יאיר

eynat4

New member
יאיר

אם סטורן ב26 מעלות אריה והשמש שלי במעלה אחת דגים, הוא כבר משפיע עליי?

בהחלט משפיע

התהליך הטרום סטורני מכין כבר את הקרקע לאיכויות חדשות, להסתכלות אחרת, לחבטות שיגיעו, שבעצם תפקידן לנער. נראה שאת כבר מוכנה לניעור..

eynat4

New member
אני מנוערת היטב

מתי זה התחיל לעבוד? במרחק של כמה מעלות? מתי השיא ומתי זה יסתיים ? (דבר אליי במעלות). קשה, קשה ... ואני ממש לא צוחקת הפעם.

eynat4

New member
ואם יורשה לי לזרוק לסטורן איזה קללה קטנה

אני אעשה את זה. בשמחה. אדם עם סטורן הרמוני כמוני לא רגיל לדברים שכאלה ...

eynat4

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo59.gifקללה../images/Emo150.gif../images/Emo11.gif

eynat4

New member
אני חייבת לספר לך עוד עניין מפחיד.

אני מאבדת המון חפצים חומריים לאחורנה, סטורן בבית 2 מול השמש שלי בבית 8. האם זה קשור? האם הוא בא ללמד את הילדה המפונקת לקח, עם זבנג קל על הראש? זה פשוט קורה יותר מדי לאחרונה. דברים שממש חשובים לי. ואני דווקא אדם אחראי.

eynat4

New member
בגלל עניין הבתים

זה פשוט נראה לי שייך לעניין. איפה הבריזה, איפה.. ?

אולי זה קשור לונוס בנסיגה?

גם שהיא עכשיו נסוגה ליד שבתאי... איפה הונוס שלך? אולי תעלי מפת מעברים של היום?

eynat4

New member
אתה באמת חושב..?

לא נראה לי. נראה לי שיש פה לקח יותר גדול. זה לא מקרה בודד, זה כמה דברים. במעברים אתה לא תראה הרבה. תאמין לי שעברתי עליה מיליון פעם. מעניין אותי דווקא הסטורן הזה, חדש לי כל העניין. לפלוטו על מרס כבר התרגלתי, אבל..לזה אני צריכה קצת הסברים. אבל אם אתה מתעקש...

eynat4

New member
בכלל

אני לומדת לאחרונה כל מיני לקחים כואבים על הבית 2 שלי. הרי במפת הילדה הוא ממש מסודר, וזורם, והשליט שלו לא נותן לי ממש לדעת מחסור. אמנם לאחרונה כשסטורן שייט שם התחושה מתערערת, בין אם זה כלכלי ובין אם זה בכלל בתחושה של משהו לאחוז בו. דבר מאוד בסיסי שלא היה בו שום תקר עד עכשיו - עד שסטורן נכנס לבית השני. עכשיו כשהוא מול השמש זה בכלל בלגן, אין לי את הנגישות הזאת לחומר כפי שהייתה לפני כן- וכמו שאמרתי חפצים יקרים נאבדים, פשוט בזה אחר זה. יש מצב שזה תהליך מאוד מאוד מבגר. להיפטר מסממנים ילדותיים של היקשרות לחפצים.

eynat4

New member
גם מלא אחריות פתאום נופלת עליי

אני לא מבינה מאיפה זה הגיע..פתאום אני צריכה למצוא לי דירה ולהסתדר לבד בעיר אחרת, ללכת לעבוד ולהסתדר לבד באופן כללי. לא זוכרת שהייתי נתונה במצב כזה. שיעור או מה..?

eynat4

New member
יאיר

צ'פר אותי באיזה הסבר על הסטורן הזה. מה מצפה לי בתקופה הקרובה, כשהוא ניצב לי מול השמש?

eynat4

New member
מצד שני, כשאני חושבת על זה,

הוא נורא בונה אותך. לא הייתי עושה את הדברים האלה אחרת.

