יאללה, משחק!!!!!!!!!!!!

snoop cat

New member
נראה לי דוקא שמדיסון...

כי "אחותה" הקטנה כזאת ילדה חכמה ומוכשרת והיא כ"כ רוצה דמות לחיקוי ומה יש לה? את מדיסון הפקאצה? בזמן שהייתה יכולה להיות לה כזאת אחות טובה וחברה טובה כמו מאק. ממש היה לי עצוב לראות את הפרק הזה...
ועוד בתור בת יחידה...

עצוב עצוב, אבל פתטי נורא

שמתם לב לזה שכל המשפחה של מאק (לא הביולוגית) הייתה עם שיער בלונדיני ( כמו של מדיסון) חוץ ממנה??? ולכל המשפחה של מדיסון יש שיער חום (כמו למאק) חוץ ממנה....... בעעעעעעעעעעעעע...
. ועוד נקודה למחשבה- שמתם לב שלכל המקובלות ה הבלונדיניותCHEERLEADERS קוראים במקרה מדיסון???

אנשים, אתם אמורים לענות,

וגם לתת שאלה אחרת... לא משנה, אני אשאל... אההההממממ.... מה יותר עדיף- ההתמזמזות של ורוניקה ולוגן בשירותים של הבנות, או ההתמזמזות שלהם בבית של לוגן? ומי שעונה חייב להביא שאלה אחרת!- או אחרת- כל המחשק יתקע!!!!

karyn

New member
התמזמזות בבית שלו

והנה שאלה מה היה עדיף יותר? שדאנקן יהיה הרוצח של לילי? או ש אהרון יהיה הרוצח? למרות שאנחנו יודעים מי רצח אותה מי הייתם מעדיפים שזה יהיה?

חותםםם

New member
ברור ש..

אהרון! אם זה היה בסוף דאנקן הייתי מתאבדת
ושאלה.. מי חשבתם שרצח את לילי? סלסט? דאנקן? אחר? [אם אחר תגידו מי] [אני יודעת שזה לא שאלה מה עדיף..אבל פשוט מעניין אותי מה חשבו..]

אני חשבתי שאהרון לקראת הסוף..

אממ.. מי יותר עדיפים ביחד..
מג ודנקן או לוגן וקייטלין (פריס הילטון) מהפרק השני??

חותםםם

New member
אמממ..

מג ודנאקן! רק כי אני לא יכולה לסבול את לוגאן עם מישהי אחרת חוץ מורוניקה.. חיחי ורוניקה אחרי המוות של לילי? או לפני?
מסובךךךך

tool2

New member
ברור ש

אחרי!!! אח"כ איך היינו מקבלים את האישיות הפלפלית והחמוצה הזאת של ורוניקה שלנו? חח :) אוקיי.. מה עדיף? הלוק של ורוניקה לפני או אחרי המוות של לילי? למרות שבכל מקרה היא תהיה יפה :)

Lirchu

New member
גם וגם!....תלוי

תלוי בלוק שלה..כי כשהיא הייתה עם השיער הארוך זה היה יותר מתאים ללוק של הילדה הטובה וכו'...שיער קצת זה יותר ספורטיבי תומבוי כזה...חח אבל היא מדהימה בכל מקרהה!!!!... שאלה: היה מתאים אם היו עושים "קטע" בין ורוניקה לוואלס?
(קצת לא קשור, ולא לעניין חח אבל סתם כדי לגוון...)

חותםםם

New member
נמנמ..

וויבל [?] חח טרוי הוא רע! BAD TROY! [ככה כותבים טרוי?
] ואממ.. מי יותר מתאים? דאנקן וורוניקה? דאנקן ומג?

אממממ בע החלטה קשה

אמממ נראה לי שוואלס... למרות שגם ויביל .. אבל וואלס יותר.. ולשאלה
מי יותר דרמתי
לוגאן או דאנקן

karyn

New member
אוקי לוגאן הסבר בפנים

לוגאן יותר דרמטי כי הוא התמודד עם דברים יותר קשים ולשאלה: איזה פרק עדיף? פרק 1? או פרק22?

חותםםם

New member
את האמת..

אני לא כל כך זוכרת את פרק 1
חיחי אז 22..אז מגלים את כל האמת ורק האמת [מואהאהאהאהאה
] מה עדיף? ורוניקה עם שיער ארוך? ורוניקה עם שיער קצר? שאלה לא קשורה

קצר

מה היה יותר יפה בפרק ה-4, הפלאשבק של ורוניקה, לילי, דנקן ולוגן ב"מסיבת סיום הפרטית שלהם" שהם משחקים אמת או חובה בלימוזינה, או שהם מטיילים על החוף ומי שלא עשה משהו צריך לשתות..?

karyn

New member
שהם עושים אמת או חובה זה כזה חמוד!

ולשאלה מה עדיף? קית' מארס? או ליאן מארס?

למעלה