יאללה, שאלה.....

crooked smile

New member
אחת החברות

היותר טובות שלי גם נגעלת מאד מהומואים ולסביות. עד היום לא אמרתי לה כלום למרות שאחרים כבר יודעים. אני חושבת שאם תהיה בקשר עם מישהו, זו תהיה הדרך לספר לו. ברגע שהוא יראה שאתה מאושר איתו וטוב לך, אולי הוא יקבל את זה יותר טוב.

עוד תגובה לכולם!

אני בטוח אספר לו, כי הוא חבר ממש טוב שלי.... אני מספר לו הכל, על כל הבעיות, ההתלבטויות והתסבוכים שלי, ומאוד מפריע לי שאת זה הוא לא יודע.... כל פעם אני מרגיש לא טוב עם עצמי שאני צריך להסתיר ממנו דברים.... חוחצמזה, אני לא רוצה למשוך את זה עוד, כי יכול להיות שהפעם הבאה שניפגש תהיה עוד 3 שנים (בגלל הצבא, אם אני אעשה צבא), ואני רוצה שבתקופה הזאת הוא כבר ידע על זה..... ד"א, אני ממש לא מאשים אותו בזה שהוא הומופוב, כי הוא נולד להורים שמרניים ובמדינה שהוא גר בה עכשיו הוא מסתובב עם סעודים, אפגאנים ואיראנים, אז מה אפשר לצפות ממנו?.... הנושא הזה כבר עלה אצלנו הרבה פעמים, ואני כל פעם מנסה להסביר לו שזה בסדר, הוא אפילו די מסכים איתי, אבל הוא עדיין אומר שזה נורא מגעיל ודברים כאלה..... קצת קשה לי להיות בקשר עם מישהו, כי אני כמעט ולא מכיר הומואים, ואם אני אכיר, הוא חייב להיות מאיזור חיפה, כי קשר ממרחק לא עובד אצלי.... אז זה קצת בעייתי..... הרעיון של דנה נחמד דווקא, אני אקח אותו בחשבון....

resputin

New member
בחיפה (ובצפון ככלל) יש גם מספיק

הומואים. אם אתה לא מכיר אתה יכול ללכת לקבוצות "איגי", מועדונים ומסיבות של גייז, להכיר אנשים מהפורומים שלנו.. אפילו אני מכיר כמה גייז מהצפון, ואני מרכזניק מושבע :). אם יש הסכמה כלשהי, זה כבר חיובי. הוא לא חייב לחשוב שזה "כיף" ו"סבבה", אם מגעיל אותו מה הומואים עושים בינם לבין עצמם זו דעתו האישית ומותר לו, אין סיבה שהוא יצטרך גם לחוות את זה או לראות את זה בדרך כזו או אחרת, פשוט לקבל את הרעיון, משם אפשר לפתח את זה הלאה. ואם אתם קרובים כמו שאתה אומר, לדעתי, הוא יקבל אותך.

מועדונים?../images/Emo5.gif

אני שונא מועדונים, יש שם מוזיקה מגעילה ואני גם לא אוהב את האווירה שם.... אני אוהב מסיבות טבע, זה כיף, יש אווירה מצויינת, אחלה אנשים, מוזיקה טובה והזויה.... אני מכיר קצת הומואים, אבל לא מחיפה.... בעצם אני מכיר, אבל אחד הוא חבר ממש טוב שלי, ואין מצב שיהיה משהו (והוא גם לא הטעם שלי), ואחד, שהוא דווקא הומו "מוכר" כזה, אבל הוא כמו אח שלי (הוא אפילו החליף לי חיתול פעם
), ככה שגם האופציה הזאת נופלת....