רםםם

New member
אני לא יאיר

אבל עברתי במקרה בסביבה, ושמעתי אותך צועקת בפינה.. המוטו של התקופה הוא " אני רוצה ככה, והחיים/העולם/הממסד רוצים הפוך..." תהיי קצת אנטי ממסדית (אפילו בלי לרצות) רק תמנעי מלרכב על אופנועי ספורט בזמן הזה (אקט אנטי מימסדי ידוע ומובהק) - זה יכול להיות מאוד כואב.... בהצלחה ולא להתיאש +++++++++++++ יש לציין שהכותב לא מבין באסטרולוגיה בכלל ובטרנזיטים בפרט +++++++++++++++++

אנחנו בהחלט מקשיבים

תראי עינתי, עכשיו שאני הבנתי את הטיול על בית 2 אני בהחלט מבין למה התכוונת. בגלל ששנינו חולקים את אותו האופק מצאתי את עצמי מתעניין בו לרגע אבל אצלי הוא כבר ממש על הקאספ של בית 3. אני לא ממש חוויתי את שבתאי ככה אבל מה שכן אני יכול לומר שבשנתיים האחרונות אני הפכתי להיות דן חסכן באיזה אופן ואם פעם הייתי מבזבז הרבה פתאום קיבלתי מימד שצריך לחסוך. זה קרה בשנתיים האחרונות וכנראה אכן מתקשר לשבתאי בבית 2. עכשיו כשהסתכלתי במפה שלך אני מבין יותר למה התכוונת במיוחד בשל העובדה ששבתאי יוצר זוית מתח עם השמש שלך ומעניין לציין שהוא יוצר זוית מתח דומה לשמש שלי (מרובע). לפי רוברט האנד (ואולי יש לך את הספר שלו אז קטונתי מעזרתי לך) המעבר של שבתאי מולות שמש יוצר לא מעט אתגרים. בתחום העבודה יכול להיות לך התנגדויות מול אנשים בעמדות גבוהות ממך. זה לא זמן בשביל להגיע למטרות שהצבת לעצמך לפי רוברט האנד. בנוסף, מתלווה עייפות במעבר הזה, הרגשת ליאות וגם תחושה של זקנה, תחושות כבדות למעשה. הוא ממליץ להמנע ממתחים שמשפיעים על הבריאות. המעבר הזה יכול לגרום לשבירה של מערכות יחסים קודמות. בקיצור - מי אמר ששבתאי באמת טוב? אוףףףףףףףף איתו! אבל ספרי מה את עוד מרגישה בתקופה האחרונה? לפי חישוב שעשיתי שבתאי נשאר באותה מעלה משהו כמו 30 ימים ככה שזה באמת תקופה ארוכה של מבחן עבורך והמון חוזק שתצטרכי לאגור. ד"א אני תוהה איך זה אצלי ואולי אני לא מרגיש את זה כבד למדי בגלל שאצלי הירח יותר מהותי מהשמש (שניהם בצמידות והירח שליט המפה גם בעל היבטים יותר חזקים). בקיצור בטח כתבתי כאן מלא שטויות ורק עכשיו ירדתי לסוף דעתך. מה את חושבת?

אפרופו שבתאי...

אני מכיר מישהו שמוכן לבנות תותח ענקי ולהרוס אותו
אחרי הכל גם במיתולוגיה שבתאי בסופו של דבר לא זכה לתהילה וזאוס (יופיטר) בנו קטף את התהילה.

eynat4

New member
בוא נגיד לך משו

אני מרגישה את זה כל כך חזק משום שאצלי שליט בית 2 כל כך הרמוני, שהוא בדרך כלל לא עושה לי בעיות. ופתאום הוא כן. פתאום נעלמים לי מוזמנים מהארנק, פתאום אני מרגישה שהבית הוא לא כל כך בית, ועוד הפתעות. בגלל זה התחושה המנוכרת. רם- צודק לגמרי. אני צורחת כי באמת נדמה שמה שאני לא אתכנן , הוא ינסה לשבור את רוחי. מה עושים אנשים עם היבט כזה במפת הלידה..? קיצ, אני מחכה שיאיר יגיד לי עד מתי הברוך הזה יימשך ומתי אני אוכל סופסוף לדעת קצת שקט. אני בהמשך אתייחסם לעוד דברים שאמרתם, פשוט הליאות, הליאות... נבר מיינד. נמשיך אחר כך.

למעלה