות, בדיוק כמו כשאמרתי במפגש שלא יכול להיות ש"ההוא עם החולצת מטאליקה" מחפש אותנו. גם אתה וגם דן צריכים להוציא את המקל מהתחת ולהפסיק להיות כאלה רגישים. קצת סרקזם (סרקזם ולא ציניות, נא ללמוד את ההבדל) עוד לא הרג אף אחד, מה גם שלדעת לצחוק על עצמך (ולצחוק בכלל) הוא אחד הערכים החשובים בחיים, וחבל ששניכם לא קולטים את זה. (אגב, במקרה ששכחת, אני שומעת מטאל לא פחות משניכם).

detleth2

New member
גם את לא מבינה את שאני אומר

אמרתי שבטח זה היה בצחוק מה שאמרת. אבל את פונה לאנשים בצורה תוקפנית בלי קשר. וסתם העליתי איזה הגג שהוא אמר. אני התייחסתי להודעה שלו ולא לשלך. גם אמרתי שבטח את צוחקת ושזאת אימרה סרקסטית אבל את לא צריכה לבוא ולבטל אנשים. באינטרנט לא שומעים את הטון של הבו השני ולכתוב "שתוק" ו"חולצה של מטאליקה זה לא מגניב" זה כן לזלזל במישהו עם כל הכבוד. גם פה יש דברים שאומנם נאמרים בחצי צחוק אבל אפשר גם להתבטא בצורה יותר נחמדה. אני ידוע לצחוק וגם על עצמי, אבל אין לזה שום קשר לדברים שכתבת אחרי ההודעה הראשונה שהייתה בצחוק. אני לא מבין למה תמיד צריך להיות תוקפני וישיר ואיפה הנחמדות. סרקזם זה טוב ורצוי אבל יש גבול דק בין זה לבין לרדת על אנשים. שוב, אני לא שומע אותך מדברת אני רואה מה את כותבת.

TwelveEyes

New member
אני לא מבינה...

מצד אחד אתה אומר שהבנת שצחקתי ומצד שני, אתה ממשיך בדיוק באותו כיוון של הטפה על דברים שאני יודעת יפה מאוד בעצמי, תודה רבה לך. ההורים שלי חינכו אותי מצויין ובאמת לא זקוקים לילד בן 16 שישלים עבורם את המלאכה. כאשר מתקיפים אותי בלי סיבה - או לחילופין, מסיבה מטומטמת - אני מגיבה בהתאם. ואתה יודע מה? נמאס לי כבר להגן על עצמי פעם אחר פעם בפני אנשים שלא חושבים פעמיים על משמעות ההודעות שלי. אני לא חושבת שאני חייבת למישהו התנצלות על דעותיי ואני לא מתכוונת להתחיל להסתובב עם כתוביות או להיות נחמדה כלפי מי שלא מגיע לו. אמנם אי אפשר לשמוע את טון הדיבור באינטרנט, אבל בדיוק למען מטרה זו נוצרו סמיילים; אייקונים אשר ייעודם הוא להעביר את הנימה בה נאמרים הדברים, על-מנת למנוע אי-הבנות מיותרות. שמתי סמיילי קורץ בסוף התגובה שלי כדי להדגיש שהיא נכתבה בצחוק ואכן נראה שרוב האנשים הבינו זאת יפה, אבל אתה ודן החלטתם לתקוף אותי על בסיס כלום (ציינתי בפורום שאני שומעת מטאל לפחות 20,000 פעמים עד כה, לא נראה לך שלו ההצהרה שלי הייתה רצינית, היא הייתה מאוד אירונית ומטומטמת היות ואני ביסקסואלית בעצמי?!) אז לאיזו תגובה בדיוק ציפית? פרחים ונשיקות? לא נראה לי. ראבאק, אי אפשר להגיד יותר כלום בפורום הזה

resputin

New member
ואפשר לשאול על טיב היחסים בניכם?

תראה, הרבה אנשים נתקלים בשלב שהם צריכים לספר לחברים ומכרים לא ממש גיי-פרנדלי'ז שלהם שהם נמשכים לבני מינם והם נתקלים בבעיה הבאה: מצד אחד, זה חשוב לספר לו כי במידה כזו או אחרת אכפת לנו ממנו וכי חשוב לנו שהוא יקבל אותנו כמו שאנחנו, ומצד שני, לספר לו יכול ליצור דחיה וניתוח היחסים. אני יודע שאחי, כשסיפר, נתקל באותה הבעיה. אומנם אותו אדם היה הומופוב לייט, אבל עדיין הומופוב. הוא דווקא קיבל אותו, אפילו קצת נפגע שהוא ידע אחרון ובכזה הפרש. השאלה שלי היא עד כמה הוא חשוב\קרוב אלייך, והאם אתה רואה מצב שהוא מתחת לכל הtalk הזה, באמת ינתק איתך את הקשר כשהוא יגלה. ואם כן, אולי זה לטובה. החלק של ה"איך" הוא פחות פרובלמטי. פשוט לשבת ולשוחח על הנדון.

