יאיר, דיי לעשות בלאגן

YuviDeus

New member
ירד לי כבר...

נזכרתי בזה שאת מפתח תקוה וזה הביא לי TURNOFF רציני... סורי
 

tiger2131

New member
עזבו את יאיר הדרקון בשקט...

זה פשוט חוצפה להציק לו ! הוא אחלה בחור !
 

boazbri

New member
הוא כנראה באמת בחור נהדר ומקסים

פשוט מבקשים להחזיר לשיטה הישנה, לגיטימי לא?
 

abalaba2

New member
ילדים די לריב

עבר על אבא יום קשה, את הויכוחים עם אמא תקחו לפורום אחר.
 

gilat85

New member
זה לא נשמע טוב....

 

marinaghost

New member
אבל אם לא נריב יהיה משעמם ../images/Emo199.gif

זה מזכיר לי את העובדה שהפורום שוב הפך למקום משעמם בלי טיפה מלח ופלפל.. כל היום מדברים על לימודים וכולם כאלו נחמדים אחד לשני ופוצי מוצי.. איפה חומי שיעשה פה קצת בלאגן? אני לא מוכנה להיות זאת שכולם שונאים בפורום רק כי אני מנסה להכניס קצת עניין ומרדנות.. דיי .. נמאס לקבל הוראות מ"מנהיגי" הפורום בכחול.. תנו לאנשים ה"קטנים" להביע דעה! ואם דרישותי לא יענו בחיוב (אזי) .. המלחמה קרבה.. ראו הוזהרתם
 

shaharg3

New member
צודקת.יוחזר חומי לאלתר

באמת נהיה משעמם פה.כולם פה חבורת חרשנים...
 

YuviDeus

New member
חומי נראה לאחרונה

באיזה דאנס בר זול אומר לחבר שלו: אני על השחורה, אתה על הבלונדינית וכעבור כמה שעות אומר לאותו חבר: אני סמבוסק פיצה, אתה סמבוסק פטריות
 

abalaba2

New member
יאללה יאללה

רוצה לריב וונט א פיס אוף מי? את באמת רוצה להתחיל איתי מלחמת טרש בפורום? תאמיני לי שאני יכול לכתוב הרבה יותר מ7 סעיפים עלובים שכולם נראים אותו דבר. להזכירך אין לי עכבות!!! את הסיכומים במקרו ב' כבר קיבלתי ממך!!!!!111 (ה111 סתם בשביל הפוזה, לא באמת שחררתי את השיפט מרוב עצבים א. כי אני לא עצבני. ב. כי אני פדנט ואם זה באמת היה קורה לי אז בטוח הייתי מתקן) אוי אוי אוי מחקו לי אוי אוי אוי יש לך צבע של דרדס אוי אוי אוי חומי תחזור (באמת חומי תחזור, רבאק משעמם כאן) אוי אוי אוי אני רלוונתית אוי אוי אוי אני מדברת במילים גבוהות כדי שהמנהלים יבינו אוי אוי אוי אני "האשה הקטנה מהרחוב" ואתם "האנשים הגדולים שקובעים מדיניות ויכולים לחרוץ גורלות הודעה הלחיים או למחיקה. הלנעוץ או לתת לה להדרדר לדף 9 ללא מענה אחרי שנשרשר אלפי הודעות לפניה ואפחד לא ישים לב אליה אפרופו עדיין לא עניתם לי על שאלות במחירים. הלשרשר או לתת להודעה חיות עצמאית" אוי אוי אוי תראו אותי אני מורדת כי אני במקור מפ"ת ושם המרידה היחידה שיכולנו לעשות (לא יודע מה אפשר לעשות בפ"ת, די מנסה להתרחק מהמקום- בהזדמנות זו אני קורא לכולם להצטרף בפייסבוק לתנועה לביטול פ"ת- כי פ"ת לא באמת קיימת!) אוי אוי אוי אני רוצה כבר חופש אחרי כל המבחנים האלה תנו לפרוק. אוי אוי אוי אני צריכה להוציא את זה על מישהו והמנהלים של הפורום הם כאלה ילדי כאפות אחרי שאמציה הלך שאפשר בכיף לרדת לחייהם ומה הם כבר יעשו- יכתבו לי הודעה של נונונו? בהזדמנות זו אני רוצה להודיע שתפוז הקימו פרוייקט הדברות בין מנהלים למשתמשים. הפרוייקט יכלול ביקור בפורום פסיכולוגיה ותחת השגחה של מקצוענים כמובן שתהיה שבת בבי"ח אברבנל. ויפטור את משתתפיו מקורס ביהדות (כפוף לאישור ראש המחלקה) מה שתפוז לא יודעים זה שאחרי מה שעברנו במחלקה אף פסיכולוג לא יעזור. אה כן. וצום קל! אה כן 2- תרגישי חופשי לרדת עלי- אני לא אמחק, זה מזכיר לי את הסרט של אמינם עם מלחמת ראפ רק לחננות. אה כן 3- ולא תחשבי ששכחתי לרדת על המוצא שלך, אני שומר את זה להודעה הבאה. אה כן 4- את יותר חמודה שאת לא מתעצבנת, יובל סתם מנסה לחמם.
 

IUB

New member
גדול....

מזמן באמת לא ראיתי ממך הודעה אופיינית כמו זאת - התגעגעתי... רק תיקון קטן - פתח תקווה זה אמיתי - נס ציונה היא הקונפירציה שלא באמת קיימת (הגרסה המקומית לקנדה)
 

abalaba2

New member
לא...

נס ציונה נבנתה כי במקרה נשארו כמה בלוקים אחרי שסיימו את רחובות אנשים ש"מגיעים" מפתח תקווה טוענים שהיא שם כבר יותר ממאה שנה. אתה מבין את ההבדל, אנחנו יודעים בדיוק איך נסצי הגיעה אבל לאף אחד אין עדויות על פ"ת.
 

marinaghost

New member
קודם כל..

פ"ת זה המקום הזה שיש בו את הקניון "הגדול".. וגם.. בית חולים "גדול".. וגם.. וגם... זהו.
 

abalaba2

New member
אם אני לא טועה

שני הדברים האלו נמצאים בסוף ב"ב, אף אחד לא באמת עובר אותם וממשיך הלאה.
 

YuviDeus

New member
מה נסגר?

תושב בני ברק מסתלבט על תושבת פתח תקוה? מאיפה החוצפה?
 
למעלה