יאללה הרגתם תפורום

Mis Anna

New member
יאללה הרגתם תפורום

הגיע הזמן להתעורר קצת אז יאללה שרשור חדש... שרשור הפדיחותתתתתתת הגדוללללללללל ספרו לנו על כל מיני פדיחות מגניבות שקרו לכם או לחברים.. או בכללי סיפורים מצחיקים שקרו לכם.. לפחות נצחק עליכם קצת.. יאללה שוט

HeavenDusk

New member
פדיחה פדיחה פדיחה../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

חבר חיטט לי במחשב ומצא תמונות של גברברים חטובים ועירומים....

JamesTheNew

New member
../images/Emo106.gifמציע לתת כבוד ל-MIS ANNA

ולהפוך אותה לאדומה....... בזכותה עוד יש דברים שרצים פה.... אנה - את 10

ebony

New member
../images/Emo12.gif

לא נכון..... מה זאת את
פלשבק מוזר ללפני שנה

white star

New member
אחלה דרך לצאת ../images/Emo6.gif

מה הוא אמר? או שהוא ידע וסתם עניין אותו לפתוח קובץ בשם "your hotest dream"?
אתה רואה ניצלתי את ההזמנה שלך לבואר

osiiiii

New member
אוחח.. כמה פדיחות היו לי בחיים.. חח

יאללה אחת הפדיחות
לפני שבוע ככה ידיד שלי נסע איתי לרופא עור כזה.. ואחר כך סתם ישבנו לאכול וגם לאכול גלידה וסתם לקנות כמה דברים קטנים.. כשהלכנו לקנות גלידה.. אז הוא רמז לי על איך שבא לו לדפוק למישהו תגלידה בפנים!! אז כזה נכנסתי לחנות שאני כל כך אוהבת ששם אני קונה את הקטורת וזה.. אז כשבאתי לצאת הוא כזה חיכה לי בחוץ.. פתאום כזה באתי לצאת ואיך שיצאתי הוא דפק לי תגלידה בפנים!! חחחח מרוב שהמוכרת בחנות התחילה לצחוק ואנשים חופשי צחקו עלי אז פשוט והתגלגלתי מצחוק.. כי זה גם אותי הצחיק.. חחחח
(אוףףף.. כמה שזה לא נשמע מצחיק..
)

osiiiii

New member
אני יודעת.. :)

אבל איך שכתבתי את זה קראתתי את זה אחר כך וזה נמשע מזה מעפןןן!! ):

One G

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo119.gif

דווקא נשמע משעשע למדי

ebony

New member
פדיחה......

לילה מועדון קוקטיילים ומוסיקה..... מחכה לחברה שלי ולחבר החדש שלה כדי לפגוש אותו סוף כל סוף..... בחור חתיך מחייך אליי אני מחייכת חזרה עוד מרטיני, מחפשת אומץ להתחיל איתו... הוא נותן לי עוד מבט
מחייך אני מקבלת אומץ הולכת אליו ומדביקה לו נשיקה.... הוא לא מבין מה נפל עליו החברה שלי מופיעה מאחורה..... חן תכירי זה אודי אני מבינה שאת אוהבת אותו...... אופס
מזל שזאת חברה שלי אחרת נראה לי שהיה כואב

למעלה