גיטרה סרט- בופור או הבועה? D:
N Naych New member 1/4/07 #31 מרכולית תל יצחק!!!111 נו היה בא לי שוב אמממ... אז.... תותים עם סוכר או קצפת?
M MaaYanGa New member 1/4/07 #32 עם סוכר! אתם כבר יודעים שקצפת עושה לי בחילה|-B אממ טיול- ברגל או במכונית/כל כלי רכב אחר?
T TauberiT New member 1/4/07 #33 ברגל!! מלך האריות או ספר הג'ונגל? [או כמו שאני המוכשרת אומרת- מלך הג'ונגל או ספר האריות? ]
O o r a n o o s h New member 1/4/07 #34 מלך הג'ונגל!!! סתם סתם מלך האריות ההאאאמממממ.... מתמטיקה או לשון?
ג גיא לידר New member 1/4/07 #38 ../images/Emo6.gif בארור שבייגלה! רק כי רוני שונאת במבה דף או בריסטול?
מ משו אמיתי New member 1/4/07 #39 איך אפשר?! ../images/Emo2.gif במבה זה חלק מאבות המזון! אה, ודף. שוקו חם או קר?
S SRonush New member 1/4/07 #40 שוקו חם. אני שונאת במבה? אני מנסה להגמללללל. אני כמו דני. מכורה לבמבה ]; איכס, בייגלה זה בכלל מגעיל! ציור או רישום?
שוקו חם. אני שונאת במבה? אני מנסה להגמללללל. אני כמו דני. מכורה לבמבה ]; איכס, בייגלה זה בכלל מגעיל! ציור או רישום?
ג גיא לידר New member 1/4/07 #41 ברור שחם ../images/Emo99.gif. ועוד יש לי מתכון בחתימה ממ.. פלאפון או פלאפון? [נ.ב- רוני לא שונאת במבה רוני מכורה לבמבה [כמו דני ]. אז אני מתקן ובוחר במבה ]
ברור שחם ../images/Emo99.gif. ועוד יש לי מתכון בחתימה ממ.. פלאפון או פלאפון? [נ.ב- רוני לא שונאת במבה רוני מכורה לבמבה [כמו דני ]. אז אני מתקן ובוחר במבה ]
T Tamar38 New member 1/4/07 #45 מסנגר../images/Emo99.gif האלופה או השיר שלנו?? וואי איזה אלכסון ניהיה פה..