יאללה סקר :)

BlackUnicorn

New member
יאללה סקר :)

מצטערת סטודנטים שנה א', סביר להניח שרוב השאלות לא יהיו רלוונטיות בשבילכם :/ הקורס הכי מעניין: הקורס הכי משעמם: הקורס הכי מיותר: הקורס שהכי תרם לכם: המרצה הכי מעניין: המרצה הכי משמים: הקטע הכי מצחיק שהיה לכם בשיעור: קורס דמיוני שהייתם רוצים ללמוד: קורס קיים שהייתם רוצים ללמוד במשפטים: קורס קיים שהייתם רוצים ללמוד מחוץ לפקולטה: האם אתם מעדיפים קורסים כבדים (חטיבה שנייה במונחי האוניברסיטה) או קורסי בחירה (חטיבה שלישית)? ללמוד בדקה ה- 90 או כל השנה? לעשות עבודה בדקה ה- 90 או הרבה זמן מראש? לומדים בשביל הלימודים / בשביל הקריירה / בשביל האווירה / לא יודעים למה - אם לא הייתם לומדים משפטים - מה הייתם לומדים / במה הייתם עובדים? מה אתם עושים בזמן השביתה? (אם אין לכם שביתה, נא להתעלם) הרגע הכי מעצבן שהיה לכם במהלך הלימודים: היה לכם משבר? את מי אתם הכי מאושרים שהכרתם דרך הלימודים? מה אתם חושבים על השנה הזו? איך אתם מתכננים להמשיך אחרי הלימודים? זהו, תהנו

הייבי

New member
אני אענה

הקורס הכי מעניין: פמיניזם ומשפט הקורס הכי משעמם: משפט בינלאומי פומבי (אבל נראה לי שזה היה קשור למרצה) הקורס הכי מיותר: דיני יבוא ויצוא הקורס שהכי תרם לכם: דיני חוזים המרצה הכי מעניין: פרופ' דפנה ברק ארז המרצה הכי משמים: פרופ' אייל נווה הקטע הכי מצחיק שהיה לכם בשיעור: אין לי תשובה טובה על זה. קורס דמיוני שהייתם רוצים ללמוד: ניפוץ מיתוסים בנוגע לשוק העבודה לעו"ד קורס קיים שהייתם רוצים ללמוד במשפטים: אני אשמח פשוט ללמוד את אלה שנרשמתי אליהם השנה... קורס קיים שהייתם רוצים ללמוד מחוץ לפקולטה: משהו באומנות, לא כל כך משנה מה. האם אתם מעדיפים קורסים כבדים (חטיבה שנייה במונחי האוניברסיטה) או קורסי בחירה (חטיבה שלישית)? חטיבה שנייה. ללמוד בדקה ה- 90 או כל השנה? כל השנה (אבל בעיקר בדקה ה-90) לעשות עבודה בדקה ה- 90 או הרבה זמן מראש? מראש לומדים בשביל הלימודים / בשביל הקריירה / בשביל האווירה / לא יודעים למה - בשביל הקריירה והלימודים. אם לא הייתם לומדים משפטים - מה הייתם לומדים / במה הייתם עובדים? כלכלה+ משהו אחר מה אתם עושים בזמן השביתה? (אם אין לכם שביתה, נא להתעלם) מבזבזים את הזמן. הרגע הכי מעצבן שהיה לכם במהלך הלימודים: עבודות (זה רגע ארוך ומתמשך) היה לכם משבר? כן, בשנה א' עם כל עבודה שחזרה. את מי אתם הכי מאושרים שהכרתם דרך הלימודים? החבר שלי (כמה בנאלי זה נשמע) מה אתם חושבים על השנה הזו? אם היא תתחיל, אני מוכנה לעשות מאמץ לגבש דעה עליה. איך אתם מתכננים להמשיך אחרי הלימודים- סטאז', עבודה, תואר שני (לאו דווקא בסדר הזה)

קשה לענות בימים של השביתה.. אבל..

