יאאלה סופשבוע!

OverSharing

New member
חח צופים.../images/Emo103.gif

היו- הייתי בכפ"ס אצל דודה שלי ולמדתי מתמטיקה, אחר כך ישבתי בארקפה עם יעל [חברה של עומר] איזה שעתיים ואז נסעתי הביתה ואולי עמרי יבוא עוד מעט מחר- שיפו"צ במתמטיקה:| מ7:45 עד 12:30.. אמאלה. אין לי כח להכשל יותר!!11 אח"כ להכין פעולה ואז יום פעילות.. בערב ישב"צ ואני לא מאמינה שאחרכך עוד אצא.. שבת- בבוקר כנראה שכלום. בצהריים בטח עוד ישב"צ. בערב זה ל"ג בעומר נכון? אז אם כן אנחנו הולכות לעשות על האש בג'קוזי של נעם ועמית:p אח"כ יש איזו מסיבה במכבים שעמרי וחברים שלו מארגנים ואני אישית לא ממש מעוניינת להיות בה אז נראה מה יקרה. אני צריכה לחזור די מוקדם כי יש לי ב11:00 ביום ראשון תגבור במתמטיקה.

use your guns

New member
אעה.

מחר- ב8:00 מתכונת במתמטיקה [003], מסיימת עם זה אחרי שעה ושלושתרבע, הלוואי שילך טוב. אחר"כ אוטובוס הישר לדיזינגוףךפסטיבל אורבאן מוטורולה עם הבנות. מגיעה הבייתה, חריש עצבני לכימיה, איפשהו פרוג'קט באנגלית ובערב הלוואי ונלך לוילה בפיתוח או לספיידרמן 3. או שלשקוע בשינה גם יהיה נחמד. שבת- לסיים את הפרוג'קט באנגלית, ללמוד חזק לכימיה (מבחן יום שני ומגן יום חמישי), לעשות תרגיל בספורט כי זה לא סובל דיחוי, להפגש עם יאיר מתישהו ולתת לו את החולצות שהכנתי לו. בלילה משהו עם הבנות כי לא בא לי בטוב ל"ג בעומר מדורות וסירחון עד 7 בבוקר. גם בגלל שיש לי תיגבורים בכימיה ב11 בבוקר ביום ראשון. וגם הבנות דיי בדעה שלי, אז אולי נעשה על האש ביחד עם כמה בירות ויהיה נחמד :). סופ"ש נעים בנות

e l u l a

New member
איזה פינוקייי את!!חחח../images/Emo153.gif

"לא בא לי בטוב ל"ג בעומר מדורות וסירחון עד 7 בבוקר"
תהני היום במוטורלה, בערב, ומחר במה שלא תעשו..;].

use your guns

New member
חחחחחחחחח

נו מה, זה כזה מעפאן להסתובב בכל יהוד, מונוסון, סביון ואחר"כ במושב עם כל המדורות המסריחות, האלכוהול ואני יודעת מה ואז חוזרים הבייתה הרוגים, הולכים לישון מסריחים ואחר"כ היום למחרת כ"כ מתבזבז. פעםכ"כ אהבתי את זה, אבל כנראה שהזדקנתי. גם אין לי כוח לזה וגם כימיה מלחיץ אותי בטירוף! והיה ממש כייף היום! ;)

e l u l a

New member
ל"ג בעומר../images/Emo117.gif../images/Emo153.gif

חמישי- למדתי למתמטיקה, היה לי שיעור פרטי, הייתי הרבה על המחשב וגם גזרתי ג'ינס שהיה ארוך עד הברך!
(קיצר לא יצאתי מהבית:$) שישי-שיפור ציון במתמטיקה מאפס עד 12 וחצי! חשבתי שאח"כ אני עוד אסע לת"א לאורבן מיוזיק אבל חברה שלי בסוף לא יכולה לבוא איתי ולא נראה לי שאני אסע. לא חשבתי שהמבחן יהיה עד כ"כ מאוחר..נראה כבר, אולי מחר בספונטניות אני אסע למרות שלא נראה לי שזה יקרה. אחה"צ יש יום פעילות ובצוות תכננו משהו ממש מגניב לעשות;] אני מקווה שזה יצא לפועל. בערב לצאת, לא יודעת עדין לאן. שבת-יום חופש וכייף. אין תוכניות. זה היום נישואים של אמא ואבא אז אולי נלך לאיזה מסעדה או משהו בצהריים למרות שבעיקרון זה היום שלהם ולא שלי מה אני קשורה בכלל
. אני אהיה בת חמודה ואקנה פרחים ואכתוב ברכה.. אין לי כח ליותר מזה. בערב ל"ג בעומר(=אחד החגים האהובים עליי!!) ובסוף נשארים ברעות ולא הולכים לים. יהיו הרבה אנשים שזה בתכלס הכי חשוב.. יהיה כייף קיצר:).

