יאללה, משחק!!!!!!!!!!!!

snoop cat

New member
כמה תשובות:

1. האופי שאחרי המוות הרבה יותר מתאים. היא הפכה מילדונת תמימה לבחורה שנונה ומפולפלת - כולנו היינו מתות להיות כמוה, לא?
2. לדעתי יותר מתאים לה השם ורוניקה, אבל זה כי התרגלתי I guess... מה עדיף: הסצנה שלוגן נשבר ובוכה בזרועותיה של ורוניקה או הסצנה שורוניקה מגלה שדאנקן שכב איתה במסיבה ובוכה?

karyn

New member
הסצנה עם לוגן../images/Emo99.gif

אם הייתם יכולים לראות את כול העונה השנייה לפני יציאתה לארץ מה הייתם מעדיפים? לראות את העונה השנייה? או לחכות עד שהיא תגיע!

ברוווווווווווור שלראות ולא לחכות...

אין לי סבלנות לחכות, חוץ מזה שאין לי בכלל הוט, אז זה בעייתי... זה מה שעשיתי עם העונה הראשונה... עכשיו שאלה, אולי קצת טפשית, אבל אני באמת התלבטתי בזה- אם היו לכם את כל הפרקים (או את הDVD, כשהוא יצא). ועוד לא ראיתם אותם ב-כ-ל-ל, מה הייתם מעדיפים (וגם בסופו של דבר, מה ייתם עושים)- לעשות מרתון היסטרי ולראות את כל הפרקים תוך יום-יומיים, או לשמור פרק או שניים, פעם בשבוע??
. (אני ראיתי את כל העונה הראשונה תוך יומיים...
).

tool2

New member
לראות כל יום

כי אז יהיה לך למה לחכות כל יום לתקופה ארוכה :) מה עדיף: שורוניקה תישאר בלונדינית או תצבע לחום?

liorinka

New member
בלונדיני=) זה מדהים להה!!

קיט מארס עם ליאן או עם אמא של וואלס?

monika bing

New member
אמא של וואלאס

איכס ליאן הזבל הזאתתתתת שתיגמל מאלכוהול ואז נראה.... אוקי מה עדיף שבעונה השנייה לוגן יגרום לורוניקה לקנא ואז היא תבין שהיא עדין אוהבת אותו יותא מאשר את דאנקן! או שהיא פשוט תראה שהיא כבר לא מרגישה כלום לדאנקן וללוגן יש לה רגשות!! חח סתם שאלה דימיונית דפוקה...

oriane5

New member
איך אף אחד עוד לא שאל את זה?!?!

מה עדיף כחבר של ורוניקה: דאנקן או לוגן? (אישית, דאנקן כי הוא יותר חמוד ואני שונאת שלוגן כל הזמן מחייך וחוץ מזה דאנקן הוא הסול מייט שלה)

buffgirl

New member
לוגן. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

סתם כי דאנקן מעצבן. ורוניקה של פעם [לפני רצח לילי] או של עכשיו?

karyn

New member
חח לא שואלים כי כולם יודעים את התשו

התשובה! הוא! תופים דהם דהם לוגן

למעלה