יאללה,משחק

Gilliana

New member
זוכרת!!!

באמור פאטי, ב-"חלום" של מאלדר - הוא אומר את המשפט לילד בחוף הים.

Gilliana

New member
אוףףף, אני תמיד שוכחת להמשיך

למי ועל מי אמרה סקאלי את המשפט הבא ומה היתה התגובה שקיבלה? ?Like today? Wh... Where the hell did she go

יודעת!

לג'יני ה"חביבה" שעמדה במשרד של מאלדר ובתגובה היא קיבלה את תגובתו של מאלדר בשילוב ידיים והנדת הראש הסימן להעלמות ג'יני (דמט זה היה מאיזה סדרה ישנה) מי אמר למי ובאיזה סיטואציה? Listen, if you’re hiding anything, I swear, I will do anything, whatever it takes, I will find out what they did to her!

eve6

New member
כמעט

גם אני חשבתי שזה משם, אז בדקתי בתסריטים...וזה ממש, ממש קרוב...לגלות? (כי בדקתי בתסריט, אז זה לא פייר).

adiville

New member
לא נראה לי שיש תשובה מכיוון אחר אז

GO AHEAD......... ולא לשכוח גם לשאול שאלה חדשה

adiville

New member
סקינר למעשן יכול להיות ?

כאילו, נראה לי שזה קשור לחטיפה של סקאלי אבל לא מצליחה לשים את האצבע על הקטע המדוייק....

Gilliana

New member
לא סגורה על זה, אבל...

אני חושבת שזה One breath ומה שבטוח - מאלדר אמר את זה (ואם זה אכן שם אז הוא אמר את זה על סקאלי), אבל אני לא זוכרת למי. ואם זה נכון - אז אני אשאל את השאלה הבאה...

תשובה חלקית

אבל אני אקבל אותה בגלל שזו הייתה התשובה הכי קרובה. בכל מקרה הוא אמר את זה לד"ר דיילי ברגע שגילה שהיא בבית חולים וראה את מצבה הוא קצת התחרפן והתחיל לצרוח שם... אז תורך לשאול

Gilliana

New member
אהההה, ואללה נכון... ../images/Emo13.gif

טוב, אם כך הרי שאלתי: "I guess their parachutes didn't open" מי אמר למי? באיזה פרק ועל מי או על מה?

adiville

New member
טאצ'דאון !

מאלדר לסקאלי בפרק Die Hand die Verletzt על הצפרדעים שנפלו מהשמיים... שאלה : "Before anyone passes judgement may I remind you, we are in the arctic" מי אמר ובאיזה פרק ?

adiville

New member
ועוד שאלת בונוס לתותחים :

מה הקשר בין הפרק הספציפי שעליו שאלתי לבין עונה 5 בסידרה 24 ?

1Shir

New member
אני ראיתי רק עונות 1 ו-2

ולמה תודה לאל? כי זה ממכר?

לא, כי כולם רואים

אני אנטי מדברים שמתלהבים מהם עוד לפני שהם התחילו, ההיסטריה סביב 24 לפני שזה בכלל התחיל בארץ גרמה לי אנטי..

למעלה