Small talk

New member
הייי גם להורים שלי יש יום נישואין בל"ג בעומר

22 שנה ביום שבת
. מוכר לי הרעיון של לגזור ג'ינסים
, סתם בטח לא לקחת אותו ממני
.

e l u l a

New member
להם יש 19../images/Emo153.gif

חח האמת שנכנסתי לישראבלוג והגעתי לבלוג יצירה כזה שהן מלמדות שם לעשות בגדים וכאלה, וזה עשה לי ממש חשק לגזור ולהדביק ושטויות כאלה.
אבל חוץ מלתפור כפתור[כי היה חסר] ולגזור אותו, לא עשיתי כלום. בא לי למצוא מישהו שיצייר לי עליו. עם איזה צבעים אפשר לצייר על בד וזה לא ירד בכביסה?[תתי/גל/כל היצירתיות בפורום הזה]

Shusho

New member
אעעעעעע

חמישי: עידן גרר אותי לטקס קבלת דיפלומות (נו תואר של המכללה) שהיה שעה ושלושת רבעי של נאומים משעמממיייייייייים ועוד עשר דקות קבלת תעודות. כל הכבוד. שישי: החבר שלי אדיוט, אז לשמור סוד הוא לא יודע ככה שההפתעה שהוא מכין לי כבר לא כ"כ הפתעה כי עליתי על התכניות שלו
. קיצור הוא מכין לי ארוחת ערב או משהו. רחמיי עם אמא שלו על המטבח שהוא ישאיר לה שבת: נסיים לראות את נמלטים כבר!! אפילו בארץ כבר נגמרה העונה!! ובערב יש מדורה ובקצב הזה אני שורפת ת'בית שלי וזהו, כי אין משהו מעניין יותר לעשות.

DIE kvar

New member
הופה

תות כל הזמן מתקשר ומנסה לתאם שנפגש אבל לא הולך לו. חח זה פשוט לא מסתדרר קיצר היום: הלכתי לצבא ב2 וסיימתי ב5. תגידו לי שזה לא ליגת על רק תגידו!!! חח בעקרון הייתי אמורה ללכת ב8 אבל עשו אצלנו הדברה אז העיפו אותנו מהמשרד. יחי הג'וקים. אמריצו קיבל חמשוש אז הוא עוד מעט יבוא לאסוף אותי לפאב השכונתי (חחחחחחח) מחר: צבא מ8 עד 12 (איכ מלא גופות של ג'וקים מחכות לנו!!!) ב12 אני אלך: או לים, אם יהיה מזג אוויר שדורש את זה כי הבנתי שתהיה ירידה בטמפרטורות וסתם אביך אז לא. או לאורבן זיבי מיוזיק, לא כי באמת יש לי מה לעשות שם, סתם כי מוקי הופיע שם שנה שעברה וגם בא לי לראות את הדג נחשמל (זורם! בכפות ידייך). חח איזה סיבות מן הישבן! בערב חממול. סטאגאדם כניסה חינם. ללללללליגה. חבל שהדלק לא חינם סרבאק. מוחורותיים (איכס איך אני שונאת אנשים שאומרים ככה): בוקר לחי יבשה שמש כמו ביצה קשה רוח למה את צריכה ברדה יאללה מלחמהההה אליניבו אליניבו אההההה (קיצר סתמי) אין לי מושג מה אני אעשה אבל אני חושבת שזה יכלול את התימני כי אם לא חבל מאוד מאוד.

נייזק

New member
להלה

מחר- בגרות באנגלית ונו מור אנגלית! ואז משלוש עד חמש תיגבור במתמטיקה, ואז חברה באה אלי, ואז ארוחת ערב אצל חברים של ההורים ואז יוצאת עם בחרה לבירה, לחגוג יומולדת. שבת- תנועה, יומולדת, ללמוד. ראשון- לחרוש את החיים שלי. יאללה ביי.

Small talk

New member
אני צריכה מזגן

היום - מתכונת שלוש שעות במחשבים,ראיתי את פרקים 10 ו 11 בנמלטים, היה לי חוג ואח"כ הלכנו המשפחה (בלי אבא כי הוא בסופ"ש כתיבה יוצרת או משהו חזה) לבנס ציונה ואז לויקטורי בבילו ועכשיו בת דודה שלי עושה מסיבה בבית ליד אז יש מוזיקה בפול ווליום, אבל נראה לי עם הכמות עייפות שלי אני נכנסת עוד מעט לחדר מפעילה את המזגן ישנה יפה מאוד 12 שעות. מחר- לישון,לישון,לישון, לראות עוד קצת נמלטים ולצעוד, אין תוכניות לערב עדיין. שבת - יומולדת משפחתית לשני בנות דודות ולאישתו של בן דוד אחה"צ, בערב חברה הציעה לי שנארגן משהו קטן ללג בעומר, אז אם זה יצא אז זה אם לא נראה לי שאני אציע להורים שאני אעשה להם ביביסיטר לכבוד היום נישואין (ה22!) שלהם.