הקורס הכי מעניין: מיסים הקורס הכי משעמם: תורת המשפט (לא הבנתי ימין ולא שמאל, ולא עזר שכולם הבריזו) הקורס הכי מיותר: תורת המשפט הקורס שהכי תרם לכם: פמיניזם ומשפט המרצה הכי מעניין: אורן טמקין (והמבינות יבינו..
) המרצה הכי משמים: חיים גנז הקטע הכי מצחיק שהיה לכם בשיעור: לא זוכרת מצחיק אבל זוכרת שהיה קטע ממש פסיכי כשפורת, הדיקן דאז, רדף אחרי שודד הלפטופים... קורס דמיוני שהייתם רוצים ללמוד: איך קוראים 500 עמודים במשפטים ולהבין הכל ובעיקר לא להירדם (תשובה: ריטלין). קורס קיים שהייתם רוצים ללמוד במשפטים: דיני אינטרנט ומידע (שכל הזמן מתפספס לי בבידינג) קורס קיים שהייתם רוצים ללמוד מחוץ לפקולטה: איטלקית האם אתם מעדיפים קורסים כבדים (חטיבה שנייה במונחי האוניברסיטה) או קורסי בחירה (חטיבה שלישית)? חטיבה שנייה, הגענו, ראינו, סיימנו. ללמוד בדקה ה- 90 או כל השנה? אני בעיקרון כל השנה. לעשות עבודה בדקה ה- 90 או הרבה זמן מראש? הרבה זמן מראש.. חוסך לי לחץ ויש לי לילות צבעוניים (ע"ע לילות לבנים) לומדים בשביל הלימודים / בשביל הקריירה / בשביל האווירה / לא יודעים למה - לומדים בשביל הלימודים וגם קריירה. אם לא הייתם לומדים משפטים - מה הייתם לומדים / במה הייתם עובדים? כנראה מאפרת מקצועית מה אתם עושים בזמן השביתה? (אם אין לכם שביתה, נא להתעלם) מתפללת מתי תסתיים כבר השביתה הרגע הכי מעצבן שהיה לכם במהלך הלימודים: כשמרצה מוריד לך במבחן 25 נקודות בגלל חריגה מהשורות
היה לכם משבר? כן, בשנה א', התלבטות עם המקצוע, לחץ בלימודים, פרידה מחבר.. את מי אתם הכי מאושרים שהכרתם דרך הלימודים? החברים שלי :) מה אתם חושבים על השנה הזו? שתסתיים השביתה ונוכל לסיים את השנה. איך אתם מתכננים להמשיך אחרי הלימודים? סטאז' במיסים ואז טיול ארוך להתרעננות! ואז כשאחזור נראה...

Big Red

New member
תשובות, הארות והערות לנאמר לעיל -

הישר מתנור האפיה של את"א: הקורס הכי מעניין: "גיאוגרפיה ומשפט" (או שלא? P: (והמבינות יבינו)). תאגידים, M&A הקורס הכי משעמם: מבוא למשפט עברי (בעיקר בגלל המרצה) הקורס הכי מיותר: משפט עברי (כאילו באמת, למה זה טוב?!) הקורס שהכי תרם לכם: תאגידים, פמיניזם ומשפט (בילסקי). המרצה הכי מעניין: דפנה ברק ארז, ללא ספק. המרצה הכי משמים: אותו אחד למשפט עברי. וגם ההוא למבוא לתורת המשפט. ויש גם אחד שמלמד דיני משפחה/אמצעי תשלום, אז גם הוא. הקטע הכי מצחיק שהיה לכם בשיעור: כשהמרצה שלי למשפט מנהלי החליט להעיף את הסילבוס שאחז בידו השמאלית לכיוון השורה הראשונה, תוך שהוא (בקושי) מפספס את הראש שלי, וצועק במקביל "והפקיד זרק את המסמכים ה-ס-ל-ה", היה בהחלט אחד השיאים. קורס דמיוני שהייתם רוצים ללמוד: " דיני תביעה - רכבת ישראל, אגד ודן". קורס קיים שהייתם רוצים ללמוד במשפטים: דיני ניירות ערך קורס קיים שהייתם רוצים ללמוד מחוץ לפקולטה: כל דבר ששי לביא מעביר (אם את לא מאת"א,או לא מכירה את שי לביא - התעלמי). האם אתם מעדיפים קורסים כבדים (חטיבה שנייה במונחי האוניברסיטה) או קורסי בחירה (חטיבה שלישית)? חטיבה שניה. משום מה, חטיבה שלישית נשמע אמנם תמיד מאד מבטיח, אבל בד"כ מאד מאכזב. ללמוד בדקה ה- 90 או כל השנה? כל השנה! (פלוס מינוס שלושה חודשים) לעשות עבודה בדקה ה- 90 או הרבה זמן מראש? הרבה זמן מראש (פלוס מינוס שבוע/שבועיים) לומדים בשביל הלימודים / בשביל הקריירה / בשביל האווירה / לא יודעים למה - משתנה כל חודש, לפחות פעם בחודש, לחמישה ימים רצופים. אם לא הייתם לומדים משפטים - מה הייתם לומדים / במה הייתם עובדים? הייתי מתחילה ללמוד פסיכולוגיה, רק כדי להבין שאין לי *** לבעיות של אנשים אחרים כל החיים, ואז אחרי שנתיים הייתי מתחילה ללמוד משפטים. מה אתם עושים בזמן השביתה? (אם אין לכם שביתה, נא להתעלם). לומדת, לומדת, לומדת. מתנדבת. לומדת, לומדת, לומד. מתנדבת. הרגע הכי מעצבן שהיה לכם במהלך הלימודים: הרגע שלי התחיל ב21 לאוקטובר, וטרם נסתיים. היה לכם משבר? כל החיים שלי זה משבר.. או ככה לפחות חבר שלי אומר :p. אבל ברצינות, נדמה לי שמשפטים זה אחד המקצועות היותר מלחיצים שיש. אנשים נכנסים ללימודים לחוצים (כי עשו להם שטיפת מוח על הצפת השוק והמחסור במקומות עבודה), אח"כ הם נכנסים לעוד יותר לחץ בגלל שמתקננים ציונים. ואז, שבועיים לתוך שנה א' הם מתחילים להכנס ללחץ גם בגלל ההתמחות. וככה זה כל הפאקין תואר! את מי אתם הכי מאושרים שהכרתם דרך הלימודים? פרופ' חיים גנז! מה אתם חושבים על השנה הזו? &%$#& %$!!!#%# &%$*&!!!%#$)%& %$&%#$I%&)&5 איך אתם מתכננים להמשיך אחרי הלימודים? ככל הנראה עם אדוויל לכאבי ראש, מאלוקס לצרבות ומכשיר כזה שמחזיק את העיניים פתוחות בכוח (נו, כמו בתפוז המכני) - והכל כדי לעשות נאמנה את עבודתי בהתמחות בתמורה ל11 ש"ח לשעה. *** ולכ בנות את"א: מה נסגר איתכן?! טמקין!?

