יאלה פנאתנייקוס!!!

The Messiah

New member
לא נו...מה אתה טמבל...

כולם יודעים שכל השחקנים של מכבי חייבים להמיר את דתם לכת השטן עם ההצטרפות למועדון... תשאל על ילד בן שלוש והוא יגיד לך שאחרי החתימה של החוזה של צ´ורה הרימו כוסית של דם חתולים חם...

אדון משיח או מכונה משיח או סתם טמבל

תגיד לי מאיפה לך העובדה שכל אחד במכבי חייב להמיר את דתו..מי מה מתי למה איפה וכיצד.. אה שכחתי איך.. מה שטן ומה הבאת את השטן לכאן.. זה רק פורום של כדורסל .. לא של כתות.. אם אתה רוצה לדבר על כתות אז טעית בכתובת.. זה לא פה.. זה במקום אחר רחוק מפה.. אז לך מכאן ותן לנשום

The Messiah

New member
תנשום מה שנקרא "מלוא הריאה"...

ציאניד...אתה וכל המכביסטים

The Messiah

New member
שכנעתי אותך?

אוי,עכשיו אני יבכה מכביסט שמספק את רגשות הנחיתות שלו עם תיקוני לשון של חדווה המורה ללשון חושב שאני אפס... אבל קח בחשבון שכשאני יתאבד זה עלייך!!!! אתה הבאת אותי למצב הנפשי הזה!!!! הזדמנות אחרונה! הסכין ביד! בבקשה בבקשה תאהב אותי!!!! אל תחשוב שאני טמבל!!!! הקבלה של אנשים כמוך זה מה שמחזיק אותי חי

עומר ד

New member
השילוב הכי יפה זה..

שמכבי תנצח אבל האנשים שמגדירים את עצמם בכאוהדי מכבי (דבר שלא קיים גם עבור "אלו שנולדו בחיפה") יסבלו/יבכו/יצטערו מכל סיבה אחרת (אישית). אלו אנשים חסרי פרצוף, רובם התוודעו לכדורסל רק דרך המסך של הטלוויזיה. ואגב לא כל מי שבעד מכבי היום הוא אוהד מכבי, הברכה שלי מכוונת רק נגד אותם צבועים חסרי אישיות שלא משיגים סיפוק בשום דרך אחרת בחיים פרט לצפיה במשחקים של מכבי. זה ברור לגמרי, התרפיה של אותם אנשים היא קבוצה שברור שתזכה באליפות - המתח והליגה דמיוניים עבורה, זה מספק להם מעין מציאות חלפוית שבסופה הם לא יכולים להתאכזב - לא משנה מה יהיה, הם יזכו באליפות וכך נמנעת מהם למעשה אכזבה שקיימת אחת לכמה שנים אצל אוהדי כל קבוצה בכמעט כל ליגה בעולם. לכן אלו שבאמת שואבים הנאה מנצחונות מכבי בליגה שונים מהותית - למעשה הם אוהדים שחיים בשקר. הם יכולים להגיד "תסכול של הפועל", ועוד הרבה דברים. אבל רק מי שמתוסכל בחיים האמיתיים מוצא לו מפלט אמיתי בנצחונות הליגה ש מכבי שהם כמו פינ חמה ובטוחה שבה בטוח לא נכונות לו אכזבות. זוהי תמציות האישיות של אוהד מכבי טיפוסי. לגבי ארופה הסיפור שונה, וברור שמכבי מתמודדת נגד קבוצות שוות לה, מה שמגדיל את תומכי הקבוצה. אוהדי מכבי,לפי התיאוריה שלי סביר שלא יגיעו לעולם לשורה הזו משום שהמלל לפניה רב מדי לטעמם (קריאה זה עסק מתיש). אםן הגעת עד כאן סביר שאתה לא באמת אוהד את מכבי. אגב בסרט "הגביע הקדוש" על הפיינלפור בסלוניקי, המסכן נכה צה"ל שהגיע לשם וסידרו לו כרטיסים וכו´ וכן השמן שאתו, אלו תמצית הזבל שמרכיב חבורת מדוכאי באסטות בחיים האמיתיים שמרגישים כמו מלכים לשעה וחצי של משחק בשבוע בליגת הכדורזבל של קסטן.

alessandro

New member
אני מעדיף את השילוב

שמכבי פשוט תודח...
ממש אהבתי את מה שכתבת, אני לא חושב שיש איזה
מכביסט שיכול לומר דברי נגד על דבריך. שים לב שאותם אנשים עלובים שאוהדים את מכבי
ת"א בכדורז"ל הם גם האנשים שאוהדים את שיקגו בולס בNBA ואת ריאל מדריד בספרד... אנשים שאוהדים את הקבוצות שהובילו בגדול בתקופה שהם התחילו להתעניין בענף ספורט מסויים. עוד חודש למונדיאל

קיר קמט

New member
שב בשקט

יש למכבי כל כך הרבה אוהדים , איך אתה מעז בכלל להכליל ? אני לדוגמא אוהד מכבי כדורסל , ומכבי כדורגל , כמובן , אבל בספרד - וואו ! אני אוהד את אתלטיק בילבאו , אליפות אחרונה עוד לפניי שנולדתי. אז כמובן שאני גלורי האנטר נכון ?

The Messiah

New member
צודק...עוד דבר מעניין ששמתי לב...

אוהדי הפועל ת"א אוהדים של הניקס לרוב... אבל אני מחוץ לסטטיסטיקה אני אוהד אלאיי (ותיק) והפועל

The Messiah

New member
עדיף לוזרים מטרמפיסטים מסריחים כמוך

כל החלשי אופי שנסחפים אחרי הרוב... עכשיו הקבוצה באנביאיי שמאפיינת את האוהדים של מכבי זה גורם משתנה כי אין להם מונופול כמו אצלנו אז הם פשוט משנים כל שנה את הקבוצה שהם אוהדים

The Messiah

New member
או שאתה כמו מכביסט טוב...

תהיה סתום עם בעיות קליטה קשות ותסרב להבין שמה שאמרתי שיש הרבה... אבל לא נורא בשביל לאהוד מכבי מספיק גם 20 אייקיו צריך רק לדעת לקרוא את הטבלה של הליגה...

ARIBBA ASHKENAZ

New member
לא למי שנולד ביציע 11 בבלומפילד לא

ואני מוכרח להודות ששהיתי הרבה יותר זמן בחיי בבלומפילד ור"ג ממה שביד-אליהו האימתני ואני לא מתבייש בכך כך שגלורי האנטר אני לא

matan10

New member
לפחות תלמד לדבר עברית כהלכה

לפני שאתה מעיז להשתמש בכנוי המשיח.. חוץ מזה למשיח יש שליח.. חמור ועוד חמור לבן.. מעניין איך מרגישים משיחים שהם חמורים

למעלה