יאללה מתחילים!!!!!

OrEl74

Well-known member
מנהל
יאללה מתחילים!!!!!

העונה מתחילה הלילה, איזה כיף!!

כבר על הפתיחה אנחנו מקבלים אחלה משחק כשהספרס (ללא לנארד וספליטר) יתארחו בדאלאס
באותה שעה אורלנדו יארחו את ניו אורלניס (עוד קבוצה מסקרנת העונה)
ולסיום הלייקרס יתארחו ביוסטון

הולכת להיות עונה מאוד מעניינת בעיניי ואני ממש מחכה שהעסק יתחיל!

Puskas

New member
מסוקרן מקייל אנדרסון

התלהבתי ממנו כאולארונד PLAYER שנה שעברה במכללות ועכשיו כשקוואי בחוץ, הוא יקבל דקות ומעניין לראות מה יהיה איתו.
שחקן קלאסי לפופוביץ' לדעתי והעתיד שלו ביום שאחרי הביג 3 יהיה מעניין וורוד לדעתי.

nnbaa

New member
כן זה מתחיל איזה כיף! בקשר למשחק של הלייקרס

בגלל שזה לא משודר ואני יודע שאסור לבקש.אבל בכל זאת יש למישהו אולי איזה אתר איטרנט שאפשר לראות את המשחק ממנו ?

TheReturn23

New member
וואוו אנתוני דיווס 9 בלוקים ו16 ריבאונד ועוד לא נגמר

אני נתתי לו את תואר שחקן ההגנה בניחושים, התחלה טובה.

Cade Foster

New member
מאנו ג׳ינובילי - כמה ביצים יש לאיש

שלחנו אותו לפנסיה לפני שנה וחצי והאיש מחרבן לנו בפה
&nbsp

Cade Foster

New member
וואו איזה משחק לפתוח איתו עונה

דאלאס משום מקום חוזרת להוביל דקה לסוף ואז בא טוני וקובר שלשה

ofer1732

New member
יופי של ערב פתיחה בינתיים

ניו אורלינס נראים מעולה, הדיוויס הזה פשוט מדהים מכל בחינה (התקפית, הגנתית, ריב'), אשיק תוספת מעולה מנקה את כל הריב' (ביחד עם דיוויס), שנה שעברה היו להם כל מיני ג'ייסון סמיתים בעמדה הזאת אז זה שדרוג רציני, ריאן אנדרסון חזר with a bang אחרי פציעת הצוואר המפחידה מאשתקד עם 22 9 כולל 3 שלשות תוך 45 שניות שגמרו את המשחק כבר בסוף הרבע השלישי, לראשונה אני באמת מאמין בסיכויים של הפליקנס להגיע לפלייאוף.
בצד של אורלנדו היחידים שראויים לציון הם ניק ווצ'ביץ' שנראה מרשים מאוד(לא ברור לי למה לא מדברים עליו, הוא מתפתח להיות אחד הגבוהים הטובים בליגה) וטוביאס שהאריס הפגיז 25 ולקראת סוף המשחק חטף מכה בברך, לא ראיתי דיווח בעניין אז אני מניח שהוא בסדר.

הדרבי הטקסני היה מותח וברמה גבוה, נגמר 100-101 לספרס אחרי החטאת באזר ביטר של פארסונס שהיה חלש מאוד התקפית, ניצחון יפה לספרס שהיו בלי לנארד וספליטר.

לא מזמן התחיל לייקרס-יוסטון וכמובן דוויט חוטף שריקות בוז צורמות כל פעם שהוא נוגע בכדור.

nnbaa

New member
עצוב לראות את הלייקרס ללא ספק 1 מ 5 הקבוצות הגרועות בליגה .

ofer1732

New member
זה דבר חיובי אם אתה אוהד לייקרס היות והבחירה שלהם ב-2015

שהם שלחו לפיניקס תמורת נאש הגוויה מוגנת טופ 5

OrEl74

Well-known member
מנהל
בוקר טוב!!!

