יאללה,משחק

adiville

New member
דווקא הייתי אנטי 24 לפני שזה התחיל

ואז המורה שיחרר אותנו מוקדם מהקורס פסיכומטרי כי הוא מיהר ללכת הביתה לראות את הפרק הראשון אז ניצלתי את ההזדמנות להציץ גם...... השאר זה היסט(ו)ריה

ICE

מאלדר אמר בתגובה להתפשטותם אחר חיפוש הנגיף... כפרעליו אין לו במה להתבייש חחח שאלת המשך: As certain as I am of this life, we have nothing to fear when it's over. מי אמר למי, באיזה פרק ולמה?

1Shir

New member
איך את יודעת? (שאין לו במה להתבייש)

ולגבי המשפט אני חושבת שסקאלי אמרה את זה בפרק שהם נתקעו בסירה באיזור שגרם להם להזדקנות מואצת. לקח לי קצת זמן להיזכר אבל הכרחתי את עצמי.. עכשו רק השאלה אם זה נכון..

לגבי התשובה את צודקת

עכשיו תורך לשאול ולגבי עניין הבושה, אני פשוט חושבת שאין לו במה להתבייש כי זה באמת לא משנה. חוץ מזה את לא ראית "דווין ברי"????

adiville

New member
אכן "דווין ברי" הוא הוכחה

שלמאלדר אין בכלל במה להתבייש ! וגם ב-ANASAZI כשהוא מתעורר רק עם בוקסר במיטה של סקאלי

adiville

New member
סקאלי למאלדר ב- DOD KALM

עשו אותם כאלה מכוערים בפרק הזה
תיקים באפילה לגריאטרים
"Will you please explain to me the scientific nature of the 'whammy'?" מי אמר למי, באיזה פרק ועל מי נאמר The Whammy ?

יש מצב שבPUSHER?

נראה לי סקאלי אמרה.... אם זה נכון אז הנה הבא: you don't know me as well as you think you do מי אמר למי ובאיזה פרק?

1Shir

New member
מאלדר לסקאלי בסצנת המופת בפרק HOME?

ולגבי PUSHER לדעתי צדקת.. משפט - But it hasn't turned out that way זה קצת קשה אבל נראה אם תקלעו לראש שלי

היה קשה אני מודה

המשפט צלצל מוכר, אבל רק צלצל ולא הצלחתי להבין מאיפה. חשבתי וחשבתי ואז זה קפץ לי לראש דמט זה נאום הקרירה של סקאלי, היא רוצה להתפטר מאלדר מנסה לשכנע אותה שלא.. הסרט!!! שיר, הבאת אותה באמת בשאלה קשה הנה שלי: The FBI likes to keep our work on these cases very hush-hush כרגיל, מי אמר ובאיזה פרק...

1Shir

New member
תותחית, אין עלייך! כל הכבוד, עינת

והאמת שאני יודעת בדיוק מאיפה המשפט הזה, למעשה אני אפילו נזכרת שפעם חשבתי בעצמי לשים אותו כאן במשחק כציטוט..
אבל אני מעדיפה לא לענות ולתת גם לאחרים להשתתף...

את האמת?

עזר לי שחשבתי קצת כמוך וניסיתי להכנס לראש שלך ולחשוב מאיפה תביאי ציטוט.. אז זה הצליח.

adiville

New member
זה היה קשה ! Terms of endearment

מאלדר ביקש מהשריף לא לחשוף את העובדה שהוא שם כדי לא לעצבן את ספנדר (או משהו כזה...) הנה משפט שתמיד קרע אותי מצחוק : So you’re refusing an assignment based on the adventures of Moose and Squirrel? מי אמר למי ובאיזה פרק ?

אויש זה קל

מאלדר לסקאלי ב NEVER AGAIN.... והנה משפט קל מאוד: And at some point, you just have to accept that the only way those you love are going to survive is if you give up.

adiville

New member
ONE SON

מאלדר לדיאנה (הנבלה) פאולי. For those of you who don’t know already, this one’s important to me. So let’s do it right. מי אמר, באיזה הקשר ובאיזה פרק ?

נראה לי שרק שתינו פה

אז אני אענה. זה היה בתדריך שמאלדר עשה אחרי שה"חבר" לשעבר של סקאלי חטף אותה.. הצהרת אהבה שאין כמותה כשזה יוצא מפיו.. Did you catch the bouquet? מי אמר למי למה ואיפה?

pusher

New member
אין לי שום מושג

גאד כמה שכיף לשמוע ציפורים מצייצות על הבוקר!חוץ מעורבים מטופשים

למעלה