יאלה פנאתנייקוס!!!

yairron

New member
יאלה פנאתנייקוס!!!

מאוד מצטער אבל אני לא מסכים שמכבי תהרוס את הליגה! אני אוהד של רעננה שתקציבה הוא 7 מיליון שקל למכבי יש פי 6!!! מוני פנאן! שמעון מזרחי! מה חטאנו ומה פשענו שאנו צריכים את הקבוצה שלכם בליגה שלנו? בלעדיה יכלה להיות כזאת תחרות! ירושלים, רעננה, רמת-גן, גליל-עליון, מ.כ. חיפה ובשנה הבאה גם הפועל ת"א היו מתמודדות על האליפות! באיזה ליגה יש כזאתי תחרות? (ובהתחשב בכך שיש לנו 10 קבוצות בליגה...) לכן אני קורא לכל הקבוצות הישראליות (מכבי לא נחשבת כזאת בהתחשב בעובדה שיותר ממחצית משחקניה אינם יהודים או ישראלים מלידה) להצטרף למנהלת ולפתוח ליגה חדשה שתהיה בה תחרותיות

roy_ma

New member
אוהד רעננה???? ../images/Emo12.gif

יש דבר כזה? אתה משלים למניין או שעדיין חסרים לכם שמונה? בעונה הבאה, ליצנון חצר, תאלץ לחפש קבוצה חדשה. הפיקציה המגעילה והמושחתת מרעננה תחוסל בצהלה ושמחה, לאחר שכל ביב השופכין דלף החוצה מכם בסערה רבתי. הלפרין שופך את ההריסה עם התינוק במסכת "ותמות נפשי עם פלישתים". כל פרשת "קרן הצחוק" ושאר ירקות, כולל הגרעון האדיר בתקציב סימנה את הקץ המיוחל לקבוצה המסריחה, המגעילה והמושחתת הזו שיכולה להתחרות רק במעלליו של דני קליין.

ARIBBA ASHKENAZ

New member
מה זה ישנה לך אם מכבי תנצח או תפסיד

בכל מקרה מכבי שולטת בליגה כבר 33 שנה כמעט בלי הפסקה ובלי קשר אם היא עולה לפיינל4 האירופי או לא להיפך
אם מכבי תזכה זה יתן דחיפה מחודשת לענף בארץ וישכיח במעט את עליבותו והשחיתות הגואה ב-
בארץ בניגוד לקומוניסטים מי-ם,אני מאמין שטובת הענף באמת חשובה לך ואתה לא שונא את מכבי רק בגלל שקוראים לה "מכבי"עלית" ת"א" אלא בגלל דאגה כנה לתחרות אמיתית הסיכויים האפסיים לתחרות למכבי בארץ עלו בצורה מסוימת אחרי חזרתה של הגועל ת"א לליגת העל אבל הדרך עוד ארוכה בלי כל קשר לתוצאה מחר נגד הניאנדרתלים היוונים

alessandro

New member
יא חתיכת ../images/Emo151.gif עלוב נפש

מכבי
ת"א אלופת המדינה עוד לפני שאמא שלך הפליצה אותך, אז מה אתה משחק אותה אוהד מכבי, ממש חוכמה לאהוד את הקבוצה בעזרת כוח ה
והשחיתות משיגה את כל התארים האפשריים, רומסת את ערכי הספורט והתחרותיות, והורסת את הליגה הישראלית. כל התארים של מכבי
ת"א לא שווים יחד לאליפות אחת של הפועל גליל עליון שעם עשירית התקציב שלכם רמסה אותכם וזכתה באליפות בתחילת שנות ה-90. על עמישראל יחזיק מחר ליוונים אצבעות מי ייתן והירוקים מיוון יהלמו בקבוצת ה
והשתן שלכם; אבל דאגה מר "אריבא אכשנז"
גם אם תעברו את היוונים תפגשו בכל מיקרה יריבה איטלקית טהורה בין אם קינדר בין אם טרוויזו וכידוע במיקרה כזה הסיכויים של קבוצת השתן שלך אפסיים

ARIBBA ASHKENAZ

New member
אוי אתה ../images/Emo151.gif מצחיק ../images/Emo6.gif

רק לשם הבהרה,אני לא אוהד של מכבי ר-ק ב-
כמו הרבה טרמפיסטים אחרים אני חיפני מלידה ובכל זאת אוהד את המכבים האוריגינלים מת"א ומכבי לא הורסת את הספורט בארץ ואתה,כאוהד ספורט איטלקי,צריך לשתוק בכל מה שקשור בשחיתות כי האיטלקים הם העם המושחת ביותר פרט אולי ליוונים והערבים שעימם אתה נמנה ככל הנראה

alessandro

New member
אל תיזרוק עליי את תואר הליצנות ../images/Emo22.gif

שהוענק לך באופן רישמי ובפה אחד

ARIBBA ASHKENAZ

New member
ע"י מי ../images/Emo35.gif

על ידך ואחותך השרמוטה??? לך להזדיין עם ערבים באיטליה יא קומוניסט מלוכלך

alessandro

New member
למה אתה מאבד את העשתותנות ? ../images/Emo6.gif

שמור על מצב רוח
ליצני.

ARIBBA ASHKENAZ

New member
כי אתה יצור ../images/Emo151.gif מעצבן ../images/Emo46.gif

תיכף יבוא לי הפרסי הזה ויגיד ש"לא כל מי ששונא מכבי הוא אוהד הגועל" אבל כמובן שלא תחשוף את קבוצתך האהודה ר-ק את האימפריה השנואה,RIGHT

יוסי®

New member
כמה יוונים משחקים בפאנא?

(6, מתוך 13 - מה אומר, הסופלאקי בטח נטחן שם בכמויות.....) כמה איטלקים יש בקינדר (6 מתוך 13 - איטלקית טהורה עלאק...) כמה איטלקים יש בבנטון? (4 מתוך 12 - עוד אילקית "טהורה"....) אז עם כל הכבוד לך,
שכמותך - חסוך לעצמך בושות (או שאתה בעצם רגיל לזה..?) ותבדוק את העובדות
לפני שאתה מטיל רפש.....

B-BALL

New member
שמתם לב שפתאום אלסנדרו לא עונה....?

אחרי ההודעה הזו של יוסי, כניראה שפשוט אין לו מה להגיד....וסופסוף הוא הבין את זה.

roy_ma

New member
אני מבין ששוב נפל לך הבורג.

הפעם כבר לא נבריג לך אותו, אלא ננעץ לך אותו בראש. אתה יכול לעודד את מי שתרצה (וזה ממש לא מעניין אותנו, גם אם תתאבד ברגע זה) אבל אל תנבל את הג´ורה שלך, כי אנחנו קצת יותר מומחים ממך בנדון. כשאייזנברג או קליין ינהלו עסק בצורה הגונה, תחזור אלינו. בינתיים, תמשיך לתפור בובות לבן של אובארוב.

למעלה