יאללה, וידוי!

n k

New member
אלברשטיין

לקח לי קצת זמן לקלוט שאת לא פותחת את המילון בעמוד אקראי ומגיבה במילה האקזוטית ביותר שאת מוצאת.

צימעס

New member
../images/Emo6.gif

שומעת אותו עכשיו פעם ראשונה, ונורא-נורא מרוצה. מלכה (הגעתי ל מ')

אצלנו נהוג להביא מתנות רק להורים

ולאחיינים אבל אחד האחים שלי פישל והביא לנו צמחים לשתול בגינה. אם הוא חושב שהוא גרם לי להרגיש לא נעים שאני לא הבאתי לו כלום שישכח מזה. עלי לא עובדים המשחקים הפולניים האלו. גם אחותי הביאה מתנות אבל זה לא נחשב כי היא לא אחות בדם אין לה את אותם הגנים וגם לא את אותם ההורים אז החינוך שלה קצת מקולקל. היא תמיד הייתה מוזרה כזו שמביאה מתנות בכל אירוע. קיבלתי ממנה סבון טבעי שהיא עושה בעצמה. חוצמזה קיבלתי מההורים מתנה מוקדמת "פסח ישראלי בהגדות מהקיבוץ" ספר נפלא עם דוגמאות וסיפורים על התפתחות ההגדות בקיבוצים. ומאמא קיבלתי גם את "עוץ לי גוץ לי" שהיה לה בספריה בשני עותקים.

אטיוד5

Active member
טוב, אבל ...

למה כזה פרצוף? בסדר שהייתי בו בעל הבית לימד את הזאטוטים פרק בתורת המתנות והמסחר. כשהביאו לו את האפיקומן הוא הסביר להם שהוא יסתדר טוב מאוד גם בלי האפיקומן.

D o r o t h y

New member
אני קיבלתי מההורים

סט מגבות (שלמען האמת לא היה לי אפילו כוח לפתוח, אז אמא שלי פתחה כדי להראות לי מה יש בפנוכו) בשנים האחרונות ההורים שלי התחילו לקנות לנו מתנות לראש השנה ולפסח. דווקא שימח אותי לקבל מגבות, אני בדיוק צריכה. אבל עוד לא הבאתי את החבילה מהבית של ההורים.

yaeli1974

New member
מה שער החליפין

של קרונות דניות, והאם הן עוד בשימוש? כן כן זה מה שקיבלתי מסבתא שלי, (כנראה מרוקנת את הבלטות) שאני לא זוכרת בכלל שהיא אי פעם היתה בדנמרק, וכמובן שגם היא לא. הייתכן ששותלים לה דברים בקרמיקות?

דווקא מתנות שוות:

* מהעבודה קיבלנו מולטי-שף (או איך שלא קוראים למחבת חשמלית כזאת מטפלון). * ובגלל שאני אחמ"שית קיבלתי גם צ'ק לפסח. * מסבתא את "אגי משעול - מבחר וחדשים". * מהדודה מארה"ב דיסק של "אורפאו" של גלוק (עם קתלין פרייר), ו- DVD של "אותלו" עם דומינגו. * מהדודה מהקריות דיסק של אסתר עופרים. * מהדודה מהצפון שרשרת (שהיא עשתה. היא עושה דברים נורא נורא יפים), בושם וקרם גוף.

m L m

New member
אני לא קיבלתי מתנות

אבל קיבלתי המון מתנות יפות ליומולדת. נקרא?!

למעלה