מיאו. ../images/Emo13.gif
סיכום סופ"ש עד כה - ביום חמישי יצאתי עם רועי לאכול המבורגר בלייט-נייט של מוזס, היה ט-ע-י-ם משו בסט.
השלמנו קצת חוויות כי לא יצא לנו להתראות יותר מדי לאחרונה, והיה אחלה.. אתמול יצאתי עם אביב לת"א ליומולדת של ידידה של חבר שלו ב"בלנד", גם בלה הייתה באזור אז היא הצטרפה אלינו וזה היה ממש נחמד להיות איתה.
סתם רקדנו שם קצת, המוסיקה הייתה פשוט מזעזעת... היינו שם קצת ואז חתכנו לבלום בר, האמת שהיה די גרוע והיה שירות מאכזב, שתינו מן אייס שייק שכזה ואני לקחתי על בסיס שמנת בטעם שוקולד לבן - אומייגאד טוב שזה לא היה מתוק בטירוף ואלוהי.
בדרך הביתה הוא הוריד לי את המושב אחורה ונרדמתי
הגענו אליי בסביבות 4 בבוקר, היה קצת לילה שואתי כי השמיכה חירפנה אותי והיה לי חם והוא כמעט הביא לי בוקס על זה שאני לא מפסיקה לזוז, אבל בקטנה. בצהריים הוא עוד היה כאן וקראו לי כבר לאכול אז נאלצתי טיפה לגרש אותו .. חח לא נורא הוא יסלח לי.
המשך היום - אני מתלבטת אם ללכת לאחותי הגדולה בערב, ההורים נוסעים אליה ובטח כמו כל שנה הם יסתובבו בקדימה ויסתכלו על מדורות ביחד עם אחיינים שלי.. מצד אחד בא לי, מצד שני הם הולכים אליה מוקדם ויש לי עדיין שיעורי בית בפסיכומטרי שלא סיימתי, וגם תכננתי קצת לנמנם.. נראה כבר.
מחר שוב פסיכומטרי על הבוקר - הקורס תופס תאוצה והופך להיות דו שבועי. אמאל'ה.