יאללה מתחילים!!!!!

somone1411

New member
אהבתי את פורטלנד

אחרי 5 אליפויות בפרנצ'ייז

לא עוזבים כל כך בקלות. אם למאלון היו חמש אליפויות ביוטה הוא בחיים לא היה עובר ללייקרס. אפילו אם היו לו שתים הוא לא היה עובר.
קובי נשאר בל.א. כי עוד טבעת חשובה לו פחות מפרישה בצהוב, וזה גם הגיוני. לדעתי הוא טעה בעיקר כשחתם על חוזה בגובה כזה מקום לוותר על כסף ולבקש קבוצה לאליפות כשעוד היה זמן לעשות את זה. לא שהיו מביאים קבוצה לאליפות), אבל לפחות היתה לו קבוצה לפלייאוף.

fatnoam

Active member
אני חושב שכשקובי חתם על ה-48 מליון לשנתיים

הוא חשב שהוא מספיק טוב בשביל להיות השחקן הכי טוב באלופה, למרות שכולם כבר ידעו שזה לא המצב.
&nbsp
זה גם היתממות מצידו שכשאמר מתישהו (אולי זה היה אוף דה רקורד, לא זוכר), שללייקרס יש מספיק כסף לשלם גם לו וגם לעוד כוכבים. כי יש חוקי תקרת שכר וזה.
&nbsp
ויכול להיות שאתה צודק. אני חושב שהוא רוצה את הטבעת השישית יותר מהכל, בעיקר בשביל להשתוות למייקל.

Puskas

New member
עונה לכולם

אני יוצא מנקודת הנחה שיותר חשובה לו טבעת שישית שתשווה אותו לMJ בנושא הזה מאשר כסף או תפקיד של אלפא דוג.
אם יותר חשוב לו לעשות עוד כמה ג'ובות לקראת פרישה אז כמובן שהוא עשה טוב שסגר בLAL.
דבר נוסף, אולי הוא האמין ברגע חתימת החוזה שהקיץ של LAL יהיה מעט שונה ממה שהוא יצא בפועל,
הוא לא האמין לדעתי שאף כוכב לא יגיע.. הוא בטח חשב שמלו או בוש או מישהו כזה יבוא ואז יהיה בסיס טוב,
בפועל יצא שאף אחד לא בא, אפילו פאו ברח ומה נשאר? נאש שבינתיים נפצע וכל מיני רול פליירס שלא שווים כלום (היל ב-9 לעונה? ברצינות?).

rapgamer4ever- גם אם קובי היה לוקח 10 לעונה זה לא היה עוזר כי תאכלס? אף סופרסטאר או אולסטאר לא רצה לבוא בכלל..
ויודע מה? נניח שהוא היה לוקח "רק" 10-11 ומלו היה בא בחוזה מקס' והם אפילו היו מצליחים להשאיר את פאו, מה זה היה נותן?
האם קובי של היום+פאו של היום+מלו+רנדל שווים אליפות או אפילו חצי גמר אזורי? לדעתי לא, בטח לא במערב בפסיכי של היום..
הלייקרס כל כך רק רקובים ביסודות עד שהם צריכים תהליך בנייה קשה של 3 שנים בערך..
קודם כל לסיים את השנתיים של קובי ולנסות לאסוף עוד איזה מישהו חזק בדראפט בשביל בסיס צעיר לצד רנדל.
אחר כך בעוד שנתיים הם צריכים להצליח ולהביא את KD שניהיה חופשי ולצוות אליו עוד איזה אולסטאר לפחות ואז יש על מה לדבר.

לגבי סגנון המשחק יש משהו בדבריך, הוא לא הצליח (או לא רצה להצליח) להמציא את עצמו מחדש כמו שקארטר עשה ובכל זאת,
אם טבעת שישית ממש קריטית לו ברמה של סיוטים בלילות אז הוא היה לומד לעשות חצי צעד אחורה בקבוצה הרבה יותר טובה (לא יודע אם הוא היה מסכים להיות לכאורה מתחת לליארד אבל כן מתחת לאלדרידג').

