יאללה הרגתם תפורום

osiiiii

New member
יאללה עוד פדיחה!! חחחח

לפני חצי שנה בערך.. אז היו לי שכנים זוג צעיר כזה בני 25 משו כזה. אז יומחד ירדתי לאחת השכנות כי הייתי צריכה להביא לה משו שביקשה ממני. והייתי עם מכנס דייגים .. ורצתי במדרגות. ופתאום השכנה הצעירה (אוחחח כמה שהיא יפה!!) כזה באה לפתוח את הדלת והיא הסתכלה עלי ולא יודעת איך המכנס נפל לי..

osiiiii

New member
חחחח..

דיי זה היה מביךך!! אבל אפעם לא הייתה לי בעיה שאנשים יראו אותי עם תחתונים..

ferdinand

New member
גם לי יש.....

זה היה כשרק התחלתי להבין.... וגיליתי דרכים "שונות" לשימוש ב... מלפפון! .... ניכסתי איתו לאמבטיה. כשיצאתי, שכחתי אותו שם!!! והחברה שלי אז, נכנסה אחריי, ומצאה אותו....

ferdinand

New member
אפשר להגיד...

שפיספסתי את הזדמנות חיי
(להסביר לה - לא רק איך משתמשים, אלא גם למה, ומי אני.........) והיום אגב, היא אשתי, ועדיין לא יודעת! ת'אמת הייתי כל-כך נבוך, שלא ידעתי איפוא לקבור ת'עצמי!

ForbiddenSoul

New member
שמע, אם היא תראה לאיזה

פורומים אתה נכנס, היא תדע. וחוץ מזה, אף פעם לא מאוחר מידי! מתן

ferdinand

New member
כן, אם היא תראה....

אלא שמאז, אני לא משאיר מלפפונים בחוץ!

Mis Anna

New member
יואווו

איזה באסההה למה לא סיפרת לה עד היום? אתה לא חושב שזאת זכותה לדעת לפני החתונה?

ferdinand

New member
נכון נפש-אסורה, יקירי

אף פעם לא מאוחר. ומקווה שיום אחד תהיה הזדמנות ויהיה לי האומץ, ושהיא תקבל בהבנה.... מיס אנה - בגדול את צודקת... אבל החיים יותר מורכבים מ-האמיתות הפשוטות האלו.....

Mis Anna

New member
זה ברור לי

אני יודעת שזה קשה.. כולנו באותה סירה.. אבל ככל שאתה מושך את זה יותר ככה גם זה יהיה יותר קשה וככה גם היא תקבל את זה יותר גרוע ויהיה כמובן המשפט.."למה לא אמרת לי קודם?" או "מה לקח לך כל כך הרבה זמן!!" בכל מקרה בהצלחה עם זה..

alexandron

New member
וואו.

עד כמה לא יודעת? (אתה מנהל מערכות יחסים עם גברים בלי שהיא יודעת למשל?) (או- כמה זמן אתם נשואים כבר?) (וכו') (הסתקרנתי). נ.ב. אתה נראה בחור מוזר קצת, אתה יודע?

למעלה