יאללה, משחק!!!!!!!!!!!!

tool2

New member
אמממ... קשה...

הייתי הולכת על טרוי כי הוא העביר לה את הזמן :) טוב..... מה עדיף? אימא של מאק האמיתית או ה"מזוייפת"?

karyn

New member
האמא האמיתית

מה עדיף? שדאנקן היה אונס אותה במקום שזה היה נעשה בהסכמה? או כמו שזה היה מקודם שזה נעשה בהסכמה?

ברור שבהסכמה!

אוי חמודים..
אממ מי יותר מתאימה לצאת עם קית', אימא של וולאס או היועצת מהביצפר של ורוניקה?

tool2

New member
אימא של וואלאס

מה עדיף? כשורוניקה התחפשה לפאקצה בביצפר ההוא או כשהיא התחפשה ל"יצאנית" משנות ה80?

Lirchu

New member
חחח הפאקצה! כמו שאמרת..חח

חח אוקיי ולשאלה: מה עדיף לשיר פתיחה : We used to be friends (אם ככה כותבים את זה
) או שיר אחר??

Lirchu

New member
היועצת של הבצפר!!!

בכל זאת, היא חיפשה דרכים להקל על ורוניקה בקטע של הקשר שלה עם קית'... (היא התחשבה בה וזה יפה). אממ שאלה: טרוי+ורוניקה או ליאו (השוטר)+ורוניקה... ממש אין לי שאלות כרגעעע סורייי

עונה על 2 השאלות חחח

1.כשהיא התחפשה לפאקצה כי היא היתה ממש מצחיקה.. 2.טרוי וורוניקה כי הם זוג יפה ... ליאו סתם עיצבן אותי והיה שטיח לרגלי ורוניקה... <למרות שיש בו איזה מתיקות מסויימת...> ולשאלה: מה יותר מתאים לשחקנית של ורוניקה
ורוניקה או קריסטין???

Lirchu

New member
KRISTEN

שאלה:מה היה עדיף? הקטע שהיא גילתה מה קרה במסיבה של שלי פומרי או כשהיא גילתה מי הרוצח שרצח את לילי? (תודה טלי!!!!!
)

כשהיא גילתה מי הרוצח

לא הכי אהבתי את הפרק שהראו מה קרה במסיבה... הוא עצבן אותי כי ירדו על V... שאלה: מה הקטע הכי עדיף עליכם
<בפרק עם הגניבת כלבים> כשורוניקה באה לאיזה ילד אחז שמתח את זאתי שגנבו לה ת'כלב ואמרה לו => "מזל טוב כרגע הוכתרת
לג'וק הכי גדול וכו'..." או כשביא איימה על דיק בהריסת הסקייט בורד החדש שלו עם המכונית <בפרק שמראים מה קרה במסיבה של שלי פומרוי...>

Lirchu

New member
גניבת כלבים...זה היה עצוב ../images/Emo7.gif

שאלה בקשר לשאלה הקודמת: מה זה היה, סקייטבורד או גלשן???

tool2

New member
מה עדיף?

הקטע שורוניקה שרה או הקטע שהיא בוכה? חחח שני רגעים שונים לגמרי אבל שניהם יפים

חותםםם

New member
אממ..

קשה!! אבל..שהיא שרה
אני יותר אוהבת רגעים כאלה מאשר דרמטים
איזה פרק? הפרק שורוניקה שרה? או הפרק שלוגאן מכין מצגת על לילי?

שהיא שרההההההה

היא הפתיעה אותי
ולשאלה: מה יותר מתאים לורוניקה<כדמות> החיים לפני המוות או החיים אחרי???

Lirchu

New member
אחרי!!!../images/Emo26.gifהסבר...

לפי כל הפלאשבקים נראה שורוניקה הייתה ילדה טובה כזאת...תמימה...ולילי תמיד הייתה אומרת לה קצת יותר להעיז, קצת להראות יותר מעצמה, קיצר לקבל יותר ביטחון עצמי!!! וזה מה שבאמת קרה אחרי המוות של לילי אני חושבת שאם זה לא היה קורה היא לא הייתה מקבלת כזאת תפנית בחיים שלה, וזה כמובן מה שעשה את התוכנית יותר מעניינת.
שאלה:מה עדיף, שורוניקה ווואלס יהיו אחים (כמעט כמו שהיה מתוכנן) או להישאר כמו שהם עכשיו...(לאור כל מה שקרה בין קית' ואליסיה זה לא קרה אבל תפעילו קצת דמיון...
)

ת'אמת???

שהם יהיו אחים
אני חושבת שיהיו מזה צחוקים והם מתאימים ליהיות אחים
נראה לי שבעונה השניה זה יקרה לפי מה שקרה בסוף פרק 22
ושאלה:איזה שם יותר מתאים לטדי דאן
טדי או דאנקן

Lirchu

New member
חחח קית'! חמוד שלייי!!!!../images/Emo150.gif

גידל בת כזאת מושלמת...מגיע לו כל הכבוד!!! אתם לא חושבים?

למעלה