BlackUnicorn

New member
תשובות משלי

הקורס הכי מעניין: מציאות משפטית מול מציאות פסיכולוגית הקורס הכי משעמם: משפט עברי הקורס הכי מיותר: משפט עברי הקורס שהכי תרם לכם: דיני משפחה ודיני חוזים המרצה הכי מעניין: עו"ד יוסי מנדלסון המרצה הכי משמים: אריה אדרעי וגנז הקטע הכי מצחיק שהיה לכם בשיעור: היו ממש הרבה שאני לא זוכרת. אבל אחד הגדולים היה בפורים של שנה שעברה עם המופע באמצע דיני תאגידים.. זה היה כמו אוויר לנשימה באמצע השיממון הזה. קורס דמיוני שהייתם רוצים ללמוד: קורס על כל מיני רוצחים סדרתיים ואיך הם השפיעו על החיים של הסביבה שלהם :O קורס קיים שהייתם רוצים ללמוד בפקולטה/חוג שלכם: בגלל השביתה הזו אני כבר לא זוכרת מה קיים ומה לא :/ קורס קיים שהייתם רוצים ללמוד מחוץ לפקולטה/חוג: היה איזה משהו שראיתי על סרטים של וולט דיסני שנראה לי מעניין
ללמוד בדקה ה- 90 או כל השנה? משתדלת כל השנה בקורסים מעניינים. בתכל'ס - בדקה ה- 90. לעשות עבודה בדקה ה- 90 או הרבה זמן מראש? השנה בעבודה היחידה שהייתה לי - מראש (!!). אבל בעבר זה תמיד היה בדקה ה- 90. לומדים בשביל הלימודים / בשביל הקריירה / בשביל האווירה / לא יודעים למה - בשביל הקריירה נטו. לא אוהבת את הלימודים, זה לא בשבילי.. ועכשיו גם עם השביתה מתחילות לי ספקות לגבי בחירת המקצוע. אבל זה בטח סתם בגלל שיש לי עודף זמן פנוי. אם לא הייתם לומדים את מה שאתם לומדים- מה הייתם לומדים / במה הייתם עובדים? אולי הייתי הולכת לתחום הקוסמטיקה והאיפור או לחלופין (כיוון שונה לחלוטין) למשהו שקשור בסוסים, או וטרינריה. מה אתם עושים בזמן השביתה? התחלתי עכשיו לתת שיעורים פרטיים, אני משתתפת באיזה מיזם חדש, וזהו. ישנה הרבה ומבזבזת זמן. הרגע הכי מעצבן שהיה לכם במהלך הלימודים: עד שידעתי פיקס וממש בע"פ את החומר לדיני יבוא ויצוא, הגעתי למבחן (אמריקאי), וכשהגיעו הציונים גיליתי שיש לי את אחד הציונים הנמוכים בכיתה. למה? אין לי מושג עד עצם היום הזה. הכי עיצבן אותי שהתשובות לא היו מדויקות וכששאלתי את הבוחנת וממש הרצתי לה על התשובות הנכונות זה לא עניין אותה (והמרצה לא היה אפילו בארץ). היה לכם משבר? כן, היו לי אינסוף משברים בשנה א'. ובכל תקופת מבחנים בערך יש לי משבר
את מי אתם הכי מאושרים שהכרתם דרך הלימודים? חברות טובות שלי. מה אתם חושבים על השנה הזו? מיותרת בינתיים. איך אתם מתכננים להמשיך אחרי הלימודים? סטאז' ואח"כ עריכת דין בתור שכירה איזה שנה שנתיים, ויציאה לעצמאות. למרות שכמו שכתבתי למעלה, כל עוד אני בשביתה אני מתחילה בהרהורי חרטה פתאומיים...

