קוקי זה מלך
י ירדן88 New member 31/3/07 #18 בכיף!!../images/Emo24.gif נו אבל אני לא גרופית שלה..אני מכירה רק שלוש ארבע שירים .. אבל עדיף על דנה.
ז זקנת השבט1 New member 31/3/07 #13 ../images/Emo45.gif רק אלה שמבינים ועושים נכון (לא האשכנזים ). זה מלא בכולסטרול, משמין פחד, טעים שאי אפשר להפסיק לאכול, ואני מכינה כל שנה
../images/Emo45.gif רק אלה שמבינים ועושים נכון (לא האשכנזים ). זה מלא בכולסטרול, משמין פחד, טעים שאי אפשר להפסיק לאכול, ואני מכינה כל שנה
מ מטפל The New member 1/4/07 #48 סבתא שלי עושה משהו כזה, מין לביבות מצה, שזה הכי טעים בעולם ומשמין פחד, וקוראים לזה בורמוליקוס. [כל עדה והשם שלה לבורמוליקוס? ]
סבתא שלי עושה משהו כזה, מין לביבות מצה, שזה הכי טעים בעולם ומשמין פחד, וקוראים לזה בורמוליקוס. [כל עדה והשם שלה לבורמוליקוס? ]
T Tamar38 New member 2/4/07 #57 מה?../images/Emo2.gif זה דה באסט אבל יותר טעים לחם מטוגן! ( נו, אותו דבר רק עם לחם..)
ג גיא לידר New member 2/4/07 #65 ../images/Emo155.gif../images/Emo41.gifממשיך מפה../images/Emo41.gif../images/Emo155.gif כי שם סתם עומו אמ... שתי החיות מטומטמות. בועות מקצף אמבטיה או בועות סבון שאתה עושה? *אהמאורעדאהמ*
../images/Emo155.gif../images/Emo41.gifממשיך מפה../images/Emo41.gif../images/Emo155.gif כי שם סתם עומו אמ... שתי החיות מטומטמות. בועות מקצף אמבטיה או בועות סבון שאתה עושה? *אהמאורעדאהמ*