יאיר

אחיקם ר

New member
ספרים טובים על נומרולוגיה;

נומרולוגיה של לילי רוזנפלד (הספר המקיף ביותר בשוק, לדעתי). סימני כוכבים של לינדה גודמן (יש רק פרק בנומרולוגיה, אבל הוא נרחב וממצה, הספר מוזל בצומת ספרים). כוח האותיות והשמות של נפתלי פרום (ספר יותר על משמעות האותיות, מאשר הספרות, יותר נומרולוגיה קבלית). ****** עוד כמה הערות קטנות לעינת על הנכתב פה; ניתן להבין ממה שכתבת שתאריך הלידה המלא הוא החשוב, בעוד שיום הלידה חשוב יותר מתאריך הלידה המלא! כמו כן, ישנם חיבורים שונים שניתן לעשות עם המספרים (לא רק נתיב החיים, כי אם גם נתיב הנשמה, למשל, שמורכב רק מאותיות הניקוד - אהו"י- בשם וכו'). כמו-כן כתבת על התאמה בין מספרים. יש לי ספר שלם שעוסק בזה, אבל חשוב לציין שזה נושא שהוא קצת שנוי במחלוקת - לינדה גודמן, למשל, שוללת את הטענה שאפשר לבדוק התאמה רק על ידי המספרים. המספרים, לטענתה, כפופים לאסטרולוגיה, וכך לא רק מספר השם חשוב, כי עם גם מזל השמש של האדם ומזל האופק. אם המספר, למשל, עומד בסתירה מוחלטת למזל השמש, הוא יבוא לידי ביטוי מוחלש, ואם בהרמוניה - הוא יחזק את השפעות מזל השמש. למה זה משנה? כי לדעתה אדם שמספרו 2 ומזלו, למשל, גדי, לא יסתדר עם אדם שמספרו 6 ומזלו דגים, אבל בהחלט יכול להסתדר עם אדם שמספרו 6 ומזלו שור או בתולה. בכל אופן, תורה מרתקת, אבל היא קצת שטחית לטעמי... מי "שנופל" לבור האסטרולוגי שללא התחתית, מבחינתו נומרולוגיה היא רק גומה קטנה... למרות שהיא מלמדת אותנו הרבה דברים מעניינים, ולפעמים מוסיפה קצת אור על מקומות חשוכים.

eynat4

New member
זה משום מה נורא מזכיר לי

את תורת הנומרולוגיה. בנומרולוגיה מרקורי הוא 5 ו2 הוא הירח (פסיבי, בד"כ חובר למישהו). זה ממש ממש אותו עיקרון.

eynat4

New member
הנומרולוגיה גם כן מייחסת למספרים

פלנטות מסויימות. אני למשל בנומרולוגיה מספר 3 המקביל לצדק, דווקא מתאים לי. זה הכל עניין של מכלול.

eynat4

New member
טוב, קראתי את זה עכשיו לעומק

זה לא בדיוק כמו נומרולוגיה. ובת- את בהחלט 5 ...

עינת, האם עשית את האניאגרם?

יצא לי תיקו עם טפוס 2 ן-4 וגם 9. אני הכי מזדהה עם 2 ו-9. 4 טמון בתוכי אבל הרבה יותר התאים לאופיי בילדותי/ נערותי. מה יצא לך?

פחחחחח

בסדר עוזף 'תך

דקל111

New member
עינת - שבתאי על השמש אכן תהליך מבגר

עברתי זאת לפני שנה וחצי בערך עם כל הרטרואים מי סופר ובגדול אני יכולה להגיד לך שהתהליך מבורך ומעצב מאוד אבל אם את קטנונית
ורוצה להיכנס לפרטים אז ביומיום היה חרא חהחהחה שמעי עולות המון שאלות שעד שתגיעי לתשובה שלהם תעברי על בשרך כמה וכמה דברים. שבתאי מול שמש זה אכן הבגרות הסמכות האחריות למול הילדות למשל, שאלות של אגו ויעוד שתריכות לקבל מהתכונות של שבתאי. במקרה שלי אם אני לא טועה זה קרה לאחר שסיימתי את התואר השני והמקצוע שלי כתראפיסטית וזה גם אילץ אותי בעצם לקבל עלי את האחריות הזו ולצאת החוצה כאשת מקצוע אחראית וסמכותית מהמקום של סטודנטית קלת הדעת. היה בתהליך הזה משהו מפחיד ולא נודע. לעזוב משהו מוכר. זה היה גם מתיש ולא פשוט אבל כאמור בסופו של דבר זה מעצב אותך כאדם עם תכונות רציניות ובוגרות יותר. אם את אומרת שאת לקראת מהלך של מעבר מגורים לראשונה אז זה נראה לי אכן תהליך שבתאי.

eynat4

New member
אכן כן

רםם- למה מפה של קידומים ומעברים? אני יכולה לעלות, פשוט לא יודעת לקרוא מפה כזו ..

רםםם

New member
אומנות השירשור

איך הגעת לכאן? הבקשה היתה במקום אחר לגמרי.. תעלי את המפה, ונתחיל משם...

למעלה