צל ענן- מסכים אבל שוב, נקודת המוצא שלי היא שאליפות שישית קריטית לקובי כמו שאליפות אחת ויחידה הייתה קריטית למלון בזמנו.
אם זה המצב אז כאמור, אין ברירה אלא לוותר על המון כסף ועל הרבה מהמעמד שלו, אחרת זה לא יילך.

Executioner- כפי שאמרתי לראפר, לא חושב שמישהו רצה לבוא בכלל ללייקרס.. זו קבוצה עם יסודות כל כך רקובים עד שצריך שם שיקום ארוך ואין כוכב שיסכים לשרוף שם שנתיים על כלום.. קובי מתנהל ומשחק בסגנון של כוכב על ומנהיג אבל בפועל הוא לא כזה כבר..
הדיסוננס בין איך שקובי תופס את עצמו לבין מה שהוא שווה מקצועית בתאכלס הוא עצום ואין כוכב שהיה מוכן להיכנס לפינה הזו בלייקרס.
הקטע במעבר שלו למקום אחר הוא שזה כאילו שקובי "עבר לבית של מישהו אחר" ולא שמישהו "נכנס לבית של קובי" ואולי ההבדל הזה יכול היה להקל עליו מנטלית ולעזור לו לשחרר קצת מהשליטה ופשוט להשתלב במרקם של הקבוצה החדשה.

נועם- מסכים, יש כוכבים שידעו להמציא את עצמם מחדש ויש כאלו שלא וקובי בוודאות לא הצליח (לדעתי לא רצה בכלל).
בניגוד לדאנקן, פירס או קארטר שהשלימו עם זה שהם כבר לא סופרסטארים ואפילו לא אולסטארים ולכן עשו התאמות והפכו לרול פליירס הטובים בליגה, קובי ממשיך לחשוב כמו הסופרסטאר שהיה לפני שנתיים וזה מונע ממנו לשחרר ולהתחיל לשחק כמו משלים..
למרות שתאכלס? משלים של מי הוא אמור להיות בלייקרס הנוכחיים? של סווגי פי והיל? של בוזר העגלה? של רנדל הרוקי?
הלייקרס כל כך גרועים עד שגם כיום קובי זה עדיין הטוב ביותר שיש להם וזה עצוב מאוד..
לכן הצעתי מעבר קבוצה כי אולי הידיעה שהוא עובר לשחק בקבוצה שהוכחה כבר כמעולה, הייתה מאפשרת לו לשחרר ולהתחיל להתנהל כרול פלייר איכותי במקום כוכב הרסני.

rapgamer4ever

New member

קודם כל- התגובה שלך טובה ומנומקת. אהבתי.
&nbsp
אני מסכים איתך שקובי כנראה לא היה לוקח עוד אליפות גם אם היה משתכר 10M וגם אם היה עובד בחינם. בכל זאת יש הבדל משמעותי בין הרכב של בלדסו-קובי-פילר-מונרו-גאסול לאיך שהלייקרס נראית עכשיו. בשני המקרים זה לא היה נגמר באליפות אבל אם קובי היה מתפשר הטיעון של "האליפות השישית עומדת בראש מעייניו" היה תקף.
כדאי לציין שחוסר היכולת של הלייקרס להתחזק לא התחילה בקיץ הזה אלא דוקא בקיץ שעבר. קובי היה יכול לזוז הצידה ולתת לדוויט לעמוד במרכז, מה שהיה משפר תאורטית את הסיכוי שלו להתקרב לאליפות. זה כמובן לא קרה והחוזה המופרך שחתם עליו רק חיזק את המגמה הזאת.
במילים אחרות- אני לא חושב שהאליפות השישית חשובה לקובי כמו שהיא הייתה חשובה בזמנו לקארל מלון. הוא מעדיף להישאר המלך ב-LA ולעשות מלא כסף. אני גם יכול להבין את זה, הבעיה היחידה שלי היא שקובי עצמו וגם פרשנים עדיין מסרבים להודות בכך.
&nbsp

