יאיר

האמת שלפי חישוב מתמטי של מעלות

וימים לפי שהיית שבתאי במזלות - אני לא ממש מוצא את זה מסתדר עם אסטרו. קום. אני מוצא שהייה של שבתאי בכל מעלה משהו כמו יומיים - אבל יאיר באמת תאיר את עיננו - התרגיל שעינת מציגה מעניין. ועינת, ה-MC שלך בדגים ולא בטלה כפי שטענת פעם
ועוד כמה זמן אורנוס יטייל לך בבית 10 - אז צפי לעוד כל מיני שינויים. אבל קטונתי.

עכשיו שכקראתי את התגובה של בת5

אורנוס יכול גם תמיד להפתיע לטובה אז אני מאחל לך הפתעה מצויינת ובגרות מדהימה. כל הכבוד על המודעות העצמית שלך והרצון לחקור מה קורה איתך ביום יום. בהצלחה!

רםםם

New member
ווו...

שכחתי, כמה זזזזזזזמן. אכן כן, ילדות מפונקות (במיוחד עם נוכחות של פלנטות בטלה) לא מסתדרות טוב עם סטורן (פרט לגולשת גב שיוצאת קבוע עם הזקן הזה). טרנזיט של סטורן הוא פלוס מינוס שנה, עם אפקט מתמשך שיכול למשוך עוד כמה חודשים לפני הטרנזיט, וקרוב לשנה לאחר הטרנזיט, שימי לב למעברים, יכולים להיות שלושה כאלו עם תגובה שונה לכול אחד (הפתעה, פעולה, פתרון) או שלא... אבל עם הזמן מתרגלים, כמו לנזלת....

eynat4

New member
אכן

ילדות מפונקות עם ירח בטלה לא מסתדרות טוב עם סטורן. עכשיו אני רוצה להבין- שנה ממתי? מאז שיש מולות מדוייקות? מאז שסטורן ממש מול השמש? אני יודעת שבמרץ יהיה רטרו וסטורן יחזור ליצור היבט מדוייק...אבל..כמה זמן? רם - יש לך מרקורי בדגים? יש לך ניסוחים יצירתיים משו.

eynat4

New member
אני באמת הייתי רוצה לדעת יותר

על המעבר הזה לפרטי פרטים, במיוחד בהקשר של בתים 8 ו2. במטוטא.

רםםם

New member
הייתי כאן , לפני הרבה חורפים ורטרואים

אפילו את הפורמט החדש של ההודעות בתפוז אני לא מכיר |סמיילי של זקן|

רםםם

New member
למה רבנו?

אם את מתכוונת לשרשור הזה - אז תדעי לך שנהנתי מאוד מהדו-שיח הנחמד שלנו אז, לא היה לי קצה קצהו של חשד שאנחנו רבים - נוסטלגיה....

אחיקם ר

New member
שרשור כזה הזוי, שנים לא קראתי! ../images/Emo153.gif

תגיד רם, אם המפה שם בשרקשור לא שלך - של מי היא?! שבתאי שם מועך את מרקורי המסכן, תמיד עניין אותי לפגוש אדם כזה... בהנחה שהוא לא אילם או משהו... .

אחיקם ר

New member
שרקשור=שרשור

אני בטוח שאנשים אנטלגנטים כמוכם הבינו את זה לבד, אבל אני רק מוודא - שלא יתווספו להודעתי כל מיני הודעות ציניות.

רםםם

New member
אומרים שהיא שלי

אכן נכות מרקוריאלית קשה, עד כדי מעומדות לאוסקר "דביל המאה", את הפרס קבלתי שנצפתי מחנטרש שטויות בפורום אסטרולוגיה ולוכד נשמות של גולשים תמימים שעברו בסביבה (או צרחו/בכו בפינה).. זה לא ממש עזר לי מול ביטוח לאומי כשביקשתי קצבת דביליות, אבל עוד לא התיאשתי...

נראה לי שהאשמת אותי שאני מורה ושעוד מעט

אעמיד אותך בפינה אם זכור לי טוב בכל אופןן התבגרתי והחכמתי מאז מה שלומך ומה מעשיך היום?

רםםם

New member
../images/Emo24.gif

אכן כן, הייתי מאוד עייף אחרי תרגיל במילואים, זה מה שקורה לי אחרי ערות של 4 לילות ברצף... והיום אני מתבטל כרגיל, יש חברות שמשלמות לי כסף כדי שאפטפט עם אנשים כמה שעות ביום, מקווה להמשך דומה (עם אופציה להגברת הבטלנות).

אחיקם ר

New member
אז היא שלך או לא?!?!

אם אני אבקש יפה, אני אצליח להוציא ממך תשובה רצינית?????

eynat4

New member
היא שלו היא שלו

זה די ברור במקרה הזה.... של מי היא עוד יכולה להיות? מפות לא צצות להן סתם ככה ..

אחיקם ר

New member
גם מזל טלה, גם שמש צמודה למאדים...

ועינת היא הטלאית המפונקת? לפחות עכשיו אני מבין את הילדותיות!

למעלה