N o o s h y

New member
כנרת, את אהובתי!

היום הייתי בכנס מודא"ל בתלאביב ומסתבר שאני מתגייסת עם החברה הכי טובה שלי ביסודי! איזו סגירת מעגל מטורפת! זה מדהים איך שהחיים מערבלים אותך ומפתיעים אותך כל פעם מחדש. אחרכך הלכתי לעצרת בכיכרבין וזה הכניס בי קצת שלווה ורוקן את מאגרי הכעס. מחר: לקום מוקדם כדי ללכת לעשות גבות, לקנות דאורדורנט (דחוף!), לעבור דרך העבודה להביא משו לחן ומשם אני נוסעת שוב לתלאביב למוטו מיוזיק ולהפגש עם אביב שיחכה לי (שיואוווווווו). בערב נראה כבר, ממילא הכל די ספונטני. שבת: אני צריכה להיות בשבט באיזה 9! יש יומפעילות מוקדם עד 12 ואחרכך פורום עם ט'ניקים עד 14. בצהריים אני אלמד מתמטיקה ובערב לג בעוווווווומר! יבבם איזה חג! אני עושה עם אנשים מהעבודה, עם שכבג ואחרכך נפגשת עם יסמין כדי לשחזר את לג בעומר שעבר! כמה כיף :]

©big smile©

New member
../images/Emo204.gif

היום בגרות בבוקר שסיימתי די מהר. אח"כ הלכתי עם אתי לעיר, ואז לטיפול לייזר שלה שלקח שעתיים וחצי. כשחזרתי, הייתי אצל יותם בערך שעתיים עם נסיון כושל להרדם. שוב אתי, ואז חזרות בביתספר והיה לי רע ומשעמם. עכשיו חזרתי מסתם איזה גינה, הייתי עם חברים, שיחקנו טאקי ורבתי קצת עם יותם :\. יש לי הרגשה מגעילה ובא לי פתאום לאכול יותר מדי, אז אני סתם במחשב אצל גיל בתקווה שאבא שלי יתקשר בקרוב ויקח אותי, אם לא אני עפה לישון כאן. יום שישי אין ביתספר! לישוווווווווווווווון. בערב אני מקווה שעם יותם, אין לי מושג רק איפה. אלא אם כן יסדרו לי כניסה למטרוק, ואז הכל יהיה נחמד וטוב. ואם לא שתי האפשרויות האלה, אז בטח אהיה אצל אתי ואז נצא לאנשהו.\ אה, ולארגן את ל"ג בעומר, כוסאמק. יום שבת בבוקר נוסעים עם כל המשפחה לאיזה בראנץ' בתל אביב, בגלל היוםהולדת לאמא, אחות ודוד. לישון צהריים, ולארגן את ל"ג בעומר, ובערב אני מקווה שהכל יהיה בסדר ונהיה עם כל החברים. ואני צריכה לנדוד מחוף הים, ל"מדורה" של החברים. הלוואי שיהיה טוב.

Oo The Gush Oo

New member
אחחחחחחחח../images/Emo99.gif

חמישי- הייתי בקד"צ אחכ שתינו אצל נטי (וכשהלכתי לקנות קשים ראיתי את מיכלייייי!!) ומשם לטרבין ויש לי את הריח עכשיו של עידני שלי =]]] שישי- קד"צ יפצ'ו באה אליי חסילון בפיתוח ישנה אצל עידני שבת- אולי ים בערב איזה שהוא חוף בטח חוגגים ל"ג

../images/Emo203.gif פתאום קריר ../images/Emo4.gif

היום בצפר עד 12 במקום 2- חלק עושים מועד ב' במתמטיקה
שיעור פרטי אחה"צ מקווה לישון אצל החבר [יש לו בית ריק ליומיים] מחר- להתחיל ללמוד למתכונת בהיסטוריה [עוד שבועיים] +למתכונת במתמטיקה [יום חמישי!!!] וואי החופשת מתכונת יצאה לי על ימים ארוכים..זה כ"כ אלוףףף
זהו.

איכס../images/Emo219.gif

שישי- אין ל"ג בעומר,כי בטח אני אתפגר מהחום ומהחול. ואני חושבת שזה חג מפגר ממילא. שבת- ללמוד למבחנים של ההקבצות. ושל מדעים.

למעלה