יאללה,משחק

pusher

New member
יאללה,משחק../images/Emo35.gif

מאיפה הדו-שיח הבא?:(זה יהיה קל
,אחח אני מתה על הקטע הזה ) "ELLEN: And, of course, it helps if you can find a man. SCULLY: Know of any? ELLEN: Yeah, they're disappearing faster than the Brazilian rain forest. What about that guy you work with? SCULLY: Mulder? ELLEN: Yeah, I thought you said he was cute. SCULLY: He's a jerk. He's not a jerk, he's erm, he's obsessed with his work. "

הנה

אבל שלי שאלה עם סעיפים And wherever Mulder is right now... he better damn well be smiling א. מי אמר את המשפט הזה ב. למי נאמר המשפט הזה? ג. באיזה פרק ובאיזו סיטואציה...

Gilliana

New member
אההה, את זה אני זוכרת טוב...

סקאלי אמרה את המשפט לדוגט ב-Without אחרי שהוא אמר לה שהיא מתחילה להשמע כמו מאלדר בעצמה.

Gilliana

New member
ומרוב התרגשות שידעתי את התשובה

שכחתי לשאול שאלה חדשה, חחח... אז הנה, עם אותם סעיפים כמו של עינת - מי אמר למי ובאיזה פרק? Every problem has a solution

adiville

New member
תשובה

האיש המעשן לקרייצ'ק בפרק SLEEPLESS מתוך עונה 2. תורי (זה קל) : How can I get it off my fingers fast without betraying my cool exterior?

adiville

New member
צריך לדייק

זה היה בחלק הראשון של "טומז" שנקרא SQUEEZE ומה עם שאלת המשך ?

רוצה דיוק?

הנה דיוק: מאלדר וסקאלי מצאו את החור בקיר שבו קר טומס, הם ראו את כל החפצים שהוא גנב מהקורבנות ואז מאלדר נגע בקיר ועל אצבעותיו היה מעין משהו צהבהב שומני הם הריחו את זה ואז סקאלי אמרה שזה מריח כמו מרה אז מאלדר אמר לה האם יש דרך להוריד את זה מהאצבעות שלו מבלי שהבעת הקול שלו תיפגע.... שאלת המשך: I have seen the life on this planet, Scully and that is exactly why I am looking elsewhere. מי אמר ובאיזה פרק?

adiville

New member
לא התכוונתי לעצבן...

רק התכוונתי לציין את ההבדל בין TOOMS ל SQUEEZE

לא מה פתאום. לא עיצבנת

וסליחה אם זה נשמע ככה (רק בקריאה נוספת חשבתי שזה יכול להשמע ככה).. תזכורת לעצמי: בפורום לא שומעים נימת דיבור.. וצדקת לחלוטין, פשוט סתם דיברתי בטלפון בזמן שעניתי ולא היה לי כוח לפרט..

1Shir

New member
זה מאלדר ב-unnatural מעונה 6

ומופיע בגוף הציטוט שהוא אומר את זה לסקאלי.. מי זוכר מתי נאמר המשפט הבא?: You can build it again

למעלה