silverhawk

New member
ומה היה במופע...? ../images/Emo3.gif

אתם מדלגים על הקטעים הכי מעניינים! ואת כבר השניה שהייתה הולכת ללמוד איפור אם לא משפטים. מה זה אומר על המקצוע?

A n N y

New member
עונה ../images/Emo13.gif

הקורס הכי מעניין: משפט בינלאומי פומבי (עמיחי כהן כמובן) , היבטים משפטיים של לחימה בטרור, וחוזה המתנה... הקורס הכי משעמם: משפט והיסטוריה... אינאף סייד... הקורס הכי מיותר: משפט והיסטוריה.... הקורס שהכי תרם לכם: האמת.. כולם.. המרצה הכי מעניין: האמת.. כמעט כולם.. אבל בעיקר עמיחי כהן, מנחם מאוטנר, ליאורה בילסקי, צבי טריגר, דפנה הקר, דניאל ווייזנר.. ואני אפסיק עכשיו או שאני עוד בטעות אכתוב את כל מי שלמדתי איתו.. המרצה הכי משמים: אסף לחובסקי... אני מתחילה להרגיש פה במגמתיות מסוימת.. הקטע הכי מצחיק שהיה לכם בשיעור: אמממ.. לא זכור לי שומדבר כז קורס דמיוני שהייתם רוצים ללמוד: לא עולה לי בראש כרגע קורס קיים שהייתם רוצים ללמוד במשפטים: פמיניזם ומשפט.. ולשמחתי אני רשומה אליו השנה.. שנה ג' הגיע הזמן.. קורס קיים שהייתם רוצים ללמוד מחוץ לפקולטה: כל קורסי השפות האמנות, הספרות, ההיסטוריה מדעי המדינה, לימודי ביטחון, מזרח אסיה.. והרשימה עוד ארוכה.. האם אתם מעדיפים קורסים כבדים (חטיבה שנייה במונחי האוניברסיטה) או קורסי בחירה (חטיבה שלישית)? אוהבת הכל.. ללמוד בדקה ה- 90 או כל השנה? בשנה א'.. בדקה התשעים ועכשיו כל השנה.. לעשות עבודה בדקה ה- 90 או הרבה זמן מראש? הרבה זמן מראש... לומדים בשביל הלימודים / בשביל הקריירה / בשביל האווירה / לא יודעים למה - בשביל הלימודים והנשמה אם לא הייתם לומדים משפטים - מה הייתם לומדים / במה הייתם עובדים? משפטים מקום ראשון בשבילי תודה רבה... אבל אם לא.. ראה את העדפותי לעיל... מה אתם עושים בזמן השביתה? (אם אין לכם שביתה, נא להתעלם) משקיעה המון.. בהחלט יותר מידי בקורס במיסים.. הרגע הכי מעצבן שהיה לכם במהלך הלימודים: כשגנבו לי עבודה בקניין... היה לכם משבר? נופ.. את מי אתם הכי מאושרים שהכרתם דרך הלימודים? את כל החברות שלי.. מה אתם חושבים על השנה הזו? אני מפחדת לחשוב על השנה הזו.. איך אתם מתכננים להמשיך אחרי הלימודים? ממ.. כבר די תוכנן בשבילי.. והמבין יבין...

למעלה