יאללה, וידוי!

De-Panther

New member
מניאק... אני מקווה שהיא תחלים בקרוב

ושתמצאו את המניאק הזה

אוי ../images/Emo10.gif

עצוב, עצוב, עצוב. ובמיוחד כשחושבים על זה שהקטנה בטח היתה במצב רוח כל כך טוב וחיובי, והלכה להתלבש לקראת החג אחרי שעזרה לסבתא לסדר. זה מסוג הדברים ששוברים לי את הלב.

m L m

New member
שתרגיש טוב

שעתיים זה כסף קטן...

אנחנו בילינו ארבע וחצי! כן, כן. ארבע וחצי שעות בפקקים. היה אחלה!

מוּסקט

New member
תמיד - אבל תמיד

יש איזה גאון שמביא משהו כל כך useless שזה פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש. הפעם - גיסתי הביאה לי מגש. אבל לא סתם מגש אלא מגש שלא נכנס לשום ארון, אי אפשר לאחסן אותו ומלבד לתלות אותו על הקיר כתמונה נורא מכוערת לא יכולתי לחשוב מה לעשות איתו. כל הזמן הלכתי מסביב וחיפשתי לו כתובת: מתחת למיטה? בבוידעם? במסתור הכביסה? מעל המייבש? מה עושים עם מגש ענקי? מזל שיש לי אבא מעצב - שמיד אמר: שולחן. והולך להיות לי שולחן פינתי בסלון ארבע רגלים-מגש-וזכוכית מלמעלה. באמת הגיע הזמן לזרוק את שולחן הילדים המגעיל שאני מכסה כל הזמן במפה כדי שלא יראו אותו. ומעז יצא כבש. וגיסתי? שתתעלף מה 'כפת לי.

צימעס

New member
דיסק *שהזמנתי*

- ספר בישול (משפחתי) לילדים (אני משערת שארשה להם לחרב את המטבח. כבר השווצתי בבני שעשה אתמול סלטונה לארוחת בוקר וקצר מחמאות מכולם-פרט-לאמא?). מהעבודה של האיש: - מפת שולחן (בגודל שמתאים לשולחננק שלנו) לבנה (יש לנו רק אחת בז' בשבילו). - ספר בישול פסח של על השולחן. מעולה. הכל.

למעלה