יאללה,משחק

Gilliana

New member
אההה, זה קל

מאלדר לסקאלי ב-"רולנד" אחרי שהוא שאל אותה איך היה בחתונה והיא סיפרה שהחתן התעלף, חחחח. תורי: Um, not in the widely understood definition of that term מי אמר למי, באיזה פרק ובאיזה הקשר?

muldercrushed

New member
אוקיי!! אני פגועה!!

אם אין פה ציטוטים מפרקים שראיתי איך אני יכולה להגיב?!?! (אל תקחו ברצינות. לא באתי להעליב או משו. אני סתם מקרצצת. מי שלא רוצה לא חייב לקרוא את ההודעה הזו בכלל... ברצינות, אל תקראו, לא שווה לכם, נו?? המשכתם לקרוא?? טוב נו...) יש ציטוט אחד שאני רוצה לשים אבל אני לא יכולה כי אני לא יכולה לענות ולשים שאלה חדשה!! עהעהעהעעהעעעהעהעההה!!!! זהו. שיחררתי אדים.. אל תגיבו. לא צריך. ברצינות לא צריך...

pusher

New member
את צודקת בהחלט../images/Emo2.gif

גם אני לא עניתי על אף אחד!!

1Shir

New member
אופק שימי ציטוט במקומי..

ובשבילי התשובה לשאלה הזאת היא אלמנטרית.. בפרק "כימרה" (ככה קראו לו, נכון?) מאלדר לאשה שהוא התארח אצלה (לא צריך לזכור איך קוראים לה, נכון?! ותיאורים נוספים שלה עלולים להוות ספויילר) כמובן ההקשר היה שהיא שאלה אותו אם יש לו מישהי.. הקיצר אופק בבקשה אני מעבירה לך בשמחה את התור, ותגידי איזה פרקים ראית?!

muldercrushed

New member
תודה!! איזה נדיבה!!

והרי הציטוט: אוקי הוא די קל אז אל תצחקו: im not going to ask if you just said what i think you just said cause i know its what you just said!! מי למי ובאיזה הקשר?

pusher

New member
"מלחמת אוכלי הגללים"../images/Emo2.gif

בטלפון!! תורי
I know what I saw, Scully. And I saw you about to do the wild thing with some stranger. מי אמר למי ובאיזה הקשר?

adiville

New member
אוי ברור ../images/Emo8.gif

GENDERBENDER ! אחלה משפט
יאללה, מי רוצה לשים ?

המשפט הזה

עשה את הפרק היבש הזה לכל כך טוב.. בכלל היה מעולההה לראות את מאלדר מתפנק לו בביתיות לה הוא לא רגיל ומקבל יחס טוב .

adiville

New member
נכון ?? אחלה משפט !!!

בכלל היו כמה פרקים לא הכי הכי אבל פתאום מישהו אמר איזה משפט שנתן משמעות לכל הפרק

Gilliana

New member
אהההה, לא סתם סדרה ישנה

ה-סדרה בה"א הידיעה - "אני חולם על ג'יני" עם ברברה עדן ולארי הגמן שלימים הפך להיות הדמות הכי מפורסמת בעולם הטלויזיה - ג'יי.אר. יואינג ב-"דאלאס".

adiville

New member
אז רק ידעתי שזה קשור לחטיפה ../images/Emo8.gif

לארי הגמן אחלה שחקן !!!

לא הכל נכון

נכון זה מהפרק WITHOUT ונכון סקאלי אמרה את זה אבל היא אמרה את זה לסקינר אחרי שהם הבינו שהם לבד במערכה ...

Gilliana

New member
נכון, זה היה אחרי שדוגט עזב אותם

והיא אמרה לו (לדוגט) לפניכן משהו בנוסח Then you explain it - לגבי החייזר שלבש את דמותה.

לא זה היה לפני

זה היה מיד בתחילת הפרק כשדוגט מנסה להבין האם מי שראה זה מאלדר או לא וסקאלי מסבירה לו שזה חייזר והוא לא מאמין והולך ואז סקאלי פונה לסקינר ואומרת לו.

בפרק משתנה פיין בלאף

הוא אמר לסקינר ולבחור השני שאם הוא לא יחזור עד חצות שיאכילו את הדגים שלו

למעלה