יאלה פנאתנייקוס!!!

בולשיט

כבר 7 שנים שאני עולה ויורד לסרוגין עם מנצ´סטר סיטי ליגות (ידעתם שיש קבוצה בשם הליפקס??) , וב NBA ? אני אוהד דטרויט , וזה די מסכם את הכל ,לא ?

taxi555

New member
בתור אוהד הפועל י-ם../images/Emo24.gif

אני מצטער בשביל "אוהדי" מכבי ת"א על ההפסד שלכם וכן אני ירושלמי מוזר לא מקלל ולא שונא אף קבוצה ויותר כואב בגלל שעכשיו כל האנטישמים שמחים שהיהודים הפסידו ןבהצלחה בימים טובים יותר {דרך אגב אני מבין למה מכבי הפסידו כי אפילו גמר הגביע לא יכל להיחשב כמשחק אימון.... מה לעשות הפועל שהם הקבוצה מספר 2 במדינה אפילו בגמר לא היוותה יריב שקול למכבי. ובטח מכבי באו קצת שאננים לפיינל פור} ביי לכולם

בגלל שאני אוהד הפועל תל אביב מתורבת

אני לא אזרה מלח על הפצעים של אוהדי מכבי

roy_ma

New member
תנצל כל הזדמנות.

כי בעונה הבאה לא נרחם עליכם.

roy_ma

New member
השאלה המתבקשת מיידית מהמגילה

שהפצצת פה: אתה הבנת את מה שכתבת, או שכתבת כשלא הבנת מה שרצית להגיד?

ברק א.

New member
שילוב עוד יותר יפה זה..

שפתאום , ככה סתם משום מקום , צצו להם כל מיני בני אנוש שונים ומשונים , שבשביל הקיק הפרטי שלהם החליטו לטוס עד פארמה , או עד מילאנו . אנשים שלקרית אליעזר , לדוגמה , לא יעזו לנסוע גם אם חייהם יהיו תלויים בזה . ד"א , אילו אותם אנשים שברגע שקבוצת המגלים בכדורסל ירדה לליגה השניה הכחישו את קיומה , ופתאום עכשיו , כשהם חוזרים לליגה הבכירה , שוב הופיעו עם הדגלים האדומים שלהם . זו תופעה מעניינת . תופעת ה"עלוקות" . הרי לפני חמש , שש שנים , כשלא הייתה קבוצה אדומה , כדורגל וכדורסל , לא היו אוהדים אדומים . הרי זו תרפייה לאהוד קבוצה מנצחת , לא ? אין תסכולים בלאהוד קבוצה שמנצחת את פארמה בבית , או לחילופין עושה נפלאות נגד האימפריה המהוללת מכבי ראש העין . כמה יפה נראה הקהל האדום במילאנו , כמה יפה נראה הקהל האדום בקפריסין , כמה יפה נראה הקהל האדום כשמצליחים , כמה יפה נראה תאומים שחס על שחקני הזכוכית שלו , שחס וחלילה לא יצעדו שלושים מטר לכיוון המצלמה להתראיין אחרי הפסד האליפות , כמה יפה נראה הקהל האדום מגונן כולו על ה"קומץ" שזרק קרטונים מלאים בשתייה על השופט.. כמה מכוער פרצופה של הצביעות . אני , ברק א. , אוהד מכבי ת"א כדורגל , כדורסל , לא מתעניין בליגה הספרדית , ואומר תודה לקבוצה של המדינה , שאמנם לא לקחה גביע , אבל הפכה אותנו האוהדים לאוהדים היחידים בארץ שעדיין אוהבים גם אם הפסדנו את הגביע .

The Messiah

New member
אני אוהד של הפועל בגלל עונה הבאה...

כששיחק הקרואטי הזה שהביא טונה שלשות...

יוסי®

New member
לאיזה קרואטי אתה מתכוון? אם אתה

מתכוון לדובראש (ראדנקו דובראש, אם אני זוכר טוב) אז הוא היה בהחלט שחקן טוב מאוד, אבל הוא היה סרבי, ולא קרואטי...