Or Amit

New member
ההבדל הוא

שקארל מאלון לא הגיע עם אליפות. לקובי, כמו שאמרת, יש 5.
ובמקום שבו הוא נמצא, עם הסטטוס האיקוני שיש לו, אין שום סיבה בעולם שהוא יצטרך לעבור למקום אחר ולהתאים את עצמו לקבוצה אחרת. הוא תמיד שיחק לפי התנאים של עצמו, וככה הוא גם ימשיך.
יותר מזה, אני חושב שהוא יודע שבמצב הנוכחי שלו, אחרי הניתוחים, הסיכוי שהוא יסחוב קבוצה לבדו עד הגמר - או אפילו עד הפלייאוף - לא גבוה, ולכן נוח לו להעביר את השנה-שנתיים האחרונות של הקריירה בקבוצה בלי עול ציפיות, כשכל מה שהוא עושה זה לשחק את המשחק שהוא אוהב. אם הוא יצליח להגיע להישגים - מה טוב. אם לא - הוא את שלו כבר עשה בכל מקרה.

אני לא מאמין שיש לו את הכפתור הזה

של "להעביר את השנה-שנתיים האחרונות של הקריירה בקבוצה בלי עול ציפיות", ואם לשפוט על פי ההתגרות בהאווארד, הוא עדיין מצפה לנצח ומתוסכל מאד מהפסדים.

Executioner

New member
זה גם אשמתו שיש סגל כזה

שחקנים בקאליבר של נוביצקי ודאנקן קיצצו וקובי עדיין המשתכר הגבוה ביותר.

TheReturn23

New member
הוא הביא את זה על עצמו

הייתה לו קבוצה אדירה עם ההרכב אחד החזקים בליגה, זה היה עד לא מזמן שנתיים בסך הכל.הוא לא ידע לקחת צעד אחורה ולתת הובלה לשחקן צעיר וטוב ממנו,כמו שאמרת האגו....בגלל העונה הכושלת ההיא והאגו שלו היום הוא נשאר עם עצמו.

picki23

New member
שחקן צעיר וטוב ממנו?

תזכיר לי? יכול להיות שאתה מתכוון לדוויט הווארד?
&nbsp
דוויט הווארד בחיים לא יהיה מה שקובי היה בקריירה שלו ובפרט בסוף העונה ההיא אם אליו אתה מתכוון.
&nbsp
לקובי הייתה את אחת הקבוצות הטובות על הנייר גם עם מאלון שאק ופייטון. וזה לא הלך. אתה הייטר! איך יש לך רשיון בכלל להגיב לפוסטים שמדברים על הגריאטריות של קובי? אתה מכפיש את העבר שלו, ששם אין לך במה לגעת. מילא תגיד שאין לו עתיד, שהוא לקח כסף על חשבון קבוצה אבל אתה אומר דברים שלא קשורים לשום דבר.
&nbsp
אני באמת לא מבין מה כ"כ קשה להודות שהוא מבין הטובים שאי פעם תראה? זה לא לוקח מלברון שום דבר, זה לא בא על חשבון אף אחד, זו עוד תקופה שצריך לזכור, שקובי גמר הגנות לבדו, שקובי הלך לבד וניצח. היה סביבו צוות שלא משתווה לאף קבוצה שלברון שיחק בה ב4 שנים האחרונות מה הבעיה שלך להעריך את זה? מה אתה חושב שלברון לא יהיה הפורוורד הטוב בהיסטוריה? קובי משחק 2!!! יש רק אחד אי פעם שהיה יותר טוב ממנו בעמדה הזו והוא השחקן הכי גדול באנושות. לברון משחק 3, הוא עוד שניה עוקף את בירד והופך להיות ה3 הטוב בכל הזמנים.
&nbsp
אתה חייב להרגע, אתה אובססיבי ברמות קובי לא גורע מלברון ולברון לא גורע מקובי. אני במקומך הייתי דואג מדוראנט

למעלה