The Snow Goose

New member
הדרך הכי טובה

תצרפת אותו!!! הוא גם יודה לך אח"כ זה סתם שכבת מגן שהוא שם על עצמו כי הוא פוחד^_^

soulost

New member
החבר הכי טוב שלי אמר לי פעם...

"אם אתה הומו,הייתי הורג אותך" אבל אני לא בטוח אם הוא אמר את זה בצחוק או לא...

תגובה לכולם....

קודם כל, הוא בקטע של גריינקור! לא, סתם, הוא אומר שמטאל זה מוזיקה לחולי נפש, בגלל זה כשהוא אצלי, אני משמיע לו assuck ובר מינן....
לגבי לצרפת אותו.... מממ, לא נראה לי, הוא לא הטעם שלי..... ואם אני אעשה את זה, אני יכול לשכוח ממנו לתמיד..... "אם היית הומו, הייתי הורג אותך"- אין מצב שזה רציני, לפחות לא נראה לי..... שמע, בשביל להתכוון לזה, צריך להיות ממש הומופוב, אבל ממממממש.... ולגבי התגובה הרצינית היחידה שקיבלתי (אהמ... אהמ....)- הוא חבר ממש טוב שלי, בשבילי הוא כמו אח, הוא הבנאדם היחיד בעולם שתמיד מבין אותי.... תמיד כשיש לי רגש שאני לא יכול להסביר במילים, אני אומר בדיוק 3 מילים עד שהוא אומר "בטח שאני מבין אותך", ומסביר במילים שלו בדיוק את מה שאני מרגיש, הרבה יותר טוב ממה שאני יכול להסביר.... ולמרות שהוא כבר 3 שנים לא גר בארץ, אנחנו חברים ממש טובים ושומרים על קשר טוב..... הבעיה היא שאני לא יודע ביוק איך לספר לו..... אגב, כששלחתי את ההודעה שפתחה את השרשור, המחשב שלי נכבה כמו תמיד, אז הייתי בטוח שההודעה לא נשלחה, אז אין לכם מושג כמה שמחתי לראות שההדעה הספיקה להישלח.....

TwelveEyes

New member
מממ...

אתה: "היי, ר', נחש מה! אני הומו!" ר': "!!!!!!!!!!!" אתה: "סתאאאאם! אני רק בי
אתה רואה? אנחנו משתפרים עם הזמן
בסוף אני עוד אהיה סטרייט.. אבל בינתיים.. COME TO DADDY!" ..אהמ, כן, כפי שאתם רואים, עדיין לא לקחתי את הכדורים שלי. תשמע, מרבית ההומופובים הם כאלה משום שמעולם לא הכירו הלב"ט אמיתי. הם רואים את מצעד הגאווה בטלוויזיה וחושבים שכולנו כאלה, וזה מה שדוחה אותם: קשה להם להאמין שהלב"ט יכול להיות גם הבנאדם שיושב לידם באוטובוס בג'ינס וטי שירט, ולא שולח מבטי זימה לכל הגברים/נשים/חיות בית קטנות שסביב. ממ, קשה לי להמליץ על דרך פעולה ספציפית כי אני לא מכירה את הבחור.. וכי עוד מעט שבע ואני חייבת לצאת לעבודה.. אולי אם תטפטף לו את זה בטיפות קטנות, הוא יבלע את התרופה בקלות רבה יותר.

resputin

New member
בדומה להודעה של דנה, או אולי

יותר נכון לומר כאופציה אחרת להודעה של דנה, הייתי מציע אולי לעשות רשימת יתרונות-חסרונות שכזו בקשר ללספר לו. שוב, אולי יהיה עדיף יותר שלא לספר לו? אתם אומנם בקשר טוב, אבל ציינת פרט נורא חשוב והוא שהוא.. לא גר בארץ מזה זמן רב, ככה שאין לחץ פאסיבי לספר לו מהסביבה, אתה יכול להיות לחלוטין X מבחינתו ו-Y מבחינת הסביבה. אבל שוב, זה שיקולים אישיים. אם אתה בוחר לספר, אז אכן טפטף את זה בכמויות קטנות.

soulost

New member
זה בדיוק כמו החבר הכי טוב שלי!../images/Emo13.gif

ואתה צודק,יש מצב שהוא אמר את זה בצחוק... בכול מקרה,אני יספר לו בזמן הקרוב...ומה שיהיה יהיה. בכול מקרה,אם הוא לא מקבל את זה,אז הוא לא באמת החבר הכי טוב שלי,נכון?

לדעתי לא צריך לספר לו...

כי בני אדם כאלה בדרך כלל אי אפשר לשנות... אבל אם אתה חייב אז תכין אותו קודם... תדבר איתו על הומואים ולסביות תגיד שהם אותו הדבר פשוט נמשכים לבני אותו המין תנסה להוציא אותו מההומופוביה ואם תצליח אז תספר לו..

IL17

New member
למה לך באמת לספר לו...

שלא ידע, שיגלה לבד עם הזמן...

למעלה