כיף לקום בבוקר ולראות שדיוויס נתן חתיכת הצגה וגם לווצביץ' לא חסר.
כיף לראות שהאלופה ניצחה עם שלשה בשניה אחרונה.
די מבאס לראות שהלייקרס כאלה סמרטוטים (למרות שאני ממש לא מת עלייהם) אבל בהחלט נחמד לראות את הארדן מתפרע.
&nbsp
ה-NBA חזר!
&nbsp

ofer1732

New member
ג'וליוס רנדל נפצע, זה ממש לא היום של הלייקרס

גם חוטפים 30 הפרש על הראש בבית במשחק הפתיחה מיוסטון של דוויט (במפגש הראשון שלו מול קובי מאז הטרייד) ועכשיו רנדל בפציעה שנראית רצינית, בריפליי לא ממש הבנתי מה קרה אבל נראה שהוא סובל מכאבים כל פעם שמזיזים את הרגל שלו, עכשיו אני רואה שמביאים גם אלונקה כדי לפנות אותו

ofer1732

New member
והנה הריב של דוויט וקובי שהתרחש כמה דקות קודם לכן

http://www.youtube.com/watch?v=aAzWwxcYvBU&feature=youtu.be

קובי ניסה להציק לדוויט אחרי שהוא הוריד ריב', דוויט בזמן הניסיון להגן על הכדור נתן לקובי מרפק קטן ללסת שגרם לויכוח קטן בין השניים (Dwight: "I know you, dog." Kobe, behind a crowd: "Try me!" Dwight: "I know you, dog." Kobe near LAL bench: "Soft!")
התוצאות של כל הסיפור: עבירה רגילה לקובי, פלגרנט 1 לדוויט וטכנית לכל אחד מהם.

billc

New member
זה היה מרפק מכוון לפנים, אמנם לא חזק, אבל עדיין מכוון

אני יודע שזה ישמע מוגזם, אבל לדעתי השופט היה צריך להרחיק אותו , שוב זה היה חלש אז אנשים יטענו שזה לא מספיק
סיבה , אבל אם זה היה תלוי בי, על כל מרפק/אגרוף "מכוון" לפנים, חלש אשר יהיה, זה הרחקה אוטומטית

TheReturn23

New member
ממש לא מכוון

תנועה טבעית של הגנה על הכדור, מה הוא אשם שקובי דחף את הפרצוף לחזה שלו?הרבה אהבה בניהם, רק מראה כמה הכתב של ESPN טועה.

Puskas

New member
אל תהיה צהובון

שחקנים רבים, זה קורה.. גריפין רב עם חצי ליגה שנה שעברה, זה אומר משהו?
משחק אינטנסיבי, קובי נכנס בפנים של הווארד, הוא נתן מרפק (השתולל עם הידיים ולכן זה לא היה ספורטיבי לגמרי לטעמי אבל גם לא מכוון), קובי לא אהב את זה והווארד לא אהב את זה שקובי נכנס לו בפנים וה הכל..
ראית שם מכות? קללות? התפרצות? שום דבר.. בטח היו עוד קטעים כאלו במהלך המשחק בין שחקנים אחרים ואף אחד לא טרח להעלות את זה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
זה ריב זה??

קצת שיפשפו אחד את השני וזהו.
השיפוט בליגה הזאת מגוכח

איליה13

New member
בוא נסכם את זה ככה...

בהפרש 20 + שהיה באותה העת על הלוח, קובי לא עושה את מה שהוא עשה (ללכת להציק לסנטר אחרי ריבאונד) לאף שחקן אחר בליגה
ובמילים אחרות - קובי חיפש את הפרובוקציה

rapgamer4ever

New member
לדעתי יהיו לקובי עוד רגעים מיותרים כאלה העונה

למעשה זה התחיל כבר לפני העונה עם ההערה לג'וליוס רנדל שלא יהיה אדיוט. רנדל בינתיים שבר את הרגל למרבה הצער וקובי קיבל טעימה מאיך שהעונה שלו הולכת להיראות.

למעלה