יאיר

אחיקם ר

New member
הילדותיות של רם, כמובן,

לא של עינת...

רםםם

New member
כמובן, כולה שלי

בתנאי שלא הוחלפתי באחר בב"ח, אתה יודע, זה היה מזמן...

eynat4

New member
רם

פתחתי לך שרשור חדש, אבקש את התייחסותך.. אתה יודע כמה זה מאמץ בשבילי לפתוח שרשור

bat5

New member
עינת, למרות שהתרחקתי קצת מאסטרולוגיה,

העפתי מבט במפתך וקראתי את הנכתב עליה. אני מסכימה עם מה שכתבתם על סטורן וונוס, מה עוד שאצלך השמש היא גם שליטת 2. בנוסף, ראיתי שנפטון במעבר נמצא במולות מדוייקת ללילית. אין לי מושג אם זה קשור. בכל מקרה, נפטון וכירון (בנסיגה, אגב) עכשיו בבית 8. נפטון ממוסס את המשאבים שקיבלת מאחרים - כסף ודברים ערכיים אחרים. זה מביא כמובן לטרנספורמציה, לידה כאדם עצמאי. אגב, אני לא מוצאת בעייה בצורך להתבגר, לגור ולהתפרנס עצמאית. כך עושים אנשים בעולם בהגיעם לפרקם. זה אמור להיות כייפי ומרגש. הרי אינך צריכה לפרנס אחרים עדיין. שווה להתעמק במפת הלידה ולגלות מה באופי הבסיסי גורם לך לחשוש מהתהליך הנפלא הזה. ובלי אסטרולוגיה, ברור לי כשמש שאבדן החפצים מסמל לך אבדן גדול יותר. אני מציעה לך להתבונן בכל חפץ שאבד, ולראות מה הוא מייצג לך. היפרדי ממנו לשלום וצאי לדרך חדשה בחפץ לב. בהצלחה!

ברוך שובך, בת5

סיימתי לקרוא את שני הספרים של שינודה בולן. בהחלט קיבלתי כמה וכמה תובנות ומאוד נהניתי מהסיפור על תפוח הזהב. מסתבר שהיו שם מלא חגיגות באולימפוס, והרבה סיפורים של אלים שלא ממש כדאי לאלים אלו להתגאות בהם.

bat5

New member
תודה, ברוכים השומרים על הגחלת.

לא שבתי, רק מבקרת כפי שאני אוהבת לעשות כשאני בסביבה. כן, לא רק בממשלה שלנו חוגגים. ואם כבר אני כאן, אשתף שמאד נהניתי לקרוא על חלוקת הטיפוסים לפי תורת האניאגרם (אנסה לצרף קישור לאתר). תהיתי אם אפשר לקשור את 9 הטיפוסים לארכיטיפים אסטרולוגיים. אני טיפוס 5 מובהק באלף הדגשות וסימני קריאה.

הסתכלתי על התיאור של הטיפוסים

ונפטון נראה לי כמו טיפוס 4 מרקורי כמו טיפוס מס 2 וזאוס המיתולוגי ואולי גם צדק האסטרולוגי נראה לי כמו טיפוס מס' 8 טיפוס מס' 5 מאוד מזכיר את מזל גדי אבל אני לא רואה שם את שבתאי כל כך.

בת5, אני קראתי את זה באופן די שטחי

כיאה לתאומים שמהר מחליטים לחרוץ דיעה
אבל אני אקרא את זה יותר בעיון ובטוח שיהיה לי מה לומר.

bat5

New member
מרקורי ממש לא 2

כי 2 חייב לעזור לאנשים, גם אם הם לא רוצים את העזרה שלו, מה שמעליב את 2. אולי זה נפטון. מרקורי מתקשר, לאו דווקא למטרות עזרה. אכן, דרושה התעמקות, ותובנות מובטחות בסופה.

אבל טיפוס 2 חייב להיות בחברה

וגם יכול להיות ערמומי ובגלל זה מרקורי - במיוחד אחרי שינודה בולן זה הרושם שקיבלתי על מרקורי. צריך לקרוא עוד יותר ומוקדם בשבילי לקבוע מסקנה ככה באויר

eynat4

New member
2 בנומרולוגיה אגב

מייצג את סרטן ועקרב. מספר מימי לגמרי. (אולי עקרב זה 11, אני לא בטוחה)

eynat4

New member
תתחיל עם אינטרנט, זה הכי טוב.

אתה יודע שבנומרולוגיה יש את הפרמטר של סכום ספרות תאריך הלידה מחד, ואת סכום הספרות של השם מאידך (בגימטריה). הסכום של תאריך הלידה הוא נתיב החיים, והוא כמובן בלתי ניתן לשינוי. בשם עוד איכשהו אפשר לטפל, ובעיקרון שניהם יוצרים אישהו מכלול שמתאר אותך. יש גם קבוצות שנוטות להסתדר טוב (בתור ידידים או זוגות, לא ברור לי)- 1, 5 ו-7 הם קבוצה אחת. 3,6 ו-9 היא השנייה בעוד שהשלישית היא 2,4 ו-8. בכל מקרה, ממליצה לך לקרוא על זה קצת, אני רק אגיד בקצרה מי זה מי: 1- שמש 2- ירח 3-צדק 4-אורנוס (למרות שהוא לדעתי גם סטורן, מספר די שמרני) 5-מרקורי 6-ונוס 7-נפטון 8-סטורן 9-מרס מאוד מעניין לקרוא על זה. גם משנה למשל באיזו שנה אתה נמצא כרגע, יש מחזורים של 9 שנים. תקליק נומרולוגיה בכל מנוע חיפוש, ותקרא קצת.

eynat4

New member
ביי דה וואי

שמת לב למפה החדשה שלי, איזה הבדלים דרסטיים? נראה לי סיפור אחר לגמרי. נשב עליה בהזדמנות.

eynat4

New member
אתם יודעים

כל העניין הזה מזכיר לי קצת את התקופה שסטורן עלה לי על האופק, אבל לא בדיוק אותו הדבר ...

זה תלוי.. אם מתחשבים ב-19 כקודמת

לשנה ואם בכלל לא מתייחסים לשנה: כולל השנה במלואה: מס' 3 רק שני המפסרים שמציינים את השנה: מס' 2. אם מתתיחסים רק ליום וחודש: 9 בזמנו שגבי היתה נכנסת לכאן היא אמרה לי שאני מס' 2... מה שבאמת מתאים לי להיות מיוצג ע"י הירח עם כל האופק סרטן ובכלל האופי שלי. אבל איך באמת מחשבים את זה?

אחיקם ר

New member
פשוט מחברים את כל המספרים

בשם או בתאריך הלידה, ומסכמים את הכל עד שמגיעים למספר חד ספרתי. אגב, אדם לא מורכב רק ממספר 1, הוא מורכב משלל מספרים.... והשילוב ביניהם, הוא מה שנותן את הקומבינציה האינדיבדואלית לך.

למעלה