יאיר, דיי לעשות בלאגן

marinaghost

New member
יאיר, דיי לעשות בלאגן

זה ממש ממש מרגיז שכל השרשורים נמצאים בשרשור 1 ארוך ומייגע שכבר מזמן לא רלוונטי. תשאיר את ההודעות כמו שהן ומי שירצה לשרשר לאותה הודעה ישרשר.. אל תעשה בלאגן!!! זה שאתה ה"מנהל" של הפורום לא אומר שאתה צריך לעשות "סדר".. אנחנו מספיק בוגרים בשביל לעשות לעצמנו את הסדר.. אהה.. שכחתי.. אתה בטח תמחק גם את ההודעוה הזו..

s h i r 8 4

New member
../images/Emo45.gif צודקת...

אי אפשר לראות ככה כלום, השאלה נבלעת בתוך השרשור ומלא שאלות נשארות ללא תגובה וחבל.......

asafac

New member
בתור מישהו שמכיר את יאיר

אני בטוח שליאיר יש כוונה טובה ואני לא חושב שיש מקום להעיר בצורה תוקפנית... (מה שאני בטוח שלא התכוונת לעשות..) הכבר"ט

asafac

New member
מה שכן - אני מסכים בקשר לנושא השרשור

השאלות לעיתים הולכות לאיבוד ונשארות ללא מענה..

תשובה

כשבתוך יום מתמלאים 5 עמודים וכאשר אותן שאלות חוזרת על עצמן שוב ושוב, שרשור יכול לפתור את הבעיה. מכיוון שבכל עמוד יש רק 15 הודעות ראשיות, הקצב בו הודעה מסוימת תעבור עמוד אחורה או אפילו שניים הוא מאוד מהיר וכך אנשים לא רואים שהשאלה שלהם כבר נשאלה קודם ושכבר ענו עליה אפילו. דבר נוסף שקורה הוא שמכיוון שהודעות רצות מהר אחורה, אף אחד לא עונה עליהן, כי הרוב נשארים רק בעמוד הראשון של הפורום. בשרשור מאוחד כל אחד יכול לבדוק הרבה יותר מהר אם כבר ענו לו על השאלה, כאשר מישהו אחר שאל. זה בלי קשר לעצה שלי שכל אחד יעשה חיפוש בפורום (באמצעות פונקצית החיפוש), ויראה אם ענו כבר על השאלה שלו, לפני שהוא כותב. אני לוקח את הרעיון של שרשורים מפורום סטודנטים - שם יש שרשור לכל נושא שחייבים לשאול בתוכו. שם הם מוחקים הודעות שלא במקום. כאן אני לא רוצה למחוק הודעות ולכן אני יושב מול המחשב ומשרשר את כולם להודעה ראשית בנושא. מקום נוסף הוא פורום תחבורה ציבורית שם שאלות מודיעין נשאלות רק בשרשור המיועד לכך, וזה חוסך בלגן. מילוי עמודים מהיר יוצר בלגן ולא חוסך אותו, ואני גם חושב שאולי ישנם עוד נושאים שצריכים להיות בעמוד הראשון של הפורום, לא רק שאלות למבחנים. ודבר אחרון - אפשר להעביר ביקורת בצורה יותר נעימה לעין. אני לא "מנהל" במרכאות אלא מנהל ללא מרכאות. ככה אני חושב שצריך לנהל את הפורום (מבחינת השרשורים).

M u s i c B o x

New member
זה נכון אבל

הבעיה היא שלרוב על הודעות שמשורשרות לפני שענו עליהן, בדרך כלל לא עונים כי מפספסים אותם... הם נבלעות בשרשור הענק ורק הודעות שכבר הגיבו להן, בולטות ואליהן מתייחסים. ואז יש סיכוי יותר גדול שיענו עליהן בעמוד 2 או 3 מאשר בשרשור הזה

אתה כל הזמן מסביר מה הבעייתיות ב"אי שרשור"

אבל אל תשכח שבשרשור יש בעיה אחת "קטנה": מרוב סרבול אנשים מאבדים את החשק לנסות לשאול וגם לענות לאנשים אחרים. אני אחד כזה...

s h i r 8 4

New member
../images/Emo45.gif

יאיר ההודעות שלך בולטות כי אתה "כחול" אז יותר קל לראות את זה עד עכשיו לא היינו עושים כאלה שרשורים ארוכים והכל היה בסדר והכי הרבה אם למישהו לא עונים הוא ידאג להקפיץ את ההודעה של עצמו.. ככה במצב הזה כמה שלא תקפיץ לא ישימו לב... אתה יכול לעשות ניסוי ולראות כמה שאלות בשרשור המפלצתי הזה נותרו ללא מענה. לא כל מה שמתאים לפורומים אחרים מתאים גם לנו ואם אומרים שזה לא נוח אז כנראה שזה באמת לא נוח...

לדעתי הסרבול הוא לעבור על 5 עמודים

כאשר כל שאר הנושאים נדחקים במהירות. אמנם הפורום הוא מקום לשאול שאלות למבחנים, אבל לדעתי לא רק לשם זה הוא קיים, ונושאים נופסים נדחקים מהר מדי למטה. אתה רוצה לומר לי שאתה עובר על כל ה-5 עמודים הראשונים של הפורום כדי לענות על שאלות? הרוב נשארים רק על העמוד הראשון.

YuviDeus

New member
לא ראיתי אותו. זאת הבעיה שלא משרשרים פה!

מנהלים, איפה אתם? סתם :) פשוט עכשיו חזרתי מלימוד אינטנסיבי ולא הייתי בבית.. שניה אני אקרא!

איפה זה נמצא?

לא זוכר בדיוק את שמות המודלים, אבל אם תאמר לי איפה נתקלת במושג אני אבדוק. ונעביר את זה לשרשור מקרו?

tuna234

New member
זה מודל הצריכה שלמדנו במחירים עם C1,C2

דויטש לימד אותו...

למעלה