יאללה, משחק!!!!!!!!!!!!

חותםםם

New member
ברור ש..

ליאן!! היא כזאת מאמיייייי ססססתתתאאאאםםםם איכס ליאן מגעילה אותי!! ככה מתייחסת לבת שלה?? eרN!טה
איכסה!! ברור שקית'!!!
[ליר ליר מזכיר לך משו?] מה עדיף? אהרון אקולס? ליאן מארס?

ברהה1

New member
אממ..

ליאן, בכל זאת , היא ביצ' אבל לא רוצחת. מה יותר עדיף? המורה המחליפה לשיעור תקשורת או המורה שלפניה שנכנסה להריון?

מיס דניאלס (המורה שלפניה)

כי לשניה היה קול נוראי..
וזה מורה לשיעור עיתונאות.. מי יותר עדיפה, קארי בישופ (זאתי עם הסיפור של המורה שהכניס את חברה שלה להיריון) או מדיסון (זאתי שהסתבר שהביאה לורוניקה את המשקה)?

karyn

New member
מדיבון היה הרבה יותר מענין

מי עדיף יותר? צסטר (הכלב של מנדי) או באקאפ (הכלב של ורוניקה)

../images/Emo107.gifבאק אפ../images/Emo107.gif

הוא כזה חמווד <היה לי מה זה מוזר כשדיברתם על ליאן.. כי גם לי קוראים ככה חח> ולשאלה
תיכון נפטון או התיכון השני שורוניקה הלכה אליו <שכחתי איך קוראים לו
> כאילו היא תלמידה חדשה

תיכון פאן

ככה קוראים לתיכון השני. דרך אגב- יש לך שם יפה מאוד! מה עדיף- השיער שהיה לוואלס בהתחלה, המעין אפרו הזה, או השער שהיה לו אח"כ- המעין צמות/חלק/לא מובן הזה שהיה לו בהמשך העונה?

snoop cat

New member
אוקיי, את מי...

יותר אהבתם לשנוא בפרק 1? לוגן או וויביל?
לגבי השיער של וואלס - הצמות נראות יותר טוב. האפרו צריך להשאר איפה שהוא שייך - בסבנטיז!

אף אחד מהם...../images/Emo4.gif

התאהבתי הלוגן מהפרק הראשון, רע או לא רע. לא אכפת לי...
.בקשר לוויביל- היה לי ברור שהוא יהיה בהמשך מן אח גדול של ורוניקה שישמור עליה... ואכן כך... I SEE THROUGH THEM... בקיצור- אף אחד!!!! מי עדיף- דנקן קיין או לילי קיין?

ברור שדנקן ../images/Emo99.gif

עכשיו שאלה קשה..
מה הכי יפה לורוניקה בשיער: מתולתל, חלק ישר כזה, או צמות?

karyn

New member
ברור שחלק/ישר!

מה עדיף יותר? מיטת מים (אם אתם זוכרים קית' הביא לורוניקה מיטת מים) או מזרון רגיל...

חותםםם

New member
מיטת מים רולזזזזז!!

חחח.. מה עדיףףף? לוגאן בתחילת עונה? לוגאן בסוף עונה? הווו מעניין חחח..סתם לא היה לי מה לשאול

monika bing

New member
ברור שבסוף

אחרי שהוא עבר את כל השינוי למרות שגם בתור הילד הרע הוא היה חמוד!!! מה עדיף בתור החבר\ה הכי טובים של ורוניקה לילי או וואלאס??

חותםםם

New member
נמנמ..

אני אוהבת את ג'ייק..הוא הרג אותי שהוא בכה ואמר לאהרון "YOU KILLED MY DAUGHTER" אם ככה כותבים
אז..ג'ייק קיין
סלסט קיין או לין אקולס?

ברהה1

New member
לין אקולס..!

היא הייתה כזאת בוביי!! אממ...השוטר שורוניקה יצאה איתו או טרוי?

אמממ מאג

אהבתי את מאג!!! במיוחד את הפרק כשגילו שהיא מאומצת זה היה פרק עצווווב
ולשאלה: הקמע של הפירטים <
> או הקמע של העזים <עז>???? סורי אבל לא היה לי מה לשאול..

karyn

New member
הקמע של הפירטים

אהם היה את הפרק הזה שחשדו במישהו שהוא רוצה לפוצץ את בית הספר והוא חיבב את ורניקה אז הוא או הסוכן הסמוי?

snoop cat

New member
זה שחשדו בו - הוא היה דווקא חמוד...

השוטר הסמוי יצא מניאק! אגב, זה לא היה ג'ונתן טיילור תומאס מ"שפץ ביתך"?... אוקיי - דיק או ביבר?

ביבר..../images/Emo3.gif

חחחחח הוא נראה כזה מסכן..
זה משעשע אותי.. ודיק ממש אידיוט. אוקיי שאלה קשה, טרוי או ליאן?

למעלה