יאאלה סופשבוע!

Lost Lullaby

New member
~כותרת יצירתית~

היום הייתה בגרות בפסיכו' שישי- בגרות בתרגום, לישון צהריים [מקווה
], מקלחת ולעבודה [לא לשכוח לקחת תיק עם איזה מיליון בגדים ליומיים הקרובים]. אחרי העבודה החבר אוסף אותי ולא יודעת מה אז שבת- אולי ים? אם לא אז בטח נתבטל עד הערב. בערב מקווה שאנחנו נוסעים למושב ליד ירושלים, ידיד שלי שלא דיברתי איתו איזה חצי שנה הזמין לל''ג בעומר. התחלתי לכתוב גם יום ראשון ואז קלטתי שזה כבר לא סופש

יש לנו סופש ארוך

מחר- מתכונת במתמטיקה [יאבלולו], שעת תיגבור בהיסטוריה, הביתה, צופים, ולא יודעת מה בערב. שבת- סטלההההההההה, ובערב בר ברזילי ערב רגאי מפציץ!111 ראשון- חד"כ, מתכוננת למבחן בספרות. העיקר לעבור ת'מתכונת, בחיי.

josie1986

New member
לא שזה ממש מורגש שזה סופ"ש...

היום יצאתי מהצבא ב20:00, הגעתי לא מזמן. יוצאת לאכול עם החבר ב22:00 בספגטים, יאמ. ולישון מוקדם... כי.. מחר בבוקר אני נוסעת עם הצבא לאיזו פעילות. כאילו, אוף. יום שישי על מדים. חודש לפני השיחרור
בערב בייביסיטר אצל בני דודים שלי ואח"כ כבר ניראה, תלוי ברמת העייפות. שבת - אולי אולי אוליייי ספיידרמן 3. אם יהיו כרטיסים. שתהיה שבת שלום..

EVE Lights

New member
אוף ממש חם לי.

והמזגן שלי מטפטף כשאני מדליקה אותו וזה משגע לי את המוח. היום - לייט נייט במוזס עם רועי
מתאים לי לגמרי אחרי הימים האחרונים..
מגיע לי פיצוי על כמות שיעורי הבית שהכנתי.. מחר - אני ואביב יוצאים לאנשהו, אין לי מושג לאן.. נראה לי שלתל אביב לשתות. יהיה טוב. ובטח יהיה עדיין חם-מוות בלילה אז יהיה אפשר חצאית וגופייה! ווהווווו
קיץקיץקיץ. כרגיל הוא נשאר לישון פה. שבת - הוא יילך בצהריים, ארוחת צהריים משפחתית, נמנום-קל וקצת שיעורי בית, ממה שנשאר. ב- 22:00 מסודרים ואז ללכת לישון מוקדם כי ביום ראשון יש שוב פסיכומטרי !
גאד הזוועה. סופ"ש נהדר!

tamarosh

New member
נו

את לא יודעת שלא הולכים עם חצאית וגופייה? או חצאית וחולצה או גופייה ומכנס בחיי. צניעות!

EROTOMANIA

New member
לא הבנתי

ברצינות כאילו? 40 מעלות ואסור גופיה ומכנסיים?!

tamarosh

New member
לא הבנת

מותר אבל צנוע נניח לא גופייה חשופה...אלא גופיית סבא נניח. משהו סולידי. שלא תראי כמו שרמוטה. נניח כרגע חום איימים ואני עם מכנס קצר נורא וגופיית סבא. זה אפשרי בהחלט. [אבל מי מקשיב לחוקי אופנה שלי?]

coolit

New member
מה פתאאאאווום

גופיה וחצאית זה הכי יפה! אבל הכיייי יפה זה חצאית עד הרצפה, וגופיה..

EVE Lights

New member
מיאו. ../images/Emo13.gif

סיכום סופ"ש עד כה - ביום חמישי יצאתי עם רועי לאכול המבורגר בלייט-נייט של מוזס, היה ט-ע-י-ם משו בסט.
השלמנו קצת חוויות כי לא יצא לנו להתראות יותר מדי לאחרונה, והיה אחלה.. אתמול יצאתי עם אביב לת"א ליומולדת של ידידה של חבר שלו ב"בלנד", גם בלה הייתה באזור אז היא הצטרפה אלינו וזה היה ממש נחמד להיות איתה.
סתם רקדנו שם קצת, המוסיקה הייתה פשוט מזעזעת... היינו שם קצת ואז חתכנו לבלום בר, האמת שהיה די גרוע והיה שירות מאכזב, שתינו מן אייס שייק שכזה ואני לקחתי על בסיס שמנת בטעם שוקולד לבן - אומייגאד טוב שזה לא היה מתוק בטירוף ואלוהי.
בדרך הביתה הוא הוריד לי את המושב אחורה ונרדמתי
הגענו אליי בסביבות 4 בבוקר, היה קצת לילה שואתי כי השמיכה חירפנה אותי והיה לי חם והוא כמעט הביא לי בוקס על זה שאני לא מפסיקה לזוז, אבל בקטנה. בצהריים הוא עוד היה כאן וקראו לי כבר לאכול אז נאלצתי טיפה לגרש אותו .. חח לא נורא הוא יסלח לי.
המשך היום - אני מתלבטת אם ללכת לאחותי הגדולה בערב, ההורים נוסעים אליה ובטח כמו כל שנה הם יסתובבו בקדימה ויסתכלו על מדורות ביחד עם אחיינים שלי.. מצד אחד בא לי, מצד שני הם הולכים אליה מוקדם ויש לי עדיין שיעורי בית בפסיכומטרי שלא סיימתי, וגם תכננתי קצת לנמנם.. נראה כבר.
מחר שוב פסיכומטרי על הבוקר - הקורס תופס תאוצה והופך להיות דו שבועי. אמאל'ה.

%$#%#2

אין לי כוח לפרט את חמישי שישי-בי"ס[עד 1
] ,צופים,וכנראה שאני לא אצא בערב..[יש תולדות
] טוב נראה כבר.. שבת-בבוקר חרישה מטורפת לתולדות,ואולי לעזור לבנות את הכתובת אש הטיפשית למדורה העירונית,ב8 בערך ללכת למדורה של הה'ניקים[הפעלה
מה לא עושים בשביל גיוסים?] ומשם לים[כנראה],מדורה ועל האש
סופ"ש נחמד

למעלה