עידו17

New member
כמה טיפש אפשר להיות???

בכל כך הרבה טיפשות מרוכזת כבר מזמן לא נתקלתי. כל תגובה אחרת מיותרת.

הטייסת

New member
בחיי אתם ממש טיפשים ,אבל ממש

אין לכם מה לעשות בחיים חוצ מלקנא בנו? בצהובים? תשיגו לכם חיים. אפסים

עם כל הכבוד לנשים ואני לא שוביניסט

הנשים אוהדות מכבי הן הכי טרמפיסטיות ואם הן הולכות למשחקים ביד אליהו זה רק בגלל שמשחק של מכבי נחשב ל"הצגה הכי חמה" בעיר ולא בגלל שהן אוהדות את מכבי. אותו דבר יקרה שנה הבאה בהפועל תל אביב

shohamz

New member
ועוד איך שוביניסט

אין גברים כאלה? אתה לא רואה נשים צבועות בצבעי מכבי ביציע? חוץ מזה כמה אוהדים ואוהדות היו להפועל תל אביב בעונה הקודמת לפני שהשקיעו בהם כל כך הרבה כסף? אוסישקין היה ריק לגמרי! אותו דבר עם הפועל חיפה בכדורגל. בעונת האליפות הכל היה מלא, ועכשיו? איפה כל האוהדים והאוהדות (כולל ווינרמן)? תבין שיש אוהדים שילכו עם הקבוצה באש ובמים ויש אוהדים שיביעו אהדה מהכורסה בבית והכיף שלהם יהיה כאשר הקבוצה תצליח. אז הם יצאו החוצה אל המגרשים.

The Messiah

New member
ץ

מה שאני אומר שנשים הן לא אינדיבודואליסטיות כמו גברים וזה לא משנה איך תסתכל על זה גברים תמיד יחוללו את המהפכות וזה למה שנשים נדבקות למכבי... ולהפועל חיפה של האליפות וכו´

shohamz

New member
קראתי את כל התגובות ו...

לא הייתי בבית בסוף השבוע לכן לא הגבתי. א. מותר לכל אחד לאהוד קבוצה מסויימת ולהפסיק לאהוד אותה בתקופה אחרת. ב. יש תחושה שאוהדים שרופים מרגישים עליונות על אוהדים שלא באים לכל המשחקים. ג. רוב האוהדים (והתגובות) נעוצות בהשמצת הצד השני ופחות בתמיכה לצד שלהם (ראו שירים כמו: מי שלא קופץ אדום, סדאם חוסיין בשוק, ועוד) ד. מותר ואף לגיטימי להביע דעה, אבל חלק מהתגובות מראות על ילדותיות יתר. ה. אין לעשות הכללות לגבי אוהדים (מי היה מאמין שברגותי אוהד בית"ר?) ו. נכון שמכבי דורסת את הליגה, אבל היא עושה את זה בדרכים כשרות כמו קניית שחקנים, החתמת ישראלים מובילים ועוד. כל מי שניסה להתחרות בה בתחום הכספי נכשל (ראו מקרה מנבר). עד שלא תוקם תקרת שכר מכבי תמשיך לדרוס את הליגה. והערת אגב: כשירושלים ורעננה התחרו במסגרת האירופית הגבוהה, הם נכשלו. ז. בשלושה דברים רוב הגברים קודם קובעים את העמדה ורק אחר כך מתווכחים ללא שום סיכוי שהם ישנו את הדעה: - פוליטיקה - איפה החומוס הטוב בארץ - ספורט יאללה, תתחילו דיון ענייני במקום שטויות נ.ב. ואני לא אוהד מכבי, רק אחד שחושב בצורה פתוחה.

Dfab

New member
יש משהו במה שאתה אומר

לצערי ללא צביעות צהובה כתמיד אתה צודק

למעלה