פסח נו נפרגן לחג. אורנג או סלקום?
S SRonush New member 2/4/07 #69 סלקום../images/Emo41.gif [בשבילי הכוכב זה..לא אתה, מצטערת ] אחח יהלילילילי. משקפיים או עדשות?
B B bas New member 2/4/07 #70 עדשות למרות שזה מעצבן =/ איזה שנה העדפתם/מעדיפים? 2005/2006 או אפילו 2007?
C Covers girl New member 2/4/07 #71 אהההה!!1111../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איך היה עם זה בסוף? ונענה כבר לשאלה. משקפיים, הכי אחי! דיסקים ישראלים או חו"ליים?
אהההה!!1111../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איך היה עם זה בסוף? ונענה כבר לשאלה. משקפיים, הכי אחי! דיסקים ישראלים או חו"ליים?
T TauberiT New member 2/4/07 #77 שחור! ../images/Emo6.gif גיליתי שזה ממש מתאים לי ואם אנחנו כבר בענייני בנות- [ובהמשך לויכוח המאודדד רציני שלי עם חברה שלי...] חזייה עם ברזל או בלי ברזל? [תודו שבלי ברזל זה הכיייי נוח ]
שחור! ../images/Emo6.gif גיליתי שזה ממש מתאים לי ואם אנחנו כבר בענייני בנות- [ובהמשך לויכוח המאודדד רציני שלי עם חברה שלי...] חזייה עם ברזל או בלי ברזל? [תודו שבלי ברזל זה הכיייי נוח ]
ת ת מ ר מ ו ר New member 2/4/07 #78 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בלי ברזל זה אולי הכי נוח אבל גם הכי לא מחזיק כלום, אז ברזל [טוב בסדר בואו נשתוק :] ] נמנמ.. שעון מעורר בפלאפון או מתקתק מעצבן כזה ליד המיטה שכל הלילה מתקתק במוח?
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בלי ברזל זה אולי הכי נוח אבל גם הכי לא מחזיק כלום, אז ברזל [טוב בסדר בואו נשתוק :] ] נמנמ.. שעון מעורר בפלאפון או מתקתק מעצבן כזה ליד המיטה שכל הלילה מתקתק במוח?
ג גיא לידר New member 3/4/07 #85 דווקא אני בקטע של עם ברזל ../images/Emo3.gif בארור שבפלאפון אוזניות או רמקולים? O:
י יפנית או סינית New member 3/4/07 #99 אוזניות [כי יש שירים שאמאבא לא חייבים לשמוע ] הופעת קיץ אנרגטית או הופעת פסנתר מרגשת?
S shaaaaani New member 5/4/07 #105 הופעת קיץ../images/Emo47.gif אמ. רחוב הקינג ג'ורג או המלך ג'ורג? XD סתם נו. ת"א [או משו בסגנון] או כפר נידח בקצה העולם?
הופעת קיץ../images/Emo47.gif אמ. רחוב הקינג ג'ורג או המלך ג'ורג? XD סתם נו. ת"א [או משו בסגנון] או כפר נידח בקצה העולם?
א אשה שמחלקת ממתקים New member 2/4/07 #74 חחחחח טלטאביז ללה...כי היא פשוט צהובה שירים שעברי נתן ..שרית חדד או רוני סופרסטאר?