פיציק

New member
סיפור ועצה

לפני שנתיים בערך הייתי בדיוק בסיטואציה שאתה נמצא בה עכשיו. זאת היתה התקופה שבה יצאתי מהארון. ספרתי להורים שלי, ולחברים הקרובים באותה תקופה - חוץ מלחבר אחד. הוא היה החבר הסטרייט היחיד שהיה לי מהילדות (ז"א מלפני הגיוס) והיינו בקשר ממש טוב. בשלב מסויים בתיכון הוא עבר לגור בעיר ועדין שמרנו על קשר ממש טוב (טוב, הוא גם לא עבר כ"כ רחוק, רק לקריה אחרת - אנחנו גרים שנינו בקריות, ממש לידך
). בכל מקרה, נחזור לענין. כשיצאתי מהארון, חשבתי איך לעזאזל אני מספר לו את זה. בראש שלי, תמיד ראיתי אותו כהומופוב. היום אני כבר יודע להתייחס לזה אחרות. גם לו היו תגובות שונות מהסוג שציטטת בהודעה שלך, מה שהגביר בי את החשש לספר לו. בסופו של דבר, דחיתי את זה כ"כ הרבה עד שהגענו למצב שבו הקשר שלנו כמעט התנתק (מבחינתי זה היה נורא קשה לשמור את הסוד הזה ממנו, וכל פעם הייתי שובר את הראש איך אני מספר את זה, ומבחינתו היו סיבות אחרות להחלשות של הקשר שלנו). לפני חצי שנה בערך, אחרי כמעט שנה שלא החלפנו מילה, הוא שלח לי הודעה ב ICQ. אני לא אפרט כאן את כל השיחה, אבל הוא שמע על זה שאני הומו ממישהו אחר והוא נורא נפגע. הוא לא נפגע מזה שמישהו שהוא החשיב לחבר הכי טוב שלו התברר כהומו - הוא נפגע מזה שמישהו שהוא החשיב לחבר הכי טוב הסתיר סוד. משהו שהוא היה צריך לשמוע ממישהו אחר. הוא אמר לי שהוא ממש בסדר עם זה, ואין לו בעיה עם הומואים, למרות שהמחשבה על זה מגעילה אותו. כי בסופו של דבר, אני חבר שלו, והוא מכיר אותי - וזה מה שחשוב. לא מה שנכנס איתי למיטה. אחרי השיחה הזו חשבתי לעצמי שעכשיו, כשמבחינתי ה"מחסום" הוסר, אנחנו יכולים לחזור ולהיות שוב חברים טובים. כמובן שזה לא היה ככה. כי מעבר למה שהיה ביננו עד אז, עכשיו הוא גם נורא פגוע ממני. אז העצה שלי, היא ספר לו. תמצא דרך ותעשה את זה. אל תחשוש מהתגובה שלו. אם הוא "יקבל אותך" אז מה טוב. אתה תדע שכל הביטויים שלו היו מן הצגה. מן קטע כזה שסטרייטים משתמשים בו בשביל להקניט אחד את השני או לצחוק אחד על השני. רוב הסיכויים שזה באמת מגעיל אותו, אבל הוא מסוגל להבין שאתה הרבה יותר ממה שאתה עושה במיטה. אם הוא "לא יקבל אותך" אז עדיף לך לדעת כבר עכשיו מה הוא שווה בתור חבר טוב. נכון, זה יהיה הפסד בהתחלה, כי היה לכם קשר ממש טוב - אבל אם הקשר שלכם הוא כ"כ טוב, אני בספק אם הוא יבחר באופציה הזו.

תראה...

אני בטוח הולך לספר לו..... ואני יודע שהוא הולך לקבל אותי..... כמובן שאני פוחד משינוי ביחס, אבל אני יודע שהוא יקבל אותי..... הבעיה היא שאני לא יודע איך לספר לו..... אגב, אחלה סיפור, אם היה לו סוף טוב (אתם חזרתם להיות בקשר מצוין), זה היה מתאים יופי ל"צער גידול בנות".....

פיציק

New member
יש לי מספיק סיפורי "צער גידול בנות"

הגיע הזמן שפעם אחת אני אפגוש גם בחיים האמיתיים....

פיציק

New member
ספציפית התכוונתי לארוע המסוים

שכתבתי עליו בהודעה. לא ספציפית, התכוונתי לכך שהחיים הם לא וורודים (ובאותה הזדמנות אני גם אציין שהם לא שחור ולבן
). אני לא חי בעולם שבו הכל מוגש לי בכפית של זהב. אני עובד קשה ומתאמץ ועושה את הבחירות שלי בכדי להגיע למקום בחיים שטוב לי בו. בכדי להגיד אני מאושר ושטוב לי. והייתי מאושר והיה לי טוב עד לתקופה מסויימת. ואז, דברים החלו ללכת לכיוונים שלא תכננתי אליהם. לאו דווקא דברים שהיו בשליטתי. אבל זה די הוציא אותי מהאופוריה שאולי הייתי בה. בקיצור, אני יודע שיש אנשים שהרבה יותר רע להם בחיים, ולכן אף פעם לא תשמע אותי מתלונן שרע לי כי אני יודע שיכול להיות הרבה יותר גרוע. אבל החיים הם לא תמיד סרט עם סוף טוב.

תשובה:

או קיי, אז יש כמה סיבות.... הראשונה היא שאם הוא לא יקבל אותי, אז עדיף שזה יקרה עכשיו ולא עוד 3 שנים..... השנייה היא שזה יתן לו הרבה זמן להתרגל לעובדה שאני כזה, כי אם אני מתגייס, אני לא אראה אותו 3 שנים..... השלישית היא שהוא חבר ממש טוב שלי, ואני לא אוהב להסתיר דברים חשובים מהחברים שלי..... והרביעית היא שמגיע לו לדעת, הוא אח שלי, הוא ליווה אותי בהרבה דכאונות ומצבים קשים בחיים, הוא תמיד עזר לי כשהוא היה יכול (וגם כשהוא לא היה יכול).... כשישבנו עם כמה חברים על הדשא, ובאו אלינו חבורה של ערבים עם סכינים, כולם הלכו חוץ ממני (אגו גבוה מדי), אבל הוא היה היחיד שכשראה שנשארתי שם לבד וסכינים נשלפו, חזר בריצה בשביל לעזור.....

למעלה